newlynx Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδιά μια ερώτηση αν και έχω διαβάσει τις περισσότερες σελίδες του θέματος. Αν κάνω την αναβάθμιση σε CM (6.1.1 ή 6.1.2) σε μελλοντικές αναβαθμίσεις σε CM θα κάνω update και δεν θα χάνω τα δεδομένα μου ή θα πρέπει να κρατώ backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 απο τα 3 wipes δεν 8α χρειαζεται να κανεις το factory reset μονο τα αλλα 2 κ μετα με ενα απλο update θα εχεις την τελευταια rom τους Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ευχαριστώ για την απάντησή σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Σήμερα το κινητό την γλίτωσε την τελευταία στιγμή να φύγει από το μπαλκόνι... Πέρασα πάλι .sbf 2.2.1 και CM 6.1.1, για να "καθαριστεί" από εγκατάσταση/απεγκατάσταση Themes και Upgrade/Downgrade της CM που έγιναν μέσα στις διακοπές. Αλλά με το που πάω να Overclockάρω στο 1GΗz, ή στο 1.1GHz αρχίζουν τα Reboot πριν καν ανοίξει εντελώς. Μέσω Androidiani Recovery 3.3. Μάλλον δεν κρατάει λόγω vsel (?) Και στο SetSPU ή μία από τις 2 επιλογές για 1GHz μου εμφάνιζε και max και min ταχύτητα 125ΜΗz.. Μου λείπει η GOT Recovery στην συγκεκριμένη περίπτωση. Διάλεγες Ταχύτητα, διάλεγες και Τάση και έτοιμος.. Εμένα έχω καταλάβει ότι χρειάζεται υψηλότερη τάση από τα 56vsel για να κρατήσει σταθερό 1GHz.. Εν τω μεταξύ πριν 2-3 μέρες στο 1.1GHz το είχα μέσω Androidiani, αλλά είχα και την τελευταία CM, με τον τελευταίο kernel. Να φταίει αυτό? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Είναι περισσότερο "ψυχολογικό" το θέμα, αλλά συνήθισα στο 1GHz. Να περάσω την GOT Recovery? Υπάρχει κάτι πιο εύκολο να ρυθμίσω 1/1.1GHz και ψηλότερα τα vsel? Thnx παιδιά. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σήμερα το κινητό την γλίτωσε την τελευταία στιγμή να φύγει από το μπαλκόνι... Πέρασα πάλι .sbf 2.2.1 και CM 6.1.1, για να "καθαριστεί" από εγκατάσταση/απεγκατάσταση Themes και Upgrade/Downgrade της CM που έγιναν μέσα στις διακοπές. Αλλά με το που πάω να Overclockάρω στο 1GΗz, ή στο 1.1GHz αρχίζουν τα Reboot πριν καν ανοίξει εντελώς. Μέσω Androidiani Recovery 3.3. Μάλλον δεν κρατάει λόγω vsel (?) Και στο SetSPU ή μία από τις 2 επιλογές για 1GHz μου εμφάνιζε και max και min ταχύτητα 125ΜΗz.. Μου λείπει η GOT Recovery στην συγκεκριμένη περίπτωση. Διάλεγες Ταχύτητα, διάλεγες και Τάση και έτοιμος.. Εμένα έχω καταλάβει ότι χρειάζεται υψηλότερη τάση από τα 56vsel για να κρατήσει σταθερό 1GHz.. Εν τω μεταξύ πριν 2-3 μέρες στο 1.1GHz το είχα μέσω Androidiani, αλλά είχα και την τελευταία CM, με τον τελευταίο kernel. Να φταίει αυτό? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Είναι περισσότερο "ψυχολογικό" το θέμα, αλλά συνήθισα στο 1GHz. Να περάσω την GOT Recovery? Υπάρχει κάτι πιο εύκολο να ρυθμίσω 1/1.1GHz και ψηλότερα τα vsel? Thnx παιδιά. Εγώ είχα την CM6.1.1,και χτες γιατί και εγώ ήθελα 1GHz πέρασα GOT recovery και ρύθμισα στα 66vsel και όλα είναι μια χαρά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σήμερα το κινητό την γλίτωσε την τελευταία στιγμή να φύγει από το μπαλκόνι... Πέρασα πάλι .sbf 2.2.1 και CM 6.1.1, για να "καθαριστεί" από εγκατάσταση/απεγκατάσταση Themes και Upgrade/Downgrade της CM που έγιναν μέσα στις διακοπές. Αλλά με το που πάω να Overclockάρω στο 1GΗz, ή στο 1.1GHz αρχίζουν τα Reboot πριν καν ανοίξει εντελώς. Μέσω Androidiani Recovery 3.3. Μάλλον δεν κρατάει λόγω vsel (?) Και στο SetSPU ή μία από τις 2 επιλογές για 1GHz μου εμφάνιζε και max και min ταχύτητα 125ΜΗz.. Μου λείπει η GOT Recovery στην συγκεκριμένη περίπτωση. Διάλεγες Ταχύτητα, διάλεγες και Τάση και έτοιμος.. Εμένα έχω καταλάβει ότι χρειάζεται υψηλότερη τάση από τα 56vsel για να κρατήσει σταθερό 1GHz.. Εν τω μεταξύ πριν 2-3 μέρες στο 1.1GHz το είχα μέσω Androidiani, αλλά είχα και την τελευταία CM, με τον τελευταίο kernel. Να φταίει αυτό? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Είναι περισσότερο "ψυχολογικό" το θέμα, αλλά συνήθισα στο 1GHz. Να περάσω την GOT Recovery? Υπάρχει κάτι πιο εύκολο να ρυθμίσω 1/1.1GHz και ψηλότερα τα vsel? Thnx παιδιά. Με CM και Androidiani υπάρχει ένα θέμα με το overclocking! Πάνω από το 900...125 κάνει reboot συνέχεια! Εγώ το έχω αφήσει στο 900 που είναι το default! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Εγώ είχα την CM6.1.1,και χτες γιατί και εγώ ήθελα 1GHz πέρασα GOT recovery και ρύθμισα στα 66vsel και όλα είναι μια χαρά:) Με CM και Androidiani υπάρχει ένα θέμα με το overclocking! Πάνω από το 900...125 κάνει reboot συνέχεια! Εγώ το έχω αφήσει στο 900 που είναι το default! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, δοκιμάζω τώρα με GOT Recovery, αλλά με 1GHz και 66vsel πάλι κάνει Reboot με το που ανάβει το logo της Motorola, πριν καν δω το logo των Cyanogen.. Θα τρελλαθώ.. :mad: Edited January 4, 2011 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Πριν λιγο τελειωσα το σεταρισμα της MIUI ROM της οποιας την τελευταια εκδοση στα αγγλικα μπορειτε να βρειτε ΕΔΩ.Ειχα την CM 6.1.0 και την περασα κανοντας 3 wipes και apply updates.Η CM φανταζει πολυ μικρη απεναντι της...οποιος θελει ας την δοκιμασει.Θα μπορουσα να πω τι μου αρεσε αλλα το Youtube εχει αρκετα videos με περιγραφες. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Πριν λιγο τελειωσα το σεταρισμα της MIUI ROM της οποιας την τελευταια εκδοση στα αγγλικα μπορειτε να βρειτε ΕΔΩ.Ειχα την CM 6.1.0 και την περασα κανοντας 3 wipes και apply updates.Η CM φανταζει πολυ μικρη απεναντι της...οποιος θελει ας την δοκιμασει.Θα μπορουσα να πω τι μου αρεσε αλλα το Youtube εχει αρκετα videos με περιγραφες. Και εγω το σκεφτομαι αλλα φοβαμαι τη μπαταρια...! Εσενα πως σου παει η μπαταρια?? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Και εγω το σκεφτομαι αλλα φοβαμαι τη μπαταρια...! Εσενα πως σου παει η μπαταρια?? Το πριν λιγο ηταν κυριολεκτικο:D.Αυριο θα σου πω τι γινετε με την μπαταρια... Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Πριν λιγο τελειωσα το σεταρισμα της MIUI ROM της οποιας την τελευταια εκδοση στα αγγλικα μπορειτε να βρειτε ΕΔΩ.Ειχα την CM 6.1.0 και την περασα κανοντας 3 wipes και apply updates.Η CM φανταζει πολυ μικρη απεναντι της...οποιος θελει ας την δοκιμασει.Θα μπορουσα να πω τι μου αρεσε αλλα το Youtube εχει αρκετα videos με περιγραφες. Υποστηρίζει Ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Υποστηρίζει Ελληνικά ? Αν αναφερεσαι σε πληκτρολογιο,εγκαθιστας την εφαρμογη greekime keyboard και τελος... Αν μιλας για το συστημα,ναι υποστηριζει.Ρυθμισεις γλωσσας->Επιλογη γλωσσας->ελληνικα.Απλα μερικα μενου που παραμετροποιηθηκαν απο τα παληκαρια της MIUI,Θα τα δεις στα κινεζικα.Γιαυτο και στο πρωτο μου ποστ ανεφερα αγγλικη εκδοση...Φυσικα αν δεν βολευεσαι με αγγλικα,μπορεις να περιμενεις την μεταφραση της την οποια εχει αναλαβει καποιος ονοματι finn μεσα απο το forum της MIUI. Edited January 4, 2011 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Γιατί βάζετε και βγάζετε τις OpenRecovery και δεν τροποποιείτε απλά το αρχείο 10overclock όπου μπορείτε να αλλάξετε και vsel και frequency; Και όσον αφορά την MIUI, ήταν η πρώτη ROM που δοκίμασα και ήταν άθλια, πολλά κολλήματα, πολύ πρόχειρο το port στο milestone, συνέχεια refresh των homescreens κάθε φορά που πατούσα να πάει αρχική, η μπαταρία απ ό,τι θυμάμαι τέλειωνε σχετικά γρήγορα και απλά η όλη φάση θύμιζε iPhone. Βέβαια δεν ξέρω αν οι νεότερες εκδόσεις είναι καλύτερες. Μετά δοκίμασα την Cronos και τώρα έχω μείνει εδώ και καιρό με Cyanogenmod. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Και εγω το σκεφτομαι αλλα φοβαμαι τη μπαταρια...! Εσενα πως σου παει η μπαταρια?? Μου κρατησε 20 ωρες και του'πια το "ειναι" του κινητου.Εμενα μου φαινεται μια χαρα.Κανενα force close Ουτε reboot μεχρι στιγμης.Μονο ενα θεμα με την καμερα εχω.Δεν "τραβαει" mp4 παρα μονο high quality 3gp!?!?!?! Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Γιατί βάζετε και βγάζετε τις OpenRecovery και δεν τροποποιείτε απλά το αρχείο 10overclock όπου μπορείτε να αλλάξετε και vsel και frequency; Φίλε MaXAiRO πώς γίνεται αυτό? Μπορείς να περιγράψεις την διαδικασία λίγο αναλυτικά? Είμαι ακόμα "κολλημμένος" στα 900MHz.. :( Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Πριν λιγο τελειωσα το σεταρισμα της MIUI ROM της οποιας την τελευταια εκδοση στα αγγλικα μπορειτε να βρειτε ΕΔΩ.Ειχα την CM 6.1.0 και την περασα κανοντας 3 wipes και apply updates.Η CM φανταζει πολυ μικρη απεναντι της...οποιος θελει ας την δοκιμασει.Θα μπορουσα να πω τι μου αρεσε αλλα το Youtube εχει αρκετα videos με περιγραφες. Την έβαλα και γω χτες που την πρότεινες! Είναι πολύ ωραία! Μετά από 15 ώρες με μια ώρα ίντερνετ (ασύρματο και λίγο 3g) και airplane mode το βράδυ τώρα είναι στο 70%. Στα 900... 125 με androidiani! Παραπάνω δεν σηκώνει! Κάνει επανεκκινήσεις! Στο quadrant έβγαλε τη πρώτη φορά 1185 και αργότερα 1264! Edited January 5, 2011 by tassosmer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Την έβαλα και γω χτες που την πρότεινες! Είναι πολύ ωραία! Μετά από 15 ώρες με μια ώρα ίντερνετ (ασύρματο και λίγο 3g) και airplane mode το βράδυ τώρα είναι στο 70%. Στα 900... 125 με androidiani! Παραπάνω δεν σηκώνει! Κάνει επανεκκινήσεις! Στο quadrant έβγαλε τη πρώτη φορά 1185 και αργότερα 1264! Και τα δικα μου αποτελεσματα ητο διαφοροποιημενα προς το καλυτερο αλλα δεν θεωρησα σκοπιμο να το αναφερω. Αυτο που με προβληματισε πριν κανενα 10λεπτο ειναι οτι εστειλα μνμ σε ενα φιλο και αυτος το ελαβε αλλα με αλλο νουμερο αποστολεα.Με λιγα λογια κατι σαν το γνωστο bug που συζητιεται αλλα με ανεστραμενο αποτελεσμα.:confused: Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πλακα εχει αυτο το bug ομως!χεχεχε Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδιά κανείς που να μπορεί να περιγράψει λίγο την διαδικασία με το 10overclock?? Άντε να ξαναπάμε στο 1.1GHz..! Πλακα εχει αυτο το bug ομως!χεχεχε Μπορεί να κάψει κόσμο όμως..! :p Σκέψου να στέλνεις μήνυμα στην "παράνομη" και να πάει καταλάθος στην "μόνιμη"..! :X Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 OK, βρήκα πώς να τροποποιήσουμε το 10overclock αρχείο. ΤΟ θέμα είναι τώρα, τι vsel να διαλέξουμε για το 1.1GHz..? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 "Δυστυχως",εαν μπεις στο τριπακι του φλασαρισματος,δεν σταματας...ΕΔΩ θα βρειτε την διορθωμενη CM εκδοση του nadlabak απο kabaldan και λεγεται "iceandfire rom".Διαβαστε κιολας το change log.Την κατεβαζω και βλεπουμε.... Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Τη πέρασα αλλα κάτι συμβαίνει και σε κάποιες από τις επιλογές των ρυθμίσεων κολλάει και βγάζει error. Πχ στη φωτεινότητα. Γυρισα πάλι στη 6.1.0 "Δυστυχως",εαν μπεις στο τριπακι του φλασαρισματος,δεν σταματας...ΕΔΩ θα βρειτε την διορθωμενη CM εκδοση του nadlabak απο kabaldan και λεγεται "iceandfire rom".Διαβαστε κιολας το change log.Την κατεβαζω και βλεπουμε.... Update. Ξέχασα να περάσω το sound and brightness fix και μαλλον γι'αυτό μου κρασαρισε. Sent from my Milestone using Tapatalk Edited January 6, 2011 by jor1ge Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Καλησπερα παιδια! Τρεχω και γω εδω και καποιες μερες την 6.1.2, μια χαρα παει φτου φτου. Επειδη το ακουσα προσφατα μονο, μπορει καποιος να εξηγησει τι ακριβως bug εχει με τα sms η 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 4 μερες με την iceandfire ROM και ολα δουλευουν μια χαρα. Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Δηλαδή η iceandfire ROM είναι καλύτερη από την Cyanogen του nadlabak??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts