Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανεβαινει.... Oasis_21

EDIT:

Οριστε:

https://rapidshare.com/files/460301307/Original_Firmware_Update.rar

Ειναι ολα μεσα και το KDZ updater και η V10A.

Η Διαδικασια ειναι η εξης:

1. Install MSXML 4.0 SP3 Parser (msxml.msi)

2. Run KDZ_FW_UPD.exe

Αν μετα το update οταν ανοιξει σου βγαλει καποιο σφαλμα κανε μια επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων

και εισαι Ο.Κ. ;)

Το εφτιαξα συγνωμη.

Edited by hotgr

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ RESET ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ANDROID

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Δεν επιτρέπεται να γράφουμε με κεφαλαία γράμματα γιατί κουράζουν και είναι σαν να φωνάζουμε

Όχι ακριβώς :) αλλά θα το αγοράσω γιατί το αξίζει.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

να σου πω στο smart keyboard εχεις keypad σε portrail οπως γινεται στο lg keyboard? ειναι σημαντικο για μενα

Που απευθύνεσαι;

μαλλον στο rapidshare

Ανεβαινει.... Oasis_21

EDIT:

Οριστε:

https://rapidshare.com/files/460301307/Original_Firmware_Update.rar

Ειναι ολα μεσα και το KDZ updater και η V10A.

Η Διαδικασια ειναι η εξης:

1. Install MSXML 4.0 SP3 Parser (msxml.msi)

2. Run KDZ_FW_UPD.exe

Αν μετα το update οταν ανοιξει σου βγαλει καποιο σφαλμα κανε μια επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων

και εισαι Ο.Κ. ;)

Το εφτιαξα συγνωμη.

ευχαριστω παρα πολυ φιλε

Καλήμερα παιδιά .σήμερα το κίν μου δεν ξύπνησε καλά. Μου κάνει πολλά κολλήματα και μια φορά μου κόλλησε εντελώς. Γενικός έγινε πολύ αργό .μνήμη έχω ελεύθερη πάνω από 240 .παω για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η μπορώ να το σώσω αλλιώς?
Θοδωρης

Καλήμερα παιδιά .σήμερα το κίν μου δεν ξύπνησε καλά. Μου κάνει πολλά κολλήματα και μια φορά μου κόλλησε εντελώς. Γενικός έγινε πολύ αργό .μνήμη έχω ελεύθερη πάνω από 240 .παω για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η μπορώ να το σώσω αλλιώς?

κάνε ενα restart πρώτα..

Έχω κάνει αρκετά εκεί που δουλεύει κανονικά αρχίζει κ κολλαειρ

αργεί να κάνει περιστροφή οθόνης άλλες φορές δεν κάνει .αργεί στην πληκτρολογιση

Κολλάει γενικός σε ότι κάνω .

Θοδωρης

Καλησπέρα, πήρα τη συσκευή πριν λίγες μέρες ως δεύτερη και αντιμετωπίζω το εξής κουφό¨δεν έχω ανγνώριση κλήσης ούτε στις εξερχόμενες ούτε στις εισερχόμενες, η κάρτα της Wind παίζει κανονικά σε άλλο android (Dell Streak) άρα δεν είναι θέμα Wind, καμιά ιδέα πριν το σπάσω΄?
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Έχω κάνει αρκετά εκεί που δουλεύει κανονικά αρχίζει κ κολλαειρ

αργεί να κάνει περιστροφή οθόνης άλλες φορές δεν κάνει .αργεί στην πληκτρολογιση

Κολλάει γενικός σε ότι κάνω .

βασικα κατεβασε το temp cpu απο market...αμα ο επεξεργαστης ειναι στο 99% συνεχεια φταις εσυ...αμα ειναι στο 20% και πάλι κολλάει όντως θα ναι περίεργο

Άμα κάνω επαναφορά πρέπει να το ξανακάνω root? Πειράζετε καθόλου η κάρτα? Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή κάρτα να αγοράσω γιατί αυτή που εχει το κιν είναι μικρή ?

εντιτ στο advanced task manager μου παίζει από 20-40 χωρίς να το ακουμπάω .Κατεβάζω και αυτό που μου πρότεινες και επανέρχομαι

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

Γνωριζει κανεις πως καλιμπραρουμε την μπαταρια?

Ασε το κινητό να σβύσει από μπαταρία και μόλις το φορτίσεις ανοιξέ το και σβήσε τα battery stats.Τέλος κάνεις επανεκκίνηση και είσαι οκ.

Ρίξε μια ματιά κ εδώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667

Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή κάρτα να αγοράσω γιατί αυτή που εχει το κιν είναι μικρή ?

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm

• Administrators

Η class 4 είναι καλύτερη από την 6?

το temp-cpu δεν μου δουλεύει .... :(

Στο advenced task manager όμως που μου δουλεύει από 20 μεχρι 40 και αλλάζει συνέχεια χωρίς να εκτελείτε κάποια εφαρμογή η να ακουμπάω την οθόνη είναι νορμάλ? Μόλις ακουμπάω την οθόνη πιάνει 100% είναι νορμάλ και αυτό?

Θοδωρης

Η class 4 ειναι πιο αργη απο την class 6 συνεπως η class 6 ειναι καλυτερη

Sent from my iPhone using Tapatalk

PaOk RE!!!!

• Administrators
Η class 4 ειναι πιο αργη απο την class 6 συνεπως η class 6 ειναι καλυτερη

Μακάρι να ίσχυε και στην πράξη αυτό πάντα, αλλά δεν ισχύει.

Αντικειμενικά όχι. Αλλά η πράξη έχει δείξει ότι είναι προτιμότερο να πάρεις μία επώνυμη class4 παρά μια άλλη class10. Όπως και να έχει στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 16GB class4 έναντι 8GB class6 με φθηνότερη την πρώτη. ;)

Modpic.gif

Ελάχιστα μικρότερο loading θα δεις.Οπότε παρε την 4αρα που ειναι κ πιο φθηνή.Απλώς σου πρότεινα αγορά απο ελληνικό καταστημα για πιο άμεσα.

Ευχαριστώ παιδιά θα παραγγείλω μάλλον την 16άρα . Το θέμα μου είναι τώρα τι να κάνω με του κιν που μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα κολλήματα του!
Θοδωρης

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανες;

Ρώτησα και πιο πάνω .Πώς την κάνουμε ? αν θα χρειαστεί να την ξανα κάνω root και αν κατα την διαδικασία σβήνετε και η κάρτα μνήμης?

Θοδωρης

Ρώτησα και πιο πάνω .Πώς την κάνουμε ? αν θα χρειαστεί να την ξανα κάνω root και αν κατα την διαδικασία σβήνετε και η κάρτα μνήμης?

Πρώτα από όλα αποθήκευσε επαφές,εικόνες και ότι θες κάπου αλλού γιατί θα χαθούν.

Την επαναφορά την κάνεις είτε από Ρυθμίσεις-> Απόρρητο -> Επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων

είτε σβήνεις το κινητό και πατάς παρατεταμένα power button+vol down+home button

Ευχαριστώ φίλε .Τα Προγράμματα που είχα αφαιρέσει από το κιν με το root unistaller θα επανέλθουν κανονικά .Αν όχι υπάρχει περίπτωση με το reset να χάσω τα backup τους ? Για αυτό ρωτάω αν σβήνετε και η κάρτα μνήμης
Θοδωρης