Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kyrillos μια βοηθεια γιατι μαλλον καπου το εχασα..:wacko: για να περασω την ρομ σου(προτεινεις την ν.3?) ειναι η ιδια διαδικασια με το φλασαρισμα της 2.2 froyo? εχω φλασαρει την 2.2 τι κανω?:worry:

αδερφε μου διαβασε τις οδηγιες του ΚΥριλλου. τα λενε ολα και αναλυτικα. πιο αναλυτικα δεν γινεται.

το ιδιο lagfix παιδια. αυτο του metafoca http://multiupload.com/O2ET4B8K0A

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε κυριλλε. Εχω κανει εγκατασταση του ρομ σου 3 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. Μεχρι τωρα < 3-τη μερα> προσεξα οτι αν εισαι στησ επαφες και θες να γυριζεις πισω με το δεξι πληκτρο δεν γινεται με τιποτα. Ηθελα να ρωτισω αν το κανει και σε αλλους.

Σορυ για τα ελληνικα μου.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Φιλε κυριλλε. Εχω κανει εγκατασταση του ρομ σου 3 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. Μεχρι τωρα < 3-τη μερα> προσεξα οτι αν εισαι στησ επαφες και θες να γυριζεις πισω με το δεξι πληκτρο δεν γινεται με τιποτα. Ηθελα να ρωτισω αν το κανει και σε αλλους.

Υποθέτω για να στο κάνει αυτό έχεις launcher pro εε? περίμενε θα ανεβάσω αν είναι fix σε λίγο (θα περάσεις με τιτανιουμ το θέμα του launcherpro)

Το κάνει και σε μένα και στις προηγούμενες εκδόσεις. Λεπτομέρεια! :lol: Με την αποθήκευση επαφών στη κάρτα σιμ έχω ένα θεματάκι. Έχει κανένας καμιά λύση; Όταν πάω να αποθηκεύσω με ελληνικά στη σιμ, το όνομα πρέπει να είναι πολύ μικρό. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Το κάνει και σε μένα και στις προηγούμενες εκδόσεις. Λεπτομέρεια! :lol: Με την αποθήκευση επαφών στη κάρτα σιμ έχω ένα θεματάκι. Έχει κανένας καμιά λύση; Όταν πάω να αποθηκεύσω με ελληνικά στη σιμ, το όνομα πρέπει να είναι πολύ μικρό. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Στην Ελλάδα σε κλέβουν σε όλα. Φαντάσου ακόμα και στους ελληνικούς χαρακτήρες που γράφουμε μας κλέβουν! :P

επειδη δεν εχω καταλαβει το lagfix τι κανει και γιατι δεν εχει η καινουργια εκδοση τους χαρτες ας μου απαντησει καποιος ... ευχαριστω ...

Μια απορια,γιατι κανουμε root στο κινητο,για να μπορεις να του βαλεις χαρτες πχ απο το ιντερνετ ή για αλλο λογο?

Στην Ελλάδα σε κλέβουν σε όλα. Φαντάσου ακόμα και στους ελληνικούς χαρακτήρες που γράφουμε μας κλέβουν! :P

:lol: Το έχεις παρατηρήσει και εσύ φαντάζομαι ε; Να σου πω Κύριλλε, εγώ χρησιμοποιώ Go Launcher, το fix που θα φτιάξεις θα μου παίζει; Τον Go τον προτιμώ για το μόνο λόγο ότι φτιάχνεις φακέλους στο μενού. Κάθε πρόταση σου, αν δε βαριέσαι, ευπρόσδεκτη!!

επειδη δεν εχω καταλαβει το lagfix τι κανει και γιατι δεν εχει η καινουργια εκδοση τους χαρτες ας μου απαντησει καποιος ... ευχαριστω ...

δεν μπορώ να στο εξηγήσω αναλυτικά τώρα, πάντως αυτό που κάνει είναι ότι μετατρέπει το σύστημα σε ένα άλλο καλύτερο => οπότε το κινητό γίνεται αισθητά πιο γρήγορο!

Μια απορια,γιατι κανουμε root στο κινητο,για να μπορεις να του βαλεις χαρτες πχ απο το ιντερνετ ή για αλλο λογο?

Όχι. Χάρτες από το ιντερνετ μπορείς να βάλεις και χωρίς ροοτ. Ροοτ κάνεις για να αφαιρέσεις τις ενοχλητικές διαφημήσεις, να κάνεις backup της εφαρμογες σου αλλά και να τροποποιήσεις αρχεία συστήματος.

Κυρίλλε μ@λ@κια θα ρωτήσω. Το lagfix το κάνω με την sd μέσα έτσι; Περνάω τώρα την ρομ σου.

Ναι, για το lagfix πρέπει να έχεις μέσα την κάρτα :)

:lol: Το έχεις παρατηρήσει και εσύ φαντάζομαι ε; Να σου πω Κύριλλε, εγώ χρησιμοποιώ Go Launcher, το fix που θα φτιάξεις θα μου παίζει; Τον Go τον προτιμώ για το μόνο λόγο ότι φτιάχνεις φακέλους στο μενού. Κάθε πρόταση σου, αν δε βαριέσαι, ευπρόσδεκτη!!

Λοιπόν δεν είναι σίγουρο αλλά μπορεί να δουλέψει. Αν πατήσεις παρατεταμένα στο πλήκτρο των επαφών (στην συντόμευση του go launcher στο dock), θα έχει κάτι του τύπου "change shortcut" , πάτα το και επέλεξε τις επαφές. Πες μου αν δεν καταλαβαίνεις. :)

Edited by kyrillos13

Λοιπόν δεν είναι σίγουρο αλλά μπορεί να δουλέψει. Αν πατήσεις παρατεταμένα στο πλήκτρο των επαφών (στην συντόμευση του go launcher στο dock), θα έχει κάτι του τύπου "chache shortcut" , πάτα το και επέλεξε τις επαφές. Πες μου αν δεν καταλαβαίνεις. :)

Όχι δεν έγινε κάτι το διαφορετικό, δυστυχώς.

Κυριλλε το lagfix το κάνουμε με την sd μέσα στην συσκευή;

Ναι! :)

kyrillos στο odin μου εμφανιζει σε ολες τις επιλογες τα αρχεια που ειχα βαλει για την froyo ενω λες οτι πρεπει να βαλω μονο σε pda kai ops τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

kyrillos στο odin μου εμφανιζει σε ολες τις επιλογες τα αρχεια που ειχα βαλει για την froyo ενω λες οτι πρεπει να βαλω μονο σε pda kai ops τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

βάζεις μόνο .ops και PDA :)

kyrillos στο τελος θα με ^%##^#^% ... γιατι δεν εχει μεσα τους χαρτες ;; αν μπορεις απαντησε μου ...

Σορρυ ρεσυ δεν το είδα. Δεν έχει μέσα τους χάρτες γιατί ήθελα να περάσω την καινούρια έκδοση και διέγραψα την παλιά χωρίς να περάσω την καινούρια. Κατέβασε τους από εδώ: http://www.duckload.com/download/YNuu2 και εγκατέστησε τους.

FIX ΓΙΑ ΤΟ LAUNCHERPRO ΘΕΜΑ http://www.multiupload.com/E9X9WQSJBJ

Αποσυμπιέστε το στην sd, πατήστε το αριστερό κουμπί => preferences => restore backup !

Edited by kyrillos13

οποος θελει βοηθεια για αλλαγη rom παραθετω το mail μου

taximan@windowslive.com

Με αυτο με αναζητατε σε msn και facebook

Ευχαριστω

Κύριλλε, όλα τα λεφτά το welcome logo, μέχρι στιγμής μόνο αυτό έχω δει! χαχαχαχαχαχα

Υπομονή και σε λίγο θα δεις και τα άλλα :P Μην ξεχάσεις να περάσεις και το csc και προαιρετικά το lagfix που θα εκτοξεύσει το κινητό. :)

Ναιαιαιαιαιαιαιαιαι!!! Δεν υπάρχεις ρε Κυρίλλε πραγματικά!!! Σφαίρα ο γαλαξίας μου!!! Να 'σαι καλά!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ναιαιαιαιαιαιαιαιαι!!! Δεν υπάρχεις ρε Κυρίλλε πραγματικά!!! Σφαίρα ο γαλαξίας μου!!! Να 'σαι καλά!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ευχαριστώ φίλε :) έβαλες και το lagfix?

Ναι αλλά τώρα δε μου αναγνωρίζει το KIES την συσκευή...Τι γίνεται;

Πήγαινε => ρυθμίσεις => εφαρμογές => ανάπτυξη => βγάλε το πρώτο τικ! :)

Ευχαριστώ φίλε :) έβαλες και το lagfix?

Είσαι ωραίος αγόρι μου!! Τα έβαλα όλα και lagfix. Δοκιμάζω το fix για τις επαφές, τρέχω και ένα quadrant και σε ενημερώνω εντός ολίγων λεπτών!