Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα την v20g της LG

Aπο οτι βρηκα στο ιντερνετ πρεπει να φλασαρω την προηγουμενη baseband. Τεσπα θα δοκιμασω κ βλεπουμε...

Edit: Καμια τυχη, δεν μπορω να βρω τι χρειαζεται να κανω ακριβως. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη

Edited by HTO

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα την v20g της LG

Aπο οτι βρηκα στο ιντερνετ πρεπει να φλασαρω την προηγουμενη baseband. Τεσπα θα δοκιμασω κ βλεπουμε...

Edit: Καμια τυχη, δεν μπορω να βρω τι χρειαζεται να κανω ακριβως. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη

Πολυ απλο ειναι.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149530

μου εχει κολλησει πρασινη οθονη και emergency mode τι μπορω να κανω?

δοκιμασα με το KDZupdate να περασω την ελληνικη rom αλλα δεν βλεπει το τηλεφωνο καθολου... το προβλημα το παρουσιασε κατα την διαρκεια αναβαθμισης απο το επισημο site..

δοκιμασα με το KDZupdate να περασω την ελληνικη rom αλλα δεν βλεπει το τηλεφωνο καθολου... το προβλημα το παρουσιασε κατα την διαρκεια αναβαθμισης απο το επισημο site..

Διάβασε τις οδηγίες από εδώ και αν τις ακολουθήσεις κατά γράμμα νομίζω ότι το πρόβλημα θα λυθεί.

Παιδιά έβαλα την τελευταία αναβάθμιση και μου έβγαλε μην πως δεν υπάρχει πλέον αρκετός αποθηκευτικός χώρος στο τηλέφωνο (17 mb και κάτι). Τα μην μου δεν θέλω να τα διαγράψω, ενώ δεν έχω κάνει root το κινητό. Υπάρχει τρόπος να κερδίσω λίγο χώρο χωρίς να κάνω ροοτ? Και αν τελικά το root δεν αποφεύγεται, μπορείτε να μου δώσετε έναν αναλυτικό οδηγό (καθώς είμαι και σκράπας) και links για να το κάνω ???

Λοιπον δοκιμασα τα παντα. Το κινητο δεν δειχνει να χει καν ΙΜΕΙ αριθμο. Οποιος εχει ορεξη να το ψαξει το θεμα κ να το φτιαξει (να ειναι εντος Αθηνας) επι πληρωμη ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω pm. Βαρεθηκα. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, τιποτα απο ολα αυτα που αναφερουν οσα σαιτ βρηκα δεν λειτουργει

Παιδιά έβαλα την τελευταία αναβάθμιση και μου έβγαλε μην πως δεν υπάρχει πλέον αρκετός αποθηκευτικός χώρος στο τηλέφωνο (17 mb και κάτι). Τα μην μου δεν θέλω να τα διαγράψω, ενώ δεν έχω κάνει root το κινητό. Υπάρχει τρόπος να κερδίσω λίγο χώρο χωρίς να κάνω ροοτ? Και αν τελικά το root δεν αποφεύγεται, μπορείτε να μου δώσετε έναν αναλυτικό οδηγό (καθώς είμαι και σκράπας) και links για να το κάνω ???

Χώρο πιάνουν βασικά οι εφαρμογές. Αν «μηνύματα» εννοείς τα sms, νομίζω ότι πρέπει να έχεις υπερβολικά πολλά από αυτά για να σου πιάνουν σημαντικό χώρο.

Έχεις μεταφέρει όσες εφαρμογές γίνεται στην κάρτα sd; Αν όχι, ένα πρόγραμμα όπως το Move2SD ή το Apps2SD θα σε βοηθήσει να το κάνεις λίγο πιο γρήγορα.

Έχω μεταφέρει όλες τις εφαρμογές που μπορούν και μεταφέρονται στη sd card. Mένουν μόνο εφαρμογές που δεν μεταφέρονται όπως yahoo mail, facebook που όμως τις χρειάζομαι και δεν μπορώ να τις διαγράψω. Τώρα τα sms μου πιάνουν 2 mb, δεν είναι μεγάλος χώρος, κάτι άλλο δεν ξέρω να κάνω για αυτό και θέλω τη γνώμη ποιο ειδικών από εμένα..

Έχω μεταφέρει όλες τις εφαρμογές που μπορούν και μεταφέρονται στη sd card. Mένουν μόνο εφαρμογές που δεν μεταφέρονται όπως yahoo mail, facebook που όμως τις χρειάζομαι και δεν μπορώ να τις διαγράψω. Τώρα τα sms μου πιάνουν 2 mb, δεν είναι μεγάλος χώρος, κάτι άλλο δεν ξέρω να κάνω για αυτό και θέλω τη γνώμη ποιο ειδικών από εμένα..

Το πρόβλημα το αντιμετώπισα και γω μετά την αναβάθμιση σε V20G οπου ξαφνικά βρεθηκα να παλευω με 20MB ελευθερα και φυσικά απεγκατέστησα καθα εφαρμογή και παλι ομως ο διαθεσιμος χωρος συνεχώς μειώνονταν ! Δυο οι λύσεις : Είτε root και εγκατασταση ολων των εφαρμογων σε sd (το οποίο δεν μου εδωσε λύση γιατι τα widget δεν μεταφερονται αλλά και ο χώρος που κερδισα δεν ηταν σημαντικός και συνέχισα να εχω πρόβλημα) είτε επαναφορα και ξανα εγκατασταση όλων απο την αρχή το οποίο ειναι η καλύτερη λύση !

Επίσης η εκκαθάριση δεδομένων των εφαρμογών μπορεί να σου αδειάσει αρκετό χώρο.

Εγώ πάντως μετά την επανεγκατάσταση και εχοντας εγκαταστήσει τις ίδιες εφαρμογές κέρδισα πάνω απο 60ΜΒ χώρου ο οποίος ήταν χαμένος !

Οσον αφορα το kdz_updater , ενω εχω οτι χρειαζομαι απο αρχεια συνεχεια παιρνω το εξης κειμενο :

[R&D Test Tools Log File]

20:45:30 : Launching SW update

20:45:30 : Unpacking KDZ

20:45:36 : KDZ file extraced

20:45:40 : Files were extracted.

20:45:40 : LGMobileDL Load.

20:45:40 : Port = -1

20:45:40 : Connecting to phone

20:45:40 : PHONE WAS NOT FOUND!

20:45:42 : ===FINISHED===

οποτε κ δεν πετυχαινει η διαδικασια αυτη για να γυρισω σε αλλη εκδοση formware. Ο λογος? Δεν βρισκει λεει το τηλεφωνο. Μακαρι να ξερα τι αλλο πρεπει να δοκιμασω για να το βρει. Ουτε σαν modem μου το εμφανιζει στο device manager. Μονο σαν LG Android Platform USB Device.

Edited by HTO

Οσον αφορα το kdz_updater , ενω εχω οτι χρειαζομαι απο αρχεια συνεχεια παιρνω το εξης κειμενο :

[R&D Test Tools Log File]

20:45:30 : Launching SW update

20:45:30 : Unpacking KDZ

20:45:36 : KDZ file extraced

20:45:40 : Files were extracted.

20:45:40 : LGMobileDL Load.

20:45:40 : Port = -1

20:45:40 : Connecting to phone

20:45:40 : PHONE WAS NOT FOUND!

20:45:42 : ===FINISHED===

οποτε κ δεν πετυχαινει η διαδικασια αυτη για να γυρισω σε αλλη εκδοση formware. Ο λογος? Δεν βρισκει λεει το τηλεφωνο. Μακαρι να ξερα τι αλλο πρεπει να δοκιμασω για να το βρει. Ουτε σαν modem μου το εμφανιζει στο device manager. Μονο σαν LG Android Platform USB Device.

δεν ξερω τι να σου πρωτεινω αμα δεν σου αναγνωριζει το κινητο παρα μονο να το δοκιμασεις σε αλλο υπολογιστη..

Και σε μένα με την 6.5.8 δεν το βλέπει σαν LG p 500 αλλά σαν android device παρόλο που έβαλα τους drivers της LG. Δοκίμασε να φλασαρεις και το fix που δίνει στην αρχή της 6.5.8

Sent from my LG-P500

Εδώ έχει το flash player 10.3 για το κιν μας http://kokeshnet.com/android/

Δουλεύει μια χαρά στο κιν μου με CM 6.5.8

Θοδωρης

Βρηκα εναν καλο οδηγο στο xda κ εν τελει η διαδικασια του kdz_updater ολοκληρωθηκε. Το θεμα μου ΠΛΕΟΝ ειναι οτι το κινητο εχει κολλησει στο "android" στην αρχη δλδ που μπουταρει το κινητο εδω κ ωρα....

