Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kανε ενα reset να δεις αν στρωσει.ετσι ξαφνικα το εκανε? η αλλαξες κατι?

καθε φορα που χρησιμοποιουμε odin η καρτα θελει parttion?ekei κατεληξα τελικα.

Αυτο ηθελα να αποφυγω. Το reset. Τελικα το εφτιαξα αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως..πηγα να βαλω την 9.5 και δεν την περνουσε, εκανα fix permissions στο recovery και μετα δουλευε..μαλλον το δευτερο ειναι. Ευχαριστω παντως

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανείς από εσάς που έχει την v10 έχει το εξής πρόβλημα? Κάνω κλήση μέσω Skype και δεν ακούω καθόλου τον άλλον που καλώ ενώ εκείνος με ακούει μόνο αν δεν βάλω το τηλέφωνο στο αυτί (κοινώς άμα είναι ανοιχτή η οθόνη ).αυτό είχα την δυνατότητα να το δοκιμάσω μόνος μου χρησιμοποιώντας το δικό μου και το κινητό του πατέρα μου. Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνεται και στο viber χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν είχα δυο τηλέφωνα με viber στον ίδιο χώρο..

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

η v10 είναι beta, δηλαδή ημιτελής.

Ειναι λογικό να έχει πολλά προβλήματα ακόμα.

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Ξέρει κανείς πως περναμε αυτο το θεμα στο κινητο?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453853

το περναμε με odin οπως κανουμε κανονικα καθε φορα?

Kyrillos' ROM v10 Beta GWK74

Ξέρει κανείς πως περναμε αυτο το θεμα στο κινητο?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453853

το περναμε με odin οπως κανουμε κανονικα καθε φορα?

Kyrillos' ROM v10 Beta GWK74

Είναι αρχείο .zip απ' ό,τι βλέπω επόμένως μάλλον το περνάς μέσω recovery... ΠΡΟΣΕΧΕ όμως γράφει πως λειτουργεί μόνο σε JPU (Froyo). Δε νομίζω να δουλέψει στη v10 που έχεις εσύ. Αν θες να το δοκιμάσεις μάλλον πρέπει να βάλεις την 9 του Κυρίλλου.

Είναι αρχείο .zip απ' ό,τι βλέπω επόμένως μάλλον το περνάς μέσω recovery... ΠΡΟΣΕΧΕ όμως γράφει πως λειτουργεί μόνο σε JPU (Froyo). Δε νομίζω να δουλέψει στη v10 που έχεις εσύ. Αν θες να το δοκιμάσεις μάλλον πρέπει να βάλεις την 9 του Κυρίλλου.

ευχαριστω που απαντησες...ασε δεν τη βαζω τοτε μη γινει καμια ******* και τρεχω...ξερεις ποτε θα ειναι ετοιμη η v10?

εκανα ενα revovery στο κινητο μου χωρις την καρτα sd μεσα, στη καρτα ειχα ολα τα προγραμματα..πως μπορω να τα επαναφερω?

Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Edited by sakiss

εκανα ενα revovery στο κινητο μου χωρις την καρτα sd μεσα, στη καρτα ειχα ολα τα προγραμματα..πως μπορω να τα επαναφερω?

Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?

Για την 10 δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμη. Ρώτα τον Κύριλλο ;). Και πες μου και μένα :p.

Όσον αφορά τη 2η ερώτησή σου... Εννοείς πώς έκανες wipe data μέσω του recovery;;

Αν είχες δημιουργήσει partition και είχες εκεί όλα σου τα προγράμματα τότε λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά κλείσε το κινητό σου, βάλε την κάρτα μέσα και ξαναάνοιξέ το... Λογικά πρέπει και πάλι να κατεβάσεις το πρόγραμμα S2E από το market για να ρυθμίσεις και πάλι το app2sd όπως είχες κάνει όταν εγκατέστησες τη 10 (αφού με wipe data όλα αυτά θα σβήστηκαν). Μόλις τα κάνεις αυτά λογικά όλα θα είναι ΟΚ.

Edited by sakiss

Όταν θες να προσθέσεις κάτι στο μήνυμά σου να κάνεις τροποποίηση και να μη δημιουργείς νέο μήνυμα :).

Για την 10 δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμη. Ρώτα τον Κύριλλο ;). Και πες μου και μένα :p.

Όσον αφορά τη 2η ερώτησή σου... Εννοείς πώς έκανες wipe data μέσω του recovery;;

Αν είχες δημιουργήσει partition και είχες εκεί όλα σου τα προγράμματα τότε λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά κλείσε το κινητό σου, βάλε την κάρτα μέσα και ξαναάνοιξέ το... Λογικά πρέπει και πάλι να κατεβάσεις το πρόγραμμα S2E από το market για να ρυθμίσεις και πάλι το app2sd όπως είχες κάνει όταν εγκατέστησες τη 10 (αφού με wipe data όλα αυτά θα σβήστηκαν). Μόλις τα κάνεις αυτά λογικά όλα θα είναι ΟΚ.

ναι wipe data μέσω του recovery εκανα αλλα δεν εκανα partition...πως κανουμε partition για να ξερω απο εδω και περα

ναι wipe data μέσω του recovery εκανα αλλα δεν εκανα partition...πως κανουμε partition για να ξερω απο εδω και περα

Αν δεν είχες κάνει partition πώς ακριβώς είχες όλα τα προγράμματα στην κάρτα; Η εννοείς ότι τα είχες μεταφέρει ένα-ένα από τη διαχείριση εφαρμογών. Αν έχουν έτσι τα πράγματα φοβάμαι ότι μάλλον δε μπορείς να επαναφέρεις τα προγράμματά σου.

Όσον αφορά τη δημιουργία partition πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα βρεις στις οδηγίες εγκατάστασης της έκδοσης 9 του Κυρίλλου εδώ.

Ωστόσο στην έκδοση 10 υπάρχουν ορισμένες ιδιαιτερότητες. Για να δουλέψει το partition θέλει μερικά έξτρα βήματα. Δες εδώ.

Αν δεν είχες κάνει partition πώς ακριβώς είχες όλα τα προγράμματα στην κάρτα; Η εννοείς ότι τα είχες μεταφέρει ένα-ένα από τη διαχείριση εφαρμογών. Αν έχουν έτσι τα πράγματα φοβάμαι ότι μάλλον δε μπορείς να επαναφέρεις τα προγράμματά σου.

Όσον αφορά τη δημιουργία partition πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα βρεις στις οδηγίες εγκατάστασης της έκδοσης 9 του Κυρίλλου εδώ.

Ωστόσο στην έκδοση 10 υπάρχουν ορισμένες ιδιαιτερότητες. Για να δουλέψει το partition θέλει μερικά έξτρα βήματα. Δες εδώ.

ενα ενα απο τη διαχειριση τα εβαλα...δεν δουλευει το se2 συμφωνα με τις οδηγιες που μας λεει ο astronaytis...μηπως δε γινεται στη v10??

τα ξανα εγκατεστησα απο την αρχη ολα απλα δεν βλεπω να κανει τιποτα το s2e..:(

ενα ενα απο τη διαχειριση τα εβαλα...δεν δουλευει το se2 συμφωνα με τις οδηγιες που μας λεει ο astronaytis...μηπως δε γινεται στη v10??

πιστευω πως δεν θα βγαλεις ακρη και θα αναγκαστεις να κανεις παρτισιον απο recovery και αναγκαστηκα θα χασεις τις εφαρμογες σου εαν δεν τις εχεις κρατησει απο προηγουμενο backup...

Τουλαχιστον εγω ετσι εκανα!

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Με έχεις μπερδέψει λίγο :wacko:

Έχεις τη v10 beta;;; Αν ναι πιστεύω πως αν ακολουθήσεις τις οδηγίες αυτές θα δουλέψει μια χαρά το app2sd. Πρέπει να τα ακολουθήσεις όλα κατά γράμμα. Όσο για τις εφαρμογές που μετέφερες απο τη διαχείριση εφαρμογών το πιθανότερο είναι πως χάθηκαν. Κάνε τα partitions σου σύμφωνα με τις οδηγίες που σου έδωσα εδώ και το s2e λογικά θα δουλέψει κανονικά. Μετά θα ξαναπεράσεις τις εφαρμογές σου. Δεν έχω τη beta, έχω την alpha επομένως δε μπορώ να το δοκιμάσω ο ίδιος. Πάντως το s2e γι΄αυτή τη δουλειά είναι. Δουλεύει μια χαρά στη 10.

θα ηθελα τη βοηθεια σας στη μετακινηση μου απο την official 2.2 στη kyrillos v9.5, διοτι παλιοτερα ειχα την v8 κ δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος (κολληματα κλπ)

θα ηθελα τη βοηθεια σας στη μετακινηση μου απο την official 2.2 στη kyrillos v9.5, διοτι παλιοτερα ειχα την v8 κ δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος (κολληματα κλπ)

Αφοβα περασε την 9.5 του Κυριλλου :)

Αφοβα περασε την 9.5 του Κυριλλου :)

φυσικά πρωτα περνάς την 9 και μετά την 9.5 με Update...

αν εξαιρέσεις το sorting στις επαφές που είναι ο,τι νάναι, βάλε ακόμα και την OC, είναι 100% σταθερή.

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

@amkokos δεν εχεις περασει την 10 ακομα?

Παίδες έχει βρει κανένας κανένα τρόπο να έχεις τις επαφές σου (πχ από το google ή το hotmail) για να στέλνεις τα email σου, χωρίς όμως να μπαίνουν μέσα στις κανονικές επαφές του κινητού και να γίνεται ο χαμός;;;;

αληθευει οτι γινεται χαμος.Εγω δεν τις χρησιμοποιω τις επαφες mail οποτε τις εχω να μην εμφανιζονται

φυσικά πρωτα περνάς την 9 και μετά την 9.5 με Update...

αν εξαιρέσεις το sorting στις επαφές που είναι ο,τι νάναι, βάλε ακόμα και την OC, είναι 100% σταθερή.[/quote ]

Kατ' αρχην ευχαριστω για τη ταχυστη απαντηση σας. Το sorting στις επαφές δε με απασχολει γτ μια επαφη τη βρισκω με search απο τη μπαρα αναζητησης. Και κατι ακομη που ξεχασα εφαρμογες οπως ραδιο κλπ που της εχει αφαιρεση ο kyrillos μπορω να τις βαλω;

Kατ' αρχην ευχαριστω για τη ταχυστη απαντηση σας. Το sorting στις επαφές δε με απασχολει γτ μια επαφη τη βρισκω με search απο τη μπαρα αναζητησης. Και κατι ακομη που ξεχασα εφαρμογες οπως ραδιο κλπ που της εχει αφαιρεση ο kyrillos μπορω να τις βαλω;

Μπορείς να τις βρεις όλες εδώ.

Παίδες έχει βρει κανένας κανένα τρόπο να έχεις τις επαφές σου (πχ από το google ή το hotmail) για να στέλνεις τα email σου, χωρίς όμως να μπαίνουν μέσα στις κανονικές επαφές του κινητού και να γίνεται ο χαμός;;;;

Μέσα στις επιλογές εμφάνισης των επαφών υπάρχει επιλογή να εμφανίζονται μόνο οι επαφές με τηλ. αριθμούς όταν βρίσκεσαι στην λίστα επαφών. Παρόλα αυτά οι επαφές που έχουν μόνο email υπάρχουν στο κινητό και εμφανίζονται όταν θέλεις να στείλεις mail.

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Μέσα στις επιλογές εμφάνισης των επαφών υπάρχει επιλογή να εμφανίζονται μόνο οι επαφές με τηλ. αριθμούς όταν βρίσκεσαι στην λίστα επαφών. Παρόλα αυτά οι επαφές που έχουν μόνο email υπάρχουν στο κινητό και εμφανίζονται όταν θέλεις να στείλεις mail.

Αυτό που λες δεν το είχα σκεφτεί... :wacko::wacko: Βέβαια και πάλι παραμένει το πρόβλημα ότι είναι όλες μαζί και μάλιστα μια φορά μου έτυχε να μου κάνει sync όλες τις επαφές του κινητού μου στο hotmail..... :confused: Thanks anyway! :)

τελικα εβαλα την 9.5 μπορει καποιος να μου πει πως κανω app2sd εχω τρελαθει εχω διαβασει και αστροναυτη αλλα δε βρισκω αυτα που λεει

τελικα εβαλα την 9.5 μπορει καποιος να μου πει πως κανω app2sd εχω τρελαθει εχω διαβασει και αστροναυτη αλλα δε βρισκω αυτα που λεει

Σου παραθέτω τις οδηγίες του Κυρίλλου. Αν τις ακολουθήσεις κατά γράμμα η επιτυχία είναι σίγουρη!

Προσπάθησε και αν έχεις πρόβλημα ξαναρώτα.

---------------

- Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboot. You can now copy back all your sdcard files which you did a backup.

- Then copy the contents of the sdcard folder in your sdcard and reboot. No wipe data required, the first reboot may take time.

- Install titanium and go to titanium backup's preferences, and select Restore Backups to => Internal Storage. Then do your restore...

--------------

εγω δεν θελω να κρατησω μπακαπ πρεπει να κανω αυτο που λεει με το τιτανιουμ;

τα αλλα τα εκανα αλλα δε δουλευει. αυτο το S2E προγραμμα στο android δε με αφηνι να το κατεβασω γτ λεει το τηλ δεν την υποστηριζει. βρηκα ενα προγραμμα g3mod με αυτο μπορω να κανω κατι;