nekisia1 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Στο xda-developers ανεβηκε το .sbf του official update της KATSAROLA στην αγγλια.Μαπα το καρπουζι.Ιδιος κερνελ με τις rom που χρησιμοποιουμε εδω και καιρο και φυσικα τα ιδια dsi errors.Επομενως οσοι εχουμε αλλαξει σε μια απο τις τελευταιες custom rom,δεν υπαρχει λογος να μεταβουμε στο official update. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Thnx για την ενημέρωση nekisia1. Άρα δεν εγκαθιστούμε την 2.2 official. Από τις 2.3 Roms ποια είναι πιο γρήγορη? Γιατί με την CM7 RC3 μετά από 1 μέρα χρήσης πρέπει να κάνω Reboot για να στρώσει η συσκευή.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 2.3 δεν εχω περασει ακομα και δεν ξερω αν το κανω.με την froyomod 2.5 οπως προλογισα σε προηγουμενη σελιδα,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ταχυτητα και διαθεσιμη ραμ.ακομα και το multitasking λειτουργει αλλα μονο σε ελαφριες εφαρμογες.μπαταρια,gps,wifi,3g ολα μπομπατα. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Thnx για την ενημέρωση nekisia1. Άρα δεν εγκαθιστούμε την 2.2 official. Από τις 2.3 Roms ποια είναι πιο γρήγορη? Γιατί με την CM7 RC3 μετά από 1 μέρα χρήσης πρέπει να κάνω Reboot για να στρώσει η συσκευή.. Εγώ flashάρω κατευθείαν ό,τι update βγάζει ο nadlabak. Τώρα δηλαδή έχω την RC3 16.03.11 και δεν είχα ποτέ κανένα τέτοιο πρόβλημα ώστε να χρειαζόταν reboot για να στρώσει. Βέβαια επειδή το χρησιμοποιώ σαν δευτερεύον κινητό πλέον δεν το ζορίζω αρκετά αλλά μένει μέρες ανοιχτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Παιδία με έχει ενθουσιάσει η froyomod! Η χρήση με την leaked 2.2 εξαντλούσε την μπαταρία μου σε 1 μέρα το πολύ! Με ακριβώς την ίδια χρήση σήμερα μετά από 2 μέρες χωρίς φόρτιση είμαι στο 40%! Το κινητό πετάει, εκτός από μερικά bug στις κλήσεις. Δεν κάνει μερικές φορές και κάποιες άλλες δεν ακούω τίποτα και με ένα reboot φτιάχνει! Να σημειώσω ότι το αφήνω ανοιχτό τα βράδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Παιδία με έχει ενθουσιάσει η froyomod! Η χρήση με την leaked 2.2 εξαντλούσε την μπαταρία μου σε 1 μέρα το πολύ! Με ακριβώς την ίδια χρήση σήμερα μετά από 2 μέρες χωρίς φόρτιση είμαι στο 40%! Το κινητό πετάει, εκτός από μερικά bug στις κλήσεις. Δεν κάνει μερικές φορές και κάποιες άλλες δεν ακούω τίποτα και με ένα reboot φτιάχνει! Να σημειώσω ότι το αφήνω ανοιχτό τα βράδια! Άμα κάτσει σωστά είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ο τυπος στους xda ανεβασε και την froyomod 2.6.0 με καινουργιο kernel τον αραβικο + αρκετες ακομη διορθωσεις και προσθηκες.Ειμαι ενα 5ωρο με δαυτην.Σουπερ!Μπομπαντο οπως και πριν και πιο γρηγορο. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Θα μας βάλετε σε δοκιμές και στήσιμο από την αρχή πάλι... :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Επειδή έχω μπλεχτεί λιγάκι: Έχω το Milestone με την εργοστασιακή SHOLS_U2_02.36.0. Από ότι διαβάζω εδώ δείχνει αρκετά καλή ROM η FroyoMod 2.6 την οποία σκέφτομαι να περάσω. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Υποθέτω ότι η ROM αυτή είναι ήδη rooted, σωστά; 2. Έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών (μενού και πληκτρολόγιο); 3. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να εγκαταστήσω αυτήν τη ROM; Οι οδηγίες στο xda-developers δεν είναι αρκετά σαφείς. 4. Μπορώ πλήρως να επαναφέρω το κινητό στην εργοστασιακή του κατάσταση κάνοντας αυτό; (Με το αρχείο SHOLS_U2_02.36.0_UCASHLSMR2EMEAB1B806D.0R_PDS003_USASHLS00RTEU_P046_A008_HWp2a_1FF.sbf) Ευχαριστώ για κάθε υπόδειξη! Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Τι να πω???Ειμαι της αποψης πως οντως ο kabladan κανει ολη τη δουλεια και ερχονται οι υπολοιποι και κανουν μικροαλλαγες(βλεπε iceandfire,HO NO) αλλα στη περιπτωση της froyomod βλεπω μεγαλες διαφορες σε πολλους τομεις... Edit:Θελω να αναφερω πως γενικα ειμαι του "minimal" το κινητο εχει μονο μια οθονη και αυτη εχει μονο το advanced clock widget.To εχω μονιμα σχεδον σε 2G κτλ. Παρολαυτα το θεμα μου δεν ειναι ποση ωρα μου κραταει το κινητο γενικα με τη froyomod αλλα ποσο περισοτερο σε σχεση με τις αλλες rom με την ιδια χρηση-ιδιες ρυθμισεις Στο ότι ο kabaldan κάνει όλη την δουλειά δεν τίθεται θέμα..! Βέβαια και ο Luca φαίνεται καλός developer. Άγγελε να σε ρωτήσω, παιχνίδια πιο "βαριά" παίζεις με την FroyoMod? Γιατί Angry Birds Rio παίζουμε και με την CM7, αλλά Asphalt 6 δεν... Γενικά πώς είναι η free RAM της FroyoMOD 2.6? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) Στο ότι ο kabaldan κάνει όλη την δουλειά δεν τίθεται θέμα..! Βέβαια και ο Luca φαίνεται καλός developer. Άγγελε να σε ρωτήσω, παιχνίδια πιο "βαριά" παίζεις με την FroyoMod? Γιατί Angry Birds Rio παίζουμε και με την CM7, αλλά Asphalt 6 δεν... Γενικά πώς είναι η free RAM της FroyoMOD 2.6? Η ραμ παιζει στα 70-75mb free Γενικα δε παιζω βαρια παιχνιδια οποτε δεν εχω αποψη. Η επιθυμία σας διαταγή μου!!! Δοκιμαζω asphalt και ενημερωνω Edit1:Θα αργησω να ενημερωσω αφου το asphalt ειναι 430mb!!!! Δυστυχως θα σε απογοητευσω!!!Δειχνει την εισαγωγη,μετα μπαινει στο μενου και μολις επιλεγω free race με πεταει εξω....!Βεβαια δε ξερω αν παιζει ρολο ο χρονισμος του επεξεργαστει αφου εχω αφησει το default της froyomod που ειναι στα 700mhz... Edited March 24, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Thanks για την ενημέρωση, ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα. Οπότε θα σκεφτώ αν είναι να περάσω FroyoMOD, γιατί βαριέμαι να ξαναστήνω την συσκευή... Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IM3806 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Καλησπερα σε ολους.1η φορα γραφω αν και παρακολουθω το thread απο τα γενοφασκια του.Εχω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ την froyomod 2.6.0 αλλα και απο την προηγουμενη που φορουσα(CM6) και καπου εκει πριν την αλλαξω,δεν μπορουσα και δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα δικτυο wifi.Δοκιμασα και reboot και wipe αλλα τιποτα.Φανταζομαι οτι τα κακαρωσε το module του wifi...Εχει κανεις σας να προτεινει κατι πριν το service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Αλλη ρομ δοκιμασες? Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IM3806 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Το προβλημα ξεκινησε με την CM6 οπως εγραψα αλλα προφανως δεν εγινα αντιληπτος.Στην αρχη της Cm και για περιπου 2μιση μηνες επαιζε σαν καινουργιο.Την προηγουμενη εβδομαδα εκανε κατι τσαλιμια και πιστευα πως περνωντας αλλη rom θα διορθωνοταν το προβλημα αλλα τιποτα.Κανει scanning,επιλεγεις το δικτυο,περνας κωδικο αλλα μετα γραφει disconnected και παλι απο την αρχη....scanning-connecting-disconnected. Αλλη ρομ δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Το προβλημα ξεκινησε με την CM6 οπως εγραψα αλλα προφανως δεν εγινα αντιληπτος.Στην αρχη της Cm και για περιπου 2μιση μηνες επαιζε σαν καινουργιο.Την προηγουμενη εβδομαδα εκανε κατι τσαλιμια και πιστευα πως περνωντας αλλη rom θα διορθωνοταν το προβλημα αλλα τιποτα.Κανει scanning,επιλεγεις το δικτυο,περνας κωδικο αλλα μετα γραφει disconnected και παλι απο την αρχη....scanning-connecting-disconnected. Δε μου φανταζει hardwarικο προβλημα. Αποριες: 1)Απο rom σε rom εκανες και τα 3 wipes ή μονο τα δυο? 2)Εχεις δοκιμασει να συνδεθεις αμεσως μετα απο το περασμα μιας ROM χωρις να κανεις συγχρονισμο ή να περασεις εφαρμογες? 3)Εχεις δοκιμασει μονο σε κλειδωμενα δικτυα ή και σε ξεκλειδωτα και σου κανει το ιδιο? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IM3806 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 1)Απο rom σε rom εκανες και τα 3 wipes ή μονο τα δυο? 2)Εχεις δοκιμασει να συνδεθεις αμεσως μετα απο το περασμα μιας ROM χωρις να κανεις συγχρονισμο ή να περασεις εφαρμογες? 3)Εχεις δοκιμασει μονο σε κλειδωμενα δικτυα ή και σε ξεκλειδωτα και σου κανει το ιδιο? 1.Παντα και τα 3 2.Ναι 3.Μονο σε κλειδωμενα δοκιμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 1.Παντα και τα 3 2.Ναι 3.Μονο σε κλειδωμενα δοκιμασα. Δοκιμασε σε ξεκλειδωτο και πες μας! Εχουν αναφερθει περιπτωσεις που κολλαει σε κλειδωμενα δικτυα Και βεβαια υπαρχει και η δικια μου περιπτωση που μου ειχε κολλησει το hardware πληκτρολογιο μια εποχη και εγραφα λαθως το key και για αυτο δεν εμπαινε και ελεγα "βρε τι επαθε το wifi...." Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Μόλις εγκατέστησα FroyoMOD 2.6.0, για να δούμε τι λέει λοιπόν. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω τι γινεται με αυτες τις froyomod??? Ειχα τη 2.5 και ηταν πολυ καλη.Σφαιρα και πολυ καλη μπαταρια. Εβγαλε ο kabladan την καινουρια CM7 και λεω ας παμε σε αυτη,τη βαζω και δεν εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος και τσουπ βλεπω πως εβγαλε την CM6 pre final,οποτε περναω αυτη και μου αρεσε αρκετα.Μου εβγαλε πρωτη φορτιση (με μετρια χρηση) 35 ωρες περιπου. Μετα εβγαλε ο luca τη froyomod 2.6 και λεω ας δουμε και αυτη τη λεει(δουλεια δεν ειχαμε-δουλεια βρηκαμε....).Μολις την εβαλα επαθα παλι πλακα οπως και οταν ειχα βαλει τη 2.5 απο τη ταχυτητα της. Το πιο τρελο ειναι πως την εβαλα χθες το πρωι και στις 3 το μεσημερι το εβγαλα απο το φορτιστη αφου ειχε φορτισει πληρως. Εκανα τη ιδια χρηση με την CM6+τουλαχιστoν μια ωρα Angry Birds Rio και αυτη τη στιγμη 22 ωρες μετα ειμαι στο 70%. Τι να πω???Ειμαι της αποψης πως οντως ο kabladan κανει ολη τη δουλεια και ερχονται οι υπολοιποι και κανουν μικροαλλαγες(βλεπε iceandfire,HO NO) αλλα στη περιπτωση της froyomod βλεπω μεγαλες διαφορες σε πολλους τομεις... Edit:Θελω να αναφερω πως γενικα ειμαι του "minimal" το κινητο εχει μονο μια οθονη και αυτη εχει μονο το advanced clock widget.To εχω μονιμα σχεδον σε 2G κτλ. Παρολαυτα το θεμα μου δεν ειναι ποση ωρα μου κραταει το κινητο γενικα με τη froyomod αλλα ποσο περισοτερο σε σχεση με τις αλλες rom με την ιδια χρηση-ιδιες ρυθμισεις Εγω το ξαναλέω, με την 2.5 έχω πάθει απίστευτη πλάκα, reboot έχει κάνει μόνο σε 1-2 πολύ βαριά παιχνίδια, κ δεν μου έχει δείξει "βαρύ" ούτε μία φορά! Κανένα κόλλημα, ούτε σε εφαρμογές ούτε στον Launcher και όσο κ να διαβάζω για 2.3 δεν ιδρώνει το αυτί μου... Αυτή τη ρομ δεν την βγάζω με τίποτα... ΥΓ. Εκτός ίσως από την 2.6 εαν περάσει λίγος καιρός κ δεν αναφερθούν προβλήματα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IM3806 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Δοκιμασε σε ξεκλειδωτο και πες μας! Εχουν αναφερθει περιπτωσεις που κολλαει σε κλειδωμενα δικτυα... Ουτε σε ξεκλειδωτο μπορει να συνδεθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Εγώ έχω αρχίσει και κουράζομαι με τα ψιλοκολληματάκια της CM7... Έχει πάρα πολύ ωραίο interface αλλά την ταχύτητα της eclair ούτε με κυάλι δυστυχώς. Και όχι επειδή δεν έχει ελεύθερη RAM. Μάλλον θέλει λίγη ρύθμιση ακόμα. Με ενδιαφέρει κυρίως ανταπόκριση και ταχύτητα, οπότε λέω να περάσω τη 2.5. Όσοι την έχετε είναι το ίδιο γρήγορη με eclair ( στα 1GHz) ; Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) ....οπότε λέω να περάσω τη 2.5. Όσοι την έχετε είναι το ίδιο γρήγορη με eclair ( στα 1GHz) ; H eclair στο 1ghz ειναι αξεπεραστη . + - Αν δεν σε ενδιαφερουν τα επιπλεον της 2.2 και 2.3,μπορεις καλλιστα να δοκιμασεις Telus Lite v5.2 (eclair)και να ησυχασεις μια και καλη.Να χεις και multitasking που μας εχει ληψει τους τελευταιους μηνες...;) Αν ψηνεσαι για froyomod,πηγαινε σε 2.6... Edited March 24, 2011 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 H eclair στο 1ghz ειναι αξεπεραστη . + - Αν δεν σε ενδιαφερουν τα επιπλεον της 2.2 και 2.3,μπορεις καλλιστα να δοκιμασεις Telus Lite v5.2 (eclair)και να ησυχασεις μια και καλη.Να χεις και multitasking που μας εχει ληψει τους τελευταιους μηνες...;) Αν ψηνεσαι για froyomod,πηγαινε σε 2.6... Έτσι είναι. Τόσους μήνες τα λέμε. Η eclair είναι πολύ γρήγορη και έχει τον καλύτερο (πιο smooth) browser. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Το είχα διαπιστώσει οτι το κινητό πέταγε, αλλά ρε παιδιά, άνθρωποι είμαστε και θέλουμε μια αλλαγή να μην βαρεθούμε, μάλλον θα περάσω την 2.6 και είδωμεν. Θα σας μεταφέρω εντυπώσεις :) Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts