Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

EDIT: @TiAiNO κ @pkatsaras τι ρομ χρησιμοποιειται? oc ή non-oc?

φιλε εγω πριν περασω αυτο που συζιταμε ειχα v9.3 kernel 2.2.2 NO-OC και ετρεχε με 500 και ουτε πιο κατω τωρα εχω φτασει και τα 789

Παρακαλω πολυ αν γνωριζει καποιος πιο ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω εγω απο αυτο το site αν μου πει παρακαλω πολυ

Εκδοση Kernel

2.6.32.9

sebastien@fugumod-15800 #fugumod_v2.4.19_Ultra

αυτο εχω εγω... το site ειναι αυτο εδω...

http://code.google.com/p/fugumod-i5800/downloads/list

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss
kTm Duke 690

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε εγω πριν περασω αυτο που συζιταμε ειχα v9.3 kernel 2.2.2 NO-OC και ετρεχε με 500 και ουτε πιο κατω τωρα εχω φτασει και τα 789

Μα αυτή που έβαλες τωρα είναι OC (!) :lol:

Το συμπέρασμα: Το G3mod είναι λίγο πιο αργό (εμένα έφτασε 705, ο Κύριλλος έφτασε περισσότερο), αλλά τρέχει σε ΟΛΟΥΣ τους γαλαξίες, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα.

Το fugumod είναι πιο γρήγορο, αλλά τρέχει σε ΜΕΡΙΚΟΥΣ γαλαξίες (πχ σε μενα εξακολουθεί να κολλάει...) και δεν εχει διευκρινιστεί ακόμα αν είναι ή δεν είναι σταθερός (σε αλλους κολλάει κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας, σε άλλους όχι).

Ιδωμεν...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

να περασω δηλαδη αυτο εδω? Fugumod_froyo_I5800_800Mhz_v2.4.beta3_JFS_REISERFS.tar

Αυτό που έχεις είναι μια χαρά! Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις, πιο ψηλά δεν θα πάει το quadrant...

καλησπέρα! θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας για κατι.. αυτη τη στιγμη στο κινητο εχω μια εκδοση kyrillos και θελω όμως να το γυρισω στην original της samsung. πως γινεται ξερει κανενας?? σας ευχαριστω πολυ!
www.mousouda.gr

καλησπερα παιδες.την βοηθεια σας.....το κινητο μου με την 9.2 bootαρει οταν και οποτε θελει!!τι μπορει να συμβαινει?

καλησπερα παιδες.την βοηθεια σας.....το κινητο μου με την 9.2 bootαρει οταν και οποτε θελει!!τι μπορει να συμβαινει?

τι εννοείς?

κλείνει μόνο του και επανεκκινεί?

αργεί υπερβολικά και κολλάει στην εκκίνηση?

Διευκρίνησε...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

καλησπέρα! θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας για κατι.. αυτη τη στιγμη στο κινητο εχω μια εκδοση kyrillos και θελω όμως να το γυρισω στην original της samsung. πως γινεται ξερει κανενας?? σας ευχαριστω πολυ!
www.mousouda.gr

Φλασαρεις οποια θελεις απο εδω :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

τι εννοείς?

κλείνει μόνο του και επανεκκινεί?

αργεί υπερβολικά και κολλάει στην εκκίνηση?

Διευκρίνησε...

ναι κλεινει μονο του και κανει επανεκκινηση ακομα και σε αναμονη απλα οταν ειναι

α ωραια! ευχαριστω πολυ! μηπως ξερεις και πως γινεται η διαδικασια? υπαρχει κάπου γραμμένη?

βασικα δεν κατεβαινει η τελευταια που προσπαθω να κατεβασω...υπαρχει αλλο link?

www.mousouda.gr

α ωραια! ευχαριστω πολυ! μηπως ξερεις και πως γινεται η διαδικασια? υπαρχει κάπου γραμμένη?

βασικα δεν κατεβαινει η τελευταια που προσπαθω να κατεβασω...υπαρχει αλλο link?

υπαρχει οδηγος στην σελιδα του αστροναυτη!Ψαξε μερικα ποστ πισω.

Κατεβασε την τελευταια απο εδω :)

ναι κλεινει μονο του και κανει επανεκκινηση ακομα και σε αναμονη απλα οταν ειναι

wipe data/factory reset μετα το φλασαρισμα αν δεν εκανες,κανε

εχω μια ερωτηση... αν ξανα περασω τον kernel 2.2.2 NO-OC πρεπει να κανω τιποτα περαιτερο?

οχι!μονο να ενεργοποιησεις ξανα το supercharger.

καλησπερα σε ολους.

μολις πηρα το sII και ειπα να ψαχτω αν θελει root κτλ. βεβαια οι 453 σελιδες του θεματος δε βοηθανε να βγαλω ακρη οποτε ειπα να ρωτησω: εχει καποια πολυ χοντρα μειονεκτηματα η μητρικη του rom που βελτιωνονται με root, οπως πχ η μπαταρια ή αλλα σημαντικα θεματα. γιατι απο μια 1η επαφη με το τηλεφωνο δε βρηκα κατι να με χαλασει, αλλα θελω να ξερω αν θα χρειαστω root απο τωρα, πριν το σεταρω.

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

καλησπερα σε ολους.

μολις πηρα το sII και ειπα να ψαχτω αν θελει root κτλ. βεβαια οι 453 σελιδες του θεματος δε βοηθανε να βγαλω ακρη οποτε ειπα να ρωτησω: εχει καποια πολυ χοντρα μειονεκτηματα η μητρικη του rom που βελτιωνονται με root, οπως πχ η μπαταρια ή αλλα σημαντικα θεματα. γιατι απο μια 1η επαφη με το τηλεφωνο δε βρηκα κατι να με χαλασει, αλλα θελω να ξερω αν θα χρειαστω root απο τωρα, πριν το σεταρω.

Αρχικα δεν ειναι αναγκη να διαβασεις ολες τις σελιδες απο την αρχη.μπορεις να χρησιμοποιησεις την αναζητηση για να βρεις αυτο που θελεις.πριν μερικα ποστ υπαρχει αναλυτικος οδηγος απο τον φιλο μας στον αστροναυτη οπως κ επισης στο site του https://sites.google.com/site/astronaytiscom/tips-tricks/root

καλησπερα σε ολους.

Απλά τα όσα γράφονται εδώ πέρα αφορούν το Galaxy 3. Καλύτερα θα ήταν να ψάξεις και να ρωτήσεις στα θέματα που αφορούν το δικό σου κινητό.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

καλησπερα σε ολους.

Μήπως έχεις κάνει λάθος? Εδώ είναι για το galaxy3:blink::blink:

Καλημέρα!Εχω την 9.3 και g3mod 2.2.2 oc αλλα εχω και μια απορια :p

Αν θελησω να αλλαξω καρτα μνημης(θελω να βάλω μια μεγαλυτερη και σε χωρητικοτητα αλλα και πιο γρηγορη)τι γινεται?

Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω?Ας μου πει καποιος ετσι χοντρικα χοντρικα.

Ευχαριστω!!

EDIT:Οταν ξεκιναω την συσκευη μου εμφανιζει ενα μηνυμα "process system is not responding" και μου εχει να κανω force close η wait.Απο οτι φαινεται λειτουργει κανονικα η συσκευη αλλα ξερει κανεις τι παιζει με αυτο?

Edited by AdeLaiN

ρε παιδια η fugumod a21 ή οποια και να εχω στεκει?? ειχα 61% μπαταρια και το βαζω να φορτηση και σε 10 δευτερολεπτα λεει μπαταρια πληρος φορτισμενη αποσυνδεστε... κατι μου λεει θα περασω τη προηγουμενη που ειχα :D
kTm Duke 690

Κυρίλλος θα μπορούσες να διόρθωνες στο widget έλεγχος ενέργειας την διαφάνεια?Απ'την 9.2 είχες πεί ότι θα το διόρθωνες άλλα μάλλον το ξέχασες στην 9.3.Είναι το μοναδικό που βρίσκω μείον λόγο του ότι εκτός από μαύρο wallpaper ότι άλλη βάλεις φωτό ως φόντο δεν φαίνεται τίποτα :wacko:

εμενα με 9.3 Non - OC τραβαει καλα την μπαταρια αν και μιλαω πολυ :) καθε μερα παει για charge :P

Kyrille εγω εβαλα 9.0 και 9.3 και τωρα ειδα οτι λες να βαλουμε 9.2 και μετα 9.3 πειραζει που το ειχα κανει με την μια? τοτε δεν ειχες πει να βαλουμε 9.2 και μετα 9.3 :P

ρε παιδια η fugumod a21 ή οποια και να εχω στεκει?? ειχα 61% μπαταρια και το βαζω να φορτηση και σε 10 δευτερολεπτα λεει μπαταρια πληρος φορτισμενη αποσυνδεστε... κατι μου λεει θα περασω τη προηγουμενη που ειχα :D

Και εμενα ακριβως το ιδιο μου εκανε.Τελικα φορτισε αλλα σημερα ειχα αρκετα κολληματα και το εβγαλα