Kitieas Δημοσιεύτηκε August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2003 Telika meta apo arketo kero anakalypsa simera entelos tyxaia to myphone. Ekana kathimerines prospathies na syndetho sto unwired kai panta mou evgaze tin stereotipi selida oti ta provlimata me tin "ptosi" tou forum den anamenete na apilithoun mexri to telos tou mina. Nomizo pos einai pio sosto na mpi mia anakoinosi pou na enimeroni ta meli gia to neo site mia kai para polloi tha ine aftoi pou epathan to idio :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 kamia sxesh ta 2 sites PLEON diavase to WELCOME thread kai thn proswpikh selida tou Manou http://gsm.eos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. August 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 To diavasa molis tora , kathos kai to minima kalosorismatos apo ton mano stin arxi tou site sxoliasmos. Exo katalavei apolyta tin anagki dimiourgias tou myphone pou den prokite na exartate pia apo kanena exoteriko paragonta. Efxome me tin sira mou na pane ola kala sto neo xekinima mia kai giname pleon oloi mia kali parea. :) Eixa varethi na kano search kathe toso sto unwired kai na vlepo oti ta provlimata tha xeperastoun syntoma. Fantazome to idio me mena tha exoun pathei polloi alloi kai as elpisoume oti tha to pliroforithoun kai aftoi apo kapou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Kitieas Fantazome to idio me mena tha exoun pathei polloi alloi kai as elpisoume oti tha to pliroforithoun kai aftoi apo kapou. Δυστυχως αυτο ειναι κατι που στεναχωρει και μενα.... :( Οι μετρησεις της Alexa δειχνουν πως το Unwired.gr δεχεται 100δες hits καθημερινα απο φιλους που αναζητουν το site και ειναι λυπηρο το γεγονος οτι δε μπορουμε να τους ενημερωσουμε directly.... :( Παντως αν οι 2500 που εχουμε ανακαλυψει ηδη το myphone.gr ενημερωσουμε τους δικτυακους γνωστους μας και τυχον αλλα φορουμ που παρακολουθουμε τοτε νομιζω οτι το νεο θα διαδοθει σε μηδενικο χρονο :) _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. August 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Telika me kanena tropo den mporei na allaxei kapios tin anakoinosi sto Unwired.gr? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 kaneis den exei prosvash sto allo site kai apo tis 2 pleyres... ara apla diedwse to stous filous kai gnwstous... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Kitieas Telika me kanena tropo den mporei na allaxei kapios tin anakoinosi sto Unwired.gr? :( Με hacking :whistle: :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Με hacking :whistle: :o kakes leksoules :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Kitieas Telika me kanena tropo den mporei na allaxei kapios tin anakoinosi sto Unwired.gr? :( Εδώ είναι το Myphone.gr. Δεν υπάρχει κανένα άλλο site. :cool: Έχουν γινει ΟΛΑ όσα έπρεπε να γίνουν. Όσα εσείς σκέφτεστε τώρα, οι υπεύθυνοι του Myphone τα έχουν σκεφτεί εδώ και 2 μήνες... :) Μην αγχώνεστε, απολαύστε το Myphone.gr, ενημερώστε τους φίλους σας και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς... :) ;) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Με hacking :whistle: :o Χμμ...ενδιαφέρουσες ιδέες κολλητέ... :p Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Μήπως είναι δυνατόν να γίνει κάτι με την αναζήτηση στο google? Δηλαδή όταν κάποιος κάνει αναζήτηση για το unwired να του βγάζει μέσα στα πρώτα αποτελέσματα το myphone? Όσο για την ενημέρωση με email, εγώ διαμαρτύρομαι έντονα γιατί κανείς δεν μου έστειλε ένα μήνυμα, παρόλο που πολλοί είχαν τα στοιχεία μου από το τελευταίο meeting του unwired το καλοκαίρι... (το έγραψα και αλλού, το ξέρω, αλλά τα πήρα όταν είδα ότι το site δουλεύει τόσο καιρό και δεν είχα πάρει είδηση) Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Μήπως είναι δυνατόν να γίνει κάτι με την αναζήτηση στο google? Δηλαδή όταν κάποιος κάνει αναζήτηση για το unwired να του βγάζει μέσα στα πρώτα αποτελέσματα το myphone? Όσο για την ενημέρωση με email, εγώ διαμαρτύρομαι έντονα γιατί κανείς δεν μου έστειλε ένα μήνυμα, παρόλο που πολλοί είχαν τα στοιχεία μου από το τελευταίο meeting του unwired το καλοκαίρι... (το έγραψα και αλλού, το ξέρω, αλλά τα πήρα όταν είδα ότι το site δουλεύει τόσο καιρό και δεν είχα πάρει είδηση) Για το Google δε μπορουμε να κανουμε τιποτα δυστυχως. Απλα οσο αυξανονται οι χρηστες του myphone kai ta hits θα ανεβαινει το σιτε στο Google. Τωρα σχετικα με οσους δε σου εστειλαν ενα μαιλ απλα απαραδεχτοι :( Ρε παιδες, oyte ενα group mail sthn address list sas :( :( Anyway, Welcome back Sergios!!!! :) _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Μήπως είναι δυνατόν να γίνει κάτι με την αναζήτηση στο google? Δηλαδή όταν κάποιος κάνει αναζήτηση για το unwired να του βγάζει μέσα στα πρώτα αποτελέσματα το myphone? Αυτό γίνεται ούτως ή άλλως :) Στο Ελληνικό Google με αναζήτηση για "unwired" (αν ορίσεις να ψάξει μόνο στην κατηγορία Ελληνικά) το 2ο αποτέλεσμα είναι το myphone ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gmac Αυτό γίνεται ούτως ή άλλως :) Στο Ελληνικό Google με αναζήτηση για "unwired" (αν ορίσεις να ψάξει μόνο στην κατηγορία Ελληνικά) το 2ο αποτέλεσμα είναι το myphone ! Όντως. Εγώ είχα κάνει αναζήτηση για unwired.gr και ευτυχώς πήγα από εκεί στο gsm.eos.gr Πάντως εχθές έστειλα mass mail σε όσους είχα αλληλογραφήσει και είχα κρατήσει τις διευθύνσεις τους. Για να δούμε... Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Όντως. Εγώ είχα κάνει αναζήτηση για unwired.gr και ευτυχώς πήγα από εκεί στο gsm.eos.gr Πάντως εχθές έστειλα mass mail σε όσους είχα αλληλογραφήσει και είχα κρατήσει τις διευθύνσεις τους. Για να δούμε... Welcome και από εμένα Sergios :) http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 asxeto, alla giati sto unwired leei oti syntoma ktl? ti tha paixtei ekei? den katalava kai polla apo ton msk san paramythakia mas ta eipe :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. September 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm asxeto, alla giati sto unwired leei oti syntoma ktl? ti tha paixtei ekei? den katalava kai polla apo ton msk san paramythakia mas ta eipe :p An katalava kala apo oti mou exigisan kai emena ta pedia dystixos afti i anakoinosi einai adynaton na allaxei epidei kanenas den mporei na exi pia prosvasi (mallon oute kai o manos). Eki ine pou trexame oloi sxedon kathimerina perimenontas tin epanalitourgia tou unwired, mexri pou anakalypsame tyxaia to myphone :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator Welcome και από εμένα Sergios :) Να'στε καλά παιδιά. Χαίρομαι που σας ξαναβρήκα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τι να κάνω τώρα το μπλουζάκι του unwired :p Θέλουμε upgrade :D Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Na to kratiseis to mplouzaki. Einai istoriko. Ante na ginoume pio polloiii.... :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts