Giannakis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 και βέβαια μας το βγάζει και όντως είναι ανεπίτρεπτο. μάλιστα εγώ το είχα πιστέψει κανονικά και πήγε να γίνει ένα μπέρδεμα, αλλά μετά από συζήτηση με την γυναίκα μου (που έχει και αυτή το συγκεκριμένο ημερολόγιο ενεργοποιημένο) κατάλαβα ότι είναι λάθος!! Άστα να πάνε, και εγώ πήγα να την πατήσω και να κανονίσω για τριήμερο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Έχετε δίκιο μάγκες. Είναι λάθος η ημερομηνία του Αγ. Πνεύματος. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Πώς μπορούμε να περάσουμε τα γενέθλια από Facebook στο ημερολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Πώς μπορούμε να περάσουμε τα γενέθλια από Facebook στο ημερολόγιο? http://mashable.com/2012/02/21/export-facebook-birthdays/#492578-Create-Alerts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telit Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Να προσθέσω κι εγώ ένα ημερολόγιο που το βρίσκω ενδιαφέρον. Όλες οι ελληνικές ταινίες που παίζει η τηλεόραση : https://www.google.com/calendar/embed?src=Y2FsZW5kYXI5MGxlcHRhQGdtYWlsLmNvbQ&gsessionid=OK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Και τα ημερολόγια συνεχίζονται.... ΑΡΗΣ https://www.google.com/calendar/embed?src=a9sj98hu0dgeioqe98tia797jk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens ΠΑΟΚ https://www.google.com/calendar/embed?src=hhd4d4l0k5sjmv9gvjbauc7j6s%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Ακόμη δεν είναι έτοιμα τα προγράμματα από τη Σουπερλίγκα και το μπάσκετ αργεί ακόμη να ξεκινήσει γι'αυτό να κάνετε συχνά συγχρονισμό για να ενημερώνετε τα ημερολόγια όσο θα τα συμπληρώνω... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Και τα ημερολόγια συνεχίζονται.... ΑΡΗΣ https://www.google.com/calendar/embed?src=a9sj98hu0dgeioqe98tia797jk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens ΠΑΟΚ https://www.google.com/calendar/embed?src=hhd4d4l0k5sjmv9gvjbauc7j6s%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Ακόμη δεν είναι έτοιμα τα προγράμματα από τη Σουπερλίγκα και το μπάσκετ αργεί ακόμη να ξεκινήσει γι'αυτό να κάνετε συχνά συγχρονισμό για να ενημερώνετε τα ημερολόγια όσο θα τα συμπληρώνω...του αρη που το εχω απο περσι να το ξανακατεβασω?η ανανεωνεται αυτοματα?εχω τον αυτοματο συγχρονισμο ανοιχτο εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 του αρη που το εχω απο περσι να το ξανακατεβασω?η ανανεωνεται αυτοματα?εχω τον αυτοματο συγχρονισμο ανοιχτο εννοειται Είναι το ίδιο ημερολόγιο. Η url δηλαδή που έχω παραθέσει πιο πάνω είναι η ίδια για τρίτη χρονιά φέτος... Αν έχεις συγχρονίσει θα δεις στο ημερολόγιο σου να εμφανίζονται οι καταχωρήσεις... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Είναι το ίδιο ημερολόγιο. Η url δηλαδή που έχω παραθέσει πιο πάνω είναι η ίδια για τρίτη χρονιά φέτος... Αν έχεις συγχρονίσει θα δεις στο ημερολόγιο σου να εμφανίζονται οι καταχωρήσεις... τις ειδα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hidd3n Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Στο google calendar έχω βάλει κάτι έτοιμα που έχει όπως πότε παίζει ο Ολυμπιακός και άλλα, αλλά στο κινητό δεν μου τα εμφανίζει! Όταν πάω να διαλέξω έχει να συγχρονίσει με το gmail account μου, f1 calendar, αργίες τις Ελλάδας αλλά όχι αυτό με τους αγώνες το Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων. Χρησιμοποιώ το Business Calendar αλλά και με άλλα που έχω δοκιμασει δεν κατάφερα να το εμφανίσω. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 έχουμε κανένα καινούριο ημερολόγιο για formula 1? Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 έχουμε κανένα καινούριο ημερολόγιο για formula 1? την περίμενα αυτήν την ερώτηση σήμερα να σου πω την αλήθεια αλλά δυστυχώς παιδιά δεν προλαβαίνω μάλλον για φέτος, όχι μόνο να φτιάξω ημερολόγιο αλλά και για να δω αγώνα δύσκολο το κόβω.:) έχω τα δυο περσινά αρχεία για δοκιμαστικά και για αγώνες. αν θέλει κάποιος του τα στέλνω να το φτιάξει. νομίζω ότι με βάση αυτά δεν θα είναι πολύ δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) έχουμε κανένα καινούριο ημερολόγιο για formula 1? Μιας και με ενδιέφερε κι εμένα το θέμα και ο psybill δεν έχει χρόνο να το φτιάξει είπα να το κάνω εγώ.. Αλλά ευτυχώς βρήκα ήδη κάποιο έτοιμο για όλους.. Είναι από το F1Minute.com και είναι στ' αγγλικά αλλά αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα :p Το προσθέτετε στο ημερολόγιό σας απλά πατώντας κάτω δεξιά το +Google Ημερολόγιο ;) https://www.google.com/calendar/embed?src=sidepodcast.com_vbs29ake37mf1n3hser5aknt8c@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens Edited March 15, 2013 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 να κανω μια ερωτηση? πως μπορω να ρυθμισω ειδοποιηση για τα προσθετα ημερολογια (αυτα που αναφερει σαν αλλα).Εβαλα τα γενεθλια επαφων και δεν εχει πουθενα αυτη την επιλογη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μιας και με ενδιέφερε κι εμένα το θέμα και ο psybill δεν έχει χρόνο να το φτιάξει είπα να το κάνω εγώ.. Αλλά ευτυχώς βρήκα ήδη κάποιο έτοιμο για όλους.. Είναι από το F1Minute.com και είναι στ' αγγλικά αλλά αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα :p Το προσθέτετε στο ημερολόγιό σας απλά πατώντας κάτω δεξιά το +Google Ημερολόγιο ;) https://www.google.com/calendar/embed?src=sidepodcast.com_vbs29ake37mf1n3hser5aknt8c@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens υπερπλήρης δε λέω αλλά για πολύ φανατικούς ρε παιδί μου. θα ψάχνουμε τις δικές μας καταχωρήσεις με μεγεθυντικό φακό μέσα σε τόσες για f1. αυτό χρειάζεται αντιγραφή σε δικό μας ημερολόγιο και σβήσιμο τα περιττά. πάντως για καλό και για κακό εγώ βάζω τα αρχεία εδώ αν θέλει να τα αξιοποιήσει κάποιος. https://www.dropbox.com/sh/q9xb6y844r7exoi/pHJmx2MfzI να κανω μια ερωτηση? πως μπορω να ρυθμισω ειδοποιηση για τα προσθετα ημερολογια (αυτα που αναφερει σαν αλλα).Εβαλα τα γενεθλια επαφων και δεν εχει πουθενα αυτη την επιλογη. στο desktop δεν έχεις την δυνατότητα αλλά στο κινητό σου πρέπει να έχεις την επιλογή για προσθήκη ειδοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Έχω ένα ημερολόγιο εορτολόγιο/αργίες και λέει λάθος την ημερομηνία του Πάσχα. Έτσι είναι και σε εσάς; (Δείχνει δηλαδή και σε εσάς λάθος την ημερομηνία του Πάσχα του 2013;) Ευχαριστώ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 στο desktop δεν έχεις την δυνατότητα αλλά στο κινητό σου πρέπει να έχεις την επιλογή για προσθήκη ειδοποίησης ουτε στο κινητο εχω τετοια επιλογη.Εχεις τσεκαρει καπου οτι γινεται και μου διαφευγει? Μπορω να κανω αποθηκευση των εγγραφων αυτου του ημερολογιου και να το περασω σαν δικο μου?ετσι ωστε να μπορω να ορισω αποστολη email? Με τις καινουργιες ομως τις εγγραφες τι θα γινεται?δεν θα περνιονται προφανως. Έχω ένα ημερολόγιο εορτολόγιο/αργίες και λέει λάθος την ημερομηνία του Πάσχα. Έτσι είναι και σε εσάς; (Δείχνει δηλαδή και σε εσάς λάθος την ημερομηνία του Πάσχα του 2013;) Ευχαριστώ. εμενα το δειχνει κανονικα.εχω περασει το αργιες της ελλαδας.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 ουτε στο κινητο εχω τετοια επιλογη.Εχεις τσεκαρει καπου οτι γινεται και μου διαφευγει? Μπορω να κανω αποθηκευση των εγγραφων αυτου του ημερολογιου και να το περασω σαν δικο μου?ετσι ωστε να μπορω να ορισω αποστολη email? Με τις καινουργιες ομως τις εγγραφες τι θα γινεται?δεν θα περνιονται προφανως. εμενα το δειχνει κανονικα.εχω περασει το αργιες της ελλαδας.. Αν και 23/3 των Αγιων θεοδωρων δεν τη ειχε περασμενη.Δυστηχως πολλη ερασιτεχνικη αντιμετωπιση στα περισοτερα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Πως μπορώ να διαγράψω όλες τις γιορτές που έχω περάσει μέσα στο βασικό μου ημερολόγιο και γενικά όλα τα συμβάντατα που είναι περασμένα μέσα για να τα περάσω από την αρχή γιατί τα έχω κάνει λίγο.....; Πατώντας Διαγραφή συμβάντων και προσπαθώντας μετά να περάσω καινούργια μου λέει ότι: "Δεν είναι δυνατή η εισαγωγή των συμβάντων: Ορισμένα συμβάντα σε αυτό το αρχείο δεν εισήχθησαν, διότι τα είχατε εισάγει παλαιότερα στο Ημερολόγιο Google. Τα υπόλοιπα συμβάντα του αρχείου εισήχθησαν.." που είναι 0. Edited March 31, 2013 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Απο το pc επελεξε διαγραφη του ημερολογιου. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Το κύριο ημερολόγιο δεν σ' αφήνει να το διαγράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ωχ κατι μου θυμιζει αυτο.δες απο το κινητο νομιζω εχει επιλογη διαγραφης ολων των εγγραφων ανα μηνα.εννοειται επιλεγεις να ειναι συγχρονισμενο Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Βασικά προσπαθώ στον υπολογιστή να το φτιάξω και δεν μπορώ. Ύστερα θα το κάνω συγχρονισμό με το κινητό. Καλά τόσο δύσκολο είναι να ξαναπεράσεις από την αρχή τις εγγραφές; Στο google που ψάχνω χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί το σκύλο...... απλά πράγματα και δεν..... να κάνεις full reset κι απ'την αρχή... δεν μπορώ τώρα να τις ξαναπεράσω μιας και τις έσβησα γιατί μου λέει ότι είχαν εισαχθεί παλιότερα!!!!!!!! Edited March 31, 2013 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Βασικά προσπαθώ στον υπολογιστή να το φτιάξω και δεν μπορώ. Ύστερα θα το κάνω συγχρονισμό με το κινητό. Καλά τόσο δύσκολο είναι να ξαναπεράσεις από την αρχή τις εγγραφές; Στο google που ψάχνω χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί το σκύλο...... απλά πράγματα και δεν..... να κάνεις full reset κι απ'την αρχή... δεν μπορώ τώρα να τις ξαναπεράσω μιας και τις έσβησα γιατί μου λέει ότι είχαν εισαχθεί παλιότερα!!!!!!!! Δεν καταλαβα τι θες να πεις.Παντως σε εμενα μεσω υπολογιστη εχει επιλογη διαγραφης του κυριου ημερολογιου.Τωρα τι ακριβως κανει δεν ειμαι πολυ περιεργος να μαθω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Το κυρίως ημερολόγιο δεν μ' αφήνει να το σβήσω. Ενώ όμως σβήνω τα συμβάντα που έχει, φορτώνοντας πάλι τις γιορτές μου λέει ότι ήδη έχουν περαστεί! και δεν τις φορτώνει!! Αυτό που θέλω να κάνω δηλ. είναι full reset, να σβήσω τα πάντα που είχα περάσει από γιορτές κινητές σταθερές και να τις ξαναπεράσω από την αρχή. Αφού τα περάσω στον υπολογιστή να κάνω μετά συγχρονισμό με το κινητό. Ελπίζω να έγινα σαφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts