Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενταξει το κατεβασα τελικα...θα κανω και wipe data reset στην αρχη πριν κανω εγκατασταση και τετοια η θα παω κατευθειαν download?

δεν νομιζω να χρειαζεται wipe data...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.. Το κινητό "φοράει" την v10 GWK74 Alpha4 και θέλω να περάσω την Βeta....

Πως θα μπει σε Download Mode τώρα που δεν υπάρχει στις επιλογές κατά το κλείσιμο;

Καλησπέρα.. Το κινητό "φοράει" την v10 GWK74 Alpha4 και θέλω να περάσω την Βeta....

Πως θα μπει σε Download Mode τώρα που δεν υπάρχει στις επιλογές κατά το κλείσιμο;

Βάλε το κινητό σε download mode ((πατάτε 3 πλήκτρα κρατημένα με την σειρά. Volume down (το βελάκι που χαμηλώνει τον ήχο) + home (το κεντρικό κουμπί που κάνετε minimize τις εφαρμογές) + το power):(

δεν νομιζω να χρειαζεται wipe data...

τη περασα αλλα μου δειχνει παλι kernel 2.6..μηπως θελει wipe data τωρα για να τη δει?:happy:

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Βάλε το κινητό σε download mode ((πατάτε 3 πλήκτρα κρατημένα με την σειρά. Volume down (το βελάκι που χαμηλώνει τον ήχο) + home (το κεντρικό κουμπί που κάνετε minimize τις εφαρμογές) + το power):(

Ευχαριστώ για την πληροφορία...δεν θέλει να μπει ( μετά από 3 προσπάθειες, κάθε φορά κάνει reboot ):confused:

ok...μόλις μπήκε..Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια

Edited by kiriakn

Ευχαριστώ για την πληροφορία...δεν θέλει να μπει ( μετά από 3 προσπάθειες, κάθε φορά κάνει reboot ):confused:

ok...μόλις μπήκε..Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια

τιποτα να σαι καλα..

εχω βαλει CM7-kernel 1.3 H.V. αλλα δεν μου τη βλεπει..μπορει να με βοηθησει καποιος?τι κανω λαθος?:(

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

εχω βαλει CM7-kernel 1.3 H.V. αλλα δεν μου τη βλεπει..μπορει να με βοηθησει καποιος?τι κανω λαθος?:(

Αν σου δειχνει 2.6.32.9 cm7@apollo#721 εισαι οκ!

Εμενα παντως παιδια παγωνει 2-3 φορες την ημερα το κινητο και με αυτον τον κερνελ!Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Με αυτον που τον εχω τωρα κανα 2ημερο μου εχει κολλησει μονο μια φορα.και μου κολλησε σε αλλη φαση.οχι σε 'ξυπνημα' του κινητου αλλα στον τερματισμο μιας κλησης.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

ξερει κανεις αν απο 2.1 μπορω να βαλω κατευθειαν τη v9.0 του κυριλλου; η πρεπει πρωτα να κανω την επισημη αναβαθμιση σε 2.2;

Η v9.5 έχει ελληνικό μενού;CPU χρειάζεται να κατεβάσω; Και αν ναι πως θα το ρυθμίσω; Ευχαριστώ. Edited by kyrgeo1978

Περνα την 2.2 επισημη κ μετα οποια ρομ του κυριλλου.

Ευχαριστω αλλα δε μου συνδεεται με το kies. Εκανα επανεκκινηση το τηλ και τον υπολογιστη ξαναπερασα το kies αλλα τιποτα

Ευχαριστω αλλα δε μου συνδεεται με το kies. Εκανα επανεκκινηση το τηλ και τον υπολογιστη ξαναπερασα το kies αλλα τιποτα

Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να περάσει ROM του Κυρίλλου κατευθείαν από 2.1. Δεν το έχω κάνει κιόλας αλλά δε βρίσκω το λόγο να δημιουργηθεί πρόβλημα...

Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να περάσει ROM του Κυρίλλου κατευθείαν από 2.1. Δεν το έχω κάνει κιόλας αλλά δε βρίσκω το λόγο να δημιουργηθεί πρόβλημα...

Κι εγω δε βρισκω..αλλα θελω να σιγουρευτω γιατι δεν ειναι δικο μου τηλεφωνο..

Κι εγω δε βρισκω..αλλα θελω να σιγουρευτω γιατι δεν ειναι δικο μου τηλεφωνο..

Πάντως ο Κύριλλος δε γράφει πουθενά ότι απαιτείται να έχεις τη 2.1. Αν πάλι θέλεις μπορείς να περάσεις τη 2.2 μέσω Odin αφού δε λειτουργεί το Kies.

Πάντως ο Κύριλλος δε γράφει πουθενά ότι απαιτείται να έχεις τη 2.1. Αν πάλι θέλεις μπορείς να περάσεις τη 2.2 μέσω Odin αφού δε λειτουργεί το Kies.

Aν μπαίνει σε download mode δεν εχει σημασια τι ρομ έχεις 2,1, 2,2 ή ο,τιδηποτε αλλο...

Αρκει να υπάρχουν οι drivers της Samsung στον Η/Υ για να μπορεί να το δει το κινητό ο Η/Υ (δηλ το προγραμμα odin)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Επομένως ο φίλος μας μπορεί να καταργήσει εντελώς το Kies που δεν την παλεύει γενικότερα και να βάλει τους drivers μόνο από εδώ και όλα ΟΚ.

Aν μπαίνει σε download mode δεν εχει σημασια τι ρομ έχεις 2,1, 2,2 ή ο,τιδηποτε αλλο...

Αρκει να υπάρχουν οι drivers της Samsung στον Η/Υ για να μπορεί να το δει το κινητό ο Η/Υ (δηλ το προγραμμα odin)

Επομένως ο φίλος μας μπορεί να καταργήσει εντελώς το Kies που δεν την παλεύει γενικότερα και να βάλει τους drivers μόνο από εδώ και όλα ΟΚ.

Οχι μονο δεν την παλευει το kies. Αλλα πηγε να μου @#$%&*$ τον υπολογιστη γιατι ολο κρασαρε. Με τα πολλα εβαλα το παλιο το kies αλλα και παλι δεν το εβλεπε. Οποτε αφου εβρισα τη samsung περασα την 9 κατευθειαν και ολα ρολοι. Και ποτε ξανα kies. Δεν το χρησιμοποιουσα αλλα δεν ηθελα να κανω κατι σε κινητο αλλου.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.

Συμπερασμα: απο ολες τις ρομ μπορεις να βαλεις του κυριλλου...

Οχι μονο δεν την παλευει το kies. Αλλα πηγε να μου @#$%&*$ τον υπολογιστη γιατι ολο κρασαρε. Με τα πολλα εβαλα το παλιο το kies αλλα και παλι δεν το εβλεπε. Οποτε αφου εβρισα τη samsung περασα την 9 κατευθειαν και ολα ρολοι. Και ποτε ξανα kies. Δεν το χρησιμοποιουσα αλλα δεν ηθελα να κανω κατι σε κινητο αλλου.

Η γνώμη μου είναι να το απεγκαταστήσεις εντελώς (γιατί και μένα μου έκανε διάφορα). Αφού το βγάλεις βάλε τους drivers από το link που σου έδωσα (διότι διαφορετικά δε θα μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου στο PC). Παρότι λένε ότι είναι για το Galaxy S είναι και για το δικό μας. Βάλε αυτούς και θα με θυμηθείς!

;) ;) ;)

Συμφωνω 100%.

Το Κιes είναι επιεικως απαραδεκτο, όπως και η υποστήριξη της samsung στο κινητό μας...

Και για μένα ήταν η αφορμή να βάλω την ρομ του Κυριλλου

Καλως ήρθες στην ομάδα ;)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Η v9.5 έχει ελληνικό μενού; Υπάρχει δυνατότητα να βάλω ελληνικό μενού; Επίσης όταν μπαίνω στις επαφές δε μπορώ να επιστέψω στο αρχικό μενού και κάνω επανεκίνηση για να βγώ.:help:

Η v9.5 έχει ελληνικό μενού;

Ναι έχει. Αν πέρασες τώρα τη ROM πρέπει να επιλέξεις ελληνικά από τις ρυθμίσεις γλώσσας και στη συνέχεια να κάνεις ένα reboot.

Επίσης όταν μπαίνω στις επαφές δε μπορώ να επιστέψω στο αρχικό μενού και κάνω επανεκίνηση για να βγώ.:help:

Δεν επιστρέφει εννοείς ούτε με το κεντρικό πλήκτρο;

Ναι έχει. Αν πέρασες τώρα τη ROM πρέπει να επιλέξεις ελληνικά από τις ρυθμίσεις γλώσσας και στη συνέχεια να κάνεις ένα reboot.

Δεν επιστρέφει εννοείς ούτε με το κεντρικό πλήκτρο;

Εντάξει ξεκόλλησε.Εντάξει με τη γλώσσα μενού, τη βρήκα. Έχει ελληνικά για μήνυμα και επαφές; Από τη συντόμευση που έχει στο πληκτρολόγιο δεν έχει ελληνικά.Ευχαριστώ.Να σαι καλά.