Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κυριλλε μια χαζη ερωτηση :O το φοντο που εχει οταν ξεκιναει η ρομ που το ξαναβρησκω,ψαχνω μεσα στα wallpaper και στις συλλογες και δεν βρησκω τπτ :cry:

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κυριλλε μια χαζη ερωτηση :O το φοντο που εχει οταν ξεκιναει η ρομ που το ξαναβρησκω,ψαχνω μεσα στα wallpaper και στις συλλογες και δεν βρησκω τπτ :cry:

πρέπει να είναι στα touchwiz wallapers. Δεν είμαι σίγουρος!

δυστηχως δεν βρίσκω touchwiz μεσα...απο που μπορω να την κατεβασω?σορρυ και παλι για τις χαζες ερωτησεις αλλα εφαγα κολλημα με αυτο

δυστηχως δεν βρίσκω touchwiz μεσα...απο που μπορω να την κατεβασω?σορρυ και παλι για τις χαζες ερωτησεις αλλα εφαγα κολλημα με αυτο

μισό λεπτό να την ανεβάσω κάπου! :)

http://img638.imageshack.us/img638/6255/defaultwallpaperg.jpg

Edited by kyrillos13

μισό λεπτό να την ανεβάσω κάπου! :)

http://img638.imageshack.us/img638/6255/defaultwallpaperg.jpg

χιλια ευχαριστω για ολα!!!!συνεχισε να κανεις αυτο που ξερεις καλυτερα.....να βοηθας τους γυρω σου!!!!RESPECT:happy:

πάτα στο problems μήπως λυθεί το πρόβλημα :/

ΟΚ !!!!!! Να'σαι καλά.Τώρα παίρνω back-up απο τα πάντα, το οποίο λογικά, θα μου το πάει στην sd ???

Edit: Οκ.Τα βρήκα τα αρχεία back-up.

Edited by makman_e34
Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol:

Παιδιά, ΜΠΛΟΚΑΡΑ !!!!! ........, και στο τέλος "μπρικάρω" εγώ, απο το πολύ διάβασμα, και τελικά, χάνω την μπάλλα.:rolleyes:

+1 και από εμένα! Τα χαπάκια μου.....!,....Τα χαπάκια μου!.....έλεγα πριν λίγο καιρό. Μετά το ξαναγύρισα στο original χαζό, αργό και απελπιστικό ώρες-ώρες 2.1! Να 'κολλάει' το κινητό δεν λέει, αλλά να 'κολλάμε' εμείς δεν λέει ακόμα περισσότερο.

Το θέμα είναι ότι αν κάποιος μπορούσε να πακετάρει όλη αυτή την διαδικασία με τα root, lagfix, κ.λ.π. σε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί δεν θα παθαίναμε 200 εγκεφαλικά με τα κολλήματα του χαζοκινητού! Αλλά ξανά ένα μεγάλο Μπράβο και Ευχαριστώ στον Κύριλλο και σε όσους βγάζουν τα μάτια τους για να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1 και από εμένα! Τα χαπάκια μου.....!,....Τα χαπάκια μου!.....έλεγα πριν λίγο καιρό. Μετά το ξαναγύρισα στο original χαζό, αργό και απελπιστικό ώρες-ώρες 2.1! Να 'κολλάει' το κινητό δεν λέει, αλλά να 'κολλάμε' εμείς δεν λέει ακόμα περισσότερο.

Το θέμα είναι ότι αν κάποιος μπορούσε να πακετάρει όλη αυτή την διαδικασία με τα root, lagfix, κ.λ.π. σε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί δεν θα παθαίναμε 200 εγκεφαλικά με τα κολλήματα του χαζοκινητού! Αλλά ξανά ένα μεγάλο Μπράβο και Ευχαριστώ στον Κύριλλο και σε όσους βγάζουν τα μάτια τους για να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Εαν βάλεις την ρομ μου, έχει και root, και livewallpapers και Lagfix (μόλις βάλεις την ρομ τρέχεις απλά ένα scriptaki) :) και πολλά άλλα...

Κύριλλε, επειδή έχω μπερδευτεί με όσα έχω διαβάσει στα post σε παρακαλώ οδήγησέ με για να περάσω το lagfix (κάποιο link και οδηγίες). Φαντάζομαι ότι θα είναι πιο γρήγορο το κινητό μετά και δεν θα έχει τα κολλήματα που έχει τώρα?

Καλησπερα σε ολους! 1η μερα με την ρομ ν3 και ολα τελεια! σχετικα με το μαρκετ μεσω Η/Υ βρισκω αρκετες εφαρμογες (π.χ tapatalk)ενω απο το κινητο τπτ...βεβαια αυτες πρεπει να τις αγορασω αλλα δεν θα επρεπε να τις εμφανιζει?να αγορασω απο τον υπολογιστη η δεν υποστιριζονται?τι αλλο μπορω να κανω?

Καλησπερα σε ολους! 1η μερα με την ρομ ν3 και ολα τελεια! σχετικα με το μαρκετ μεσω Η/Υ βρισκω αρκετες εφαρμογες (π.χ tapatalk)ενω απο το κινητο τπτ...βεβαια αυτες πρεπει να τις αγορασω αλλα δεν θα επρεπε να τις εμφανιζει?να αγορασω απο τον υπολογιστη η δεν υποστιριζονται?τι αλλο μπορω να κανω?

Στην Ελλάδα δεν επιτρέπει αγορές ακόμη η google απο το android market, άρα δεν σου εμφανίζονται οι εφαρμογές που απαιτούν αντίτιμο!!! Αν θες βρες το applanet το οποιο σου τις δινει ...δωρεάν (ψαξε στο google)

Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις:cry:, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή

Καλησπέρα σε όλους.Αυτή I5800XXJPM είναι η επίσημη ή όχι;

Επίσημη Γερμανική. Σήμερα βγήκε. λινκ: http://hotfile.com/dl/109466631/0be2e68/I5800XXJPM.rar.html

Επίσημη Γερμανική. Σήμερα βγήκε. λινκ: http://hotfile.com/dl/109466631/0be2e68/I5800XXJPM.rar.html

Επίσημη ΕΛΛΗΝΙΚΗ πότε θα δούμεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;(Ας είναι καλά ο ΓΚΟΥΡΟΥ της samsung KYRILLOS 13):lol:

LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D

Επίσημη ΕΛΛΗΝΙΚΗ πότε θα δούμεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;(Ας είναι καλά ο ΓΚΟΥΡΟΥ της samsung KYRILLOS 13):lol:

Γιατί ποιος μας εγγυάται ότι η επίσημη της Ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι καλύτερη από αυτή του Κύριλλου? μήπως αυτή που έχουμε ως επίσημη (2.1) τώρα δεν σέρνεται και κρεμάει κάθε τόσο?

Άσε, δεν χρειαζομαστε καμία επίσημη.:cool:

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Γιατί ποιος μας εγγυάται ότι η επίσημη της Ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι καλύτερη από αυτή του Κύριλλου? μήπως αυτή που έχουμε ως επίσημη (2.1) τώρα δεν σέρνεται και κρεμάει κάθε τόσο?

Άσε, δεν χρειαζομαστε καμία επίσημη.:cool:

Εγώ ψηφίzω kyrillos13 (Kyrillos'v2.2 XXJPF Gingerbread Edition)χωρίς να έχω δοκιμάσει την τελευταία version

LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D

Εγώ ψηφίzω kyrillos13 (Kyrillos'v2.2 XXJPF Gingerbread Edition)χωρίς να έχω δοκιμάσει την τελευταία version

σε ~2 μέρες θα βγάλω την v3.0 final! Θα είναι γαμάτη!...

και σε 6 μερες θα εχεις βγαλει ακομα μια πιο μαματη!!!

Ολα θεμα χρονου ειναι σε αυτην την ζωη

χαχαχα

Guest gmavrom
Εγώ που έχω κινητό τελείως καινούριο, χωρίς root, χωρίς custom rom, ακριβώς όπως το αγόρασα, θα χρειαστεί να κάνω την διαδικασία της 1ης σελίδας (περασμα firmware) και μετά την custom rom??

Εγώ που έχω κινητό τελείως καινούριο, χωρίς root, χωρίς custom rom, ακριβώς όπως το αγόρασα, θα χρειαστεί να κάνω την διαδικασία της 1ης σελίδας (περασμα firmware) και μετά την custom rom??

Wait 2 days...

Sent from my "Gingerbread Edition" Galaxy 3

Wait 2 days...

Sent from my "Gingerbread Edition" Galaxy 3

Δαγκωτό... Κύριλλος και αφήστε την samsung με το KIES, μπορεί το 2023 να βγάλει μια ROM FROYO της προκοπής :lol:

Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις:cry:, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή

Δαγκωτό... Κύριλλος και αφήστε την samsung με το KIES, μπορεί το 2023 να βγάλει μια ROM FROYO της προκοπής :lol:
+1!!!! :lol::lol::lol:

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

3η μερα με την beta V 3.0 του kyrillos13[/member] oλα καλα και super γρηγορο το κινητο. οι μονες ενστασεις μου ειναι στο πληκτρολογιο για κλησεις (ειμαστε και καποιας ηλικιας και δεν τα βλεπουμε ξεκαθαρα..) και ενα αλλο θεματακι ειναι το θεμα με την μπαταρια. με ιδια χρηση οπς και με τις προηγουμενες εκδοσεις, μου κρατησε λιγο λιγοτερο απο οσο συνηθιζε.

εκδοση V3.0 beta με lagfix metafoca.

3η μερα με την beta V 3.0 του kyrillos13[/member] oλα καλα και super γρηγορο το κινητο. οι μονες ενστασεις μου ειναι στο πληκτρολογιο για κλησεις (ειμαστε και καποιας ηλικιας και δεν τα βλεπουμε ξεκαθαρα..) και ενα αλλο θεματακι ειναι το θεμα με την μπαταρια. με ιδια χρηση οπς και με τις προηγουμενες εκδοσεις, μου κρατησε λιγο λιγοτερο απο οσο συνηθιζε.

εκδοση V3.0 beta με lagfix metafoca.

θα το αλλάξω το πληκτρολόγιο στην τελική έκδοση. τώρα για την μπαταρία... άδειασε την τελείως και φορτισε την full...