Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί στα sms το 1 μήνυμα που έστελνα με το παλιό μου το κινητό τώρα πλέον είναι περίπου 3 μηνύματα; Άλλαξα στις ρυθμίσεις των sms από unicode σε gsm, αλλά το μήνυμα έφτανε με αλαμπουρνέζικα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τα sms για να μην ξοδεύουμε όλη την κάρτα;

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί στα sms το 1 μήνυμα που έστελνα με το παλιό μου το κινητό τώρα πλέον είναι περίπου 3 μηνύματα; Άλλαξα στις ρυθμίσεις των sms από unicode σε gsm, αλλά το μήνυμα έφτανε με αλαμπουρνέζικα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τα sms για να μην ξοδεύουμε όλη την κάρτα;

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Σε gsm τα στελνει κινεζικα και σε unicode πιανουν περισσοτερο χωρο που ειναι και το φυσιολογικο. Ειναι bug της JPF, ελπιζω στην JPL μεσω kies να το εχουν διορθωσει.

Eιμαι σε froyo και voda.....αντεμετωπιζω τρελο προβλημα με το σημα και πολλες φορες δεν πιανει ουτε μια γραμμη.Απλως ρωτω αν υπαρχει θεμα με το κινητο και την unofficial 2.2 που του εχω περασει αλλιως να επικοινωνησω με την voda....? Edited by sakiss

Και εγώ που έχω vodafone (τώρα την έβαλα-καρτοκινητή) σε ένα k770i δεν πιάνει καλά σήμα. 1 με 2 γραμμές, άντε 3 το πολύ και για 3G ούτε λόγος βέβαια.

KYRILLOS13

καταπληκτικη δουλεια η version σου!! ευγε!!!!

1.μηπως θα ηταν καλυτερα να αναρτηθει ο οδηγος εγκαταστασης στην πρωτη σελιδα αυτης της ενοτητας?

2.το θεμα των Ελληνικων χαρακτηρων στις επαφες αλλα και στα sms εχει ληθει?

3. το μενου ειναι στα Ελληνικα αν δεν κανω λαθος ετσι?

Μήπως ξέρει κανείς αν η JPL περιλαμβάνει JIT compiler και flash support?

δεν περιλαμβάνει τίποτα από τα 2... Είπα σε έναν άλλον να με βοηθήσει να ενεργοποιήσουμε το JIT compiler, (αφού πρώτα η samsung ανεβάσει τα froyo kernel sources, γύρω στις 4 μαρτίου) και θα το ενσωματώσω στην rom μου :)

δεν περιλαμβάνει τίποτα από τα 2... Είπα σε έναν άλλον να με βοηθήσει να ενεργοποιήσουμε το JIT compiler, (αφού πρώτα η samsung ανεβάσει τα froyo kernel sources, γύρω στις 4 μαρτίου) και θα το ενσωματώσω στην rom μου :)

Περίεργο που δεν θα περιλαμβάνει το JIT compiler αφού, όπως λες, κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Αν καταφέρεις και το ενσωματώσεις στη ROM σου, το κινητό μας θα γίνει τούρμπο!

Ξέρεις αν υπάρχουν κάπου στο δίκτυο benchmarks με το JIT compiler και χωρίς αυτό (για οποιοδήποτε κινητό) για να δούμε τη διαφορά; Κάπου είχα διαβάσει ότι οι εφαρμογές τρέχουν έως και 50% ταχύτερα. Για να δούμε...

Όσο για τη ROM σου (2.2), συγχαρητήρια, είναι σούπερ. Ελπίζω όταν κυκλοφορήσει το official froyo και φτιάξεις νέα ROM να βάλεις οδηγό στα ελληνικά γιατί με έχουν αγκαρέψει τρεις φίλοι μου να τους περάσω την 2.2 και βαριέμαι να το ξανακάνω με την καινούρια :p

Ξέρεις ποιο lagfix θα είναι συμβατό με τη JPL ή πρέπει να την πάρεις στα χέρια σου πρώτα;

Αν δεν κανω λαθος, για να δουμε την διαφορα του JIT compilation, θα πρεπει και να κανουμε compile τις εφαρμοεγς με την μεθοδο αυτη, οχι μονο να ενεργοποιησουμε το JIT στα kernel sources.

Ενα μεγάλο THANKS στον kyrillos13 (αν και βάζελος :p )

οι οδηγίες άψογες και η αναβάθμιση σε JPF και καπάκι σε Kyrillos' Rom v2.2 (Based on XXJPF) Version with special lagfix

ήταν καθόλα επιτυχημένη στη συσκευή μου :)

In the flat field :ninja:

Από οτι διαπίστωσα το Z4root δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμο στο market. Το έχω βρει σε κάποιο άλλο site και αναρωτιεμαι με ποιο τρόπο μπορώ να το εγκαταστήσω στο κινητό μου (galaxy 3). Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Kies??

Από οτι διαπίστωσα το Z4root δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμο στο market. Το έχω βρει σε κάποιο άλλο site και αναρωτιεμαι με ποιο τρόπο μπορώ να το εγκαταστήσω στο κινητό μου (galaxy 3). Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Kies??

καλημέρα, αν έχεις κατεβάσει το αρχείο με κατάληξη .apk , σύνδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή και αντέγραψέ το στην sd κάρτα σου. Μόλις το αντιγράψεις άνοιξε το αρχείο και τρέξε την εγκατάσταση.

In the flat field :ninja:

καλήμερα σε όλους. έχω βάλει το Kyrillos' Rom v2.2 (Based on XXJPF) Version with special lagfix κα τώρα δεν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης:( μήπωσ κάτι λάθος έκανα???

καλήμερα σε όλους. έχω βάλει το Kyrillos' Rom v2.2 (Based on XXJPF) Version with special lagfix κα τώρα δεν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης:( μήπωσ κάτι λάθος έκανα???

Καλημέρα. Δεν έκανες κάτι λάθος.Την special lagfix rom την έχει φτιάξει ένας άλλος από το xda. Εννοώ αυτός έχει κάνει τα partitions σε ext2, και όπως βλέπεις έχει αρκετά bugs... Εγώ σου προτείνω να βάλεις την normal version, μετά περνάς το csc και μετά βάλε το ειδικό lagfix του motafoca... :) Και το κινητό θα πετάει.

Καλημέρα. Δεν έκανες κάτι λάθος.Την special lagfix rom την έχει φτιάξει ένας άλλος από το xda. Εννοώ αυτός έχει κάνει τα partitions σε ext2, και όπως βλέπεις έχει αρκετά bugs... Εγώ σου προτείνω να βάλεις την normal version, μετά περνάς το csc και μετά βάλε το ειδικό lagfix του motafoca... :) Και το κινητό θα πετάει.

όλα ωραία αλλά που θα βρώ το csc και πως θα το περάσω?

όλα ωραία αλλά που θα βρώ το csc και πως θα το περάσω?

το csc είναι το αρχείο που είναι και στην original jpf! αυτό που βάζεις στο odin στο πεδίο CSC! φλάσαρε την ρομ μου στο PDA, μόλις την βάλεις και ανοίξει το κινητό, κλείστο και φλάσαρε ξανα με odin μόνο το CSC, μετά πέρνα το lagfix και είσαι κομπλέ!

το csc είναι το αρχείο που είναι και στην original jpf! αυτό που βάζεις στο odin στο πεδίο CSC! φλάσαρε την ρομ μου στο PDA, μόλις την βάλεις και ανοίξει το κινητό, κλείστο και φλάσαρε ξανα με odin μόνο το CSC, μετά πέρνα το lagfix και είσαι κομπλέ!

μία τελευταία ερώτηση το lagfix το περνάμε όπως γράφεις στο πρώτο ποστ?

μία τελευταία ερώτηση το lagfix το περνάμε όπως γράφεις στο πρώτο ποστ?

όχι όχι. (το lagfix θα το βρείς εδώ: http://multiupload.com/O2ET4B8K0A) :) απλά τρέχεις το makeext2.bat και αφήνεις το κινητό μέχρι να κάνει επανεκίνηση μόνο του.

Και εγώ που έχω vodafone (τώρα την έβαλα-καρτοκινητή) σε ένα k770i δεν πιάνει καλά σήμα. 1 με 2 γραμμές, άντε 3 το πολύ και για 3G ούτε λόγος βέβαια.

Τελικα το γυρισα μονιμως σε 2G και εχω τερμα σημα.:cool:

Kyrillos13 βαλε οδηγο στα Ελληνικα για τις εκδοσεις της ρομ σου και εδω!! αντε να το δοκιμασουμε ολοι!

ξανα ρωτω ομως, Ελληνικο μενου και αλφαβηταριο στα μηνυματα και επαφες εχει?

όχι όχι. (το lagfix θα το βρείς εδώ: http://multiupload.com/O2ET4B8K0A) :) απλά τρέχεις το makeext2.bat και αφήνεις το κινητό μέχρι να κάνει επανεκίνηση μόνο του.

οκ ευχαριστώ το είχα κατεβάσει ήδη απλά ήθελα να μάθω πως το περνάμε αλλά με κάλυψες ευχαριστώ:)

Kyrillos13 βαλε οδηγο στα Ελληνικα για τις εκδοσεις της ρομ σου και εδω!! αντε να το δοκιμασουμε ολοι!

ξανα ρωτω ομως, Ελληνικο μενου και αλφαβηταριο στα μηνυματα και επαφες εχει?

Ναι έχει ελληνικό μενού & αλφαβητάριο σε όλα :)

Οι οδηγίες είναι ίδιες με το πρώτο ποστ απλά αλλάζουν τα αρχεία που φλασάρεις. Πάω να γράψω τις οδηγίες....

@Kyrillos :διαφορα normal version με without lagfix?

Στην normal version, το /system είναι σε ext2 αντί για rfs (lagfix). Κάτι που κάνει το κινητό αρκετά πιο γρήγορο και σε συνδιασμό με το lagfix του motafoca (που μετατρέπει και τα: /data και /cache σε ext2) το κινητό πετάει.... :)