Edit: ξεκολλησε με hard reset. Γυρισα σε official της LG v20h με το 2.2.2 (περιεργο μου φαινεται αφου η v20g ηταν 2.3.3 αλλα αφου λειτουργει κ παλι :P )

Edited by HTO

τελος καλο ολα καλα!!! ευχαριστω οσους βοηθησαν!!!! τελικα επρεπε να το κανω απο αλλο pc γιατι στο δικο μου δεν αναγνωριζε το KDZ το τηλεφωνο...

Τελικά επειδή έχω μπερδευτεί, στην official 2.3.3 υπάρχει η υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων στα sms; Γιατί από την LG μου λένε πως υπάρχει και σε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπάλληλος επέμενε πως με το Ρ500 που κρατούσε στα χέρια του έγραφε κανονικά 160/1 sms.

Μου είπαν πως η συσκευή μου με βάση το IMEI είναι γερμανική και ότι η LG στην Γερμανία δεν έχει και δεν δίνει την αναβάθμιση σε 2.3 ενώ η LG Hellas σε συνεργασία με την Google δίνει την 2.3 στα ελληνικά LG P500. Παρά ταύτα δέχτηκαν την συσκευή μου για να την αναβαθμίσουν. Αφού η LG στην Γερμανία δεν έχει βγάλει έκδοση 2.3 για το P500 άρα υποθέτω πως έχουν περάσει την ελληνική έκδοση. Πως γίνεται όμως να μην υποστηρίζει 7-bit alphabet στα sms; Οι δικές σας official 2.3.3 υποστηρίζουν;

Ευχαριστώ.

Τελικά επειδή έχω μπερδευτεί, στην official 2.3.3 υπάρχει η υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων στα sms; Γιατί από την LG μου λένε πως υπάρχει και σε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπάλληλος επέμενε πως με το Ρ500 που κρατούσε στα χέρια του έγραφε κανονικά 160/1 sms.

Μου είπαν πως η συσκευή μου με βάση το IMEI είναι γερμανική και ότι η LG στην Γερμανία δεν έχει και δεν δίνει την αναβάθμιση σε 2.3 ενώ η LG Hellas σε συνεργασία με την Google δίνει την 2.3 στα ελληνικά LG P500. Παρά ταύτα δέχτηκαν την συσκευή μου για να την αναβαθμίσουν. Αφού η LG στην Γερμανία δεν έχει βγάλει έκδοση 2.3 για το P500 άρα υποθέτω πως έχουν περάσει την ελληνική έκδοση. Πως γίνεται όμως να μην υποστηρίζει 7-bit alphabet στα sms; Οι δικές σας official 2.3.3 υποστηρίζουν;

Ευχαριστώ.

Το Android έχει έτσι και αλλιώς επιλογή ελληνικής γλώσσας γενικά (για μενού κ.λπ.), δεν νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις ελληνική έκδοση για αυτό. Δεν έχει όμως ελληνικό πληκτρολόγιο, και εκεί έχει βάλει η LG το δικό της που έχει και ελληνικά. Δεν ξέρω αν αυτό υπάρχει μόνο στην ελληνική έκδοση ή το βάζει γενικά στο P500 και στις άλλες συσκευές της.

Όπως έχω ξαναγράψει, αν στις επιλογές των SMS αφήσεις μόνο ελληνική και αγγλική γλώσσα, γράφεις sms 160 χαρακτήρων με ελληνικά.

υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων στα sms;

Εννοώ αν υπάρχει η δυνατότητα όταν γράφεις ελληνικά να μπορείς να πληκτρολογήσεις 160 χαρακτήρες και να τους μετατρέπει σε 7-bit alphabet ώστε να χρεώνεσαι 1 και όχι 3 sms. Αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή των μηνυμάτων δεν υπάρχει στην συσκευή μου. Ψάχνοντας την όμως βρήκα την επιλογή "Δημιουργία" την οποία άλλαξα σε "Περιορισμένο". Ήταν ακριβώς η ρύθμιση που έψαχνα και έλυσε το πρόβλημα.

Ευχαριστώ! :):):)

Δοκίμασε κανείς την νέα έκδοση της Phoenix ROM του andy;

Είναι καλύτερη απο την cm7? έχει ακόμα κάποια bugs απ ότι είδα. Αξίζει τον κόπο?