themkol Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μια ερώτηση Η έκδοση 4.0 από τον Kyrillos υπάρχει για κατέβασμα και από που??? Μόνο την 3.3 βρίσκω........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μια ερώτηση Η έκδοση 4.0 από τον Kyrillos υπάρχει για κατέβασμα και από που??? Μόνο την 3.3 βρίσκω........... v4.0 RC http://www.multiupload.com/8BGIBV8Z4Y Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 υπαρχει παντως,μελλοντικα,περιπτωση να δουμε εγκατασταση,rom, δικια σου, η,της karma.dev.farrout.inc.(kdfi) ,απο sdcard? πρέπει να κάνει κάποιος port το clockworkmod recovery για το galaxy 3... :) δεν είναι απίθανο, αλλά ούτε εύκολο! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Απο τοτε που εκανα το update του launcher pro εχω συνεχεια κολληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καλησπερα,εχω βαλει εδω κ κανα μηνα περιπου την εκδοση 2.2 froyo στο κινητο μου.Το συνδεω με το kies κ δεν μου αναγνωριζει την εκδοση..γιατι?το λεω επειδη θελω να δω αν βγηκε η official απο την samsung hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καλησπερα,εχω βαλει εδω κ κανα μηνα περιπου την εκδοση 2.2 froyo στο κινητο μου.Το συνδεω με το kies κ δεν μου αναγνωριζει την εκδοση..γιατι?το λεω επειδη θελω να δω αν βγηκε η official απο την samsung hellas. Απο την στιγμη που εχεις βαλει την 2,2 δεν προκειτε να σου πει το kies αν εχει βγει η επισημη.Οσο για το θεμα που δεν στο αναγνωριζει αποσυνδεσε την sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Συγνωμη μια ερωτηση ξερετε πως μπορω να αλλαξω pin σε αυτη τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Συγνωμη μια ερωτηση ξερετε πως μπορω να αλλαξω pin σε αυτη τη συσκευη Ρυθμισεις -Τοποθεσια και ασφαλεια-Ρυθμισεις κλειδωματος καρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Το εκανα με την αποσυνδεση κ παλι τιποτα.Η ελληνικη froyo εχει καμια διαφορα με αυτην που περασα απο το xda?(αν γνωριζεις).Κ στα μηνυματα για να μην γραφω μονο με 80 χαρακτηρες το βαζω στο αλφαβητο gsm κ μου λενε οι παραληπτες οτι τους στελνει ερωτηματικα.Γιαυτο κ θελω να περασω την official ελληνικη.Του Κυριλλου η εκδοση 4.0 στελνει 160 χαρακτηρες στο μηνηματα?Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Συγνωμη μια ερωτηση ξερετε πως μπορω να αλλαξω pin σε αυτη τη συσκευη Θα πας Settings/Location and security/Set up SIM card lock και απο εκει Change SIM PIN Ρε παιδες πατησα στο Titanium να κανει move all users apps to internal και εχουν περασει 40 λεπτα και ακομη δεν εχει τελειωσει.Λογικα κολλησε ε?Αν ναι πως το κανω cancel?Φοβαμαι μην αλλες τις εχει περασει και αλλες οχι και μου γινουν μανταρα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ρυθμισεις -Τοποθεσια και ασφαλεια-Ρυθμισεις κλειδωματος καρτας Ευχαριστω αλλα μπαινω εκει και η επιλογη ειναι γκριζαρισμενη παταω στο αλλαγη πιν και δεν κανει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Το εκανα με την αποσυνδεση κ παλι τιποτα.Η ελληνικη froyo εχει καμια διαφορα με αυτην που περασα απο το xda?(αν γνωριζεις).Κ στα μηνυματα για να μην γραφω μονο με 80 χαρακτηρες το βαζω στο αλφαβητο gsm κ μου λενε οι παραληπτες οτι τους στελνει ερωτηματικα.Γιαυτο κ θελω να περασω την official ελληνικη.Του Κυριλλου η εκδοση 4.0 στελνει 160 χαρακτηρες στο μηνηματα?Ευχαριστω! Δεν υπαρχει ελληνικη 2,2 αποκλειστικα αλλα στην 2,2 που περνας υπαρχουν διαφορες γλωσσες.Οσο για τα μηνυματα εχω σταματησει να χρησιμοποιω την μαμισια εφαρμογη και χρησιμοποιω Handcent sms απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ευχαριστω αλλα μπαινω εκει και η επιλογη ειναι γκριζαρισμενη παταω στο αλλαγη πιν και δεν κανει τπτ Να υποθεσω πως εχεις την sim μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Να υποθεσω πως εχεις την sim μεσα Ναι μεσα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ναι μεσα ειναι Και το τηλεφωνο δεν ειναι σε λειτουργια πτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Και το τηλεφωνο δεν ειναι σε λειτουργια πτησης Αυτο πως το ελεγχω γιατι ειμαιπαμασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Αυτο πως το ελεγχω γιατι ειμαιπαμασχετος Αν εισαι σε λειτουργια πτησης θα δειχνει ενα αεροπλανο πανω πανω και δεν θα εχεις καθολου σημα.Δε μπορεις να μπορεις ουτε να σε παρουν τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Αν εισαι σε λειτουργια πτησης θα δειχνει ενα αεροπλανο πανω πανω και δεν θα εχεις καθολου σημα.Δε μπορεις να μπορεις ουτε να σε παρουν τηλ Οχι δεν ειμαι εχω φουλ σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Οχι δεν ειμαι εχω φουλ σημα Ανοιξε και κλειστο και δοκιμασε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Οχι δεν ειμαι εχω φουλ σημα Κανε μια επαννεκινηση το κινητο..Δε ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω.Ελπιζω κανεις αλλος να ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δεν υπαρχει ελληνικη 2,2 αποκλειστικα αλλα στην 2,2 που περνας υπαρχουν διαφορες γλωσσες.Οσο για τα μηνυματα εχω σταματησει να χρησιμοποιω την μαμισια εφαρμογη και χρησιμοποιω Handcent sms απο το market Φοβερο το προγραμματακι.....ειμαι οκ!!!Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Φοβερο το προγραμματακι.....ειμαι οκ!!!Thanks :) Έχει πολλές παραμετροποιησειs ψαξτο Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ρε παιδες πατησα στο Titanium να κανει move all users apps to internal και εχουν περασει 40 λεπτα και ακομη δεν εχει τελειωσει.Λογικα κολλησε ε?Αν ναι πως το κανω cancel?Φοβαμαι μην αλλες τις εχει περασει και αλλες οχι και μου γινουν μανταρα μεσα. Τσεκαρε αν είναι ενεργός ο εντοπισμός σφαλμάτων Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaiskos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Πετυχε astronaytis καιadelain σας ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Τσεκαρε αν είναι ενεργός ο εντοπισμός σφαλμάτων Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Τεραστιο ευχαριστω!Δε μου εκοψε αυτο καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts