EOL Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Είναι καλύτερη απο την cm7? έχει ακόμα κάποια bugs απ ότι είδα. Αξίζει τον κόπο? Δεν ξέρω φίλε, αλλά ίσως την δοκιμάσω γιατί είναι μία ανάπτυξη από την αρχή. Δεν πατάει σε καμιά προηγούμενη δουλειά και ROM, έχει ξεκινήσει 100% από την αρχή, αν εξαιρέσεις τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Με ποιο προγραμματακι κανουμε ροοτ τωρα την 2.3.3?Μωλις εκανα αναβαθμιση και ξεχασα:cry: το superoneclick κολαει.... Edited October 21, 2011 by gwgos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Εννοώ αν υπάρχει η δυνατότητα όταν γράφεις ελληνικά να μπορείς να πληκτρολογήσεις 160 χαρακτήρες και να τους μετατρέπει σε 7-bit alphabet ώστε να χρεώνεσαι 1 και όχι 3 sms. Αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή των μηνυμάτων δεν υπάρχει στην συσκευή μου. Ψάχνοντας την όμως βρήκα την επιλογή "Δημιουργία" την οποία άλλαξα σε "Περιορισμένο". Ήταν ακριβώς η ρύθμιση που έψαχνα και έλυσε το πρόβλημα. Ευχαριστώ! :):):) και εγώ ρε παδιά το ψάχνω πολύ καιρό αυτό με τα μηνύματα και δεν μπορώ να το κάνω να παίξει. Ξεκινάει με 70 χαρακτήρες και όχι με 160. Άμα γράψεις κάποια κεφαλαία γράμματα όπως πχ το Δ,Σ,Π,Φ λέει 159 αλλά μόλις γράψεις ακόμα ένα κεφαλαίο γράμμα σε πατάει στους 68. Θα πάρω άμα είναι κάποια στιγμή την LG αφού υπάρχει λύση αλλά το κρατώ σαν ύστατη λύση για μένα. Τη μόνη λύση που έχω βρει ότι δουλεύει είναι το με το handsent sms. Με το δικό του το messaging απλά δεν παίζει. Να σημειώσω ότι επειδή κάποιοι λένε για αγγλικά/ελληνικά μόνο να έχουμε επιλέξει, ε εγώ το έχω κάνει και πάλι δεν παίζει. Έχω τη τελευταία official v20g rom. Μήπως μπορείς να μου πεις μιας και το βρήκες τι να αλλάξω στα options των μηνυμάτων ? Με LG πληκτρολόγιο μόνο μία επιλογή γλώσσας έχει ή ελληνικά ή αγγλικα. Τίποτα άλλο. Με android πληκτρολόγιο δεν υπάρχουν ελληνικά σαν επιλογή. Edited October 21, 2011 by SiliconManC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTO Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Αυτο που λεει ειναι το εξης. Πηγαινε Μηνυματα πατα να μπεις στις ρυθμισεις, πηγαινε στην επιλογη Δημιουργια (πιθανον να χει ενεργοποιημενο το "Ελευθερη") κ επελεξε το "Περιορισμενο" και δες αν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Πήγα. Η επιλογή όμως αυτή αφορά τα mms. Έκανα την αλλαγή όμως και πάλι σε εμένα δεν δουλεύει. Υπάρχει κάποιος που μίλησε με την LG και η LG να του έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα? Δεν ξέρω κατά πόσο μετράει απλά το αναφέρω. Παλιότερα είχα εγκαταστήσει ένα έξτρα πληκτρολόγιο από το μαρκετ, ενός Έλληνα μάλιστα δημιουργού και τα μηνύματα έπαιζαν τέλεια. Το μόνο κακό ήταν ότι το πληκτρολόγιο αυτό ήταν μόνο querty και εμένα δεν με βόλευε. Συνεπώς υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει το πληκτρολόγιο της LG και όχι η εφαρμογή των μηνυμάτων. Ξέρει κανένας εάν υπάρχει κάποιο νεώτερη έκδοσή του πληκτρολογίου της LG ? Το messaging στη ενότητα των sms έχει τις εξής επιλογές (το έχω στα αγγλικά): delivery reports manage sim card messages vality period text message centre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Όπως έχω ξαναγράψει, αν στις επιλογές των SMS αφήσεις μόνο ελληνική και αγγλική γλώσσα, γράφεις sms 160 χαρακτήρων με ελληνικά. Αυτό που έχεις ξαναγράψει μήπως είναι για την έκδοση 2.2 ? γιατί τώρα με την 2.3 τουλάχιστον στα μηνύματα επιλέγεις μία μονο γλώσσα στο πληκτρολόγιο της LG. Δεν πρέπει να αναφέρεσαι στο πληκτρολόγιο της LG αλλά στου android. Μόνο σε αυτό μπορεί να επιλέξεις παραπάνω από μία γλώσσα. Το πρόβλημα είναι ότι στο p500 ελληνικά στο πληκτρολόγιο του android δεν υπάρχουν. Edited October 21, 2011 by SiliconManC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTO Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 H LG δεν νομιζω να ασχοληθει ξανα ιδιαιτερα με το κινητο μας. Δυστηχως και γω ειχα το ιδιο προβλημα με τα μηνυματα στην 2.3.3. Εχεις δικιο οτι η επιλογη αυτη που αναφερει ισχυει για τα MΜS, δεν το χα προσεξει ουτε εγω. Απλα εγκατεστησε το handcent sms. Μην το ψαχνεις αλλο. Η φυση του προβληματος για μενα ειναι περιεργη. Ειχα δοκιμασει μαλιστα το εξης. Απο το μενου Εφαρμογες στις διαδικασιες που τρεχουν ειχα βρει την Μηνυματα 2.3 και την Μηνυματα 1.0. Σε καθε μια εκανα "εκκαθαριση δεδομενων" κ ως δια μαγειας ειχα κ παλι 160 ελληνικους χαρακτηρες. Βεβαια ΔΕΝ ηταν η λυση αφου σε καθε restart του κινητου επρεπε να το κανω παλι ωστε να χω 160 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 εγω ειχα θεμα με τους χαρακτηρες με την 2.2. οταν πηγα σε 2.3 μου λυθηκε και απεκτησα 160 χαρακτηρες . τωρα δε ξερω τι γινεται με την περιπτωση που διαβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 H LG δεν νομιζω να ασχοληθει ξανα ιδιαιτερα με το κινητο μας. Δυστηχως και γω ειχα το ιδιο προβλημα με τα μηνυματα στην 2.3.3. Εχεις δικιο οτι η επιλογη αυτη που αναφερει ισχυει για τα MΜS, δεν το χα προσεξει ουτε εγω. Απλα εγκατεστησε το handcent sms. Μην το ψαχνεις αλλο. Η φυση του προβληματος για μενα ειναι περιεργη. Ειχα δοκιμασει μαλιστα το εξης. Απο το μενου Εφαρμογες στις διαδικασιες που τρεχουν ειχα βρει την Μηνυματα 2.3 και την Μηνυματα 1.0. Σε καθε μια εκανα "εκκαθαριση δεδομενων" κ ως δια μαγειας ειχα κ παλι 160 ελληνικους χαρακτηρες. Βεβαια ΔΕΝ ηταν η λυση αφου σε καθε restart του κινητου επρεπε να το κανω παλι ωστε να χω 160 χαρακτηρες. Καλημέρα. Το είχα εγκαταστήσει παλιότερα και ξέρω ότι το συγκεκριμένο δουλεύει τέλεια όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Απλά μου αρέσει καλύτερα η εφαρμογή της μάνας του. Τη βρίσκω πιο λιτή και απλή και μου αρέσει περισσότερο. Θεωρώ αδιανόητο η LG μετά από 2 firmware updates να μην έχει λύσει το θέμα 2.2 ->2.3 -> 2.3 . Το δοκίμασα αυτό που προτείνες και έκανα force stop και clear data αλλά και πάλι δεν μου παίζουν οι χαρακτήρες. Για να προλάβω τυχόν ποστ περί του γύρνα το μενού στα ελληνικά, το τονίσω ότι το έχω κάνει και άκρη δεν βρήκα πάλι. Περίεργο πάντως να έχει 2 εφαρμογές με το ίδιο όνομα και διαφορετική έκδοση. εγω ειχα θεμα με τους χαρακτηρες με την 2.2. οταν πηγα σε 2.3 μου λυθηκε και απεκτησα 160 χαρακτηρες . τωρα δε ξερω τι γινεται με την περιπτωση που διαβαζω Καλημέρα.Με τι πληκτρολόγιο γράφεις ? Με το LG ή έχεις εγκαταστήσει κάποιο άλλο ? Θα δοκιμάσω μέσω του κωδικού που μπαίνει το service menu να κάνω φορματ και ρισετ το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να δω τότε. Να σημειώσω ότι το κινητό είναι ελληνικό και έχει αγοραστεί από πολύ γνωστό κατάστημα από τη Στουρνάρη. Επίσης στο about γράφει: 2.3.3 android version 2.6.35.10-perf lg-electronics@INFBA000091#1 GRI40 Build number LG-P500-V20g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια και γω διαβαζω περι 70 χαρακτηρες στα sms και ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. Εγω και με την 2.2 και μετα το update στην 2.3.3 γραφω κανονικοτατα με 160 χαρακτηρες. Εχω το μανισιο πληκτρολογιο της LG. Το κινητο μαμα χωρις root. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 λοιπόν έκανα erase user data και restore to factory default από service menu (3845#*500#) αλλά και πάλι τίποτα. Στο πληκτρολόγιο της LG στις ρυθμίσεις έχει τικαρισμένα τα εξής: ήχος κατά το πάτημα των πλήκτρων αυτοματη μετατροπη σε κεφαλαία εμφάνιση προτάσεων γλώσσα εγγραφής -> ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 λοιπόν το βρήκα. Έβαλα μία sim frog και όντως τώρα παίζουν τα μηνυματα στους 160 χαρακτήρες. Να σημειώσω ότι κανόνικα χρησιμοποιώ μία sim της q. Τώρα τι γίνεται? Να σημειώσω ότι η sim της q είναι φετινή από φορητότητα και γράφει 64κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskap2x Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Είμαι σε stock rom 2.3.3 και τρεχοντας το rom manager για την επιλογή backup current rom κατά την επανεκκίνηση βρέθηκα στην οθόνη με το μήνυμα "fastboot mode started και udc_start()" Επανέφερα το τηλέφωνο με fastboot flash recovery κλπ αλλά σίγουρα αν το ξανακάνω θα ξαναβρεθώ παλι στα ίδια ! Υπάρχει περίπτωση εφαρμογές app2sd enabler ή no_frills να προκαλεσαν κατι τετοιο ? Φυσικά αυτές οπως και η rom manager βρισκονται στη μνημη του τηλεφώνου και όχι στην sd ! To τηλέφωνο είναι φρεσκο φλασαρισμένο με kdz και αμέσως έγινε root ... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 λοιπόν το βρήκα. Έβαλα μία sim frog και όντως τώρα παίζουν τα μηνυματα στους 160 χαρακτήρες. Να σημειώσω ότι κανόνικα χρησιμοποιώ μία sim της q. Τώρα τι γίνεται? Να σημειώσω ότι η sim της q είναι φετινή από φορητότητα και γράφει 64κ. δοκιμασες να ξαναβαλεις την q sim ξανα ? ισως εφαγε κανενα σκαλωμα και τωρα με την αλλαγη παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 δοκιμασες να ξαναβαλεις την q sim ξανα ? ισως εφαγε κανενα σκαλωμα και τωρα με την αλλαγη παιζει. Καλημέρα. Ναι την ξανάβαλα μιας και είναι η βασική μου sim αλλά τίποτα. Επιπρόσθετα σήμερα, έβαλα και μία vodafone sim από ένα γνωστό μου και επίσης ΔΟΥΛΕΨΑΝ τα μηνύματα στους 160 χαρακτήρες. Να σημειώσω ότι τόσο με τη frog όσο και με τη voda δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις του κινητού. Απλά άλλαξα sim και άναψα πάλι το κινητό. Θέλω να ρωτήσω ωστόσο εκείνους που είχαν πρόβλημα, εάν κάποιοι είναι στο δίκτυο της wind ? και εάν κάποιος έχει δοκιμάσει να επικοινωνήσει με τη wind αναφέροντας της το θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTO Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Αντιμετωπιζω καινουριο προβλημα (πολλα τωρα τελευταια :P ) περασα την cm7 ολα οκ, κ σημερα περασα κ τον franco kernel bfs 19.4. Ενω νομιζα οτι ολα ιεναι κομπλε διαπιστωσα πως οταν με καλουν η οθονη παραμενει μαυρη κ δεν μπορω ετσι να απαντησω. Δοκιμασα κ τον goldenleaf μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Η επιλογή όμως αυτή αφορά τα mms. Έκανα την αλλαγή όμως και πάλι σε εμένα δεν δουλεύει. Υπάρχει κάποιος που μίλησε με την LG και η LG να του έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα? Έχετε δίκαιο. Τώρα που το αναφέρατε συνειδητοποιώ ότι η ρύθμιση αυτή αφορά τα mms και το περίεργο είναι ότι έτυχε έπειτα από αυτήν την αλλαγή και διορθώθηκε το πρόβλημα. Προσπαθώντας να διαπιστώσω τελικά γιατί είχα πριν πρόβλημα (που δεν τα κατάφερα) είδα πως τώρα και να το προσπαθήσω το πρόβλημα δεν επανέρχεται με καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις και είναι κρίμα που ούτε καν η LG δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Πάντως το είχα και στην 2.2 και ούτε κατάλαβα πως διορθώθηκε και το ίδιο ακριβώς συνέβη με την αναβάθμιση σε 2.3 Να δω τι θα κάνω αν χρειαστεί factory reset, γιατί το 3x4 με T9 της LG μου λύνει τα χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Εγώ πάντως μετά την επανεγκατάσταση και εχοντας εγκαταστήσει τις ίδιες εφαρμογές κέρδισα πάνω απο 60ΜΒ χώρου ο οποίος ήταν χαμένος ! Εκανα και εγω εκκαθαριση δεδομενων και εγκατεστησα ξανα τις εφαρμογες που ειχα και απο 22 mb που ειχα ελευθερα τωρα εχω 68 mb και ξαναλεω με τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και πριν!Ασε που ειδα και βελτιωσει στην μπαταρια!! http://tapatalk.com/mu/2e674675-220e-2266.jpg Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Αντιμετωπιζω καινουριο προβλημα (πολλα τωρα τελευταια :P ) περασα την cm7 ολα οκ, κ σημερα περασα κ τον franco kernel bfs 19.4. Ενω νομιζα οτι ολα ιεναι κομπλε διαπιστωσα πως οταν με καλουν η οθονη παραμενει μαυρη κ δεν μπορω ετσι να απαντησω. Δοκιμασα κ τον goldenleaf μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα. Καμια ιδεα? Βάλε τον τελευταίο goldenleaf 111016 και αν το κάνει ακόμα απενεργοποίησε το εφέ αναματος οθονης Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Εκανα και εγω εκκαθαριση δεδομενων και εγκατεστησα ξανα τις εφαρμογες που ειχα και απο 22 mb που ειχα ελευθερα τωρα εχω 68 mb και ξαναλεω με τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και πριν!Ασε που ειδα και βελτιωσει στην μπαταρια!! http://tapatalk.com/mu/2e674675-220e-2266.jpg Sent from my LG-P500 using Tapatalk Σωστή κίνηση. Αλλά με τις ρυθμίσεις των εφαρμογών τι γίνεται;;; Ειδικά σε τύπου ''Handcent '' που αλλάζεις πάρα πολλά είναι πολύ κουραστικό να το κάνεις κάθε φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Θέλω να ρωτήσω ωστόσο εκείνους που είχαν πρόβλημα, εάν κάποιοι είναι στο δίκτυο της wind ? και εάν κάποιος έχει δοκιμάσει να επικοινωνήσει με τη wind αναφέροντας της το θέμα ? εγω wind free2go εχω και βλεπω 160 χαρακτηρες κανονικα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 επισης f2g και 160:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Ε τι να πω. Τότε παίζει κάποια βλακεία με τη sim μου. Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Κανένας με Q έτσι για να είμαστε πιο κοντά ? Μπορώ να απευθυνθώ στη Q για αντικατάσταση της sim μου για ένα τέτοιο θέμα ? Γνωρίζει κανένας τι παίζει ? Από όσο γνωρίζω οι sim έχουν 1 χρόνο εγγύηση αλλά τι ακριβώς καλύπτει ? Σε ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να με καλύψει η εγγύηση ? Πριν λίγο έστειλα mail από την σελίδα της wind. Για να δούμε τι θα απαντήσουν... Edited October 24, 2011 by SiliconManC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 μετα το root εχει μεινει μονο το keyboard android ξερει κανεις κανενα keyboard σαν της LG?? και δευτερο στο στανταρ dial δεν εχω βρει τις ταχειες κλησεις, ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ε τι να πω. Τότε παίζει κάποια βλακεία με τη sim μου. Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Κανένας με Q έτσι για να είμαστε πιο κοντά ? Μπορώ να απευθυνθώ στη Q για αντικατάσταση της sim μου για ένα τέτοιο θέμα ? Γνωρίζει κανένας τι παίζει ? Από όσο γνωρίζω οι sim έχουν 1 χρόνο εγγύηση αλλά τι ακριβώς καλύπτει ? Σε ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να με καλύψει η εγγύηση ? Πριν λίγο έστειλα mail από την σελίδα της wind. Για να δούμε τι θα απαντήσουν... Εγώ έχω Q και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα μηνύματα ! Το είχα ψάξει όσο πιο πολύ μπορούσα μέχρι και την Q είχα ενημερώσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα και μου είπαν ότι το ζήτημα μου καταγράφηκε. Μου δώσανε και ένα συγκεκριμένο κωδικό για το αίτημα μου και ότι το ζήτημα μου θα το εξέταζε το τεχνικό τμήμα και σε μια εβδομάδα θα με ενημέρωναν. Πέρασαν 2 εβδομάδες και δεν πηρέ κανείς τηλέφωνο. Οπότε τούς ξαναπήρα εγώ και μου είπαν ότι ακόμα το εξετάζουν το θέμα οι τεχνικοί και ότι δεν είχαν κάποια απάντηση να μου δώσουν. Μετά από 2 εβδομάδες ξαναπήρα και πάλι τα ίδια. Για να μην μακρηγορώ πέρασε ενάμισης μήνας και μετά από αλλεπάλληλες ενοχλήσεις στην Q μου είπαν ότι το έψαξαν πολύ καλά και δεν είναι δικό τους θέμα το πρόβλημα με τα μηνύματα αλλά της συσκευής. Η ίδια sim Q που έχω αν την βάλω σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή , στέλνει κανονικά στους 160 χαρακτήρες. Επίσης στην συσκευή μου (lg p500) επειδή πριν την Q είχα wind νέα καρτοκινητή , πάλι δεν είχα πρόβλημα με τους χαρακτήρες , έστελνα κανονικά 160 . Έχω δοκιμάσει και f2go και cosmocarta και whats up και cu και vodafone και πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα . Από την lg που είχα πάρει και τους τα είχα αναφέρει δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσουν το τι φταίει , μάλιστα μου είπαν ότι δεν έχει κάποιο θέμα με τα μηνύματα το τηλέφωνο . Κατέληξα λοιπόν ότι μόνο ο συνδυασμός lg p500 και Q δημιουργεί το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες. Μετά από τόσα τηλέφωνα σε Q και LG, με κούρασε να το ψάξω κι άλλο οπότε έβαλα το Handcent και ξεμπέρδεψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts