Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω καποια κολληματακια,ειδικα με το market!Επισης ενα παιχνιδι που ειχα (Aliens) δε το ανοιγει με τιποτα!!

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψάξε λίγο στο Google και θα βρεις Google Maps 5.10 apk

ευχαριστω

το κανω εγκατασταση κανονικα ετσι?

Kyrillos' Rom 10

ευχαριστω

το κανω εγκατασταση κανονικα ετσι?

Ναι,κανονικά.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Νομιζω οτι η 8.0 ειναι πολυ σταθερη και γρηγορη rom πολυ καλυτερα παντως απο την 7.1 που ειχα πριν και κολαγε συχνα
Kyrillos' Rom 10

παιδια πεφτει γρηγορα η μπαταρια στην ν8?

ω ναι.....

like....!! :S

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Γεια σας παιδιά,

λίγη βοήθεια θα ήθελα... προσπάθησα να φτιάξω το πρόβλημα με τον εντοπισμό των ad hoc δικτύων που έχουν τα android...δεν τα κατάφερα και πλέον δεν λειτουργεί το wifi. Θα ήθελα οποίος μπορεί και έχει την διάθεση να μου στείλει το wpa_supplicant αρχείο το οποίο θα βρείτε στη μνήμη του κινητού, στον φάκελο system/bin μήπως επανέλθει στα εργοστασιακά και γλιτώσω έτσι την διαδικασία εγκατάστασης android και προγραμμάτων. Το email μου είναι xxxxxx@gmail.com. Έχω froyo της vodafone αν και δεν νομίζω να διαφέρει το συγκεκριμένο αρχείο στις διαφορές εκδώσεις.

Όσο για τον εντοπισμό των ad hoc οποίος γνωρίζει ας το αναφέρει.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Edited by vlx

παιδια πεφτει γρηγορα η μπαταρια στην ν8?

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι κρατάει περισσότερο..

Γεια σας παιδιά,

λίγη βοήθεια θα ήθελα... προσπάθησα να φτιάξω το πρόβλημα με τον εντοπισμό των ad hoc δικτύων που έχουν τα android...δεν τα κατάφερα και πλέον δεν λειτουργεί το wifi. Θα ήθελα οποίος μπορεί και έχει την διάθεση να μου στείλει το wpa_supplicant αρχείο το οποίο θα βρείτε στη μνήμη του κινητού, στον φάκελο system/bin μήπως επανέλθει στα εργοστασιακά και γλιτώσω έτσι την διαδικασία εγκατάστασης android και προγραμμάτων. Το email μου είναι eridsn@gmail.com. Έχω froyo της vodafone αν και δεν νομίζω να διαφέρει το συγκεκριμένο αρχείο στις διαφορές εκδώσεις.

Όσο για τον εντοπισμό των ad hoc οποίος γνωρίζει ας το αναφέρει.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Καλησπέρα,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170232

Συμφωνώ! Βασικά πιστεύω ότι τελικά περισσότερη ζημιά κάνει το 1% mod στην μπαταρία παρά καλό! Ψυχολογικά και μόνο το να βλέπεις άνα 1% να πέφτει σε αγχώνει περισσότερο. Μήπως στην 8.1 να έβαζες καμιά μπαταριούλα από τις παλιές που απλά έδειχνε να πέφτει η στάθμη; Εγώ έβαλα το theme από το MIUI launcher και βρήκα την υγειά μου. Από το πρωί μέχρι τώρα έχω πάνω από 50% και με performance governor. :happy:

Δοξάστε τον κύριο, βρήκα καινούριο gingerbread keyboard με ελληνικάαααααααα!!! => v8.1

Τρομερο :D:D Κυριλλε για αλλη μια φορα η rom σου τα εσπασε ολα :lol: Μακαρι να μπορεσεις να την μεταφερεις και σε JPU ;)

Σε ευχαριστω πολυ :D

v8.1 Changelog (το σ/κ θα βγεί μάλλον αλλά μπορεί και πιο πριν.)

1. Rethemed twframework-res.apk from scratch [More clear icons & smaller size]
  2. Minor framework-res fixes/tweaks [Changed battery icon, Change color text on notification bar dropdown]
  3. Fixed The #$^@#% Contacts button in Dialer
  4. ClockPackage.apk AOSP Gingerbread themed
  5. New Gingerbread Keyboard with more languages (greek, ++) and almost all dictionaries. [Thanks to Darkyy]
  6. Fixed app2sd script error if fugumod is installed
  7. Removed a line from build.prop [ro.com.android.dataroaming=false]
  8. Updated ext4 mount options
  9. Updated Superuser [v3.0.5]

Καλησπέρα,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170232

Ευχαριστω, χρειαστηκε βεβαια να ξαναεγκαταστησω τα froyo.

Α και αν θες διεγραψε το mail μου απο την παραθεση.. thnks

Edited by vlx

Βρηκα ενα bug at kyrillos v8.

Ειμαι 3 μερες χωρις φορτηση και μου λεει οτι ειμαι 8 ωρες μονο.

Εκανα reboot το ιδιο. Στην μπαταρια μετα το flash της rom ειχα κανει καλιμπρισμα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

v8.1 Changelog (το σ/κ θα βγεί μάλλον αλλά μπορεί και πιο πριν.)

1. Rethemed twframework-res.apk from scratch [More clear icons & smaller size]
  2. Minor framework-res fixes/tweaks [Changed battery icon, Change color text on notification bar dropdown]
  3. Fixed The #$^@#% Contacts button in Dialer
  4. ClockPackage.apk AOSP Gingerbread themed
  5. New Gingerbread Keyboard with more languages (greek, ++) and almost all dictionaries. [Thanks to Darkyy]
  6. Fixed app2sd script error if fugumod is installed
  7. Removed a line from build.prop [ro.com.android.dataroaming=false]
  8. Updated ext4 mount options
  9. Updated Superuser [v3.0.5]

Κύριλλε το κουμπι "μηνυμα" που δε φαινεται καλα οταν ανοιγεις μια επαφη το εχεις συμπεριλαβει;;

Επισης το bug οταν γραφεις μηνυμα στο κατακορυφο 3x4 πληκτρολογιο παραμένει... Ειναι δυακολος μπελας;

Πεστε μου τι λαθος κανω?

Κανω εγκατασταση μεσω odin οπως λενε οι οδηγιες την ν8 και αφου με βαλει στο recovery κανω wipe data και reboot.. Μετα οταν ανοιξει το κινητο κανω αντιγραφη των αρχειων που ειναι στον καταλογο εξτρα ακριβως οπως λενε οι οδηγιες.. Κατοπιν μπαινω παλι σε recovery για να κανω μεσω multiboot restore data (απο τον καταλογο froyo που τα εχω εκει απο προηγουμενο backup) και στο καπακι reboot...

Ωστοσο οταν ανοιξει το κινητο δεν εχω τις εφαρμογες μου (παρα μονο τις επαφες και τις default εφαρμογες που εχει ο kyrillos). Σε αποπειρα να εγκαταστησω το titanium μου λεει οτι υπαρχει ηδη και θα αντικατασταθει η υπαρχουσα εφαρμογη.. Γιατι ομως στις εφαρμογες δεν το βλεπω, οχι μονο το titanium αλλα και ολες τις αλλες που ειχα? Εκανα reboot.. αλλα τπτ..

EDIT: Ενταξει.. διορθωθηκε..

Edited by Aeriko
Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Κύριλλε το κουμπι "μηνυμα" που δε φαινεται καλα οταν ανοιγεις μια επαφη το εχεις συμπεριλαβει;;

Επισης το bug οταν γραφεις μηνυμα στο κατακορυφο 3x4 πληκτρολογιο παραμένει... Ειναι δυακολος μπελας;

Το bug με το κουμπί μήνυμα δεν το έχω φτιάξει ακόμα, θα το φτιάξω όμως. Το bug στο 3x4 μάλλον ευθύνεται στα κεφαλαία ελληνικά. Κάτι τέτοιο. Οπότε όσοι θέλουν ντε και καλά 3x4 θα τους ανεβάσω την αμοντάριστη έκδοση mms.apk όπου γράφεις 70 χαρακτήρες αντί για 160...

Το bug με το κουμπί μήνυμα δεν το έχω φτιάξει ακόμα, θα το φτιάξω όμως. Το bug στο 3x4 μάλλον ευθύνεται στα κεφαλαία ελληνικά. Κάτι τέτοιο. Οπότε όσοι θέλουν ντε και καλά 3x4 θα τους ανεβάσω την αμοντάριστη έκδοση mms.apk όπου γράφεις 70 χαρακτήρες αντί για 160...

Κύριλλε το Chainfire ότι έκδοση και να βάλω δεν παίζει, γιατί; Γίνεται εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό, αλλά μετά όταν το πατήσεις για ανοίξει η εφαρμογή, πάνω που πάει να φορτώσει σε πετάει έξω. Πείραξες τπτ στα γραφικά με κανένα script στην Rom και να κολλάει γι' αυτό;

Ανανεωμένο changelog της v8.1:

Verify-bytecode Enabled

Fixed Google framework force close [Your dalvik-cache will be wiped automatically after the update so dont panic]

Rethemed twframework-res.apk from scratch [More clear/smooth icons & smaller size]

A few framework-res.apk fixes/tweaks/mods [Changed battery icon to CM7 icon with percentage, Smoother btn_circle icons, Changed text color in notification bar dropdown, Modded TW lockscreen, Modded Epic lockscreen (honeycomb style, must try!)]

Fixed the #$^@#% Contacts button in Dialer

ClockPackage.apk AOSP Gingerbread themed

New Gingerbread Keyboard with more languages (greek, ++) and almost all dictionaries. [Thanks to Darkyy]

Fixed app2sd script error if fugumod is installed

Removed some lines from build.prop

Updated ext4 mount options

Updated Superuser [v3.0.5]

@pkatsaras, δεν ξέρω τι φταίει..

Πεστε μου τι λαθος κανω?

Κανω εγκατασταση μεσω odin οπως λενε οι οδηγιες την ν8 και αφου με βαλει στο recovery κανω wipe data και reboot.. Μετα οταν ανοιξει το κινητο κανω αντιγραφη των αρχειων που ειναι στον καταλογο εξτρα ακριβως οπως λενε οι οδηγιες.. Κατοπιν μπαινω παλι σε recovery για να κανω μεσω multiboot restore data (απο τον καταλογο froyo που τα εχω εκει απο προηγουμενο backup) και στο καπακι reboot...

Ωστοσο οταν ανοιξει το κινητο δεν εχω τις εφαρμογες μου (παρα μονο τις επαφες και τις default εφαρμογες που εχει ο kyrillos). Σε αποπειρα να εγκαταστησω το titanium μου λεει οτι υπαρχει ηδη και θα αντικατασταθει η υπαρχουσα εφαρμογη.. Γιατι ομως στις εφαρμογες δεν το βλεπω, οχι μονο το titanium αλλα και ολες τις αλλες που ειχα? Εκανα reboot.. αλλα τπτ..

EDIT: Ενταξει.. διορθωθηκε..

και σε μενα το ιδιο συμβαινει. και το κορυφαιο...σημερα δεν δεχομουν για καποιο λογο κλησεις(το ιδιο συνεβαινε με την indroid 6 εκδοση) εκανα επανεκκ. τιποτε. wipe data και εστρωσε. εβγαινα συνεχως κατειλημμένος. επισης καποιο σφαλμα παιζει με το app tosd. κάνοντας reboot πρεπει καθε φορα να κανω restore απο το titanium......

εκανα ΞΑΝΑ format στην καρτα μου (8gb class 10) σε μορφη NTFS και δεν την διαβαζει το κινητο . σε ποια μορφη να την κανω? λεω να μην ξανα κανω partition λογο προβληματων. κυριλλος τι λες?

Edited by spirosteam

και σε μενα το ιδιο συμβαινει. και το κορυφαιο...σημερα δεν δεχομουν για καποιο λογο κλησεις(το ιδιο συνεβαινε με την indroid 6 εκδοση) εκανα επανεκκ. τιποτε. wipe data και εστρωσε. εβγαινα συνεχως κατειλημμένος. επισης καποιο σφαλμα παιζει με το app tosd. κάνοντας reboot πρεπει καθε φορα να κανω restore απο το titanium......

εκανα ΞΑΝΑ format στην καρτα μου (8gb class 10) σε μορφη NTFS και δεν την διαβαζει το κινητο . σε ποια μορφη να την κανω? λεω να μην ξανα κανω partition λογο προβληματων. κυριλλος τι λες?

Εγώ το format το έκανα συνήθως σε fat32 αν το έκανα από pc αλλά τις τελευταίες φορές κάνω format από μέσα από το κινητό. Εμένα το κινητό πάει σφαίρα, δεν έχω ούτε ένα fc σε εφαρμογή ούτε freeze, μόνο χθες ένα κουλό μετά από ένα restart που έκανα στο κινητό γιατί άλλαξα τις ρυθμίσεις στο supercharger δεν μου έβλεπε καθόλου την sd και κατ' επέκταση το partition και άρα ότι είχα εγκαταστήσει εκεί. Έκλεισα το κινητό, έβγαλα την sd, το άνοιξα και όλα μια χαρά.

Δεν υποστηρίζει ntfs το κινητό μας. Κάντο fat32 και κάνε παρτιτιον μόνο ext. Εδώ μια γεύση της v8.1 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18353476&postcount=8506

Σήμερα με την v8 έγινε το εξής κουλό. Δέχτηκα μια κλήση και τη στιγμή μου μίλαγα το κινητό έκανε κάτι δονήσεις και τον ήχο που κάνει όταν ανοίγει. Ωστόσο η κλήση συνεχίστηκε κανονικά και η οθόνη δεν έδειχνε κάτι το περίεργο...

ADD: Αφού τελείωσε η κλήση και ύστερα από αρκετή ώρα βρήκα το κινητό κλειστό. Δοκίμασα να το ανοίξω και τίποτα. Συνέδεσα το φορτιστή και πάλι τίποτα. Οθόνη κλειστή και κανένα πλήκτρο δεν ανταποκρινόταν. Τελικά έβγαλα τη μπαταρία και αφού την ξαναέβαλα όλα καλά. Συνέβη σε κανέναν άλλο;

Edited by Guest19

Σήμερα με την v8 έγινε το εξής κουλό. Δέχτηκα μια κλήση και τη στιγμή μου μίλαγα το κινητό έκανε κάτι δονήσεις και τον ήχο που κάνει όταν ανοίγει. Ωστόσο η κλήση συνεχίστηκε κανονικά και η οθόνη δεν έδειχνε κάτι το περίεργο... Συνέβη σε κανέναν άλλο;

Καλησπέρα,

Μου το κάνει και μένα στην 8.0 κάποιες φορές. Και κατά τη διάρκεια της κλήσης. Έχω και ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια της δόνησης:

Η εφαρμογή Πλαίσιο υπηρεσιών google (σε εξέλιξη com.google.process.gapps) τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά

Έγραψα και ένα ποστ σχετικά με αυτό και ο Κύριλλος μου απάντησε.

Δικιά μου ερώτηση:

Καλησπέρα

Μετά την εγκατάσταση της νέας ρομ v. 8.0 OC μου εμφανίζεται κάθε 10-15 λεπτά το εξής:

Η εφαρμογή Πλαίσιο υπηρεσιών google (σε εξέλιξη com.google.process.gapps) τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά.

Το έχει δει κανείς άλλος?

Διορθώνεται?

Συγχαρητήρια Κύριλλε για ακόμα μια εξαιρετική ρομ!

Απάντηση από Κύριλλο:

Έχω ενεργοποιήσει ένα mod (verify-bytecode disable) όπου είναι για να τουρμπάρει το κινητό, αλλά μερικές (ελάχιστες) κακογραμένες εφαρμογές τερματίζουν.... Υπομονή μήπως την φτιάξουν καλύτερα :P