Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

G3mod v2.1beta2

Κύριλλε.

tar ή zip? (ή δεν εχει σημασία?)

OC ή OC+ ?

Τι είναι πιο σταθερό πιστεύεις?

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!Εχοντας 2 μερες και πλεον την 9,0 rom του Κυριλλου εχω να παρατηρησω οτι ειναι λιγακι αργη κ ψιλοκολλαει σε σχεση με την 8,2,1 που πηγαινε κυριολεκτικα σφαιρα!υπαρχει καποια λυση?αλλιως σκεφτομαι να επαναφερω την 8,2,1!Μπορει να μου πει καποιος πως ξαναγυρναω στην προηγουμενη rom?τα extras μπορω να τα διατηρησω?

παιδιά, με την 9 μου κλείνουν συνέχεια εφαρμογές με την 9 και τον G3mod v2.1beta2 kernel...

Έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

http://img.tapatalk.com/5c77383e-8f8a-b3e8.jpg

Βλεπω αυτη την διαθεσιμη μνημη στο titanium αλλα παρολ αυτα μου βγαζει μη επαρκη χωρο μνημη σε εγκατασταση νεας εφαρμογη.τι μπορουμε να κανουμε;

SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3!

Εχω βαλει την v9.0 του Κυριλλου και τον G3 Mod 2.1 OC+ και το κινητο σβηνει μονο του......

Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ?

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Εγώ μπορώ να πω οτι εχουν λυθεί τα προβλήματα με την μπαταρία στον καινούριο κερνελ. Εγώ οταν έφτανε στο 40% ήξερα οτι απο εκεί και πέρα θα έπεφτε πιο γρήγορα η μπαταρία. Χτες την έβγαλα με 30 % ενω μιλούσα και ήμουν στο ίντερνετ. Πολυ καλός κερνελ. Το μονο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ 8. 1 ειναι οτι το κουμπι wifi αρκετές φορές κολαει και ενω το πατάς μένει παγωμένο και πρέπει να ανοιξω το wifi απο τις ρυθμίσεις. Παρα πολυ σπαστικο. Μου το κανει μια στις τρεις. Γνωρίζει κανείς την λύση;;;

Εγώ μπορώ να πω οτι εχουν λυθεί τα προβλήματα με την μπαταρία στον καινούριο κερνελ. Εγώ οταν έφτανε στο 40% ήξερα οτι απο εκεί και πέρα θα έπεφτε πιο γρήγορα η μπαταρία. Χτες την έβγαλα με 30 % ενω μιλούσα και ήμουν στο ίντερνετ. Πολυ καλός κερνελ. Το μονο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ 8. 1 ειναι οτι το κουμπι wifi αρκετές φορές κολαει και ενω το πατάς μένει παγωμένο και πρέπει να ανοιξω το wifi απο τις ρυθμίσεις. Παρα πολυ σπαστικο. Μου το κανει μια στις τρεις. Γνωρίζει κανείς την λύση;;;

Κι εμενα το ιδιο κανει.... Κυριλλε καμια λυση?

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Θα φτιάξω ένα update v9.0.2 που λογικά θα το φτιάχνει. Μόλις γιρίσω από το frod

Εχω βαλει την v9.0 του Κυριλλου και τον G3 Mod 2.1 OC+ και το κινητο σβηνει μονο του......

Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ?

δοκίμασε τoν OC τον σκέτο, οχι τον OC+

Εμένα δουλεύει αψογα

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Καλησπερα, θελει ενας φιλος μου να του αναβαθμισω το κινητο του. Οι οδηγιες της πρωτης σελιδας ειναι ενημερωμενες? Πρεπει να προσεξω κατι? Ποια ειναι η καλυτερη ρομ γενικα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

ειμαι με JPF σε ρομ kyrilos 7.0 πολυ lag τωρα τελευταια...

Για OC ρομ πια ειναι ποιο σταθερη?

Για να βαλω την 9 θα πρεπει να περασω απο την αρχη JPU? η βρισκετε μεσα στο πακετο με της v9???

δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτα τα αρχεια τα οποια θα πρεπει να περασω στην καρτα μνημης.

Τελος θα κανω ενα τεστ στην καρτα μνημης γιατι δεν θυμαμαι το class της :(

Λιγο help

ευχαριστω για τον χρονο σας :)

Σε μένα δεν κάνει αυτόματη ανίχνευση ασύρματων δικτύων μόλις ανοίγω το wifi και πρέπει να κάνω αναζήτηση από τις ρυθμίσεις (παρότι έχω ενεργοποιημένη τη σχετική ρύθμιση).... Μιλάω για δίκτυα στα οποία δεν έχω συνδεθεί ξανά. Όταν συνδεθώ την πρώτη φορά το βρίσκει μετά αυτόματα.

Επίσης τα μικροπροβληματάκια (τετραγωνάκια) με τη γραμματοσειρά που έχουν αναφέρει και άλλοι και τα force close του browser. Κατά τα άλλα εξαιρετική συμπεριφορά του κινητού με την 9.

Edited by Guest19

Σε μένα δεν κάνει αυτόματη ανίχνευση ασύρματων δικτύων μόλις ανοίγω το wifi και πρέπει να κάνω αναζήτηση από τις ρυθμίσεις (παρότι έχω ενεργοποιημένη τη σχετική ρύθμιση).... Μιλάω για δίκτυα στα οποία δεν έχω συνδεθεί ξανά. Όταν συνδεθώ την πρώτη φορά το βρίσκει μετά αυτόματα.

Επίσης τα μικροπροβληματάκια (τετραγωνάκια) με τη γραμματοσειρά που έχουν αναφέρει και άλλοι και τα force close του browser. Κατά τα άλλα εξαιρετική συμπεριφορά του κινητού με την 9.

εβαλες τον νεο ΚΕΡΝΕΛ?

εβαλα τα roboto που είχε η 8.2.1, που για μένα είναι πολύ καλύτερα από τα ubuntu (προσωπικη γνωμη) και δεν εχω τετοια προβληματα με τετραγωνακια...

Οποιος τα θέλει, κατεβάστε τα από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=18548861#post18548861

Εγκατάσταση από το recovery, όπως όλα τα zip

Πως σας φαίνεται το Xperia Launcher? αυτό δοκιμάζω τώρα... Περίεργο είναι...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

εβαλες τον νεο ΚΕΡΝΕΛ?

Τον kernel εννοείς για το θέμα του wifi; Ναι τον έβαλα πριν λίγο και θα δοκιμάσω αν έχει αλλάξει κάτι...

εβαλα τα roboto που είχε η 8.2.1, που για μένα είναι πολύ καλύτερα από τα unbuntu (προσωπικη γνωμη) και δεν εχω τετοια προβληματα με τετραγωνακια...

Το ξέρω ότι είναι θέμα γραμματοσειράς... Αυτά που έχει ο Κύριλλος στα extras είναι αυτα που είχε το κινητό έτσι δεν είναι;

Πως σας φαίνεται το Xperia Launcher? αυτό δοκιμάζω τώρα... Περίεργο είναι...

Όντως περίεργο... Πάντως γενικά υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του κινητού όταν χρησιμοποιώ τον κανονικό launcher. Με τους άλλους αργεί γενικά (έχω και non-OC).

ναι, δοκίμασε τα roboto, θα σου αρέσουν περισσότερο.

Μεχρι στιγμής, wifi ΟΚ

Γιατί δεν βάζεις την oc? είναι πολύ σταθερή και σαφως πιο γρήγορη...

Στο λέει κάποιος που μέχρι και την 7 είχε μόνο non-oc εκδόσεις...

Ταχύτητα: με την 8.3 είχα 578 στο quadrant, με την 9.0.1 έχω...676 (!!!!)

ΜΠΡΑΒΟ Κύριλλε...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

λιγη βοηθεια πριν παρω το κινητο και κανω μια οπισθεν με το αμαξι και δεν αφησω τιποτα...

Εχω ver7 και προσπαθω να το συνδεσω με kies να παρω τις επαφες back up και δεν κανει συνδεση ποτε μπορει να το εχω και 30 λεπτα και δεν κανει τπτ

Update v9.0.5:

v9.0.1

- Optimized framework png's (smaller size)

- New status bar dropdown toggle icons (!)

v9.0.2

- Disabled ad hoc support [it causes wifi problems, enable it manually if you want]

v9.0.3

- Updated host file

- Updated Google Maps [v5.12.0 ownhere]

v9.0.4

- Changed wifi autoscan frequency to 60s instead of 180s

v9.0.5

- Transparent Google Search Widget [A few icons changed too, to much the gingerbread theme]

- Transparent Power Control Widget

Ορίστεε http://hotfile.com/dl/134821021/5acb36d/Kyrillos_rom_v9.0.5_update-signed.zip.html

λιγη βοηθεια πριν παρω το κινητο και κανω μια οπισθεν με το αμαξι και δεν αφησω τιποτα...

Εχω ver7 και προσπαθω να το συνδεσω με kies να παρω τις επαφες back up και δεν κανει συνδεση ποτε μπορει να το εχω και 30 λεπτα και δεν κανει τπτ

Πήγαινε στις επαφές από το κινητό, πάτα το αριστερό κουμπί, εξαγωγή, εξαγωγή στην κάρτα μνήμης. Και ούτε κιες ούτε τίποτα. :p

Μπορείς να δοκιμάσεις και το my phone explorer . Κάνει καλή δουλειά.

βασικα οταν το συνδεω και επιλεγω kies ακουγετε ο ηχος συνδεσης της usb και μετα απο 2sec ο ηχος αποσυνδεσης...

βασικα οταν το συνδεω και επιλεγω kies ακουγετε ο ηχος συνδεσης της usb και μετα απο 2sec ο ηχος αποσυνδεσης...

Δοκίμασε μαζική αποθήκευση μήπως υπάρχει πρόβλημα με τη θύρα. Μήπως.....

Δοκίμασε μαζική αποθήκευση μήπως υπάρχει πρόβλημα με τη θύρα. Μήπως.....

τα παλια χρόνια, πΚ (προ Κύριλλου :lol:), οταν εκανε το Κιες τα ίδια στον ΗΥ μου (εχει W7), εκανα ΟΛΙΚΗ απεγκατάσταση το βλακο-κιες, ΜΑΖΙ με τον driver της samsung, εγκατάσταση μετα ξανά, και είχα και παλι σύνδεση.

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση στον ΗΥ χρησιμοποιώντας το YourUninstaller (σβήνει σωστά τα πάντα από το βλακο-κιες)

Επίσης, δοκίμασε σύνδεση σε ΑΛΛΗ USB του H/Y, μερικές φορές βοηθάει...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

τα παλια χρόνια, πΚ (προ Κύριλλου :lol:), οταν εκανε το Κιες τα ίδια στον ΗΥ μου (εχει W7), εκανα ΟΛΙΚΗ απεγκατάσταση το βλακο-κιες, ΜΑΖΙ με τον driver της samsung, εγκατάσταση μετα ξανά, και είχα και παλι σύνδεση.

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση στον ΗΥ χρησιμοποιώντας το YourUninstaller (σβήνει σωστά τα πάντα από το βλακο-κιες)

Επίσης, δοκίμασε σύνδεση σε ΑΛΛΗ USB του H/Y, μερικές φορές βοηθάει...

Το εκανα ετσι μονο δουλεψε... :P τωρα θα φλασαρω την 9 μετα το update της μετα το kernel για OC μετα partition και μετα βλεπουμε :)

Η 9. 0. 5 εχει ολα τα προηγούμενα η υπάρχουν 5 updates;;;;; κατεβαζω μονο την 9. 0. 5 ;;;

πρεπει να εχεις εγκαταστησει την 9 για να μπορεσεις να βαλεις την 9.0.5

μια βοηθεια καποιος με το setcpu

εκανα και το partition SDCARD FILES οταν τα εκανα αποσυμπιεση ειχαν μεσα ενα folder g3mod και εχει καποια αρχεια μεσα αυτα που τα κανω copy paste? ευχαριστω εκ των προτερων

Εβαλα τα αρχεια μεσα στο g3mod αλλα οταν παω task manager->Summary και βλεπω storage 35/192mb ακομα δεν εχω κανει install titanium τι αλλο προγραμμα θελει για να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα μνημης. Τελος το παρτισιον ηταν 512ext/0swap.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss