Jump to content

[Επίσημο] Nokia C5-03

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, με τα firmwares τι ακριβώς γίνεται;

Τι κερδίζω αν τα εγκαταστήσω; Ευχαριστώ...:)

Edited by stendor
Αφαίρεση του σύνδεσμου λόγο του ότι περιέχει παράνομο υλικό.

• Απαντήσεις 421
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι ακριβώς εννοείς? Το link το οποίο δημοσίευσες περιέχει firmwares από άλλες συσκευές nokia για όποιον τα ψάχνει για να flash-άρει τα original σε περίπτωση που έχει βάλει custom firmware στην συσκευή του.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι σόρρυ δικό μου λάθος... :( εννοούσα με το custom firmware τι κερδίζω... (είναι στα ισπανικά η σελίδα και γι αυτό το μπέρδεψα...) :)

Το πήγα στην Nokia Care για αναβάθμιση ο βλάκας...:mad:Μου είπε εκεί 2-3 πίπες ότι τάχα μου δεν είναι Ελληνικό το κινητό... ΚΑΙ; Αφού άλλαξα product code της λέω! Ε, δεν ηρθε σ αυτο το χρώμα στην Ελλαδα μου λεει... Τώρα τι να της πεις... Μετά από κανα 5λεπτο γύρισα και το άφησα για επισκευή... Το θέμα είναι ότι μετά κατάλαβα το μέγεθος της βλακείας μου...:lol:Τέλος πάντων... Ανέλαβε δράση το 5510!!!:D:lol::O

Παιδιά έχω ένα θέμα με το wi-fi της συσκευής. Μένει συνεχώς ανοιχτό, εντοπίζοντας το οικιακό modem. Ακόμα και όταν πατάω "Αποσύνδεση WLAN" μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει επανασύνδεση με άμεσο επακόλουθο να ρίχνει την μπαταρία γρήγορα και αναίτια. Πώς μπορεί ν' αντιμετωπιστεί αυτό;

Κοίταξες μήπως καμία από τις εφαρμογές που έχεις περάσει στο κινητό σου προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και γι' αυτό ενεργοποιείται συνέχεια του wlan?

Κοίταξες μήπως καμία από τις εφαρμογές που έχεις περάσει στο κινητό σου προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ και γι' αυτό ενεργοποιείται συνέχεια του wlan?

Τι να σου πω τώρα.. έχω περάσει 1-2 παιχνίδια και την εφαρμογή Nokia Mail, αλλά κοίταξα στις ρυθμίσεις και δεν έχει ανάλογη ρύθμιση συνδεσιμότητας.

Τι να σου πω τώρα.. έχω περάσει 1-2 παιχνίδια και την εφαρμογή Nokia Mail, αλλά κοίταξα στις ρυθμίσεις και δεν έχει ανάλογη ρύθμιση συνδεσιμότητας.

Λογικά είναι το nokia mail που ζητάει να συνδεθεί στο ίντερνετ. Μήπως έχει επιλογή η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις κάθε πότε θα συνδέεται και θα ελέγχει για email?

Λογικά είναι το nokia mail που ζητάει να συνδεθεί στο ίντερνετ. Μήπως έχει επιλογή η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις κάθε πότε θα συνδέεται και θα ελέγχει για email?

Κοίτα, δε ξέρω άμα σε βοηθάνε τα παρακάτω στις ρυθμίσεις μου δίνει:

Ειδοποιήσεις λήψης > ενεργές

Έναρξη εφαρμογής > μη αυτόματα

Κάτι άλλο δε βλέπω που να μου λέει κάτι σχετικά με τη συνδεσιμότητα

Το κινητό επιτέλους το έχω στα χέρια μου...:DΌλα οκ, εκτός απ τον φάκελο ''Αρχεία Εγκατάστασης'' που κολάει όταν πάω να μπω... Τέλος πάντων έχω την διαχείρηση αρχείων γι αυτό...

το εχω εδω και 2 μηνες ......περα το wifi ειναι για πεταμα............... ειναι δυσχρηστο εως εκει που δεν παει τι να πω για το κλειδωμα κατα την κληση( εχω κανει απενεργ/ση απο το μενου του auto lock αλλα τπτ) εξερχομενες πρεπει να πατησεις την επαφη και μετα την επιλογη κληση ( με το 5230 απλα παταγες την επαφη και μετα κληση ) με βλεπω για c6. ασε που για καμερα και εικονες πας μονο απο menu!

Εχουν γινει καποια φαουλ στο θεμα σχεδιαση... πχ δεν υπαρχει κουμπι καμερας!:wacko:Αλλα σοβαρα τωρα, το S60 δυσχρηστο;:wacko:

edit: Μήπως έκανες ενημέρωση το κινητό και έχεις την έκδοση 12.0.023; Έχει ένα σπαστικό bug η συγκεκριμένη έκδοση....

Edited by Zisis1992

Παιδιά θυμάτε κανείς από που επιλέγουμε όταν κάποιος παίρνει τηλέφωνο να ακούγεται και το όνομά του; :)

Εχουν γινει καποια φαουλ στο θεμα σχεδιαση... πχ δεν υπαρχει κουμπι καμερας!:wacko:

Αυτό μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση! :blink: Και αναγκαστικά έχω ένα εικονίδιο σε μια από τις 4 συντομεύσεις στην αρχική οθόνη...

edit: Μήπως έκανες ενημέρωση το κινητό και έχεις την έκδοση 12.0.023; Έχει ένα σπαστικό bug η συγκεκριμένη έκδοση....

Τελικά τη πέρασα κι εγώ τη συγκεκριμένη έκδοση, γιατί σε σύγκριση με το bug της κλήσης, η παλιότερη είχε το bug με το wi-fi που ήταν χειρότερο και είχε αρχίσει να παρουσιάζει και αρκετά "σκαλώματα"...

Οντως το Wi-Fi είχε σκαλώματα... Δεν το έχω δοκιμάσει με την καινούρια έκδοση... Πάει καλύτερα τώρα;:)

Οντως το Wi-Fi είχε σκαλώματα... Δεν το έχω δοκιμάσει με την καινούρια έκδοση... Πάει καλύτερα τώρα;:)

Ναι, μακράν. Με τον καιρό βέβαια, μπορεί να βγει και κάποια πιο εξελιγμένη.

Μήπως έκανες ενημέρωση το κινητό και έχεις την έκδοση 12.0.023

εχουμε κανα Link εως να το δωσει η nokia?

Προφανώς η έκδοση 12.0.023 δεν είναι διαθέσιμη για το product code που έχει η συσκευή σου. Δες τι product code αναγράφεται στο πλαίσιο κάτω από την μπαταρία και μετά σύγκρινε το με τα Ελληνικά product codes τα οποία βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.

Προφανώς η έκδοση 12.0.023 δεν είναι διαθέσιμη για το product code που έχει η συσκευή σου. Δες τι product code αναγράφεται στο πλαίσιο κάτω από την μπαταρία και μετά σύγκρινε το με τα Ελληνικά product codes τα οποία βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.

απο γερμανο code 059f8k8

αν εχει καποιος κανενα link να το κατεβασω ?

Edited by miltmaster3

Ωπ! Κι άλλος παθών... Φίλε μου κι εγώ από τον Γερμανό το πήρα... Έχουν αλλάξει το product code και δεν έχει βγει ενημέρωση γι' αυτό τον κωδικό...:mad:Ακολούθησε τον οδηγό του myphone για αλλαγή product code... Βάλε τον ΙΔΙΟ κωδικό με το χρώμα της συσκευής σου!:)Οι κωδικοί υπάρχουν στην αρχική σελίδα του θέματος...:)

edit: εδώ είναι ο οδηγός :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305354

Παιδιά, δε μπορώ να βρω πουθενά την εφαρμογή nokia mail, αν και έχω φάει το ovi store, καθώς και στον φάκελο με της εφαρμογές για S60 5th Edition του Myphone. Αν μπορεί να στείλει κανείς έναν υπερσύνδεσμο, θα με υποχρέωνε αφάνταστα!

Ωπ! Κι άλλος παθών... Φίλε μου κι εγώ από τον Γερμανό το πήρα... Έχουν αλλάξει το product code και δεν έχει βγει ενημέρωση γι' αυτό τον κωδικό...:mad:Ακολούθησε τον οδηγό του myphone για αλλαγή product code... Βάλε τον ΙΔΙΟ κωδικό με το χρώμα της συσκευής σου!:)Οι κωδικοί υπάρχουν στην αρχική σελίδα του θέματος...:)

edit: εδώ είναι ο οδηγός :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305354

ολα καλα we are up to date! Να σε καλα !

Παιδες καλησπερα,

τις επομενες μερες θα εχω και εγω αυτο το κινητο, και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει λυχνια ειδοποιησης συμβαντων οπως εχουν τα N97, E71, E72, N900.

Ευχαριστω πολυ:)

Edited by sakissalonika