amkokos Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Κ εγώ μια από τα ίδια με την διαφορά ότι έχω την 6.1 oc!Η καλύτερη ρομ του Κυρίλλου μέχρι στιγμής :D μακάρι να μπορούσα να την βάλω και εγώ... κολλάει το @#$%^& κινητό μου :( Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Παντως εγω εβαλα την 6.1 no-oc του κυριλλου και εβαλα μετα τον g3mod ultimate κερνελ που ειπε και ενας πιο πισω δουλευει αψογα το κινιτο.......Αν εξαιρεσης οπως ειχα πει το bug που δεν μπαινει καθολου στα μηνυματα που ειναι προβλημα του κυριλλου και οτι δεν εχω καθολου 3g δυκτιο ολα καλα............:X :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 μακάρι να μπορούσα να την βάλω και εγώ... κολλάει το @#$%^& κινητό μου :( Ιδιό hardware είναι όλα τα galaxy 3.Ειλικρίνα δεν μπόρω να καταλάβω εφόσον γίνονται τα βήματα τυπικά κ σωστά πως σε μερικούς να τους κολλάει το κινητό ή να μην περνάει καν η ρομ.Κάνεις wipe πριν φλασάρεις κ μετά εφόσον έχεις φλασάρει?Περίεργο.......:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Παντως εγω εβαλα την 6.1 no-oc του κυριλλου και εβαλα μετα τον g3mod ultimate κερνελ που ειπε και ενας πιο πισω δουλευει αψογα το κινιτο.......Αν εξαιρεσης οπως ειχα πει το bug που δεν μπαινει καθολου στα μηνυματα που ειναι προβλημα του κυριλλου και οτι δεν εχω καθολου 3g δυκτιο ολα καλα............:X :( Για το 3G δες στο site του αστροναυτη πως να επαναφερεις τις ρυθμισεις για το ΑΡΝ με ενα προγραμμα κ να κατεβασεις αντιστοιχα τις ρυθμισεις για το δικο σου δικτυο... APN BackUP αν θυμαμαι καλα ειναι το προγραμμα που χρειαζεσαι... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Ελα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν εγινε....Το εκανα ετσι οπως τα λεει ο αστροναυτης αλλα τιποτα.....Βασικα τικαρο την εφαρμογη για 3g δυκτιο και με το που βγαινω και μπαινω στην ιδια επιλογη εχει φυγει το τικαρισμα......!!!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) Ιδιό hardware είναι όλα τα galaxy 3.Ειλικρίνα δεν μπόρω να καταλάβω εφόσον γίνονται τα βήματα τυπικά κ σωστά πως σε μερικούς να τους κολλάει το κινητό ή να μην περνάει καν η ρομ.Κάνεις wipe πριν φλασάρεις κ μετά εφόσον έχεις φλασάρει?Περίεργο.......:confused: ελα ντε και γω το ιδιο λεω... δεν ειναι η πρωτη φορά που φλασάρω... γιατί περασε με την 1η η NON-OC και τόσες προσπάθειες με την OC και τίποτα... Πίστεψέ με, αν διαβάσεις και το xda, δεν είμαι ο μόνος που εχω αυτό το πρόβλημα, δυστυχώς! κανω wipe, επαναφορά εργοστασιακών κλπ κλπ, φλασάρω, και κολλάει στο bootanimation για πάντα. Και αν το ξαναξεκινήσω, παλι το ίδιο! Edited July 21, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 εχω την v6.1 oc εχει κανενας αλλος προβλημα συγχρονισμου εικονας και ηχου στα βιντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Μαγκες χθες το βραδι εκανα 2.2 το λογισμικο του κινητου μεσω τον kies,και δεν ειμαι πλεον root στο κινητο.Προσπαθω να το κανω παλι ροοτ και οταν παταω apply sdcard:update.zip μου βγαζει error οτι λειπουν αρχεια.Ξερει κανεισ τι πρεπει να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Μαγκες χθες το βραδι εκανα 2.2 το λογισμικο του κινητου μεσω τον kies,και δεν ειμαι πλεον root στο κινητο.Προσπαθω να το κανω παλι ροοτ και οταν παταω apply sdcard:update.zip μου βγαζει error οτι λειπουν αρχεια.Ξερει κανεισ τι πρεπει να κανω??? https://sites.google.com/site/astronaytiscom/tips-tricks/root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Εχω την kyrillos 5.Θελω να γυρισω σε custom rom αλλα ενω μου δεχεται στο one package το αρχειο .tar στο OPS δεν το βρισκω να το βαλω.Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα με το bluetooth. Όταν το ενεργοποιώ αρχίζει και η δόνηση να κάνει κάπως ρυθμικά κάτι δονήσεις. Στην προσπάθεια μου να στείλω αρχεία μέσω bluetooth και μόλις επιλέξω Share Bluetooth κολλάει εκεί κάνει 2-3 χτύπους η δόνηση και φυσικά δεν στέλνει τίποτα. Αν θυμάμαι καλά μετά την επιλογή Share Bluetooth εμφάνιζε ένα πίνακα-λίστα με κοντινές συσκευές bluetooth. Μήπως κανείς είχε παρόμοιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα με το bluetooth. Όταν το ενεργοποιώ αρχίζει και η δόνηση να κάνει κάπως ρυθμικά κάτι δονήσεις. Στην προσπάθεια μου να στείλω αρχεία μέσω bluetooth και μόλις επιλέξω Share Bluetooth κολλάει εκεί κάνει 2-3 χτύπους η δόνηση και φυσικά δεν στέλνει τίποτα. Αν θυμάμαι καλά μετά την επιλογή Share Bluetooth εμφάνιζε ένα πίνακα-λίστα με κοντινές συσκευές bluetooth. Μήπως κανείς είχε παρόμοιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Δοκιμασες επανεκινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Δοκιμασες επανεκινηση? Ναι αρκετές φορές.. :( Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Ναι αρκετές φορές.. :( αν δεν κάνω λάθος, η δόνηση είναι σημάδι οτι κρασάρει ένα πρόγραμμα... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) αν δεν κάνω λάθος, η δόνηση είναι σημάδι οτι κρασάρει ένα πρόγραμμα... Χμμ σωστά, τελικά έκανα ένα data wipe και ίσιωσε :) Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Edited July 22, 2011 by kint Λύση προβλήματος :P Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Περασα τον g3mod1.3.2 extreme 1400mhz. Το κινητο αρχισε να κολλαει και να ανεβαζει θερμοκρασια. Εκανα wipe data and cache και μετα κολλησε στην αρχικη εικονα gt-i5800 samsung. Αναγκαστηκα λοιπον να κανω φορματ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk\ το ιδιο επαθα και εγω.Πως κανεις format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αντιμετωπιω ενα προβλημα και θα ηθελα αν εχει καποιος καμια ιδεα να με βοηθησει... Εχω την rom του κύριλλου v6.1 με το G3MOD ultimate kernel @1200Μhz. Πριν κανα 2 μερες το κινητο ξεκινησε σαν να κανει μικρα κολληματα... Στο ξαφνικο χωρις να εχω βαλει καποια καινοθυργια εφαρμογη η κατι τετοιο... Δηλαδη παραδειγμα αρχικα ξεκινησε να laggαρει στα μυνηματα... Χρησιμοποιω το GoSMS και οταν πληκτρολογω παταω κανονικα τα κουμπια κ καπου κολλαει το πληκτρολογιο και χωρις να μου δειχνει τα κουμπια που παταω μετα απο 1-2sec μου εμφανιζει κανονικα τη λεξη που εχω πληκτρολογησει... Επισης μου εχει freezαρει το κινητο κανα 2 φορες... Αναμμενη η οθονη κ το κινητο κολλημενο χωρις να ανταποκρινεται, δηλαδη δεν εσβηνε καν την οθονη με το power button... Ο μονος τροπος που εχω βρει προς το παρον ειναι παραττεταμενο πατημα του power button για να κλεισει το κινητο κ ανοιγμα απο την αρχη... Κατεβασα το CPU να πηγαινει μεχρι τα 1000 μπας κ εφταιγε κατι τετοιο αλλα μηπως εχει καποιος αλλος καποια ιδεα τι μπορει να παιζει? btw η θερμοκρασια που δειχνει το setCPU δεν εχει ανεβει ποτε πανω 34 C τουλαχιστον οχι σε φασεις που κολλαει... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natk Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Χαιρετώ και εγώ, Παρακολουθώ το thread εδώ και καιρό, αλλά επειδή έχει φτάσει 350+ σελίδες, τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα... Έχω την εργοστασιακή 2.1 και σκέφτομαι να βάλω την 6.1 ρομ του κυριλλου, αλλά είμαι τελείως άσχετος και ψιλοφοβάμαι επειδή το κινητό το χρειάζομαι για την δουλειά μου.'Εχω να ρωτήσω τα εξής 1.Άμα βάλω την εργοστασιακή 2.2, μετά μπορώ να βάλω την 6.1 χωρίς πρόβλημα; 2.Η 6.1 μπαίνει κατευθείαν ή θέλει καμια άλλη έκδοση πρώτα; 3.Επειδή η σελίδα του αστροναύτη ακόμη δεν γράφει για την 6.1, πού θα βρω οδηγίες πώς να την βάλω; 4.-Ψιλοάσχετο- από τότε που έβαλα κάρτα 8gb το κινητό αργεί πολύ να την διαβάσει και καμια φορά τρώει κολλήματα. Αυτό λύνεται με partition? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 \ το ιδιο επαθα και εγω.Πως κανεις format? Ξανα κανεις φορματ απο την αρχη. οπως περασες αρχικα την ρομ του κυριλλου. Κανε και ενα backup πριν. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Ρε παιδια,εχω ενα θεματακι!!Θελω να περασω τις εργασιες και τα ραντεβου μου απο το ημερολογιο.Μεχρι τωρα το εκανα μεσω kies,αλλα πλεον δεν συνδεεται και δεν εχω backup απο titanium!Τελος παντων,υπαρχει τροπος να απαλλαγω απο το kies και να τα περασω καπως αλλιως;;Να σας πω οτι τωρα ειναι αποθηκευμενα στο outlook!! γ**α το κιες. Κάνε backup με titanium γενικά. Πάντως αμ θες δοκίμασε το my phone explorer (πρέπει να το κατεβάσεις και για pc και για android) ναι ρε φιλε,αλλα ΤΩΡΑ,πως να τις παρω απο το outlook;;; EDIT:Το εγκατεστησα και δεν βρισκει το τηλεφωνο!!! και κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ενω το εχω ρυθμισει να με ρωταει καθε φορα που συνδεομαι στο pc,αυτο αρνειται και κανει μονο φορτιση!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 24, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 σε samsung galaxy 3 εχω εργοστασιακη την εκδοση 2.2 froyo χωρις κανενα προβλημα.θελω να το κανω root.η διαδικασια ειναι η ιδια που ακολουθησα και στο vodafone joy 845 που εκανα root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 σε samsung galaxy 3 εχω εργοστασιακη την εκδοση 2.2 froyo χωρις κανενα προβλημα.θελω να το κανω root.η διαδικασια ειναι η ιδια που ακολουθησα και στο vodafone joy 845 που εκανα root? https://sites.google.com/site/astronaytiscom/tips-tricks/root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) Να ρωτήσω κάτι; Εχω την 5.6. Επειδή με ενδιαφέρει πρωτίστως η σταθερότητα και η διάρκεια της μπαταρίας, τι μου προτείνετε; Να μείνω εκεί που είμαι ή να βάλω την 6 non-oc. Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμη για την περίπτωση που αλλάξω: Έχω την XXJP4 και οι οδηγίες αναφέρουν σας προτεινόμενη την XXJPQ. Που την βρίσκω; Edited July 24, 2011 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Γεια σας παιδια , περασα τον κερνελ g3mod_v1.3.2_LITE CWM και τωρα δεν ανοιγει το κινητο....εχει κολησει στο Ι5800 στην αρχη, πως το βλεπεται παω για new flash ή την σωζω την κατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shin69 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Γεια σας παιδια και απο μενα.εχω βαλει την 6.1 και τωρα εχω το εξης προβλημα :οταν παω να στειλω μηνυμα και ενω εχω γυρισει σε μικρα τα γραμματα βγαινουν κεφαλαια!!!!τι μπορω να κανω;;και πως μπορεις να κατεβασεις αλλες γλωσσες για το gingerbread πληκτρολογιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts