Jump to content

jovanita

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jovanita

  1. Κι εγω το θελω!!! Καλη επιτυχια!!! :):):)
  2. α ωραια! ευχαριστω πολυ! μηπως ξερεις και πως γινεται η διαδικασια? υπαρχει κάπου γραμμένη? βασικα δεν κατεβαινει η τελευταια που προσπαθω να κατεβασω...υπαρχει αλλο link?
  3. καλησπέρα! θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας για κατι.. αυτη τη στιγμη στο κινητο εχω μια εκδοση kyrillos και θελω όμως να το γυρισω στην original της samsung. πως γινεται ξερει κανενας?? σας ευχαριστω πολυ!
  4. καλησπέρα! θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας για κατι.. αυτη τη στιγμη στο κινητο εχω μια εκδοση kyrillos και θελω όμως να το γυρισω στην original της samsung. πως γινεται ξερει κανενας?? σας ευχαριστω πολυ!
  5. Το εψαχνα απο χτες τι μπορει να φταιει και αργα χτες το βραδυ το καταλαβα οτι δεν εμπενε γιατι ειχα κι αλλα εικονιδια στην αρχικη και δεν ειχε χωρο! το εβαλα στην δευτερη οθονη μου τελικά! σε ευχαριστω παρα πολυ παντως που απαντησες!! :)
  6. Καλησπέρα! εγω πριν περιπου 2 βδομαδες πηρα το asus transformer 101 απο multirama... ειναι πραγματικά πολύ καλό και με εχει βολέψει απίστευτα! Κραταει σχεδον ολή μερα η μπαταρία του αν ειναι ανοιχτο.. το συνιστω!
  7. Καλησπέρα σε όλους!! Σας παρακαλώ πολύ οποιος γνωριζει ας με βοηθησει λιγάκι... εχω κι εγω το galaxy 3 και χτες του εβαλα το Go launcher το οποιο μου αρεσει και δουλευει μια χαρα. Το προβλημα ομως ειναι οτι παω να βαλω σε μια απο τις οθόνες το Go launcher contacts για να εχω πιο αμεση προσβαση στις επαφες μου, και μου βγαζει το εξής "Δεν υπάρχει αρκετή μνήμη". Επισης εβαλα και αλλα widget για contacts αλλα και σε αυτα μου βγαζει το ιδιο σφαλμα! Τι σημαινει μηπως ξερει κανεις?? χιλια ευχαριστω!!
  8. jovanita

    Nintendo Wii

    ωραιο φαινεται!
  9. εγω πάντως για παιχνίδια προτιμαω τις κονσόλες και οχι το pc! δεν θελουν ουτε instal ουτε τιποτα!
  10. μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βρω ναυτικους χαρτες?
  11. :):) και εγω το εχω ακουσει οτι ειναι το πιο αξιοπιστο... θα το δοκιμασω.. ευχαριστω πολυ!!!
  12. το garmin εχω! εννοω αν το παιρνω στο σκαφος για να εχω αυτο σαν gps ειναι αξιοπιστο?
  13. καλημερα! εχω ενα mio p550 και εχω οδικους χαρτες μεσα αλλα τωρα θελω να βαλω και χαρτες ναυτικους γιανα το παιρνω και στη θαλασσα... ξερει καποιος αν κανουν οι ναυτικοι χαρτες στο mio μου??? σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...