astronaytis Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 'Οχι, το μόνο που έβαλα είναι το JIT στη v3.0 του Κύριλλου. Ούτε app2sd έχω.. Απο εσωτερικη μνημη πως πας?Ποσο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Από Titanium Εσωτερική : 201Mb (46,4Mb free) SD : 987Mb (946Mb free) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 γεια σας παιδια Περασα με επιτυχία την 3.3 του Κυριλλου ακολουθησα τις αναλυτικες οδηγιες του Αστροναυτη , έκανα παρτισιον με το MAD team ap2sd κλπ το κινητο έκανε επανεκινηση αλλα όταν παω στα αρχεια μου(εικονιδιο στις εφαρμογες) μου λεει πως δεν εχει τοποθετηθει καρτα μνημης;;;;; Όταν έκανα την εγκατασταση της ρομ δεν είχα τοποθετησει την καρτα μνημης Τι μπορω να κανω; Σας ευχαριστω για ότι κανετε στον 3ο Γαλαξια!!! Φωτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καλημέρα σε όλους σας! Μήπως έχει κάποιος την jpm σε έκδοση για odin - one package? Προσπαθώ από το λινκ που έβαλε ο Κύριλλος στο xda αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το κατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 γεια σας παιδια Περασα με επιτυχία την 3.3 του Κυριλλου ακολουθησα τις αναλυτικες οδηγιες του Αστροναυτη , έκανα παρτισιον με το MAD team ap2sd κλπ το κινητο έκανε επανεκινηση αλλα όταν παω στα αρχεια μου(εικονιδιο στις εφαρμογες) μου λεει πως δεν εχει τοποθετηθει καρτα μνημης;;;;; Όταν έκανα την εγκατασταση της ρομ δεν είχα τοποθετησει την καρτα μνημης Τι μπορω να κανω; Σας ευχαριστω για ότι κανετε στον 3ο Γαλαξια!!! Φωτης προσπαθησε να βγαλεις- βαλεις,παλι την sdcard,η αν εχεις δευτερη,δοκιμασε και με εκεινη. αν δεν γινει κατι,ξαναφλασαρισε,με την sdcard,μεσα! (στις οδηγιες του astronaytis,λεει να βγαλεις μονο την,sim!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 γεια σας παιδια Περασα με επιτυχία την 3.3 του Κυριλλου ακολουθησα τις αναλυτικες οδηγιες του Αστροναυτη , έκανα παρτισιον με το MAD team ap2sd κλπ το κινητο έκανε επανεκινηση αλλα όταν παω στα αρχεια μου(εικονιδιο στις εφαρμογες) μου λεει πως δεν εχει τοποθετηθει καρτα μνημης;;;;; Όταν έκανα την εγκατασταση της ρομ δεν είχα τοποθετησει την καρτα μνημης Τι μπορω να κανω; Σας ευχαριστω για ότι κανετε στον 3ο Γαλαξια!!! Φωτης Όταν έκανες το partition την είχες μέσα την κάρτα μνήμης? Αν όχι βαλε την κάρτα μνήμης μέσα και κανε πάλι την διαδικασία του partition εκτελώντας στο τέλος και τις εντολές με adb η με το terminal emulator μέσα από το κινητό. Όλα αυτα χωρίς να φλασαρειs ξανά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μαγκες καποιο καλο προγραμματακι για να μπορω να ελεγχω τα dl μου απο το 3G μιας και εχω απο το Unlimited της Vodafone 100MB τον μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μαγκες καποιο καλο προγραμματακι για να μπορω να ελεγχω τα dl μου απο το 3G μιας και εχω απο το Unlimited της Vodafone 100MB τον μηνα? 3G Watchdog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μαγκες καποιο καλο προγραμματακι για να μπορω να ελεγχω τα dl μου απο το 3G μιας και εχω απο το Unlimited της Vodafone 100MB τον μηνα? Ενημερωτικά σε περίπτωση που δεν το ήξερες (όπως και γω στην αρχή..) τα 100Mb είναι για Upload και Download μαζί! 3G Watchdog Υπάρχει και το Droidstats που δείχνει εκτός από 3G/Wifi ul-dl και κλήσεις, μηνύματα. Χωρισμένα όλα σε ημερήσια, μηνιαία, συνολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ναι γνωριζω πως ειναι UL/DL μαζι. Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draku1 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Για μένα το μόνο πράγμα που δεν μαρεσει και θέλει διόρθωση στο κινητό μας ειναι το αδύναμο wifi ειναι θέμα hardware θα μου πείτε. Άπλα το αναφέρω σαν ένα απο τα μειονεκτήματα του κινητού. Ειναι o μόνος λόγος που θα με έκανε να το αλλάξω. Μακάρι να μπορούσε ναι φτιαχτεί. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Όταν έκανες το partition την είχες μέσα την κάρτα μνήμης? Αν όχι βαλε την κάρτα μνήμης μέσα και κανε πάλι την διαδικασία του partition εκτελώντας στο τέλος και τις εντολές με adb η με το terminal emulator μέσα από το κινητό. Όλα αυτα χωρίς να φλασαρειs ξανά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Όλα ο.κ. Σε ευχαριστω πολυ! Μια ερωτηση μονο:πως εγκαθιστουμε τις εφαρμογες στη καρτα μνημης; χρειαζεται καποια διαδικασια ή γινεται αυτοματα καθε φορα; χαιρετισμους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Όλα ο.κ. Σε ευχαριστω πολυ! Μια ερωτηση μονο:πως εγκαθιστουμε τις εφαρμογες στη καρτα μνημης; χρειαζεται καποια διαδικασια ή γινεται αυτοματα καθε φορα; χαιρετισμους!!!! Απλά τις κάνεις εγκατάσταση. Αν έχεις πάρει κάποιο backup και κάνεις ανάκτηση των εφαρμογών με το titanium όταν τελειώσει κανε και μια μετακίνηση στην εσωτερική μνήμη Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Απλά τις κάνεις εγκατάσταση. Αν έχεις πάρει κάποιο backup και κάνεις ανάκτηση των εφαρμογών με το titanium όταν τελειώσει κανε και μια μετακίνηση στην εσωτερική μνήμη Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Εισαι αστερι!!! Ευχαριστω ποοοοοοολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ξέρει κανεις πότε θα βγει η Final 4 του κυριλλου? H apocalypse beta 2 ειναι στραθερη? ποτε θα βγει final? Αξιζει το οverlock του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkpap Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 κανα λινκ με τιν 4rc του κυριλλου ??? ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solman Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καλησπερα,καποιο καλο προγραμματακι για το καιρο?? Καποιο που εχετε εσεις? Παράθεση ΣΥΡΟΣ: ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καλησπερα,καποιο καλο προγραμματακι για το καιρο?? Καποιο που εχετε εσεις? Animated weather. Πολύ καλό. http://www.weather-android.com/ :cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Απλά τις κάνεις εγκατάσταση. Αν έχεις πάρει κάποιο backup και κάνεις ανάκτηση των εφαρμογών με το titanium όταν τελειώσει κανε και μια μετακίνηση στην εσωτερική μνήμη Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Καλημέρα σας! Χθες πέρασα την 3.3 του Κύριλλου και είμαι εντυπωσιασμένος. Μία ερώτηση μόνο: η μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα πως γίνεται; Γίνεται αυτόματα, την κάνω εγώ με κάποια εφαρμογή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vector4 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλημέρα σας! Χθες πέρασα την 3.3 του Κύριλλου και είμαι εντυπωσιασμένος. Μία ερώτηση μόνο: η μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα πως γίνεται; Γίνεται αυτόματα, την κάνω εγώ με κάποια εφαρμογή;; Το βρήκα. Και πάλι καλημέρα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπέρα παίδες. Βρήκα ένα παιχνιδάκι πολύ δυνατό το Stupid Zombies https://market.android.com/details?id=com.gameresort.stupidzombies&feature=search_result αλλά το market δεν επιτρέπει να το κατεβάσω. Το .apk το βρήκα από αλλού αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω κάνει επανεκκίνηση τη συσκευή. Για ποιό λόγο μπορεί να μην είναι συμβατό? λέει από android 2,2 και πάνω. Εγώ έχω την v4 του Κύριλλου. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Σημερα μπηκα στο Unlimited. Καποιο προγραμματακι για να μπορω να ανοιγω και να κλεινω το 3G ωστε να χρεωνομαι μονο οσο χρεισημοποιω το ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Σημερα μπηκα στο Unlimited. Καποιο προγραμματακι για να μπορω να ανοιγω και να κλεινω το 3G ωστε να χρεωνομαι μονο οσο χρεισημοποιω το ιντερνετ? αν έχεις 2.2 κράτα πατημένο το κουμπί power δηλαδή το κουμπί που ανοίγω κλεινής το κινητό από εκεί μπορείς να το ενεργοποιείς και απενεργοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Σημερα μπηκα στο Unlimited. Καποιο προγραμματακι για να μπορω να ανοιγω και να κλεινω το 3G ωστε να χρεωνομαι μονο οσο χρεισημοποιω το ιντερνετ? είτε απο το κουπάκι του power είτε με το Μοbile Data controller: http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/mobile-data-controller_kdbd.html free... :) Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Νεο βελτιωμενο kernel για αυξηση ταχυτητας του επεξεργαστη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997367 Μετα απο δοκιμες μελων εδω και στο xda κρινεται ακαταλληλο προς χρηση λογω κολληματων Edited April 12, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts