DeathMatch Δημοσιεύτηκε March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 13, 2004 Kalhspera sas. tha ithela na agorasw enan inkjet ektypwth. Den exw omws idea ti einai kalo kai ti oxi. To pio shmantiko einai oti oso pio fthnos einai toso kalytera! Kai 50 euro na kanei einai akoma kalytera! exete na protinete kapoia marka wste meta na mhn plhrwnw ta mallia ths kefalhs mou gia melania? Fysika na einai oso pio kalos kai oooooooso pio fthnos! Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 HP 3650 melanakia plirwneis analoga me poso ektypwneis O sygkekrimenos einai arketa kalos me prositi timi (70-80 eurw) Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. March 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 gia na doume kai oi alloi ti lene :) thanx pantws gia thn prwth plhroforia :) Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Gia tsekare ligo poso exoyn ta melanakia toy Hp..... ;) ;) ;) Pantos ego poy eixa tis idies anages me esena agorasa enan canon i250,poy ta 2melania poy pairnei exoyn 8 eyro(Kai ta 2 nomizo),kai einai mia xara ektypotis grigoros,klp,klp,klp!! Apla ta melania twn Hp exoyn gyro sta 20 eyro to ena giati ta agorazeis mazi me thn kefali ,eno ston canon agorazeis mono mpoykalaki........Gotsa??? :o :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valotas Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 ή κάθεσε και αγωράζεις και το kit για να γεμίζεις τα μελάνια του HP μόνος σου! Εγώ αυτό έκανα αλλά όταν είχα αγοράσει τον εκτυποτή μου δεν είχα ιδέα απο το κόστος των μελάνιών και διστυχός κανένας πωλητής δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο! Μόνο την ποιότητα και την ταχύτητα του κάθε εκτυπωτή μου λέγανε λες και ενδιαφέρει αυτό τον κάθε μέσο χρήστη που θέλει τον εκτυπωτή του για να εκτυπώνει το πολύ καμια εργασία!!! Απο εκεί και πέρα πρέπει να δείς όμως και πόσο γρήγορα τελείώνουν τα μελάνια του εκτυπωτή που θα πάρεις κάτι που μόνο από φίλους μπορείς να checkάρεις διστυχός! Παράθεση valotaswashere http://www.spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/88x31/take.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Να θυμίσω για τους HP ότι ακριβώς επειδή αλλάζουν οι κεφαλές με τα μελάνια, δεν χρειάζεται παρά μόνο πολύ σπάνια να κάνεις καθαρισμό κεφαλών... Από εκεί και πέρα, εμένα με βολεύει πάρα πολύ ότι το χαρτί μπαίνει και βγαίνει από μπροστά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Kαποιο μοντελο της Lexmark... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 HP 5150 90 euro max. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. March 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 re paidia gia na kserw.... pioi ektypwtes pernoune refill melania? eimai anamesa se EPSON kai HP pios symferei apo apopsh melaniwn kai gia pious vriskw pio eukola maimoudes melania h mporw na ta ksanagemisw? Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Από προσωπική πείρα σου πρωτείνω να πάρεις αυτόν με τα φθηνότερα μελάνια και αν ειναι δυνατον να έχει κάθε χρώμα ξεχωριστά και όχι 2-3 χρώματα σε ένα catridge. Έχω έναν Canon και δοκίμασα να ξαναγεμίσω τα μελάνια. Όλα οκ.......σχεδόν.......το κίτρινο άρχισε να ξερναει μέσα στον εκτυπωτή από την ώρα που τα έβαλα και το άλλο πρωί είχε αδειάσει όλο μέσα στον μηχανισμό του.......άσχημο θέαμα. Όπότε αγόρασα ένα οριτζιναλ κιτρινάκι και απλά πλήρωσα κάτι λιγότερο από 3? (παραπάνω από το ξαναγέμισμα.) Δεν θα τα ξαναγεμίσω τελικά, γιατί μπορεί να πληρώσα κάτι λιγότερο αλλα πολύ φοβαμαι ότι θα ξαναντικρύσω "κιτρινο" τον εκτυπωτή μου, άσε που η διαφορά σε σχέση με το γνήσιο μελάνι ήταν πολύ μικρη σε σχέση με το ρίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Κατά τη γνώμη μου, αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς χρώμα στις εκτυπώσεις και γνήσια μελάνια, σε συμφέρει περισσότερο η αγορά εκτυπωτή με ανεξάρτητα μελάνια. Δεν έχω δει κανέναν τέτοιον σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, αλλά νομίζω πως τα παραπάνω ευρώ που θα δώσεις σχεδόν θα τα αποσβέσεις στην πρώτη αλλαγή έγχρωμου cartridge. Στο τελευταίο φυλλάδιο του Multirama που έχω μπροστά μου, υπάρχει ο Canon i560 με 139ευρώ+ΦΠΑ και πολύ καλή ταχύτητα (22p/min). Χωρίς ανεξάρτητα μελάνια η γκάμα αρχίζει από HP3550 (59€+ΦΠΑ-14p/min και μικρότερη ανάλυση απ'τον Canon) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 an 8a ektupwneis polu kai den se noiazei to xrwma pare laser! mporei na dwseis kati parapanw sthn arxh alla meta ta ksexnas ta melania! exw edw kai 2 xronia peripou enan HP1000 laser. 2 fores exw balei kilindro kai auto giati ketupwnw polu! fantasou na mhn ektupwna. se teleia poiothta bgazei 3.500 selides kai 10 selides to lepto. an pali 8es xrwma tote pare ena aplo HP ton pio fthno pou 8a breis kai kane thn douleia sou... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 HP 5150 ====>> poli kalos gia menalia den ksero!!! den eftase i ora na allakso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathMatch Δημ. March 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lospsi (14 Μάρ. 2004 , 02:39) an 8a ektupwneis polu kai den se noiazei to xrwma pare laser! mporei na dwseis kati parapanw sthn arxh alla meta ta ksexnas ta melania! exw edw kai 2 xronia peripou enan HP1000 laser. 2 fores exw balei kilindro kai auto giati ketupwnw polu! fantasou na mhn ektupwna. se teleia poiothta bgazei 3.500 selides kai 10 selides to lepto. an pali 8es xrwma tote pare ena aplo HP ton pio fthno pou 8a breis kai kane thn douleia sou... ;) me ola auta me ta melania mou thn edwse afou to skefthka poly kai vrhka enan fthno laser kai skeftomai na ton xtyphsw! alla apo periergeia ti einai autos o kylindros? melani kai xrwma h laser aspromauros! shmeiwsate 2 logw timhs (melaniwn) Παράθεση Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (13 Μάρ. 2004 , 18:16) HP 5150 90 euro max. Εννοείς 90€ + ΦΠΑ... δηλ γύρω στα 107€. Κάπου εκεί τον πήρα εγώ. Πάντως, επειδή με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα, με ικανοποίησε μιας και μπορεί να τυπώσει σε μεγάλη ανάλυση... (4800x1200) Τώρα για το φίλο μας που ψάχνει κάτι πιο φθηνό θα πρότεινα HP3650 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts