Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστό αυτό που γράφεις, αλλά άνετα θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν αυτό σαν εργαλείο marketing για να 'σπρώξουν' το Galaxy Mini (και εννοείτε ότι θα αφήσουν με αυτόν τον τρόπο να 'σβήσει' το παλαιότερο Galaxy 3)!!!

Εγώ πάλι, εκτιμώντας και χειροκροτώντας την προσπάθεια unofficial froyo versions, όπως αυτή που μας διαθέτει ο με νοοτροπία επαγγελματία Kyrillos13, δεν έχω καταλάβει αν ακόμα συμφέρει να βάλεις μια unofficial froyo version. Από την μία έχεις το πιο εξελιγμένο software για το κινητό σου όμως από την άλλη δεν έχω πετύχει κάποιον εδώ μέσα (συμπερλ. εμού) να μην είχε/έχει έστω και μικρά θεματάκια με την unofficial froyo version. Αυτό λοιπόν προσπαθώ να καταλάβω! Αξίζει?

αξιζει φιλος ... σκεψου πως προχθες πηρε ενας γνωστος μου το ιδιο μοντελο ... τρομαξα να το αναγνωρισω ... καμμια σχεση με την 2.2 ... με 2.1 σερνεται ... ασε που η 2.1 δεν εχει πολλες εντολες που εχει απο μονη της η 2.2 ... ενα θετικο που βρηκα στην 2.2 απο τα πολλα που διαθετει ειναι πως οταν βρισκομαι εκτος ελευθερου wifi και θελω να μπω στο ιντερνετ απο το κινητο μου κανω τον γαλαξια με την εντολη που βρισκεται στις ρυθμισεις (σημειο προσβασης για κινητα) φορητο wifi ανταπτορα και μπαινω στο ιντερνετ απο το netbook μου μεσω του γαλαξια ... εχω ενα μικρο θεματακι ομως με την μπαταρια ... αλλα ολα καλα ... αξιζει παντως ...

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό λοιπόν προσπαθώ να καταλάβω! Αξίζει?

Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ... Γιατί να βάλω unofficial και να τρέχω μετά; Ώσπου μου την βάρεσε μια μέρα και flashαρα με 2.2 και την 2.3 rom του Κυρίλλου. Αν κάνεις όλα τα βήματα σωστά και στην δικιά μου περίπτωση αν πετύχεις κάποιον από το forum να σου εξηγεί βήμα βήμα τι να κάνεις τότε όπως κι εγώ θα πεις τι μ@λ@κ@ς ήμουν και δεν το έκανα τόσο καιρό!!! Το κινητό κυριολεκτικά πετάει!! Είναι σαν να πήρα συσκευή καινούρια! Wifi και Internet κομπλέ, GPS έβαλα Navigon και κλειδώνει σφαίρα και γενικότερα είμαι καταευχαριστημένος. Μην το σκέφτεσαι κατά την γνώμη μου.

Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ... Γιατί να βάλω unofficial και να τρέχω μετά; Ώσπου μου την βάρεσε μια μέρα και flashαρα με 2.2 και την 2.3 rom του Κυρίλλου. Αν κάνεις όλα τα βήματα σωστά και στην δικιά μου περίπτωση αν πετύχεις κάποιον από το forum να σου εξηγεί βήμα βήμα τι να κάνεις τότε όπως κι εγώ θα πεις τι μ@λ@κ@ς ήμουν και δεν το έκανα τόσο καιρό!!! Το κινητό κυριολεκτικά πετάει!! Είναι σαν να πήρα συσκευή καινούρια! Wifi και Internet κομπλέ, GPS έβαλα Navigon και κλειδώνει σφαίρα και γενικότερα είμαι καταευχαριστημένος. Μην το σκέφτεσαι κατά την γνώμη μου.

Απλά για ενημέρωση :P Βγήκε και η έκδοση 3.0... αν δεν βαριέσαι πέρνατην :)

Ευχαριστω tyxerakia Ηταν οντως θεμα driver απεγκατεστησα τους παλιους + kies και εβαλα αυτους που μου εδωσες και την αναγνωρισε επιτοπου τη συσκευη το adb.

για πες μας λεπτομερεις ... απο το kies η απο το xda ? περιμενω ...

για πες μας λεπτομερεις ... απο το kies η απο το xda ? περιμενω ...

Λεπτομέρειες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 :)

Το beta με αγχώνει λίγο!!!

μαλαkies. Απλα την ονομασα beta επειδή δεν έχω προσθέσει όλα τα χαρακτηριστικά που λέει στο changelog της 3. Βάλτην είναι πολύ καλή & γρήγορη!

μαλαkies. Απλα την ονομασα beta επειδή δεν έχω προσθέσει όλα τα χαρακτηριστικά που λέει στο changelog της 3. Βάλτην είναι πολύ καλή & γρήγορη!

Έγινε λοιπόν! Το βράδυ flashαρω 3.0 και σου στέλνω εντυπώσεις!

Έγινε λοιπόν! Το βράδυ flashαρω 3.0 και σου στέλνω εντυπώσεις!

okay :P θα εντυπωσιαστείς.

Βγήκε και η έκδοση 3.0

Θα αργήσει να βγει η final; Θα περιλαμβάνει το FuguTweaks; Βρήκες άκρη με το JIT Compiler και θα υπάρχει στην 3.0 Final; Ποιο lagfix μπορώ να χρησιμοποιήσω που να μετατρέπει όλα τα partitions (system, data και cache); Ένα kernel fix που θα επιτάχυνε το κινητό είναι ενσωματωμένο, αν όχι που μπορώ να το βρω και πως μπορώ να το βάλω;

Ευχαριστώ.

kyrillos13[/member] εχω την δικια σου την v 2.2 με το lagfix του metafoca ποιες οι διαφορες με την v 3.o που εφτιαξες τωρα? αξιζει να ξανα φλασαρω?

kyrillos13[/member] εχω την δικια σου την v 2.2 με το lagfix του metafoca ποιες οι διαφορες με την v 3.o που εφτιαξες τωρα? αξιζει να ξανα φλασαρω?

Είναι λίγο πιο γρήγορη (αισθητά), με κάπια updated apps, και νέο bootscreen και κάτι άλλα (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407369&postcount=2). Αξίζει πιστεύω αλλά αν βαριέσαι άστο :)

τι να βαριεμαι? μετα απο τοσα φλασαρισματα, σαν να το ανοιγωκλεινω ειναι!!!!!χαχαχα

διαβασα κατι για screencapture οτι εχεις προεγκαταστησει ή με γελασαν τα ματια μου?

Να ρωτησω κατι και εγω ο ασχετος. Σε σχεση με την 2.3 ειναι μεγαλες οι διαφορες στην 3 ? αξιζει η θα γινει κανα τρελο hang

Πολύ ωραία δείχνει η νέα έκδοση!!!

Μήπως υπάρχουν οδηγίες βήμα-βήμα εγκατάστασης της νέα rom v3;

Έχω περάσει την Froyo 2.2 (I5800XXJPF) αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω την καινούργια που έφτιαξες Κύριλλε.

Ευχαριστώ.

Kyrillos' Rom v9.5 :lol:

μολις εκανα την εγκατασταση της 3 ... πηγανε ολα καλα ... kyrillos μπραβο ... θα το δουλεψω καμποση ωρα και θα σας πω εντυπωσεις ... μεχρι τωρα δειχνει πολυ ωραια ... :)

kyrillos θα ηθελα να μου πεις πατωντας το κεντρικο πληκτρο σου εβγαζε 3 επιλογες ... εγω πατησα την 3 και εκανα κλικ στο κουτακι ... πως το επαναφερω πισω ??

kyrillos θα ηθελα να μου πεις πατωντας το κεντρικο πληκτρο σου εβγαζε 3 επιλογες ... εγω πατησα την 3 και εκανα κλικ στο κουτακι ... πως το επαναφερω πισω ??

εννοεις στο κουτακι που σου λεει να διαλεξεις ποιο launcher επιθυμεις προς χρηση? με επαννεκινηση στην 2.1 εκανε ....

Κατέβασε την εφαρμογή "home switcher for froyo" από το μαρκετ και θα το βρεις :)

Για όσους θέλουν να περάσουν την rom μου. Είναι ιδιαίτερα εύκολο αν έχετε ήδη βάλει την I5800XXJPF!

Πληροφορίες/εικόνες για την ρομ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123

Οδηγίες αν έχετε βάλει την I5800XXJPF: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407390&postcount=3 (σκρολαρετε λίγο μέχρι το Tutorial for installing normal version [by rudolf895])

Edited by kyrillos13

οκ σε ευχαριστω αλλα δεν βρισκω τους χαρτες μεσα ... πως μπορω να τους βαλω παλι ; (να με συγχωρεις αν γινομαι καπως) ... ευχαριστω ...

kyrillos μια βοηθεια γιατι μαλλον καπου το εχασα..:wacko: για να περασω την ρομ σου(προτεινεις την ν.3?) ειναι η ιδια διαδικασια με το φλασαρισμα της 2.2 froyo? εχω φλασαρει την 2.2 τι κανω?:worry:

Κατέβασε την εφαρμογή "home switcher for froyo" από το μαρκετ και θα το βρεις :)

Για όσους θέλουν να περάσουν την rom μου. Είναι ιδιαίτερα εύκολο αν έχετε ήδη βάλει την I5800XXJPF!

Πληροφορίες/εικόνες για την ρομ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123

Οδηγίες αν έχετε βάλει την I5800XXJPF: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11407390&postcount=3 (σκρολαρετε λίγο μέχρι το Tutorial for installing normal version [by rudolf895])

Kyrille, πριν το κάνω θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς ποιο lagfix να βάλω μετά. Εγώ έχω τη δική σου 2.2 με το lagfix tou motafoca. Μετά την εγκατάσταση της v3.0 το ίδιο lagfix? Η κάρτα μνήμης που έχω είναι 1gb οπότε δε μπορώ να βάλω το άλλο που χρειάζεται το partition. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

kyrillos μια βοηθεια γιατι μαλλον καπου το εχασα..:wacko: για να περασω την ρομ σου(προτεινεις την ν.3?) ειναι η ιδια διαδικασια με το φλασαρισμα της 2.2 froyo? εχω φλασαρει την 2.2 τι κανω?:worry:

περίπου ίδια. Ακολούθα την παρακάτω διαδικασία (αν κολήσεις κάπου πες μου). την v3.0 πέρνα :)

1. Fire up odin(http://goo.gl/nCxCw)
  2. Select the ops(http://goo.gl/ORin0)
  3. Turn off your phone
  4. Go to download mode(here is how>http://goo.gl/byK8G)
  5. Select the ops
  6. Then click PDA in odin and select the file "Select_This_in_PDA"
  7. Start the process(REMEMBER ONLY SELECT 2 files for now PDA and OPS nothing else)
  8. Then after the process is complete the phone will boot up
  9. You will get into recovery screen
  10. Go to WIPE DATA FACTORY RESET
  11. Select YES with volume up and down and then press home to conform selection
  12. Then you will get back to recovery screen
  13. Select WIPE CACHE PARTITION
  14. Then when you get back to recovery screen select reboot system
  15. When the phone starts switch it off again
  16. Then go to download mode(YES AGAIN)
  17. And select .OPS file and "Select_This_in_CSC"
  18. Hit START!
  19. Finally after the process is complete you will get to your home screen!
  20. Enjoy!
  21. Μετά κατέβασε το lagfix από εδώ, αποσυμπίεσετο κάπου και τρέξε το makeext2.bat (με συνδεδεμένο το κινητό) και περίμενε να κάνει reboot το κινητό!

Kyrille, πριν το κάνω θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς ποιο lagfix να βάλω μετά. Εγώ έχω τη δική σου 2.2 με το lagfix tou motafoca. Μετά την εγκατάσταση της v3.0 το ίδιο lagfix? Η κάρτα μνήμης που έχω είναι 1gb οπότε δε μπορώ να βάλω το άλλο που χρειάζεται το partition. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

πέρνα την v3.0 όπως την v2.2 και μετά πέρνα κανονικά το Lagfix του motafoca :)

Edited by kyrillos13