stavros88 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Σκεφτομαι να παρω micro sd card με μεγαλυτερη χωρητικοτητα.Στο amazon βρηκα την Kingston 8GB Micro SD HC - Class 4 http://www.amazon.co.uk/Kingston-8GB-Micro-SD-HC/dp/B001CQT0X4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334248129&sr=8-1 .Απλα θυμαμαι πιο παλια υπηρχε μια συζητηση για το ποια Class πρεπει να ειναι η καρτα του κινητου καθως και για το ποσα GB να εχει.Η συγκεκριμενη πληρει τις προυποθεσεις ετσι ωστε να μην εχω προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Από όσο γνωρίζω μόνο με την 2.2 είχε θεματάκια το P500 με τις sd. Δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να έχεις προβλήματα όσα gb και να πάρεις ότι class και να είναι. Απλά όσο μεγαλύτερο το class τόσο ταχύτερη είναι θεωρητικά η κάρτα αλλά στην συσκευή δεν νομίζω να είναι αντιληπτή η διαφορά. Ίσως να είναι συγκρίνοντας μία class 2 με class 6 και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Μολις το εκανα και root απο 2.3.3, πολυ ευκολο με superoneclick. Μια ερωτηση, με ρωτησε για install το busybox, δεν το ειδα σε κανενα guide να αναφερετε, παρολα αυτα το εκανα install, χρειαζοταν? η να το σβησω? Κανε root και χρησιμοποίησε το button remaper και μπορείς να κανείς ότι θέλεις τα κουμπιά Το εκανα, παρολα αυτα το search απλα ανοιγει την καμερα, πως γινεται να τραβαει και φωτογραφια? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 13, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 button remapper? Ποιά είναι ακριβώς η εφαρμογή;;; Δεν την βρίσκω...λινκ παρακαλώ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 button remapper? Ποιά είναι ακριβώς η εφαρμογή;;; Δεν την βρίσκω...λινκ παρακαλώ...!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Χρησιμοποιεί κανείς το RA thunderg recovery του drellisdee; Έχω περασμένο το 3.06. Καμία ιδέα κανείς γιατί τα mount, usb-ms toggle, move recovery.log to sd και κυριότερα απ'όλα το nand backup δεν λειτουργούν; Όταν πάω να κάνω τα δύο τελευταία μου γράφει άμεσα χωρίς να προχωρήσει "Oops, something went wrong! Please check the recovery log!" Στην sd έχω 1,1gb ελεύθερο χώρο. Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς ποια είναι η σωστή διαδικασία για να κάνω wipe battery stats; Γιατί νομίζω πως αφού πέρασα τον franco kernel 2.6.35.10 είχα πολύ καλύτερη αυτονομία πριν κάνω wipe και χειρότερη μετά το wipe και φοβάμαι πως κάτι δεν έκανα καλά. Επίσης το πρόβλημα του data corruption στην sd που είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό συνεχίζει να υπάρχει και βρήκα 2 post που να γράφουν ότι είναι σχετικά συχνό φαινόμενο στα Android. Βρήκα αρκετά post που να προτείνουν σαν πιθανή λύση format στην sd με cluster size 32kb ακόμα και για 8gb κάρτες. Εγώ που έχω 4gb κάρτα και το default είναι 4kb με τι cluster size προτείνεται να την κάνω format; 32kb νομίζω είναι υπερβολή για τόσο μικρή κάρτα. Edited April 18, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς ποια είναι η σωστή διαδικασία για να κάνω wipe battery stats; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ευχαριστώ για το link. Κατά την πρώτη εκφόρτιση υπάρχει πρόβλημα αν γίνουν reboot ή κλείσω το κινητό ή δεν συνίσταται; Ισχύει ότι δεν πρέπει να γίνει γρήγορη εκφόρτιση με χρήση ενεργοβόρων εφαρμογών, πχ παιχνίδια; Η φόρτιση πριν το calibration και η αμέσως επόμενη πλήρης φόρτιση υπάρχει πρόβλημα αν γίνουν με την συσκευή σε λειτουργία; Γιατί δεν δείχνει τίποτα η οθόνη όταν είναι κλειστή και δεν μπορώ να καταλάβω πότε έχει φορτίσει πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ευχαριστώ για το link. Κατά την πρώτη εκφόρτιση υπάρχει πρόβλημα αν γίνουν reboot ή κλείσω το κινητό ή δεν συνίσταται; Ισχύει ότι δεν πρέπει να γίνει γρήγορη εκφόρτιση με χρήση ενεργοβόρων εφαρμογών, πχ παιχνίδια; Η φόρτιση πριν το calibration και η αμέσως επόμενη πλήρης φόρτιση υπάρχει πρόβλημα αν γίνουν με την συσκευή σε λειτουργία; Γιατί δεν δείχνει τίποτα η οθόνη όταν είναι κλειστή και δεν μπορώ να καταλάβω πότε έχει φορτίσει πλήρως. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 το 0.facebook.com δεν υποστηρίζεται στο LG P500? γιατι δεν μπορω να μπω , ενω σε αλλα κινητα μπορεις κανονικα ...Τι να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Πρέπει να είσαι συνδεμένος στο internet μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και όχι wifi. Επίσης μπορεί να μην είναι διαθέσιμο για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το γνωριζω αυτο. Αλλα δεν μπορω να μπω με το 0.Facebook.com απο το κινητο μου. Ενω σε αλλα κινητα αν βαλω την καρτα μπορω και μπαινω κανονικα.μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να βοηθήσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως στο κινητό μου με vodafone, με το προφίλ VF Mobile Internet (APN: webonly.vodafone.gr) μπαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά έχω περάσει εδώ και μήνες την cm7 6.5.8 αλλα τώρα τελευταία μου κολλάει το κινητό υπάρχει καμια καινούργια rom να βάλω μέσα που να δω βελτιώσει??? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Έχει κανείς περασμένο τον franco kernel; Από τότε που τον πέρασα, οι εφαρμογές που επιτρέπουν τον φωτισμό να σβήσει αλλά δεν επιτρέπουν την συσκευή να μπει σε sleep / standby, δεν λειτουργούν γιατί η συσκευή πλέον μπαίνει σε sleep mode. Έτσι δουλεύει ο συγκεκριμένος kernel; Υπάρχει μήπως κάποια λύση; Οι εφαρμογές στις οποίες αναφέρομαι είναι οι camera zoom fx (time lapse mode) και tina time-lapse. Μένει τώρα να δοκιμάσω wikiloc και everytrail. edit: Και κάτι ακόμα, είναι φυσιολογικό να μπαίνει σε sleep mode όσο κατεβάζει από το play; Edited April 26, 2012 by gms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί κατά την διάρκεια μίας κλήσεις μου βαράει η δόνηση 2-3 φορές? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί κατά την διάρκεια μίας κλήσεις μου βαράει η δόνηση 2-3 φορές? Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας; Γιατί αν είναι το πρώτο είναι λογικό αν έχεις ενεργοποιημένη τη δόνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας; Γιατί αν είναι το πρώτο είναι λογικό αν έχεις ενεργοποιημένη τη δόνηση. Το πρώτο ξέρω ότι είναι φυσιολογικό όταν το σηκώνει ο άλλος που παίρνεις βαράει λίγο η δονήσει αλλα αυτό το κάνει και πολύ έντονα σαν να χτυπάει το κινητό κάνει τι δόνηση και στην συνομιλία!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Το πρώτο ξέρω ότι είναι φυσιολογικό όταν το σηκώνει ο άλλος που παίρνεις βαράει λίγο η δονήσει αλλα αυτό το κάνει και πολύ έντονα σαν να χτυπάει το κινητό κάνει τι δόνηση και στην συνομιλία!!! Μήπως οφείλεται σε αναμονή άλλης εισερχόμενης κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μήπως οφείλεται σε αναμονή άλλης εισερχόμενης κλήσης; Όχι όταν έχει αναμονή μου το βγάζει στην οθόνη τώρα στα καλά καθούμενα έγινε αυτό μήπως θέλεις να κάνα format και αλλαγή rom να δω άσπρη μέρα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!!! Καμια ιδέα για καινούργια rom τώρα έχω κάνω την cm7 6.5.8 με kernel goldenleaf Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Γεια σας. πρώτη φορά γράφω στο φορμουμ.... και πειραζω το LG mou διάβασα αρκετά και αποφάσισα να 'πειράξω' το my LG p500, και να βάλω την έκδοση 4.0.4 IceCreamSandwhich ICS που βρηκα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1633209 το ολοκλήρωσα με την πρώτη, μέσα σε 30 λεπτά... είναι πολύ απλό... παρακάτω περιγράφω τα βήματα (αντιγράφοντας τον αρχικό οδηγό) είχα αναβαθμίσει σε επίσημη έκδοση 2.3 αρχικά Backup Σώζεις Όλες Τις Πληροφορίες ΠΟΥ Θες MHNYMATA, επαφές φώτο...κλπ επειτα κατεβασα τη νεα custom rom την μετονομασα σε update.zip kai την εβαλα χυμα στο ροοτ της SD. έπειτα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σύμφωνα με το http://www.knowyourcell.com/lg/lg-optimus-one/optimus-one-guides/597086/how_to_hard_reset_the_lg_optimus_one.html ΜΕΤΑ έβαλα την εφαρμογή από το google play που μου έδωσε δικαιώματα superuser -Κατεβάζουμε το Superoneclick (SuperOneClickv1.9.5-ShortFuse.zip) -Κάνουμε unzip σε ένα φάκελο και τρέχουμε το αρχείο SuperOneClick.exe. -Όταν ανοίξει το πρόγραμμα αρκεί να πατήσουμε το κουμπί ROOT.Αφού τελειώσει η διαδικασία είμαστε έτοιμοι. ΈΠΕΙΤΑ εγκαθιστούμε από το google play την εφαρμογή Rom Manager -Τρέχουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε Flash ClockworkMod Recovery για το LG Optimus One P500 (oxi to old BB kai αφου κατεβάσει την CWM η διαδικασία φλασαρίσματος θα γίνει αυτόματα) Πώς να εγκαταστήσουμε thn Custom Rom αφου εχει ολοκληρωθει η διαδικασια φλασαρισματος της Flash ClockworkMod Recovery απο το μενου επιλεγεις να εγκαταστησεις την custom rom from SD και στο νέο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις (με τικ ) ώστε να κάνεις data/factory reset + wipe cache + wipe dalvik. μετα μπουταρει και σε πάει σε text περιβάλλον όπου -.η περιήγηση γινεται με: Πάνω/Κάτω -> Vol up/down Select : Menu key (το πιο αριστερά κουμπί) λέει ο οδηγός αλλά σε μένα γίνεται με το πλήκτρο τέρμα δεξιά (μεγεθυντικός φακός) Back : Back (το 3ο κουμπί από αριστερά). αρχικά κάνουμε τα εξης:data/factory reset + wipe cache + ( ο οδηγός λέει και wipe dalvik. αλλά δεν το βρήκα και δεν το έκανα...?) μετα κανουμε install zip from sdcard (εκει επιλέγουμε το φλασάρισμα του update.zip δλδ της custom rom) -Τελος ξεκινάμε την διαδικασία φλασαρίσματος της custom rom. αφού τελειώσει...2-3 λεπτσ βγάζει σχετικό μήνυμα... επιλέγεις power off kai ... κλείνει.... απλά το ξαναανοιγεις και μια νέα εικόνα...σου λέει οτι εγκαθιστά το νέο λειτουργικό....5-10 λεπτά και έχει ξεκινήσει..... αυτα... φαίνεται να δουλεύει ..θα εχω νεα σε 1-2 μερες αφού βαλω επάνω διάφορα... πριν το βάλεις δες στη σελίδα τους... γράφουν τι δεν δουλεύει!!!..και είναι αρκετουτσικα ... Edited May 5, 2012 by mike62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) Γεια σας. πρώτη φορά γράφω στο φορμουμ.... και πειραζω το LG mou διάβασα αρκετά και αποφάσισα να 'πειράξω' το my LG p500, και να βάλω την έκδοση 4.0.4 IceCreamSandwhich ICS που βρηκα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1633209 το ολοκλήρωσα με την πρώτη, μέσα σε 30 λεπτά... είναι πολύ απλό... παρακάτω περιγράφω τα βήματα (αντιγράφοντας τον αρχικό οδηγό) είχα αναβαθμίσει σε επίσημη έκδοση 2.3 αρχικά Backup Σώζεις Όλες Τις Πληροφορίες ΠΟΥ Θες MHNYMATA, επαφές φώτο...κλπ επειτα κατεβασα τη νεα custom rom την μετονομασα σε update.zip kai την εβαλα χυμα στο ροοτ της SD. έπειτα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σύμφωνα με το http://www.knowyourcell.com/lg/lg-optimus-one/optimus-one-guides/597086/how_to_hard_reset_the_lg_optimus_one.html ΜΕΤΑ έβαλα την εφαρμογή από το google play που μου έδωσε δικαιώματα superuser -Κατεβάζουμε το Superoneclick (SuperOneClickv1.9.5-ShortFuse.zip) -Κάνουμε unzip σε ένα φάκελο και τρέχουμε το αρχείο SuperOneClick.exe. -Όταν ανοίξει το πρόγραμμα αρκεί να πατήσουμε το κουμπί ROOT.Αφού τελειώσει η διαδικασία είμαστε έτοιμοι. ΈΠΕΙΤΑ εγκαθιστούμε από το google play την εφαρμογή Rom Manager -Τρέχουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε Flash ClockworkMod Recovery για το LG Optimus One P500 (oxi to old BB kai αφου κατεβάσει την CWM η διαδικασία φλασαρίσματος θα γίνει αυτόματα) Πώς να εγκαταστήσουμε thn Custom Rom αφου εχει ολοκληρωθει η διαδικασια φλασαρισματος της Flash ClockworkMod Recovery απο το μενου επιλεγεις να εγκαταστησεις την custom rom from SD και στο νέο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις (με τικ ) ώστε να κάνεις data/factory reset + wipe cache + wipe dalvik. μετα μπουταρει και σε πάει σε text περιβάλλον όπου -.η περιήγηση γινεται με: Πάνω/Κάτω -> Vol up/down Select : Menu key (το πιο αριστερά κουμπί) λέει ο οδηγός αλλά σε μένα γίνεται με το πλήκτρο τέρμα δεξιά (μεγεθυντικός φακός) Back : Back (το 3ο κουμπί από αριστερά). αρχικά κάνουμε τα εξης:data/factory reset + wipe cache + ( ο οδηγός λέει και wipe dalvik. αλλά δεν το βρήκα και δεν το έκανα...?) μετα κανουμε install zip from sdcard (εκει επιλέγουμε το φλασάρισμα του update.zip δλδ της custom rom) -Τελος ξεκινάμε την διαδικασία φλασαρίσματος της custom rom. αφού τελειώσει...2-3 λεπτσ βγάζει σχετικό μήνυμα... επιλέγεις power off kai ... κλείνει.... απλά το ξαναανοιγεις και μια νέα εικόνα...σου λέει οτι εγκαθιστά το νέο λειτουργικό....5-10 λεπτά και έχει ξεκινήσει..... αυτα... φαίνεται να δουλεύει ..θα εχω νεα σε 1-2 μερες αφού βαλω επάνω διάφορα... πριν το βάλεις δες στη σελίδα τους... γράφουν τι δεν δουλεύει!!!..και είναι αρκετουτσικα ... Σε ευχαριστώ ήσουν πολύ αναλυτικώς θα περιμένω νέα και εάν δουλεύει κομπλέ.....Παιδιά να την περάσω αλλα εγώ δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω update την baseband σας παραθέτω μια φωτό από το τηλέφωνο μου τώρα πως το έχω και θέλω να μου πείτε τι να κάνω και πως ευχαριστώ! Edited May 6, 2012 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike62 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) περίπου 3 24ώρα με thn έκδοση 4.0.4 IceCreamSandwhich ICS όλα πάνε καλά.. πολύ καλά.... μπαταρία αντέχει.. ίσως και περισσότερο αν και δεν το πολύ κάνω χρήση.. είναι πολύ όμορφο.. GPS OK...kai πολλές άλλες εφαρμογές... μπορείτε να τα δοκιμάσετε....σε μένα πετάει Edited May 8, 2012 by mike62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδιά όταν περνάω την new baseband με αυτήν την έκδοση που έχω τώρα δεν μου βγάζει ούτε το imei ούτε την baseband την καινούργια μου λέει άγνωστο και ούτε σημα έχω καθόλου ίσως επειδή δεν την υποστηρίζει η έκδοση αυτή ξανά υπενθυμίζω έχω την cm7 6.5.8 και αυτή θέλει την Παλιά baseband. Αμα περάσω την καινούρια και φλασαρω την ics θα μου δουλέψει? Πείτε λίγο σας παρακαλώ. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το τηλεφωνο στον υπολογιστη σε αρχειο που να ανοιγει με word ή excel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts