crAss Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Αν δεις ανέβασα πριν από λίγο το xml από το greek ime που χρησιμοποιούμε. Αν δεν αρέσει στον kabaldan αυτό, δοκίμασέ να ποστάρεις κάτι εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 θα είχεσ την καλοσύνη να μου δώσεις κάποιο link για να κατεβάσω την έκδοση που λεσ? είναι πρόσφατη? ευχαριστώ! Γεια σου tsoump! Του πέρασα froyo GOT και την πλέον πρόσφατη CM9 σήμερα και για ένα μισάωρο που το λειτούργησα δούλευε μια χαρά. Τι να πω, άβυσσος η ψυχή του Milestone..! Προφανώς και δεν θα το σουτάρω, δίναι συλλεκτικό κομμάτι το Droid. :) Θα το έχω για όσο λειτουργεί ακόμα για μόντες, κλπ... ΥΓ: Πόσο μου κακοφαίνεται που επέστρεψα σε πλαστική συσκευή μετά το στοιβαρό μεταλλικό milestone δεν περιγράφεται..! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 CyanogenMod 9: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445209 CyanogenMod 7: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=941346 Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Καλησπέρα στην παρέα, μήπως έχει κανείς πρόχειρο κάποιο link με την G.O.T. 2.2.1 RTEU? γιατί στο XDA όλα τα λινκ που είδα ήταν down. Και το χρειάζομαι για να resetάρω καλά τo Milestone πριν περάσω την τελευταία CM9/CM10 :cool: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπέρα στην παρέα, μήπως έχει κανείς πρόχειρο κάποιο link με την G.O.T. 2.2.1 RTEU? γιατί στο XDA όλα τα λινκ που είδα ήταν down. Και το χρειάζομαι για να resetάρω καλά τo Milestone πριν περάσω την τελευταία CM9/CM10 :cool: http://www.fileshut.com/download/aejZ6YGj/rteu_36_got_service.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 http://www.fileshut.com/download/aejZ6YGj/rteu_36_got_service.zip.html Φίλε μου προσπάθησα να κατεβάσω και εγώ το λινκ σου αλλα λεει πως εχει αφαιρεθεί το αρχειο :wacko: Παιδιά εσείς που ασχολείστε πολύ ενεργά.. πια σταθερή ΡΟΜ μου προτείνεται για ομαλή λειτουργία χωρις errors και καλή χρήση της μπαταρίας.. Έχω κάποια θέματα με συνχρονισμο και Gaaps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Την τελευταία gingerbread που φτιάχνει ο kabaldan. Η τωρινή έκδοση είναι η 7.2.2 και είναι τρομερά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) Την τελευταία gingerbread που φτιάχνει ο kabaldan. Η τωρινή έκδοση είναι η 7.2.2 και είναι τρομερά καλή. βρήκα ενα παλιο milestone και θελω να του περάσω την 7.2.2 αλλα δεν ξερω που μπορω να βρω τα αρχεια για να το κανω root, μπορει να βοηθεισεις σε παρακαλω, γιατι τα links στο xda ειναι παλια και δεν δουλευουν. Η ρομ που αναφερεις ειναι αυτη? (cm-7.2.2-umts_sholes.) προσπαθω να βάλω οποιαδηποτε ρομ (εκτος την εργοστασιακη) και δεν πιανει κανενα δυκτιο τηλεφωνιας, τι φταιει? Μπορειτε να βοηθήσετε παιδια? Edited October 6, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς τη cm10? Επίσης δεν έχω καταλάβει πως χρησιμοπορεί την κάρτα μνήμης για να λειτουργήσει τις τελευταίεες android εκδόσεις.Τι κάνει; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλημερα παιδια! Ενας φιλος εχει το Motorola Milestone και θελει να του περασω την CM7.2 επειδη αυτος δεν ξερει και πολλα απο κινητα Επειδη η διαδικασια μου φαινεται λιγο διαφορετικη απο το δικο μου κινητο, μπορει καποιος φιλος να μου γραψει τι πρεπει να κανω και με ποια σειρα? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός εδώ, διάβασέ τον πριν ξεκινήσεις. Γράφει με λεπτομέρεια ό,τι χρειάζεται να κάνεις. Παρακάτω σου γράφω με συντομία τί έκανα εγώ πριν καιρό. Κατ'αρχάς κατεβάζεις ό,τι χρειάζεσαι από εδώ (το νήμα του kabaldan): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=941346 Αν θεωρήσουμε ότι το κινητό έχει την εργοστασιακή 2.2.1 ROM κάνε τα εξής: - Θα πρέπει πρώτα να κάνεις root το κινητό σου. Χρησιμοποίησε το SuperOneClick. - Αντίγραψε το αρχείο zip της CM 7.2.4c καθώς και το zip αρχείο με τα GApps που κατέβασες από το νήμα του kabaldan στην κάρτα SD του κινητού σου στο φάκελο /sdcard/OpenRecovery/updates. - Κάνε εγκατάσταση του 2ndboot OpenRecovery. - Με reboot μπες στο Recovery αυτό, πάρε ένα nandroid full backup της εργοστασιακής ROM που τρέχεις (για περίπτωση ανάγκης). - Στη συνέχεια (είσαι ακόμα στο OpenRecovery) πήγαινε εκεί που λέει Apply Update και επίλεξε το zip αρχείο με την CM 7.2.4c. - Κάνεις ακόμα μια φορά Apply Update και επιλέγεις το zip αρχείο με τα GApps. - Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση κάνε wipe data/factory reset και wipe dalvik cache για να καθαρίσεις το κινητό. - Κάνεις Reboot και περιμένεις. Την πρώτη φορά που θα ξεκινήσει το κινητό μπορεί να κάνει μερικά λεπτά μέχρι να φτάσει μέχρι εκεί που σου ζητάει το PIN της κάρτας SIM, κάνε υπομονή. Έχε υπ'όψη σου ότι έτσι πάνε περίπατο οι εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες καθώς και τα μηνύματα και οι επαφές. Οι επαφές θα ξανασυγχρονιστούν μέσω internet αλλά αν θες να κρατήσεις τις εφαρμογές σου ακολούθησε τις οδηγίες του αναλυτικού οδηγού που παρέθεσα στην αρχή. Για τα μηνύματα υπάρχουν apps που τα κάνουν backup και restore, κοίτα στο Play Store. Καλή τύχη! Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καταρχας φιλε Eastwood χρονια πολλα σε σενα και ολα τα παιδια του forum! Πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Εχω ομως μερικες αποριες. Εσυ μου λες να κανω πρωτα root με το superoneclick. Στον οδηγο του Mr.muh ομως τα βηματα ειναι λιγο διαφορετικα. Μιλαει για root στο βημα 5. Αλλα η βασικη απορια μου ειναι στο βημα 2:Install the “vulnerable recovery” που λεει. Επειδη στην αρχη του guide γραφει: From a not-rooted phone, the only way to replace the recovery partition with the vulnerable Android 2.0 recovery is to flash an SBF file. An SBF file is a proprietary Motorola format for mobile device images. Flashing an SBF file is done with RSDLite (a Windows only tool by Motorola) or sbf_flash, a Linux/Mac command line utility created by a member of the Droid/Milestone modding community, [mbm]. I’ll explain the process with both tools. εφοσον εγω εχω κανει root στο πρωτο βημα, σημαινει οτι δεν χρειαζεται να κανω αυτην την διαδικασια; Γιατι ειναι το μονο που με τρομαζει λιγο με το ολο θεμα. Μπορω δηλαδη να προσπερασω το βημα 2 ή ειναι αναγκαστικο; Σε ευχαριστω προκαταβολικα! Και παλι καλες γιορτες σε ολους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Εγώ τότε δεν είχα φλασάρει το συγκεκριμένο sbf, απλώς είχα rootάρει το κινητό προηγουμένως και μετά είχα εγκαταστήσει το παλιό OpenRecovery Mod καθ'ότι το 2ndboot Recovery δεν υπήρχε τότε. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ενταξει! Εγινε η δουλεια. Το superoneclick δεν δουλεψε βεβαια και ειχα αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες μεχρι να περασω σωστα το 2nd boot recovery αλλα τελος καλο ολα καλα! Και παλι σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε Eastwood! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια σε ICS και άλλη μία σε Jellybean, έχω το κινητό του chuck norris να τρέχει τώρα απροβλημάτιστα την 4.1.2. Φυσικά αυτό έχει γίνει εφικτό μετά την ενεργοποίηση swap με το φόρτωμα δεύτερου kernel κατά το boot. O Kabaldan με τον Skrilax έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και το jellybean είναι ουσιαστικά καθημερινή rom με 2-3 πειραγματάκια. 1. Πρέπει να ενεργοποιηθεί swap, αλλιώς ξεχάστε το, εγώ έχω ενεργοποιήσει 50 ΜΒ στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. 2. Αλλάξτε το default πρόγραμμα για φωτογραφική και gallery που έχουν ακόμη κάποια σοβαρά bugs με τα Quickpic και UCam 3. Απενεργοποιείστε με το autostarts ότι δεν πρέπει να φορτώνει στο ξεκίνημα 4. Απενεργοποιείστε το Hardware acceleration για τις περισσότερες εφαρμογές (το hardware acceleration επιβαρύνει τη μνήμη, και εφόσον είναι περιορισμένη κάθε ΜΒ μετράει) Μετά από αυτά θα έχετε ένα τηλέφωνο στα χέρια σας που δεν θα πιστεύετε ότι είναι 3 ετών και με μόλις 256 ΜΒ ram... ΥΓ. να δω πότε θα βγει καινούργια συσκευή γενικώς με οθόνη 4 ίντσες μαξ, 1 GB ram, hardware πληκτρολόγιο και ξεκλείδωτο bootloader για να αλλάξω το chuck norris phone... Έχει δοκιμάσει κανείς τη cm10? Επίσης δεν έχω καταλάβει πως χρησιμοπορεί την κάρτα μνήμης για να λειτουργήσει τις τελευταίεες android εκδόσεις.Τι κάνει; Η εσωτερική μνήμη του milestone για τη rom είναι μικρή και βασικά δεν χωράει την CM10. Αν είχες ακούσει από παλαιότερα επειδή και η εσωτερική μνήμη για τις εφαρμογές είναι μικρή, είχες αρχικά τη δυνατότητα να την μεταφέρεις στην sdcard. Μια άλλη προσέγγιση ήταν να φτιάξεις ένα partition στην sdcard σε ext 3/4 και να ενεργοποιήσεις από το τηλέφωνο όλες οι εφαρμογές να πηγαίνουν εκεί αυτόματα. Έτσι ουσιαστικά με 1 partition πχ 1 GB πρακτικά έβαζες ότι εφαρμογή ήθελες και το λειτουργικό καταλάβαινε ότι ήταν όλες στην εσωτερική μνήμη χωρίς να μπλέκεσαι με το fat32 του άλλου partition της κάρτας. Όταν χρειάστηκε να χωρέσει το CM10 ο τρόπος που βρέθηκε ήταν κατά την εγκατάσταση και το πρώτο boot ένα σημαντικό κομμάτι των δεδομένων του συστήματος που όμως δεν χρησιμοποιούνται πολύ συχνά να περνάει σε αυτό τo ext partition της κάρτας μνήμης. Βασικά αν δεν υπάρχει ext partition δεν φορτώνει καν το λειτουργικό. Επίσης πρέπει να ενεργοποιήσεις swap αλλιώς για μένα η ρομ δεν είναι λειτουργική. Για τις κάρτες μνήμης δεν θα πω εδώ πολλά, αλλά δεν αρκεί να είναι class 10, αυτό που ενδιαφέρει είναι πόσο γρήγορα 4k random read/writes έχει η κάρτα αν θες να τη χρησιμοποιήσεις για swap. Δες το παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1582172 Η δική μου για παράδειγμα ενώ είναι class 10 έχει random 4k writes μόλις 0.016 ΜΒ/s που δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω. Για καλή μας τύχη υπάρχει script που ενεργοποιεί swap στην εσωτερική μνήμη που προοριζόταν για τα προγράμματα. Αυτός ο χώρος μένει πια εν μέρη κενός γιατί στέλνονται αυτόματα όλες οι νέες εφαρμογές στο ext-partition. Μπορείς να ενεργοποιήσεις εκεί μέχρι 50-60 ΜΒ swap - θέλει προσοχή μόνο να υπάρχουν πάντα 3-4 ΜΒ άδεια στην εσωτερική μνήμη γιατί μερικές φορές τη χρησιμοποιεί το λειτουργικό και αν δεν βρει τίποτα το τηλέφωνο κολλάει τρελά. Edited January 7, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παίδες, εχει κανεις αυτα τα θεματα που εχει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=942145 ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts