treasure Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εισαι πολυ κοντα στα δικα μου νουμερα: write: 4.3 MB/s read: 4.9 MB/s Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών παραπάνω πρέπει να είναι class 4..+1 και από εμένα!!!! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά Το overclock με ποιο πρόγραμμα το κάνετε? (θα ήθελα να κάνω κι εγώ κανένα πείραμα με το δικό μου). Από μπαταρία στα 800mhz τι γίνεται? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 καλησπερα εκανα το τεστ για την sd card με το sd tools κ μου εβγαλε write:5 mbp/s read: 5 mbp/s μηπως μπορειτε να μνου πειτε τη class ειναι? ευχαριστω Εισαι πολυ κοντα στα δικα μου νουμερα: write: 4.3 MB/s read: 4.9 MB/s Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών παραπάνω πρέπει να είναι class 4.. Άλλο 5 mbp/s κι άλλο 4,3 MB/s. Το πρώτο είναι είναι 0,61 ή 0,63 MB/s αφού μιλάμε για MegaBits κι όχι για MegaBytes...:wacko: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Κύριλλε κάνεις φοβερή δουλειά μαζί και τα υπόλοιπα παιδιά, έχετε καταπληκτική ομάδα! ..... .... ... .. . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! και μιας και ζήτησες την γνώμη μας για μελλοντικές εκδόσεις θα ήθελα 2 πραγματάκια... 1 Αν υπάρχει τρόπος το κινητό να χτυπάει στο ξεκίνημα της κλήσης με την προεπιλεγμένη, απο τον κάθε χρήστη, ένταση και όχι όπως το έχει η samsung με αυξανόμενο τόνο. 2 Αν υπάρχει επίσης τρόπος για εγγραφή της συνομιλίας, είναι αρκετά βολικό όταν θες να κρατήσεις σημειώσεις και οδηγείς κλπ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Άλλο 5 mbp/s κι άλλο 4,3 MB/s. Το πρώτο είναι είναι 0,61 ή 0,63 MB/s αφού μιλάμε για MegaBits κι όχι για MegaBytes...:wacko: Το SD Tools την ιδια μοναδα μετρησης εχει σε ολους.. οποτε ειναι αυτο που λεω.. Τωρα αν καποιος το γραφει με συντομια και με μικρα ως mb και οχι ως ΜΒ ειναι το ιδιο.. Edited March 30, 2011 by Aeriko Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το SD Tools την ιδια μοναδα μετρησης εχει σε ολους.. οποτε ειναι αυτο που λεω.. Τωρα αν καποιος το γραφει με συντομια και με μικρα ως mb και οχι ως ΜΒ ειναι το ιδιο.. ΜΒ σημαίνει MegaBytes ενώ Mbps σημαίνει MegaBits per second. Είναι διαφορετικά πράγματα. Τώρα, αν ήθελε να γράψει ΜΒ/s κι έγραψε Mbp/s είναι άλλο θέμα... :) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 read / write 4.9 MB/s και τις 2 φορές που έκανα το test έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τα 20 :P Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) καλησπέρα μάγκες. επανερχομαι στο θεμα live wallpapers για το 2.2! τελικά τα καταφερα....και όχι με τη μεθοδο του adb (θεωρούσα ότι είναι πιό εύκολος απ το να πληκτρολογω στο terminal emulator με το οποίο προσπαθησα αρχικά καμιά 3-4 φορες....... αλλά απετυχα δραματικα.) τί έκανα λοιπόν και τα εγκατεστησα (θα γραψω και τα λαθη μου που πιθανόν να τα έκανα κι άλλοι)... 1) εκανα root με το superoneclick. ακολούθως 2) κατεβασα το αρχείο sdcard.rar (υπάρχει εδω στην πρωτη σελιδα στις οδηγίες για τα live wallpapers). τ αποσυμπιεσα, και τα 3 αρχεία που προεκυψαν 3) τ αντεγραψα χύμα στην sd καρτα του κινητου. 4) κατεβασα το terminal emulator από το android market. 5) άνοιξα την εφαρμογη η οποία είχε πολύ μικρα γραμματα (και εδω μάλλον έκανα το λαθος γιατί μαλλον έγραφα στα τυφλα). πατησα το αριστερο hard button και μεγενθυνα λιγο τα γραμματα. ακολουθως έγραψα αυτα που έχει στην πρωτη σελιδα : (εδω μαλλον έκανα το 2ο λαθος μου. δεν άφηνα καλα τα κενα με αποτελεσμα η προσπαθεια να πεσει στο κενο. ) αν μου επιτρεπετε θα ήθελα να ξαναγραψω τη σχετική παραγραφο με τα κενα (όπου χρειαζεται θα γραφω κενο) για να διευκολυνθουν όσοι θελουν να περασουν τα live wallpapers (γιατί όσο να ναι...αξιζουν!) su (μολις πατησεις enter θα εμφανιστεί ο superuser και θα ζητησει δικαιώματα. πατα ναι! ) mount (εδω κενο) -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no (εδω κενο) /dev/stl5 (εδω κενο) /system (πατας έντερ και συνεχίζεις....) cat (εδω κενο) /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk (εδω κενο) > (εδώ κενο) /system/app/LiveWallpapersPicker.apk (πατας έντερ και συνεχίζεις) cat (εδω κενό) /sdcard/libRS.so (εδώ κενο) > (εδω κενο) /system/lib/libRS.so (πατάς έντερ και συνεχίζεις...) cat (εδω κενο) /sdcard/librs_jni.so (εδώ κενό) > (εδω κενο) /system/lib/librs_jni.so (πατάς έντερ και συνεχίζεις) reboot (αφου πατησεις εντερ μετα απο μερικά δευτερόλεπτα......θα κανει επανεκκινηση το κινητό σου) μόλις ανοιξει.....πατα επιφανεια εργασίας και θα σου βγουν. μετα πας μαρκετ και κατεβαζεις όποιο live wallpaper θελεις! το ξαναγραφω: για μενα αξιζουν! ) εδω είναι και το λινκ που γραφει πιό καθαρα τις εντολες (φαίνονται καλυτερα τα γραμματα) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793823 στην πρωτη σελίδα αυτου του τόπικ, είναι και οι οδηγίες στα ελληνικα (απλά εγω έβαλα και τα κερνα προκειμένουν να διευκολυνω όπως έγραψα παραπανω......) Edited March 30, 2011 by arissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) καλησπέρα μάγκες. επανερχομαι στο θεμα live wallpapers για το 2.2! Πολυ καλος ο οδηγος σου.Απλα να υπενθυμισω πως ολες οι εκδοσεις μετα τιν 2,2 εχουν ενεργοποιημενα τα livewallpapers. Απλη παρατηρηση παρολα αυτα συγχαρητηρια Edited March 30, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Πολυ καλος ο οδηγος σου.Απλα να υπενθυμισω πως ολες οι εκδοσεις μετα τιν 2,2 εχουν ενεργοποιημενα τα livewallpapers. Απλη παρατηρηση παρολα αυτα συγχαρητηρια Τι λέει η RC έκδοση; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Τι λέει η RC έκδοση; Φιλε μου ετρεχα ολη μερα σημερα και δεν εχω και πολλα να πω ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Έχω το ίδιο θέμα με τις αναπάντητες και τα SMS στην 3.0.. Δεν εμφανίζεται το κομμάτι με το παζλ.. Μήπως πρέπει να βάλουμε κάποια άλλη lock screen; Αλλά από ότι κατάλαβα άλλοι με την ίδια lock screen δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα ( ή δεν το έχουν προσέξει;..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 4) Μόλις δείτε ότι το κινητό σας συνδέθηκε με το KIES θα σας ενημερώσει αν υπάρχει διαθέσιμο firmware update. Αν όχι πηγαίνετε κάτω δεξιά που έχει ένα εικονίδιο που λέει firmware update. Nα ρωτησω κατι πανω σε αυτο...Το εικονιδιο που θα το βρω?? ειμαι ασχετος και δεν γνωριζω..sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Nα ρωτησω κατι πανω σε αυτο...Το εικονιδιο που θα το βρω?? ειμαι ασχετος και δεν γνωριζω..sorry τι ακριβως θελεις να κανεις? το εικονιδιο που αναφερεσαι, ειναι στο παλιο kies! αν θελεις επισημη αναβαθμιση,απο 2.1 σε 2.2 froyo,δεν υπαρχει προς το παρον. αν υπαρξει ,θα ενημερωθεις,μεσω kies! αν παρολ`αυτα,θες να προχωρησεις,υπαρχουν οι τζαματες custom rom του kyrilloy13!(jpf 2.2 και ενθαδε) διαβασε με προσοχη την πρωτη σελιδα! απο το σημειο, Α αναβαθμιση σε froyo! gt i5800 βελτιωμενο με kyrillos13 v.3.3 extreme edition Edited March 30, 2011 by kokomo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotloulis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Απλα ρε ****το ειναι λιγο περιπλοκα για μενα...Ευχαριστω πολυ παντος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Απλα ρε ****το ειναι λιγο περιπλοκα για μενα...Ευχαριστω πολυ παντος! http://www.multiupload.com/8YHQN6C5NU Αναλυτικές οδηγίες Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 write speed(2.6 MB/s) read speed(17.2 MB/s):lol: Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Έχω το ίδιο θέμα με τις αναπάντητες και τα SMS στην 3.0.. Δεν εμφανίζεται το κομμάτι με το παζλ.. Μήπως πρέπει να βάλουμε κάποια άλλη lock screen; Αλλά από ότι κατάλαβα άλλοι με την ίδια lock screen δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα ( ή δεν το έχουν προσέξει;..) Δεν ειναι bug. Απλα η lockscreeb του android δεν εχει αυτο το puzzle! Μολις βαλεις την v4 μπορεις απο το μενου να επιλεξεις την lockscreen που σαρεσει. Sent from my Awesome Galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Δεν ειναι bug. Απλα η lockscreeb του android δεν εχει αυτο το puzzle! Μολις βαλεις την v4 μπορεις απο το μενου να επιλεξεις την lockscreen που σαρεσει. Sent from my Awesome Galaxy 3 Ευχαριστώ.. Περιμένω την final.. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις (αν και θα έχεις βαρεθεί να το ακούς, χεχε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι! Αν πάω κατευθείαν από v3.3 Extreme Ed. σε v4.0 (την παρούσα) χωρίς Factory Reset, κ.ο.κ. θα χάσω τις εγκατεστημένες εφαρμογές? Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι! Αν πάω κατευθείαν από v3.3 Extreme Ed. σε v4.0 (την παρούσα) χωρίς Factory Reset, κ.ο.κ. θα χάσω τις εγκατεστημένες εφαρμογές? ναι! ! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ναι! !:( Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον (πιθανόν αδύνατο τεχνικά) να μπορούσαμε να εγκαθιστούσαμε updated ROMs χωρίς να χρειάζεται να ξαναφορτώνουμε τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές μας! Το ξέρω ότι υπάρχουν τα Titanium, κ.λ.π. αλλά δεν νομίζω ότι αποτελούν χρηστικές λύσεις!!! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) καλησπέρα μάγκες. επανερχομαι στο θεμα live wallpapers για το 2.2! ............................ Οι οδηγίες σου είναι άψογες. Μπράβο σου κι ευχαριστώ. :cool: Edited March 31, 2011 by Tyxerakias Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 :( Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον (πιθανόν αδύνατο τεχνικά) να μπορούσαμε να εγκαθιστούσαμε updated ROMs χωρίς να χρειάζεται να ξαναφορτώνουμε τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές μας! Το ξέρω ότι υπάρχουν τα Titanium, κ.λ.π. αλλά δεν νομίζω ότι αποτελούν χρηστικές λύσεις!!! Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου!!! ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ναι! ! υπαρχει παντως,μελλοντικα,περιπτωση να δουμε εγκατασταση,rom, δικια σου, η,της karma.dev.farrout.inc.(kdfi) ,απο sdcard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts