astronaytis Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εβαλα κι εγω την RC3 χωρις wipe και όλα είναι μπόμπα .. Με το Quadrant Standard μου βγάζει 340. Βέβαια δεν έχω πειράξει χρονισμούς cpu και δεν εχω κανει partitions στην sd. Εσεις που βγάζετε 500άρια έχετε κάνει ;;; Αυτα τα νουμερα ειναι με επεξεργαστη στα 1300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καλημέρα υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρόγραμμα που να ενεργοποιεί αυτόματα το gps και το wifi όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα που τα χρειάζεται και να τα απενεργοποιεί όταν κλείνουν τα αντίστοιχα προγράμματα??? Αξίζει να βάλω την Kyrillos rc3??? έχω την rc2 και δεν έχει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ότι κολλάει καμιά φορά το wifi και θέλει rebbot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καλημέρα υπάρχει κάποιος τρόπος ή πρόγραμμα που να ενεργοποιεί αυτόματα το gps και το wifi όταν ανοίγω κάποιο πρόγραμμα που τα χρειάζεται και να τα απενεργοποιεί όταν κλείνουν τα αντίστοιχα προγράμματα??? Αξίζει να βάλω την Kyrillos rc3??? έχω την rc2 και δεν έχει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από ότι κολλάει καμιά φορά το wifi και θέλει rebbot Δεν έχει τρομερές διαφορές η rc3 αλλά έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και κάτι άλλα. Δεν θα χάσεις τα δεδομένα σου :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Καλησπέρα, Για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση απο τον η/υ στην κάρτα του κινητού, για να μην συνδέουν usb και χάνουν εικονίδια απο τις οθόνες κλπ, δοκιμάστε το WebSharing File/Media Sync. Ανοίγει στην ip, που συνδέετε το κινητό στο δίκτυο σας, πρόσβαση στην κάρτα με κωδικό. Μετά τα υπόλοιπα γνωστά. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο. Κύριλλε η RC2 είναι πολύ καλή και σταθερή, δεν την έχω ούτε μια μέρα και ήδη σκέφτομαι και την RC3 λόγω των εφαρμογών gps... :) Η final με το καλό πότε βγαίνει; Edited April 17, 2011 by kint Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgoc Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 SOS τον τελευταίο καιρο μερικα απο τα SMS που μου στέλνουν δεν τα λαμβάνω ποτε!έψαξα στο google και βρήκα ότι κιάλλοι έχουν το ίδιο προβλημα..αρκετοι μάλιστα..παραθέτω και ένα σχετικό λινκ http://androidforums.com/samsung-galaxy-apollo-3/243211-samsung-gt-i5800-cant-receive-sms-text-messages.html ξέρει κανείς τίποτα?????? έχω unofficial froyo 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το market. Ενώ δείχνει ότι κατεβάζει, μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει το download. Γιατί? Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καλησπέρα, Για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση απο τον η/υ στην κάρτα του κινητού, για να μην συνδέουν usb και χάνουν εικονίδια απο τις οθόνες κλπ, δοκιμάστε το WebSharing File/Media Sync. Ανοίγει στην ip, που συνδέετε το κινητό στο δίκτυο σας, πρόσβαση στην κάρτα με κωδικό. Μετά τα υπόλοιπα γνωστά. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο. Κύριλλε η RC2 είναι πολύ καλή και σταθερή, δεν την έχω ούτε μια μέρα και ήδη σκέφτομαι και την RC3 λόγω των εφαρμογών gps... :) Η final με το καλό πότε βγαίνει; Όσοι βάζουν την rc3 από rc2, να πάνε στο titanium backup => google maps και να κάνουν wipe data. Γιατί αλλιώς θα είναι σαν να μην έχουνε χάρτες στην rc3 Ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το market. Ενώ δείχνει ότι κατεβάζει, μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει το download. Γιατί? το παθαίνει και εμένα καμιά φορά. Μάλλον υπερφορτώνεται τομάρκετ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Νεα ρομ I5800XWJPE, αναλυτικα το τι περιεχει ο φακελος μεσα απο το http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm Αρχεια:I5800XWJPE-REV02-PDA-CL975085.tar, I5800XXJP4_PHONE.tar, I5800SERJP1-CSC-SER.tar, I5800XWJPE-REV02-Bootloader-low-CL975085.tar, το ειδε κανεις , ειναι καλυτερη απο JPM; KAI αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καλησπέρα, Για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση απο τον η/υ στην κάρτα του κινητού, για να μην συνδέουν usb και χάνουν εικονίδια απο τις οθόνες κλπ, δοκιμάστε το WebSharing File/Media Sync. Ανοίγει στην ip, που συνδέετε το κινητό στο δίκτυο σας, πρόσβαση στην κάρτα με κωδικό. Μετά τα υπόλοιπα γνωστά. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο. Κύριλλε η RC2 είναι πολύ καλή και σταθερή, δεν την έχω ούτε μια μέρα και ήδη σκέφτομαι και την RC3 λόγω των εφαρμογών gps... :) Η final με το καλό πότε βγαίνει; Μου λέει web sharing is not able to communicate on your wifi network. A network problem has been detected. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μέ Root Explorer 3) Χρειάζεστε το πρόγραμμα root explorer για το κινητό που είναι επί πληρωμή και δυστυχώς είναι παράνομο να ανεβάσω link. Αλλά με ένα google search το βρίσκετε . Στην συνέχεια το περνάτε στην κάρτα μνήμης και το εγκαταστήτε. 4) Ανοίγετε το root explorer και πάνω-πάνω λέει σε ένα κουτάκι "mount R/W", πατήστε το μία φορά και θα γράψει "mount R/O". 5) Μετά πηγαίνετε sdcard --> εντοπίζετε το αρχείο framework-res.apk, το πιέζετε για 2-3 δεύτερα και πατάτε copy. Μετά πατάτε το δεξί πλήκτρο "back" και πηγαίνετε system --> framework, και πατάτε paste. Θα σας βγάλει ένα μήνυμα για αντικατάσταση (ovewrite), πατήστε ναι. 6) Επαναλαμβάνετε την διαδικασία και για το twframework-res.apk 7) Κάνετε επανεκκίνηση του κινητού.Στο system μου δεν υπάρχει folder που να ονομάζεται framework! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Τί να σου πω. Πάντως εγώ που δοκίμασα και τα έβαλα κόλλησε το κινητό και μετά έπρεπε να πω το astronayti να μου στείλει τα original framework για να τα ξαναπεράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μου λέει web sharing is not able to communicate on your wifi network. A network problem has been detected. και εμένα, πάτα Ignore και θα σου εμφανίσει την διεύθυνση και τον κωδικό Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Νεα ρομ I5800XWJPE, αναλυτικα το τι περιεχει ο φακελος μεσα απο το http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm Αρχεια:I5800XWJPE-REV02-PDA-CL975085.tar, I5800XXJP4_PHONE.tar, I5800SERJP1-CSC-SER.tar, I5800XWJPE-REV02-Bootloader-low-CL975085.tar, το ειδε κανεις , ειναι καλυτερη απο JPM; KAI αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ελληνικό πληκτρολόγιο έχει σίγουρα. και λογικά είναι λίγο καλύτερη από την jpm.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μετά την εγκατάσταση της rc3 δεν μπορώ να μπω στο Market. μου βγάζει σφάλμα δικτύου ενώ ίντερνετ και εμαιλ δουλεύουν κανονικά. Τι μπορώ να κάνω και αν μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση και πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Υπάρχουν drivers για το κινητό (χωρίς να χρειαστεί να περάσω το Kies, είναι αρκετά βαρύ);; xp 32 & win7 64 εκδόσεις; Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μετά την εγκατάσταση της rc3 δεν μπορώ να μπω στο Market. μου βγάζει σφάλμα δικτύου ενώ ίντερνετ και εμαιλ δουλεύουν κανονικά. Τι μπορώ να κάνω και αν μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση και πως??? το παθαίνω και εγώ μόλις φλασάρω την ρομ. Απενεργοποίησε το background data και τον αυτόματο συγχρονισμό, και μόλις ανοίξεις το μαρκετ θα σου ζητήσει να ανοίξεις το data. τα ανοίγεις και πατάς accept και είσαι μια χαρα. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μετά την εγκατάσταση της rc3 δεν μπορώ να μπω στο Market. μου βγάζει σφάλμα δικτύου ενώ ίντερνετ και εμαιλ δουλεύουν κανονικά. Τι μπορώ να κάνω και αν μπορώ να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση και πως??? μεγάλη πατάτα έκανα.... κατέβαζα μια ταινία με full ταχύτητα και δεν μπορούσε να κατεβάσει τίποτα από το wifi..... Καλά που το είδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 μεγάλη πατάτα έκανα.... κατέβαζα μια ταινία με full ταχύτητα και δεν μπορούσε να κατεβάσει τίποτα από το wifi..... Καλά που το είδα.... συμβαίνουν αυτά :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 ολα καλα μεχρι στιγμης με την rc3!δεν κολλαει δε μασαει και πεταει!εχω μια ερωτηση.φορτισα full εκανα battery calibration και μετα απο 5 λεπτα εδειξε 90%.ειναι φυσιολογικο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μετάβαση απο rc2 σε rc3 χωρίς πρόβλημα (ήθελε το setcpu για να ξαναγίνει γρήγορο όπως και στην rc2). Το fs.convert είναι βασικό; Τι ακριβώς κάνει; Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 ολα καλα μεχρι στιγμης με την rc3!δεν κολλαει δε μασαει και πεταει!εχω μια ερωτηση.φορτισα full εκανα battery calibration και μετα απο 5 λεπτα εδειξε 90%.ειναι φυσιολογικο? :confused: ναι. περίμενε να αδειάσει τελείως και μετά ξαναφόρτισε την full χωρίς διακοπές. Μετάβαση απο rc2 σε rc3 χωρίς πρόβλημα (ήθελε το setcpu για να ξαναγίνει γρήγορο όπως και στην rc2). Το fs.convert είναι βασικό; Τι ακριβώς κάνει; το fs.convert μετατρέπει το cache partition από ext4 => ext2 ώστε να μην έχεις πρόβλημα με μεγάλες εφαρμογές από το μαρκετ. + περισσότερη διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 το fs.convert μετατρέπει το cache partition από ext4 => ext2 ώστε να μην έχεις πρόβλημα με μεγάλες εφαρμογές από το μαρκετ. + περισσότερη διάρκεια μπαταρίας. Στην μετατροπή δεν χάνονται δεδομένα σωστά; :p Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Στην μετατροπή δεν χάνονται δεδομένα σωστά; :p Σωστά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μετά από 22 ώρες με την Rc 2 το κινητό έχει κολλήσει 4 φορές σε φάσεις multitasking (3 μικρές εφαρμογές ), επεξεργασία επαφής και με ανοιχτό το gps. η μπαταρία χωρίς κλήση είναι στο 60% μετά από 20 ώρες ελαφράς χρήσης. παω στην Rc3 και ξανασυζηταμε. καλή συνέχεια σε όλους Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Σωστά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Μια χαρά η RC3 και το fsconvert. Ευχαριστώ. Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts