kyrillos13 Δημ. March 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ένας από την ομάδα που αναπτύσουμε την ρομ, έκανε overclock τον επεξεργαστή από 667 => 1000Mhz! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ένας από την ομάδα που αναπτύσουμε την ρομ, έκανε overclock τον επεξεργαστή από 667 => 1000Mhz! Κι είναι stable το κινητό; Benchmarks? Μπαταρία; Δώσε καμιά πληροφορία ακόμα ρε Κύριλλε, μας άναψες φωτιές (πάλι)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Ξαναπέρασα την v.3.3 Extreme! Όντως η ταχυτητα είναι βελτιωμένη!!! (περιμένουμε όμως και το κόλπο με την αναβάθμιση από 667 σε 1000 για να είμαστε σίγουροι :) :) :) ) Η κάμερα δεν 'κολλάει' τώρα. Ερώτηση: Πως μπορώ να εμφανίζω τις αναπάντητες και τα SMS με το ίδιο στυλ (κομμάτι παζλ) που εμφανιζόντουσαν και στις 2.1, 2.2 ? Ερώτηση 2: Πως μπορώ να αλλάξω ή να εξαφανίσω αυτό το μήνυμα που βγάζει το κινητό όταν βγαίνει από hibernation και αναγράφει ότι belongs to: <εδώ βγάζει το εικονίδιο από ένα ξυπνητήρι> --- protected by antivirus ? Ευχαριστώ! Edited March 27, 2011 by treasure Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ένας από την ομάδα που αναπτύσουμε την ρομ, έκανε overclock τον επεξεργαστή από 667 => 1000Mhz! σταθεροτητα? , θερμοκρασιες?, αντοχη? (θα δειξει...) μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ερώτηση: Πως μπορώ να εμφανίζω τις αναπάντητες και τα SMS με το ίδιο στυλ (κομμάτι παζλ) που εμφανιζόντουσαν και στις 2.1, 2.2 ? Την ίδια απορία έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxias3 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω ένα θέμα με το Galaxy 3... Όσα μηνύματα τα γράφω στα ελληνικά, όταν πατήσω αποστολή τα κάνει αυτόματα όλα ΚΕΦΑΛΑΙΑ... :wacko: Έβαλα και το ελληνικό πληκτρολόγιο "greek input" αλλά το πρόβλημα παραμένει.. Επίσης έκανα αναβάθμιση μέσω του Samsung KIES, και αφότου γράφει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το κινητό συνεχίζει να λέει σαν έκδοση την 2.1 update1 και σαν kernel τον 2.6.29..κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveneo Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Για τα μηνύματα δεν ξέρω να σου πω, αλλά για την αναβάθμιση έτσι είναι όπως τα λες. Δεν έχει βγει η 2.2 εδώ για galaxy. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 γεια σας παιδιά.!να ρωτήσω..τώρα που έκανε το παιδί την cpu 1000mhz θα υποστηρίζει και 3D παιχνίδια?? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ξαναπέρασα την v.3.3 Extreme! Όντως η ταχυτητα είναι βελτιωμένη!!! (περιμένουμε όμως και το κόλπο με την αναβάθμιση από 667 σε 1000 για να είμαστε σίγουροι :) :) :) ) Η κάμερα δεν 'κολλάει' τώρα. Ερώτηση: Πως μπορώ να εμφανίζω τις αναπάντητες και τα SMS με το ίδιο στυλ (κομμάτι παζλ) που εμφανιζόντουσαν και στις 2.1, 2.2 ? Ερώτηση 2: Πως μπορώ να αλλάξω ή να εξαφανίσω αυτό το μήνυμα που βγάζει το κινητό όταν βγαίνει από hibernation και αναγράφει ότι belongs to: <εδώ βγάζει το εικονίδιο από ένα ξυπνητήρι> --- protected by antivirus ? Ευχαριστώ! Απαντώ γιατί είχα κάνει και εγώ σε παλαιότερο πόστ την ερώτηση. Όλα τα παραπάνω αφορουν αλλαγές που έχουν γίνει στην froyo εκδοση από την eclair. Δεν ευθύνεται ούτε μπορεί να το αλλαξει ο Kyrillos. Είναι θέμα Froyo και από ότι φαίνεται και στην Gingerbread μένει ώς έχει. Όσο για το "κόλπο" με την ταχύτητα, προσωπικά κρατώ μικρό καλαθάκι γιατί δεν θεωρώ ότι είναι απλό το θέμα (όπως μια rom) αλλά πιο δύσκολο μια και μιλάμε για hardware, μιλάμε για θερμοκρασίες Ελλάδος το καλοκαίρι και για επεξεργαστή χωρίς "φουρφούρα" για να τον ψύχει, οπότε θέλει αρκετές δοκιμές πριν αποκτήσει ο καθένας που το τολμήσει ένα ωραίο μπιμπελό της samsung για την βιβλιοθήκη του. Άποψή μου αυτό. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ξαναπέρασα την v.3.3 Extreme! Όντως η ταχυτητα είναι βελτιωμένη!!! (περιμένουμε όμως και το κόλπο με την αναβάθμιση από 667 σε 1000 για να είμαστε σίγουροι :) :) :) ) Η κάμερα δεν 'κολλάει' τώρα. Ερώτηση: Πως μπορώ να εμφανίζω τις αναπάντητες και τα SMS με το ίδιο στυλ (κομμάτι παζλ) που εμφανιζόντουσαν και στις 2.1, 2.2 ? Ερώτηση 2: Πως μπορώ να αλλάξω ή να εξαφανίσω αυτό το μήνυμα που βγάζει το κινητό όταν βγαίνει από hibernation και αναγράφει ότι belongs to: <εδώ βγάζει το εικονίδιο από ένα ξυπνητήρι> --- protected by antivirus ? Ευχαριστώ! Δεν ξέρω γιατί το κάνει σε μερικούς. Σε εμένα δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Μάλλον ευθύνεται κάποια εφαρμογή... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) Αναλυτικός Οδηγός Ενεργοποίησης του JIT compiler: http://www.multiupload.com/XIQOPN9HLK [by Astronaytis] Edited March 27, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Αναλυτικός Οδηγός Ενεργοποίησης του JIT compiler: http://www.multiupload.com/XIQOPN9HLK [by Astronaytis] Thanks Κύριλλε, αλλά τι είναι το JIT Compiler ? Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) ενα μεγαλο ευχαριστω στο χρήστη αsτροναυτη που με βοηθησε να παω σε froyo.....εμενα τον ασχετο. να φανταστείτε ότι κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης δεν εβγαλα την καρτα σιμ. τελικά - εδω και μια ώρα που την περασα- όλα καλα. εχω πρόβλημα βεβαια να συνδεθω με το μαρκετ (παταω το e mail kai τον κωδικό μου αλλά τιποτα...) αυριο θα δω και με το πρόγραμμα gps που εχω (θα ξαναπερασω χαρτες κλπ) κα βεβαια ευχαριστω στον κυριλλο για την ρομ του. ευχαριστω μαγκες! Edited March 27, 2011 by arissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) just in time ψάξτο στην wikipedia Αναλυτικός Οδηγός Ενεργοποίησης του JIT compiler: http://www.multiupload.com/XIQOPN9HLK [by Astronaytis] συγγνώμη άλλα το αντιγράψτε το στην διαδρομή system/bin/ του κινητού σας δεν το καταλαβαίνω...:O ούτε φυσικά το στην διαδρομή system/lib/ Edited March 27, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 just in time ψάξτο στην wikipedia συγγνώμη άλλα το αντιγράψτε το στην διαδρομή system/bin/ του κινητού σας δεν το καταλαβαίνω...:O ούτε φυσικά το στην διαδρομή system/lib/ με το ροοτ εξπλορερ. Αντιγραψε τα αρχεια στον φακελο system/lib/ δηλαδη πηγαινε στο φακελο system και μετα στο φακελο lib και πατα επικοληση! (αφου απο πριν εχεις βρει τα ερχεια στην καρτα μνημης και εχεις πατησει αντιγραφη). Sent from my Awesome Galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 just in time ψάξτο στην wikipedia Φίλε k_lostadior, το έχω ψάξει από πριν αλλά αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν η λειτουργία του θα κάνει πιο γρήγορο το κινητό μου στο τέλος της ημέρας! Αν γνωρίζεις πες μου! Ευχαριστώ! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drodro Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μια ερώτηση: Πώς μπορούμε να μπούμε στις ρυθμίσεις του LauncherPro στην 3.3 του Κυριλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μια ερώτηση: Πώς μπορούμε να μπούμε στις ρυθμίσεις του LauncherPro στην 3.3 του Κυριλού? Αν πατήσεις το αριστερό πληκτρο έχει κάποιες επιλογές Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drodro Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αυτο που προσπαθώ να κάνω ειναι να γυρνάνε οι σελίδες με τις εφαρμογές δεξια-αριστερα όπως ήταν στο 2.1 αντι για πάνω-κάτω. Γινεται αυτό ή τζάμπα παιδεύομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αυτο που προσπαθώ να κάνω ειναι να γυρνάνε οι σελίδες με τις εφαρμογές δεξια-αριστερα όπως ήταν στο 2.1 αντι για πάνω-κάτω. Γινεται αυτό ή τζάμπα παιδεύομαι? Δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται στο launcher pro αυτό που λεs. Αs σου πει κάποιος που το χρησιμοποιεί Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται στο launcher pro αυτό που λεs. Αs σου πει κάποιος που το χρησιμοποιεί Sent from my GT-I5800 using Tapatalk ο οδηγος για το jit κατανοητος,αλλα με paste στο system/bin η system/lib, του κινητου,δεν το δεχεται με την αιτιολογια- files system is only read (o/r).το αλλαξα και σε r/w αλλα τιποτε! (μεσω root explorer) εχω περασμενη την ROM kyrillos v.3.3 με partitioned sdcard! παιζει κατι? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ο οδηγος για το jit κατανοητος,αλλα με paste στο system/bin η system/lib, του κινητου,δεν το δεχεται με την αιτιολογια- files system is only read (o/r).το αλλαξα και σε r/w αλλα τιποτε! (μεσω root explorer) εχω περασμενη την ROM kyrillos v.3.3 με partitioned sdcard! παιζει κατι? thanks. Κανε μια επανεκινηση και δοκιμασε παλι .To mount στο R/O νομιζω πρεπει να ειναι δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Επίσης αν έχεις παλιά έκδοση του root explorer ανανέωσέ την. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 γεια σας παιδιά...να ρωτήσω το JIT σε τι βοηθάει τι ακριβώς κάνει??? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Επίσης αν έχεις παλιά έκδοση του root explorer ανανέωσέ την. εβαλα και καινουργια εκδοση root explorer(2.13.4) αλλα,!!!! τιποτα. μολις παω για paste γραφει... you cannot paste here because the file system is read-only. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts