vasil80 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 στην oc (overclock) η συχνότητα του επεξεργαστή είναι 83-1300mhz ενώ στην non oc (non overclock) η συχνότητα είναι 83-667mhz. Δηλαδή με την oc το κινητό θα πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά μπορεί να έχει παγώματα... με την υπερχρονισμενη,μπορω να την ρυθμιζω και πιο χαμηλα με setcpu,οποτε και να αποφευγω τα παγωματα?δηλ. οποτε θελω να παιξω παιχνιδι-1300,καθημερινα-πιο χαμηλα ή υπερχρονισμενη rom τρεχει σχεδον παντα στο 1300? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 με την υπερχρονισμενη,μπορω να την ρυθμιζω και πιο χαμηλα με setcpu,οποτε και να αποφευγω τα παγωματα?δηλ. οποτε θελω να παιξω παιχνιδι-1300,καθημερινα-πιο χαμηλα ή υπερχρονισμενη rom τρεχει σχεδον παντα στο 1300? Ευχαριστω εκ των προτερων Ναι, μπορείς να το ρυθμίσεις όπως θες. Αλλάζεις κάτω όριο, άνω όριο, ταχύτητα αντίδρασης κτλ. μεχρι 1300ΜΗz. Όπως και στις στάνταρ ρομ μπορείς απλά δε μπορείς να πας πάνω από 667Mhz. Έχει προγράμματα με τα οποία κάνεις και προφιλ. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Δεν ξέρω αν το είδες γι' αυτό στο ξαναρωτάω!!! Όχι δεν το έχω κοιτάξει ακόμα... No time :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Όχι δεν το έχω κοιτάξει ακόμα... No time :P Σε καταλαβαίνω! Αν θες πάντως και αν έχει χώρο στα PM πες μου να στο στείλω. Περιμένω να φτιάξεις το πληκτρολόγιο για να περάσω την 5. Για πότε περίπου το βλέπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Μπορουμε να περασουμε την fugumod 2.4 beta1 πανω στην final NON OC ? Χρειαζετε κατι για να γινει σωστα? Changelog : 2.4 beta1 (05/18/2011) : - SIO scheduler - Removed NILFS2 - Autogroup scheduler - VS v8 - Support pimpmycpu app - sysfs files to tweaks voltages and frequencies - fix clicks/cuts sounds during calls Το bold ειναι πολυ ενδιαφερον... Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Μπορουμε να περασουμε την fugumod 2.4 beta1 πανω στην final NON OC ? Χρειαζετε κατι για να γινει σωστα? Changelog : 2.4 beta1 (05/18/2011) : - SIO scheduler - Removed NILFS2 - Autogroup scheduler - VS v8 - Support pimpmycpu app - sysfs files to tweaks voltages and frequencies - fix clicks/cuts sounds during calls Το bold ειναι πολυ ενδιαφερον... Το πέρασα και το τεστάρω. Μπορείς να περάσεις το κερνελ. απλά πέρνα την standard έκδοση. Επίσης αυτή η έκδοση έχει και voodoo sound v8 & 1% battery mod.... Σε καταλαβαίνω! Αν θες πάντως και αν έχει χώρο στα PM πες μου να στο στείλω. Περιμένω να φτιάξεις το πληκτρολόγιο για να περάσω την 5. Για πότε περίπου το βλέπεις; Δεν ξέρω.. :) Έχω χώρο στα Pms. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Θα ήθελα να δοκιμάσω το fugumod 2.4 αλλά όταν πέρασα το 2,2 νορμαλ, σταμάτησαν να παίζουν τα παιχνίδια. Δεν ξερω τι μπορεί να φταίει. Μήπως χρειάζεται factory reset & wipes πριν και μετά; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Θα ήθελα να δοκιμάσω το fugumod 2.4 αλλά όταν πέρασα το 2,2 νορμαλ, σταμάτησαν να παίζουν τα παιχνίδια. Δεν ξερω τι μπορεί να φταίει. Μήπως χρειάζεται factory reset & wipes πριν και μετά; Πέρνα το 2.4. Δεν ξέρω γιατί σταμάτησαν να παίζουν τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται factory reset. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Τι διαφορές έχουν οι δύο final με την Extra Package και την RC; Και οι δύο final έχουν πρόβλημα με το εληνικό πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Fugumod 2.4 Beta2 is available for download : - fix conservative governor - fix undervolt not working on 800Mhz edition @mourtzman, το extra package δεν είναι ρομ, είναι ένα .rar που έχει θέματα κ κάπια tutorials. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 κυριλε πως περναμε καποιο απο τα θεματα? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 κυριλε πως περναμε καποιο απο τα θεματα? Δες στο tutorials, how to flash update.zip from CWM recovery (είναι στο extra package). Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 How to flash update.zip from recovery.txt Σε αυτο ? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Πρόβλημα με τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο έχουν και οι δύο Final ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 How to flash update.zip from recovery.txt Σε αυτο ? ναι Πρόβλημα με τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο έχουν και οι δύο Final ; ναι Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkhack Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπερα στο forum. Θελω με την σειρα μου να ευχαριστισω ολους οσους ακουραστα δινουν τις πληροφοριες και τις συμβουλες τους. Το προβλημα μου ειναι το εξεις: ετρεξα την froyo οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα του ποστ ολα οκ. Μετα ετρεξα την rom του kyrilou v5.0 Final OC αλλα εχω καποια κοληματα και παγωματα ιδιοσ 1) στην lock screen που ειχα και πριν δεν ξερω απο καινουριο δεν επεζε σωστα και 2)με την μπαταρια η ωποια κατα την διαρκρια κλεισεων παθενε εγκεφαλικο κι εδειχνε αδεια και χρειαζοταν επανεκινιση για να συνελθει. Τωρα προσπαθω να γυρισω το τηλ: στην αρχικη του ρομ οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα ακολουθω ολα τα βηματα αλλα στο kies μου αναφερει πως δεν μπορει να γινει. βλεπε φωτο. Μπορειτε να βοηθησετε??? Να πω ακομα οτι το τηλ: ειναι μολις 4 ημερων. Παράθεση Samsung i5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπερα στο forum. Θελω με την σειρα μου να ευχαριστισω ολους οσους ακουραστα δινουν τις πληροφοριες και τις συμβουλες τους. Το προβλημα μου ειναι το εξεις: ετρεξα την froyo οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα του ποστ ολα οκ. Μετα ετρεξα την rom του kyrilou v5.0 Final OC αλλα εχω καποια κοληματα και παγωματα ιδιοσ 1) στην lock screen που ειχα και πριν δεν ξερω απο καινουριο δεν επεζε σωστα και 2)με την μπαταρια η ωποια κατα την διαρκρια κλεισεων παθενε εγκεφαλικο κι εδειχνε αδεια και χρειαζοταν επανεκινιση για να συνελθει. Τωρα προσπαθω να γυρισω το τηλ: στην αρχικη του ρομ οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα ακολουθω ολα τα βηματα αλλα στο kies μου αναφερει πως δεν μπορει να γινει. βλεπε φωτο. Μπορειτε να βοηθησετε??? Να πω ακομα οτι το τηλ: ειναι μολις 4 ημερων. Πέρνα μια έκδοση Froyo(xwjpf πχ). Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hack3rakos Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Λοιπον εγω ειχα την 5.0 RC μεχρι και σημερα και τωρα μολις περασα την 5 final NON OC χωρις να κανω wipe ουτε πριν ουτε μετα το flash. Μολις bootare το ξαναφλασαρα και την τελευταια fugu 2.4 beta2 .. στο επομενο boot εκανα fs.convert στα stl6 ext4 stl7 ext4 stl8 ext4 (ηταν ext2 στην RC αποτι ειδα στο shell mount) και reboot - > titanium restore. Ολα πηγαν καλα αποτι φαινετε αλλα θα ενημερωσω και αργα το βραδυ ή αυριο το πρωι για προβληματα! p.s. 1% battery και χωρις spikes ο ηχος μεχρι στιγμης στα τηλεφωνα που εκανα (εκτος φυσικα απο το bench που απο OC ηταν στα 630+ και πηγε στα 370 τωρα στην non-OC αλλα ελπιζουμε για Stable OC fugu soon ;) ) Edited May 18, 2011 by hack3rakos Παράθεση Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Εγώ δε μπορώ να κάνω deodex και άρχισα να εκνευρίζομαι... Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkhack Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Πέρνα μια έκδοση Froyo(xwjpf πχ). Αυτην εχω τωρα αλλα παλι εχω πολλα κοληματα οπως αναφερα και δεν μπορω να γυρισω στην μαμα rom. Παράθεση Samsung i5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Fugumod 2.4 Beta2 is available for download : - fix conservative governor - fix undervolt not working on 800Mhz edition σε ποια απο τις εκδοσεις γινεται overclock? εννοω να μπορω να το παω παλι στα 1300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Αυτην εχω τωρα αλλα παλι εχω πολλα κοληματα οπως αναφερα και δεν μπορω να γυρισω στην μαμα rom. Έκανες Factory reset; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkhack Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Έκανες Factory reset; Ναι εκανα αλα τιποτα. Παράθεση Samsung i5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Περασε κανεις το fugumod 2.4 beta2 ? αξιζει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Περασε κανεις το fugumod 2.4 beta2 ? αξιζει τιποτα? Καλό είναι. Αύριο θα βγάλω την 5,1 με fix Για πληκτρολόγιο, updated cwm (κάνετε sdcard partition ext4 από recovery). /data=ext4, /system & /cache=ext2. Με κερνελ fugumod 2.4 beta2 μόνο non oc έκδοση. όσοι θέλετε oc περνάτε τον fugumod alpha5. Προτείνω τον beta2 standard γιατί έχει 1% battery mod & voodoo sound v8 & άλλα... Έτοιμη είναι αλλά γράφω έκθεση & ιστορία αύριο στις 8.... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts