Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

eol ναι είχα κάνει .Μόλις την έβαλα την rom που λέτε .Αλλά από όσο πρόλαβα να παρατηρήσω δεν έχει google map,gmail,market ??????

περνα μεσω recovery "flash from sd" http://www.mediafire.com/?jrwo3rv01z4r0tu αυτο εδω και θα σαι οκ

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ήρθε η επιδότηση και σκέφτομαι να πάρω το p500 ως το πρώτο μου android τηλέφωνο.

Μετά από αρκετό διάβασμα στο τεράστιο θέμα σας θα ήθελα να ρωτήσω:

Α. Τελικά βρέθηκε τρόπος να έχουμε flash στον browser?

B. Aυτό το κόλλημα με την οθόνη, που δεν ανοίγει άμεσα κάποιες από τις εφαρμογές πόσο συχνό και σοβαρό είναι? Το πρόσεξα και σε μια live συσκευή στον Γερμανό σήμερα. Αν το πάρω και μου το κάνει ΔΕΝ θα φτάσει στο service. Θα το πετάξω από το παράθυρο...

Γ. Είδα ότι η homescreen δεν έχει την ταπετσαρία με την κινούμενη επιφάνεια νερού που έχουν άλλα πολύ χειρότερα froyo τηλ. (Galaxy 550, lg optimus me) Υπάρχει τρόπος να έχω κάτι τέτοιο με κάποια custom έκδοση?

Δ. Υπάρχουν επαρκείς εφαρμογές για την ανάλυση που υποστηρίζει? gps, players κτλ.

Ε. Είδα ότι κάποιοι εκθειάζετε την 2.3.3 cyanogen mod 7 . Tί διαφορετικό έχει? Υποστηρίζει Eλληνικά? Και από flash?

Συγνώμη για την ριπή ερωτήσεων αλλά έχω κακομάθει από τα καλά symbian που είχα (Ν73, Ν95, Vivaz) και πραγματικά θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να το πάρω.

Δεν είμαι ο μέσος χρήστης, τα τηλέφωνά μου δεινοπαθούν από το φόρτωμα.

Από αυτά που είδα μέχρι τώρα γενικά για το android, βλέπω τσιγγούνικες εταιρίες να μην υποστηρίζουν όσο θα έπρεπε τα κινητά τους σε θέματα αναβαθμίσεων κτλ, αλλά και μια διάθεση να μας πουλήσουν φούμαρα. (Μόνο apps κοινωνικής δικτύωσης και internet σε κατά τα άλλα βασικές συσκευές των 250-300 ευρώ!!!!!!!!!!!) Δεν βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να δώσει κανείς 450 ευρώ για ένα full δυνατοτήτων android τηλέφωνο μόνο και ΄μόνο για να έχεις μια καλούτσικη κάμερα.......

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

για το ευρος που μιλας 250 εως 450 , αυτο που κερδιζεις hardwareικα, δεν ειναι μονο μια καλη καμερα........

και εφοσον οπως λες δεν εισαι μεσος χρηστης, τα κινητα αυτης της οικονομικης ταξης δεν θα σε καλυψουν

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Α. Τελικά βρέθηκε τρόπος να έχουμε flash στον browser?

αυτο ειναι θεμα επεξεργαστη και πολυ απλα δεν γινεται με κανενα τροπο να εχεις flash σε αυτη τη συσκευη

καλυτερα να κοιταξεις κατι πιο ακριβο οπως το galaxy s αν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις

διαφορετικα πρεπει να συνειδητοποιησεις οτι δεν μπορεις κανεις τα ιδια πραγματα σε ενα κινητο των 200 ευρω σε σχεση με ενα των 400+

οι διαφορες στην εμπειρια χρησης ειναι χαωδεις (και δε μιλαω φυσικα μονο για καμερα)

αν παρεις ενα κινητο σαν το p500 θα πρεπει να ξερεις οτι θα μπορεις να κανεις αξιοπρεπως τα περισσοτερα πραγματα που θα μπορουσε καποιος να κανει στο android, αλλα οι παραχωρησεις θα ειναι αρκετες

(απλα θα ειναι λιγοτερες σε σχεση με τις περισσοτερες συσκευες σε αυτα τα χρηματα, δεν υπαρχει ομως καμια επαφη συγκριτικα με τις "ναυαρχιδες" ακομα και αν αυτες ειναι υπερτιμολογημενες πολλες φορες)

ΥΓ ταπετσαριες κτλ μπορεις να βαλεις ο,τι θες.. μια με νερο εχει προεγκατεστημενη αν θυμαμαι καλα..

αλλα καλο ειναι να μη βαλεις live wallpaper σε μια τετοια συσκευη γιατι θα ψιλοσερνεται, και γενικα καλο ειναι να μη βαζεις live wallpaper , τσαμπα καινε τη μπαταρια

εκτος αν ειναι αυτο , που ειναι γ@ματο :p

http://www.youtube.com/watch?v=2g58o9w0bg4

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Φυσικά δεν περιμένω την ίδια απόδοση και σκέφτηκα και άλλα κινητά αλλά το σχετικά προσιτό πλέον galaxy S έχει εξαφανιστεί από την αγορά (τουλάχιστον από cosmote shops και Γερμανός, λόγω επιδότησης). Exoυν εμφανίσει και προβλήματα.

Υπάρχει βέβαια και το motorola Defy αλλά από υποστήριξη, βράστα! Δυστυχώς και τα δύο όμως τρέχουν από μαμά την 2.1. Άστα δηλ...

Παρεπιπτόντως...

Μου κάναν μια αρκετά δελεαστική προσφορά με ανεβασμένο πάγιο και 18 μήνες δέσμευση για iphone4 αλλά για κάποιο λόγο έχω αναπτύξει αλλεργία στο εν λόγω gadget...

Aν η προσφορά ήταν για κανένα Ν8 το χτυπούσα άνετα. Τελειωμένη η πλατφόρμα αλλά τουλάχιστον πλήρης συσκευή.

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Καλημέρα, το τηλέφωνο για δεύτερο με έχει βολέψει αφάνταστα, έχω όμως ένα προβληματάκι, δεν μπορώ να αντισοιχίσω άλλες εφαρμογές στα εικονίδια της LG στην αρχική οθόνη, δηλ. στο internet θέλω να μου ανοίγει το Dolphin και στα μυνήματα το Handheld SMS. Έχω μαμήσιο firmware, καμιά ιδέα;
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Καλημέρα, το τηλέφωνο για δεύτερο με έχει βολέψει αφάνταστα, έχω όμως ένα προβληματάκι, δεν μπορώ να αντισοιχίσω άλλες εφαρμογές στα εικονίδια της LG στην αρχική οθόνη, δηλ. στο internet θέλω να μου ανοίγει το Dolphin και στα μυνήματα το Handheld SMS. Έχω μαμήσιο firmware, καμιά ιδέα;

Θα κρατησεις πατημενο το εικονιδιο του handcet πχ και θα το συρεις στην θεση που υπαρχει το τωρα εικονιδιο των μυνηματων, το ιδιο και με τον dolphin.

Το P500 αποδεικνύει ότι δεν μπορει να δουλέψει σωστά καμία android συσκευη με μνήμη κάτω απο 512MB σ αυτήν την κατηγορία, και κάτω απο 1GB στην κορυφαία κατηγορία των συσκευών με μεγάλες απιτησεις γραφικών.

Βλέπουμε το Optimus 2x να έχει την ίδια ram με το One. Μέγα λάθος, αν είχαν βάλει 1 giga θα μπορούσε να κοντραρει άνετα το SGS2.

Τώρα για το one έχω να πω ότι κάνει τα πάντα και είναι κορυφαίο σε γενική σύγκριση με όλες τις συσκευές της κατηγορίας του.

Το έχω με την official rom απλα έχω πετάξει 3-4 άχρηστες εφαρμογές.

Του έχω περάσει τον Launcher pro Plus και έχει βελτιωθεί πολυ η απόκριση της οθόνης σε touching & scrolling.

Αποφεύγω άχρηστες εφαρμογές, που τρέχουν αυτόματα με το start up και δεν τις χρειάζομαι συχνα. Επιλέγω παρόμοιες που συμπεριφέρονται καλύτερα.

Με αυτο τον τροπο έχω τις εφαρμογές που χρησιμοποιω καθημερινά, έτοιμες στο background και η μνήμη διατηρητέο πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Η μπαταρία είναι υποδειγματική. Με αυτόματο συγχρονισμο mail, ημερολόγιο, facebook, καιρός ανα 1 ώρα, 3g & wifi ανοικτο, δεν χανω πάνω απο 1,4% ανα ώρα σε αναμονη.

Γενικα αν εξαιρέσουμε τις μέτριες επιδόσεις της κατηγορίας σε video-φωτογραφία και gaming, η συσκευη δουλεύει το ίδιο ομαλά μ' ένα iPhone.

Αν διέθεται γυαλι αντι πλαστικο τζαμί στην οθόνη και λίγο καλύτερη αίσθηση στο touch screen θα ήταν κορυφαία όχι μόνο στην κατηγορία της αλλα ακόμα παραπάνω.

Θα μείνει κοντα μου για πολυ καιρο αφου δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για δεύτερο τηλέφωνο και δεν αξίζει να πουληθεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Υπάρχει βέβαια και το motorola Defy αλλά από υποστήριξη, βράστα! Δυστυχώς και τα δύο όμως τρέχουν από μαμά την 2.1. Άστα δηλ...

το ντεφι εχει παρει 2.2 στο εξωτερικο και την περιμενουν συντομα κι εδω και το αλλο εχει φτασει στη 2.3

Βλέπουμε το Optimus 2x να έχει την ίδια ram με το One. Μέγα λάθος, αν είχαν βάλει 1 giga θα μπορούσε να κοντραρει άνετα το SGS2.

στη πραξη αυτο σημαινει κατι? οχι οτι δε θα ηθελα κι εγω να εχει το 1GB, αλλα υπαρχει περιπτωση να τα βρει σκουρα με τοση μνημη?

(γιατι το εξεταζω για μελλοντικη αγορα)

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Περασα τον kernel για το lag fix στο κινητο μιας φιλης δεν βλεπω ομως ιδιαιτερη βελτιωση στο angry birds .(για το συγκεκριμενο παιχνιδι εκανα την διαδικασια εξαλλου). Ναι μεν η αποκριση βελτιωθηκε σε αλλα παιχνιδια στο συγκεκριμενο ομως εξακολουθει να λαγκαρει αρκετα. Υπαρχει καποιο performance tweak που μπορει να βοηθησει η αναγκαστικα πρεπει να περασω custom rom για να λυθει οριστικα το προβλημα?

Φυσικά δεν περιμένω την ίδια απόδοση και σκέφτηκα και άλλα κινητά αλλά το σχετικά προσιτό πλέον galaxy S έχει εξαφανιστεί από την αγορά (τουλάχιστον από cosmote shops και Γερμανός, λόγω επιδότησης). Exoυν εμφανίσει και προβλήματα.

Παρεπιπτόντως...

Μου κάναν μια αρκετά δελεαστική προσφορά με ανεβασμένο πάγιο και 18 μήνες δέσμευση για iphone4 αλλά για κάποιο λόγο έχω αναπτύξει αλλεργία στο εν λόγω gadget...

Aν η προσφορά ήταν για κανένα Ν8 το χτυπούσα άνετα. Τελειωμένη η πλατφόρμα αλλά τουλάχιστον πλήρης συσκευή.

ο γαλαξιας ερχεται με 2.2...νεος χρηστης του ειμαι και στο λεω με σιγουρια

@ j_t_r : καλο ειναι να περασεις μια ρομ γτ πλεον εχουν βγει πληρης και σκιζουν. μια ειναι η cyanogen οπως ειπα σε προηγουμενη σελιδα η οποια εχει updated drivers για το τσιπ γραφικων και στο neocore πιανει 56 fps

Edited by patrik85

Περασα τον kernel για το lag fix στο κινητο μιας φιλης δεν βλεπω ομως ιδιαιτερη βελτιωση στο angry birds .(για το συγκεκριμενο παιχνιδι εκανα την διαδικασια εξαλλου). Ναι μεν η αποκριση βελτιωθηκε σε αλλα παιχνιδια στο συγκεκριμενο ομως εξακολουθει να λαγκαρει αρκετα. Υπαρχει καποιο performance tweak που μπορει να βοηθησει η αναγκαστικα πρεπει να περασω custom rom για να λυθει οριστικα το προβλημα?

Αφου εβαλες το kernel κατεβασε το overclockwidget και ανεβασε το στα 730mhz!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Αν εννοεις το ideos , κανει οσο και το p500 , η εταιρεια ειναι πολυ μεγαλη στην κινα (huawei) και απο ατομα που το πηραν τα μονα αρνητικα που διαβασα σε αλλο φορουμ που γραφω ειναι για τη καμερα (ειναι καλη, αλλα οχι οσο υποσχεται ) και τα ακουστικα του που ειναι φθηνιαρικα

Κατα τα αλλα φαινεται αρκετα ποιοτικο (οχι σαν το blade που φαινεται σε πολλα σημεια η φθηνια)και γενικα πεταει (η οθονη του τα σπαει και ο επεξεργαστης του ειναι πολυ καλος)

Αλλα αφου δεν εισαι στη wind κοιτας για lg σε αυτο το ποσο, δεν υπαρχει αλλο καλυτερο

@υπολοιπους

Σορρυ για το offtopic..

τωρα βεβαια δε βλεπω καν να υποαρχει στα διαθεσιμα τηλεφωνα στη σελιδα της vodafone :( μαλλον με βλεπω να μαζευω λευτα για το ideos η να παιρνω αναγκαστικα το wildfire

Το P500 αποδεικνύει ότι δεν μπορει να δουλέψει σωστά καμία android συσκευη με μνήμη κάτω απο 512MB σ αυτήν την κατηγορία, και κάτω απο 1GB στην κορυφαία κατηγορία των συσκευών με μεγάλες απιτησεις γραφικών.

Τώρα για το one έχω να πω ότι κάνει τα πάντα και είναι κορυφαίο σε γενική σύγκριση με όλες τις συσκευές της κατηγορίας του.

Το έχω με την official rom απλα έχω πετάξει 3-4 άχρηστες εφαρμογές.

Του έχω περάσει τον Launcher pro Plus και έχει βελτιωθεί πολυ η απόκριση της οθόνης σε touching & scrolling.

Αποφεύγω άχρηστες εφαρμογές, που τρέχουν αυτόματα με το start up και δεν τις χρειάζομαι συχνα. Επιλέγω παρόμοιες που συμπεριφέρονται καλύτερα.

Με αυτο τον τροπο έχω τις εφαρμογές που χρησιμοποιω καθημερινά, έτοιμες στο background και η μνήμη διατηρητέο πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Η μπαταρία είναι υποδειγματική. Με αυτόματο συγχρονισμο mail, ημερολόγιο, facebook, καιρός ανα 1 ώρα, 3g & wifi ανοικτο, δεν χανω πάνω απο 1,4% ανα ώρα σε αναμονη.

Γενικα αν εξαιρέσουμε τις μέτριες επιδόσεις της κατηγορίας σε video-φωτογραφία και gaming, η συσκευη δουλεύει το ίδιο ομαλά μ' ένα iPhone.

Αν διέθεται γυαλι αντι πλαστικο τζαμί στην οθόνη και λίγο καλύτερη αίσθηση στο touch screen θα ήταν κορυφαία όχι μόνο στην κατηγορία της αλλα ακόμα παραπάνω.

Θα μείνει κοντα μου για πολυ καιρο αφου δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για δεύτερο τηλέφωνο και δεν αξίζει να πουληθεί.

1,4% την ωρα με 3g data ανοιχτο συνεχεια; εγω στο 8ωρο αναμονης χανω περιπου 25% με stock rom χωρις φρου φρου και αρωματα ενεργοποιημενα...εκτος αν τα προγραμματα που προσθαφαιρεσες παιζουν ρολο...

τωρα βεβαια δε βλεπω καν να υποαρχει στα διαθεσιμα τηλεφωνα στη σελιδα της vodafone :( μαλλον με βλεπω να μαζευω λευτα για το ideos η να παιρνω αναγκαστικα το wildfire

Το lg δεν το χει η voda? Οχι wildfire παντως

στο site δεν το βλεπω :(

για ρωτα σε κανα πλαισιο ή γερμανο αν μπορεις να παρεις επιδοτηση απο αυτους..

ισως μπορει να δουλεψει ετσι το πραγμα ,στην cosmote παντως δουλευει σιγουρα, απλα πηρα επιδοτηση με βαση την τιμη της cosmote, οχι του πλαισιου.. αλλα και παλι μπορει να μην δινουν επιδοτηση για αυτη τη συσκευη εφόσον δεν την αναφερουν στο site τους..

δεν εχεις τιποτα να χασεις παντως αν ρωτησεις

διαφορετικα ζητα εκπτωση στο παγιο σου, αν δε παρεις επιδοτηση απο τη vodafone (συνηθως εχεις αυτη τη δυνατοτητα αντι συσκευης) και αγορασεις τελικα απο αλλου συσκευη με δικα σου λεφτα

1,4% την ωρα με 3g data ανοιχτο συνεχεια; εγω στο 8ωρο αναμονης χανω περιπου 25% με stock rom χωρις φρου φρου και αρωματα ενεργοποιημενα...εκτος αν τα προγραμματα που προσθαφαιρεσες παιζουν ρολο...

Μιλάω πάντα για βράδυ που κοιμάμαι και δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη. Συν ότι τα mail και οι ειδοποιησεις είναι σαφώς λιγότερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά στην CyanogenMod με android 2.3.4 σας παίζει το navigon ?

Μερικέσ εφαρμογές δέν έιναι συμβατές ακόμα με την gingerbread, εκτός απο το navigon το ίδιο κάνει και στο sygic mobile. Bρές το NDRIVE

όπου δουλέυει άψογα.

και γω με stock rom ειμαι και χωρισ να αφαιρεσω τιποτα 25 ωρες και ειμαι στο 53%...μαλλον χρησιμοποιεις battery killer εγαρμογες.

Αφου εβαλες το kernel κατεβασε το overclockwidget και ανεβασε το στα 730mhz!

Δέν φτάνει μόνο ο kernel και το overclock για να παιξει σωστά.Χρειάζεται ανανεωμένο chip γραφικών ( CM7 H GINGERBREAD) και pachedlibsqite και κάποια άλλα teeks σχετικά με την διαχέιρηση του windowsmanager maximun events στο Build.prop. Δές εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=999064

Σου προτείνω να βάλεις μία από αυτές τις δύο. Το τηλ θα πετάει.

μπα μόνο το foursquare εχω παραπανω απο τα συνήθη προγράμματα...

thanx boukiou, μολις βρώ χρονο τρέχωωω

Ερωτητση για τα παιδια που δοκιμασαν την cyanogenmod ρομ: Ειστε ευχαριστημενοι; Εχετε παρατηρησει καποιο σημσντικο bug; Διαβασα καποια πραγματα στο xda αλλα θα εκτιμουσα και τη δικη σας γνωμη. Ευχαριστω.