Milanezos1991 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) Κάνω για άλλη μια φορά τη διαδικασία όπως είπες πιο πάνω..ΠΑΛΙ όμως κάνει η συσκευη επανεκκίνηση και ανοίγει κανονικά ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του αστροναύτη θα έπρεπε να με βγάλει σε recovery mode.. Φίλε μου δεν χρείαζεται να κάνεις ρεκοβερι...τουλαχιστον τν δευτερη φορά...εγώ δν χρειάστικα...και όσο για το πρώτο ρεκοβερι...για να το κάνεις θα πρέπει απλά να τα πατήσεις μέχρι να σ ανοίξει το κινητό...εγώ τα πάτησα για 3 δευτερόλεπτα κ μ μπήκε σε αυτό το Mode...το κράτησα κ πατημένα κ μ μπήκε σε apload mode...οποτέ....δοκίμασε να μν τα έχεις πατημένα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited June 19, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dep0n Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ό,τι κι αν δοκίμασα..δεν κατάφερα τίποτα τελικά..για τον τοίχο είναι το samsung πλέον! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakn Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπέρα, Αφού έκανα όλη την διαδικασία για Sd card partition μέσω recovery, τώρα αντιμετωπίζω τα παρακάτω προβλήματα : 1. Εάν υπάρχει η κάρτα μέσα κατά την έναρξη, κολλάει στο σήμα του Android της εκκίνησης και αναγκάζομαι να βγάλω μπαταρία. 2. Το Wifi δεν θέλει να συνδεθεί με τίποτε ( δεν είχε πρόβλημα πριν ) - αν και δεν πρέπει να έχει σχέση με το partition. Χωρίς την κάρτα έχω κανονική εκκίνηση...την τοποθέτησα και μετέφερα τα αρχεία που είχα κρατήσει στον υπολογιστή, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπέρα, Αφού έκανα όλη την διαδικασία για Sd card partition μέσω recovery, τώρα αντιμετωπίζω τα παρακάτω προβλήματα : 1. Εάν υπάρχει η κάρτα μέσα κατά την έναρξη, κολλάει στο σήμα του Android της εκκίνησης και αναγκάζομαι να βγάλω μπαταρία. 2. Το Wifi δεν θέλει να συνδεθεί με τίποτε ( δεν είχε πρόβλημα πριν ) - αν και δεν πρέπει να έχει σχέση με το partition. Χωρίς την κάρτα έχω κανονική εκκίνηση...την τοποθέτησα και μετέφερα τα αρχεία που είχα κρατήσει στον υπολογιστή, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει;:worry: https://sites.google.com/site/astronaytiscom/tips-tricks/partition του φιλου μας Astronaytis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milanezos1991 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Παιδιά κάνω τν διαδικασία για TA LIVE WALLPAPERS σύμφωνα με τν κυριλλο και όταν κάνω τα command μ βγαζει No space left on device ....ξέρει κάνεις τι να κάνω μετά...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπέρα. Τα δικά μου συμπεράσματα σε σχέση με την 5.7 που φόρεσα είναι: -Πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την 3.3 την οποία θεωρώ κορυφή. -Τρώει κολλήματα και έχει αργή απόκριση (σε σχέση με την 3.3 αλλά και γενικότερα) Για αυτο το λογο περασα του Κυριλλου την 4,1 OC. Πολυ καλυτερη αποκριση. Με το SetCpu το βαλα στα 800+ και παει πολυ καλυτερα.Δεν εκανα wipe data και τα περισσοτερα παρεμειναν στο κινητο. Επίσης τα notifications ειναι πρασινα και φαινοντα. Με τα μπλε ειχα βγαλει τα ματια μου. Για την ωρα το μονο ειναι οτι δε μου δουλευει το home button και μενει να δουμε αν θα κολλαει το κινητο Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ολα καλα μονο που δε δεχεται εισερχομενες δειχνει κατηλλημενο Δεν υπαρχει το κεντρικο κουμπι χα...κατα τ αλλα εχω τηλεφωνο Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Ολα καλα μονο που δε δεχεται εισερχομενες δειχνει κατηλλημενο Δεν υπαρχει το κεντρικο κουμπι χα...κατα τ αλλα εχω τηλεφωνο Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ξαναπέρασε την. Κάτι δεν έκατσε καλά. Factory reset έκανες; Στο http://samfirmware.com βγήκε η XWJPI σε πακέτο για το ODin, οπότε όσοι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε μέσω ΚΙΕΣ μπορείτε μέσω Odin. ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιέχει Bootloader. Edited June 20, 2011 by Larrythe Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penirliaris Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 λεει στο site του kyrrillou οτι στην 5.7 Overclock up to 1.3Ghz, εχω βαλει το setCPU και μου δειχνει μαχ 667 . πρεπει να κανουμε καποια ρυθμηση ? βασικα δεν εχω δει καποια διαφορα στην ταχυτητα, σε καποιες εφαρμογες κολλαει παραπανω απ οτι η 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 λεει στο site του kyrrillou οτι στην 5.7 Overclock up to 1.3Ghz, εχω βαλει το setCPU και μου δειχνει μαχ 667 . πρεπει να κανουμε καποια ρυθμηση ? βασικα δεν εχω δει καποια διαφορα στην ταχυτητα, σε καποιες εφαρμογες κολλαει παραπανω απ οτι η 2.1. Αν δεν κανω λαθος για την 5.7 ακομα δεν εχει καποιο Kernel σταθερο που να υποστιριζει OC αλλιως πιστευω θα εκανε καποιο update o Kyrillos. Οποτε σε αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ξαναπέρασε την. Κάτι δεν έκατσε καλά. Factory reset έκανες; Στο http://samfirmware.com βγήκε η XWJPI σε πακέτο για το ODin, οπότε όσοι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε μέσω ΚΙΕΣ μπορείτε μέσω Odin. ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιέχει Bootloader. Η XWJPI είναι η ίδια με αυτή του KIES? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Η XWJPI είναι η ίδια με αυτή του KIES? Ολόιδια. :) Αν δεν έχετε σοβαρό λόγο, περιμένετε λίγο ακόμα, για να βγάλουμε καμιά έκδοση χωρίς Bootloader. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλο θα ηταν να μην δοκιμασετε να την περασετε αν εχει μεσα το αρχειο boot.Υπαρχει περιπτωση να μην ανοιξει το κινητο.Δεν ειναι απολυτο αλλα ας ειμαστε προσεκτικοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkhack Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Να ρωτήσω κι εγω κάτι?? Και με του kyrillos 5.7 αλλα και με την original 2,2 froyo μέσω του kies το τηλ: εχει γίνει μπαταριοφάγος 1 με 1,5 μέρα maximum. Εχει κι αλλος το ιδιο πρόβλημα η μόνο εγώ?????? Υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω?? Παράθεση Samsung i5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Να ρωτήσω κι εγω κάτι?? Και με του kyrillos 5.7 αλλα και με την original 2,2 froyo μέσω του kies το τηλ: εχει γίνει μπαταριοφάγος 1 με 1,5 μέρα maximum. Εχει κι αλλος το ιδιο πρόβλημα η μόνο εγώ?????? Υπάρχει τρόπος να το βελτιώσω?? Wifi, GPS, Bluetooth, και auto-rotation μόνο όταν τα χρειάζεσαι. Επίσης απενεργοποίησε και τους 2 συνχρονισμούς (αυτόματο και τον άλλον). Και όταν είσαι σπίτι, την φωτεινότητα χαμήλωνε την λίγο. Κατέβασε το quick settings για να τα χειρίζεσαι εύκολα. Επίσης ρύθμισε την οθόνη να κλείνει αυτόματα μετά από 15 δεύτερα αντί για 1 λεπτό. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkhack Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Wifi, GPS, Bluetooth, και auto-rotation μόνο όταν τα χρειάζεσαι. Επίσης απενεργοποίησε και τους 2 συνχρονισμούς (αυτόματο και τον άλλον). Και όταν είσαι σπίτι, την φωτεινότητα χαμήλωνε την λίγο. Κατέβασε το quick settings για να τα χειρίζεσαι εύκολα. Επίσης ρύθμισε την οθόνη να κλείνει αυτόματα μετά από 15 δεύτερα αντί για 1 λεπτό. Εκτός απο τους συνχρονισμούς όλα τ'άλλα τα έχω κάνει ετσι οπως μου τα λές. Απενεργοποίησα τώρα και τους συνχρονισμούς και θα δούμε. Παντος είναι πολύ λίγο ο χρόνος που κρατάει η μπαταρία. Μήπως πρέπει να κάνω kalibration? Αλλα πως γίνετε???? Παράθεση Samsung i5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εκτός απο τους συνχρονισμούς όλα τ'άλλα τα έχω κάνει ετσι οπως μου τα λές. Απενεργοποίησα τώρα και τους συνχρονισμούς και θα δούμε. Παντος είναι πολύ λίγο ο χρόνος που κρατάει η μπαταρία. Μήπως πρέπει να κάνω kalibration? Αλλα πως γίνετε???? απο το μαρκετ κατεβασε το battey calibration.εχει οδηγιες. A Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παιδια μια βοηθεια.πως flasαρω την 5.5 γιατι ειναι σε 2 part? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παιδια μια βοηθεια.πως flasαρω την 5.5 γιατι ειναι σε 2 part? Αν αποσυμπιέσεις το πρώτο θα αποσυμπιεστεί μαζί και το δεύτερο και θα έχεις ένα αρχείο. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Αν αποσυμπιέσεις το πρώτο θα αποσυμπιεστεί μαζί και το δεύτερο και θα έχεις ένα αρχείο. oκ ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 2 ερωτησεις γιατι παιρναω την 5.5 Με το πατημα των 3 κουμπιων μπαινει σε ρεκαβερι και οχι σε download mode πριν βαλω την sd(πειραζει)? Πιο αρχειο βαζω στο OPS?To APPOLO? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 2 ερωτησεις γιατι παιρναω την 5.5 Με το πατημα των 3 κουμπιων μπαινει σε ρεκαβερι και οχι σε download mode πριν βαλω την sd(πειραζει)? Πιο αρχειο βαζω στο OPS?To APPOLO? Στο ops βάζεις το appolo.Σε download μπαινει με power,volume down k κεντρικό πλήκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Κυρίλλε που χάθηκες?????Δεν σε βλέπω τελευταία μέσα.Κάτι ετοιμάζεις εσύ πάλι.....χαχαχα :p(2.3 σωστά?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Στο ops βάζεις το appolo.Σε download μπαινει με power,volume down k κεντρικό πλήκτρο. Tα εκανα αλλα δεν κιτρινιζει το κουτακι στο odin σαν να μην βλεπει το κινητο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Tα εκανα αλλα δεν κιτρινιζει το κουτακι στο odin σαν να μην βλεπει το κινητο.....[/QΤον εντοπισμό σφαλμάτων τον έχεις τικάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts