artsol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Σε σχέση με την rc3 σε τι διαφέρει η final Κύριλλε? Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Κύριλλε τρέλανε μας :p:lol: Ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά που κάνετε παιδιά. Εγώ έχω την V4 RC την ελαφριά που είχατε ποστάρει με Fugumod_I5800_2.2_BE_OC1300 και setCpu. τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω για να περάσω την καινούρια ρομ (από wipe backup κτλ)? τώρα με την φιναλ θα έχει κολλήματα η συσκευή κατά το overclock? Απλά κατέβασε την και φλάσαρε την :P στο recovery πάτα μόνο reboot now. Κυριλλε τα θερμα μου συχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανεις . Εβαλα την εκδοση 3.3 τωρα θα βαλω την τελευταια χριαζετε να κανω παλι wipe η αρκει να κανω απλος upload την νεα εκδοση απο πανω ; εντομεταξυ στην 3.3 εβγαζε στην αρχη τα launcher επελεξα default Και τωρα δεν βρισκω πως να το κανω να βγαζει παλι επιλογη ,και τελος στο sweep δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος εναλαγης αγγλικων ελληνικων :ευχαριστώ Μην κάνεις wipe data, δεν θα χρειαστεί λογικά. Για να επιλέξεις launchers κατέβασε το home switcher for froyo από το market. :) Σε σχέση με την rc3 σε τι διαφέρει η final Κύριλλε? κάτι γραφικά Bugs που διόρθωσα (epic unlockscreen, και κάτι στα εικονίδια μπαταρίας), νέο dialer http://farm6.static.flickr.com/5062/5630534627_34a4c9a860.jpg, google maps fix, αυτά απότι θυμάμαι. Απλά είναι final που σημαίνει οτί θα κάνω καιρό να βγάλω άλλη. Edited April 18, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κυριλλε τα θερμα μου συχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανεις . Εβαλα την εκδοση 3.3 τωρα θα βαλω την τελευταια χριαζετε να κανω παλι wipe η αρκει να κανω απλος upload την νεα εκδοση απο πανω ; εντομεταξυ στην 3.3 εβγαζε στην αρχη τα launcher επελεξα default Και τωρα δεν βρισκω πως να το κανω να βγαζει παλι επιλογη ,και τελος στο sweep δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος εναλαγης αγγλικων ελληνικων :ευχαριστώ Ρυθμίσεις εφαρμογές διαχείριση εφαρμογών βρίσκεις τον launcher που χρησιμοποιείs και πατά διαγραφή προεπιλογών διαφορετικά κατέβασε από το μάρκετ το home launcher Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Εχω την 4ν rc2 εδω και 7 μερες τις τελευταιες 2 μερες κανει συνεχεια bug και εχει γινει πολυ αργο. Θα βαλω την final να δω αν θα λυθει το προβλημα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Εχω την 4ν rc2 εδω και 7 μερες τις τελευταιες 2 μερες κανει συνεχεια bug και εχει γινει πολυ αργο. Θα βαλω την final να δω αν θα λυθει το προβλημα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk κάνε και ένα wipe :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cobser Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση να ρωτησω αν αλλαξουμε την sd card τη θα πρεπει να κανουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση να ρωτησω αν αλλαξουμε την sd card τη θα πρεπει να κανουμε ? Αν έχεις κάνει partition, κάνεις ένα backup με το titanium, uninstall all user apps με το titanium κλείνεις το κινητό βάζεις την καινούρια και κάρτα κάνεις partition και restore user apps :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 την ωρα που φλασαρω, ενω στο odin εχει φτασει στα 2.5 λεπτα, το κινητο μπαινει μονο του σε recovery και μενει εκει. τελειωνει το odin και ακομα σε recovery μεχρι που πατησα reboot now. εισαι φυσιολογικο; γιατι στην προηγουμενη που ειχα φλασαρει δεν ειχε γινει αυτο. Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 την ωρα που φλασαρω, ενω στο odin εχει φτασει στα 2.5 λεπτα, το κινητο μπαινει μονο του σε recovery και μενει εκει. τελειωνει το odin και ακομα σε recovery μεχρι που πατησα reboot now. εισαι φυσιολογικο; γιατι στην προηγουμενη που ειχα φλασαρει δεν ειχε γινει αυτο. Αυτό είχε γίνει και στην προηγούμενη λογικά :) πατάς reboot now ή wipe data/cache κατευθίαν. Δεν χρειάζεται να περιμένεις. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 οκ. και κατι αλλο. ξεχασα να κανω τη διαδικασια για τους χαρτες (ναι ειμαι βλακας) και τωρα δεν μου τους εχει. τι κανω? Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 οκ. και κατι αλλο. ξεχασα να κανω τη διαδικασια για τους χαρτες (ναι ειμαι βλακας) και τωρα δεν μου τους εχει. τι κανω? η μόνη λύση είναι το factory reset :/ βασικά δοκίμασε να διαγράψεις από την κάρτα sd το /sdcard/android/data/com.google.android.maps ή κάτι τέτιο και κάνε επανεκκίνηση. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 παιδιά θα βάλω την έκδοση του Κύριλλου ακολουθώ τον οδηγό του αστροναύτη από που να κατεβάσω το z4root για την έκδοση του galaxy 3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 η μόνη λύση είναι το factory reset :/ βασικά δοκίμασε να διαγράψεις από την κάρτα sd το /sdcard/android/data/com.google.android.maps ή κάτι τέτιο και κάνε επανεκκίνηση. Εγώ πάντως τους χάρτες δεν μπορώ να τους βάλω με τίποτα. Δοκίμασα και το παραπάνω τώρα που έβαλα τη final αλλά τζίφος. Κάτι άλλο που εντοπίζω είναι η χαμηλή ταχύτητα ανάγνωσης της SD που από εκεί που διάβαζε 12-13 ΜΒ/sec τώρα με το πολύ ζόρι βγάζει 6 ΜΒ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτά; Κατά τα άλλα, μπράβο σου που μας έδωσες μια τόσο όμορφη ROM! ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc_pspa Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 βασικά δοκίμασε να διαγράψεις από την κάρτα sd το /sdcard/android/data/com.google.android.maps ή κάτι τέτιο και κάνε επανεκκίνηση. δεν επιασε. αν κανω factory reset μετα να ξαναφλασαρω? Παράθεση Froyo 2.2 Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Εγώ πάντως τους χάρτες δεν μπορώ να τους βάλω με τίποτα. Δοκίμασα και το παραπάνω τώρα που έβαλα τη final αλλά τζίφος. Κάτι άλλο που εντοπίζω είναι η χαμηλή ταχύτητα ανάγνωσης της SD που από εκεί που διάβαζε 12-13 ΜΒ/sec τώρα με το πολύ ζόρι βγάζει 6 ΜΒ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτά; Κατά τα άλλα, μπράβο σου που μας έδωσες μια τόσο όμορφη ROM! ;) Ευχαριστώ. Αν κάνεις wipe data οι χάρτες θα δουλεύουν. Για την ταχύτητα ανάγνωσης δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θα το κοιτάξω όμως.. παιδιά θα βάλω την έκδοση του Κύριλλου ακολουθώ τον οδηγό του αστροναύτη από που να κατεβάσω το z4root για την έκδοση του galaxy 3??? Δεν χρειάζεται το z4root. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 θέλω να κρατήσω back up στις εφαρμογές μου καθώς και στο ungry birds στα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Ευχαριστώ. Αν κάνεις wipe data οι χάρτες θα δουλεύουν. Για την ταχύτητα ανάγνωσης δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θα το κοιτάξω όμως.. . Αν κάνω wipe data, θα χαθούν τα πάντα από το κινητό; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 θέλω να κρατήσω back up στις εφαρμογές μου καθώς και στα saved games των angry birds πως αλλιώς θα το κάνω....;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Αν κάνω wipe data, θα χαθούν τα πάντα από το κινητό; ναι. γιαυτό κάνε backup όλα τα δεδομένα σου. θέλω να κρατήσω back up στις εφαρμογές μου καθώς και στα saved games των angry birds πως αλλιώς θα το κάνω....;;;; α ναι όντως σορρυ. Κάνε root με αυτό http://www.shortfuse.org/SuperOneClickv1.8-ShortFuse.zip από το pc, Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 α ναι όντως σορρυ. Κάνε root με αυτό http://www.shortfuse.org/SuperOneClickv1.8-ShortFuse.zip από το pc, έχω την επίσημη android 2.1 όμως αυτό δεν είναι μόνο για τα 2.2 ; και πως θα κάνω root με αυτό από το pc ? μέσω του kies??? η θα το κατεβάσω από το internet στο pc και θα το μεταφέρω μετά στο κινητό με bluetooth, sd card κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 έχω την επίσημη android 2.1 όμως αυτό δεν είναι μόνο για τα 2.2 ; και πως θα κάνω root με αυτό από το pc ? μέσω του kies??? η θα το κατεβάσω από το internet στο pc και θα το μεταφέρω μετά στο κινητό με bluetooth, sd card κτλ... είναι πρόγραμμα για υπολογιστή. απλά το αποσυμπιέζεις σενα φάκελο και το τρέχεις. Αυτό το πρόγραμα είναι για όλα τα κινητά. απλά πήγαινε στο κινητό, ρυθμίσεις, εφαρμογές, ανάπτυξη και τίκαρε το πρώτο, σύνδεσε το κ πατα ροοτ. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 είναι πρόγραμμα για υπολογιστή. απλά το αποσυμπιέζεις σενα φάκελο και το τρέχεις. Αυτό το πρόγραμα είναι για όλα τα κινητά. απλά πήγαινε στο κινητό, ρυθμίσεις, εφαρμογές, ανάπτυξη και τίκαρε το πρώτο, σύνδεσε το κ πατα ροοτ. μου έβγαλε unhandled exception not found και μ λέει να συνεχίσω η όχι τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 μου έβγαλε unhandled exception not found και μ λέει να συνεχίσω η όχι τι να κάνω; που στο έβγαλε αυτό? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 εκεί που πάτησα το root.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 εκεί που πάτησα το root.... δοκίμασε μαυτό http://www.shortfuse.org/SuperOneClickv1.8-ShortFuse.Drivers.zip Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts