Jump to content

[Modding] Motorola Milestone

xoulis_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

G.O.T 2.2.1 released

G.O.T is proud to finally be in a position to present to you the 2.2.1 firmware files you have all been waiting for.

http://groupoften.wordpress.com/2010/10/16/g-o-t-2-2-1-released/

• Απαντήσεις 865
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχισανε τα οργανα και απο naldabak, σχεδον ετοιμη και η cyanogenmod του για το official 2.2 leak.

15.10.2010 status: first successful boot of CM6 with new kernel and proprietary files, the debugging phase started

Για να καταλάβω:Μπορούμε οι μη ρουταρισμένοι να εγκαταστήσουμε αυτές τις froyo εκδόσεις;

Αν αναφερεσε στην official leak froyo το root δεν εχει καμμια σχεση με τη rom μιας και η μορφη της ειναι sbf. Flashing με rsdlite δηλαδη οπως εκανες upgrade τα official 2.1 firmwares. Πιο αναλυτικα εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285855

OK,την περνάω asap την Official!Μετά για να κάνω τη διαδικασία με το openrecovery,χρειάζεται ρουτ ή όχι;

OK,την περνάω asap την Official!Μετά για να κάνω τη διαδικασία με το openrecovery,χρειάζεται ρουτ ή όχι;

Βρε! Τι σχεση εχει η διαδικασια της openrecovery με το root?:!:

Πες μου τι εχεις μπερδεψει για να σε ξεμπερδεψω. :p

Βρε! Τι σχεση εχει η διαδικασια της openrecovery με το root?:!:

Πες μου τι εχεις μπερδεψει για να σε ξεμπερδεψω. :p

Είμαι φαντάρος :wacko: ,έχω χάσει επεισόδια.Με μια λέξη,δηλαδή,αυτά που περιγράφεις στον οδηγό μπορώ να τα πράξω άφοβα εγώ που δεν έχω κάνει ρουτ τη συσκευή μου;

Είμαι φαντάρος :wacko: ,έχω χάσει επεισόδια.Με μια λέξη,δηλαδή,αυτά που περιγράφεις στον οδηγό μπορώ να τα πράξω άφοβα εγώ που δεν έχω κάνει ρουτ τη συσκευή μου;

Χωρις φοβο και παθος. Για να σε ξεσκαλωσω λιγο με το root. Αυτο που κανει το root ειναι να δινει στη συσκευη δικαωματα su (superuser) τα οποια δικαωματα απαιτουν καποιες εφαρμογες για να δουλεψουν. Δηλαδη ορισμενες εφαρμογες απαιτουν πληρη δικαωματα του λογαριασμου του android. Τα οποια fix, τροποποιησεις κωδικα, themαρισμα (αλλαγη των frameworks) κτλ δεν εχουν καμμια απαιτηση απο το λειτουργικο να λαβουν δικαωματα su. Αρα και καμμια σχεση με το root.

Απλα ακολουθησε βημα βημα τη διαδικασια του οδηγου (ειναι τρομερα αναλυτικα τα βηματα, και ενας χρηστης με μηδενικες γνωσεις στο αθλημα μπορει να τα καφερει χωρις την παραμικρη δυσκολια).

'Αντε να βγάλουν ο Nadlabak και ο Feeyo καμιά ROM με τον καινούργιο kernel, να δούμε...

Αν και πιστεύω ότι ο nadlabak (στην αρχή τουλάχιστον) θα βγάλει πιο έτοιμη και με λιγότερα bugs ROM, μια και έχει στα χέρια του τον kernel πολύ περισσότερο και επιπλέον έχει δουλέψει και με τους GOT που σημαίνει ότι ξέρει καλά τις αδυναμίες....

Αλλά και ο Feeyo πιστεύω ότι είναι πολύ ταλαντούχος... Επειδή έχω και το |HERO και δοκίμασα και την Froyo που έχει βγάλει για το HERO, μπορώ να πώ ότι είναι ίσως η καλύτερη μαζί με των Villain...

Oπότε πιστεύω ότι άμα ασχοληθεί καλά και με το Milestone μας θα βγάλει ωραία πράγματα....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ρωτησω κατι?

Εχω βαλει την GOT 221 μπορω να βάλω και CyanogenMod 6.1.0 RC0 for Milestone?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Να ρωτησω κατι?

Εχω βαλει την GOT 221 μπορω να βάλω και CyanogenMod 6.1.0 RC0 for Milestone?

Τσου. Η μονη cyanogenmod που εχει βγει μεχρι τωρα ειναι για το 2.1 firmware.

Αυτο το γ###μενο το RSD Lite ποτε ομως δεν εχει δουλεψει με τη μια. Τωρα βρισκομαι σε αλλο υπολογιστη απο αυτον που το ειχα τρεξει την τελευταια φορα κ δεν αναγνωριζει με τπτ το τηλεφωνο.

RSD Lite v4.6

Motorola USB Driver 4.7.1

ειμαι σε bootloader, ολα οκ στο τηλ. το RSD Lite δεν βγαζει τπτ συνδεδεμένο. Η πλακα ειναι πως μπορω να κανω browse για το .sbf και μολις το επιλεξω ενεργοποιεται και το Start button αλλα φυσικά δεν γινεται τιποτα...

Any ideas? Δοκιμασα επαναγκαταστασεις reboot αλλα τπτ. Χρειαζεται καποια συγκεκριμενη σειρα εγκαταστασης? Πχ. Install RSD Lite > Reboot > Install Moto USB > Reboot ?

Ευχαριστω!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Δοκίμασε και με άλλη έκδοση του RSD Lite, πχ την 4.5.3 να δεις αν συμβαίνει..

Δοκίμασα και με 4.5.3 και με 4.2.4!! και με παλιότερους drivers. Το θέμα είναι ότι αν συνεχίζω να κάνω τυχαίους συνδυασμούς/install/uninstall κλπ κλπ σε κάποια στιγμη θα το αναγνωρίσει χωρίς να καταλάβω τι έφταιγε, όπως και την προηγούμενη φορά που το πάλευα σε άλλο pc.

Αλλα να τα έχεις όλα έτοιμα κ να κολλάς σε αυτή τη μ###κία....

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Δεν εχεις windows 7 ετσι?

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Λοιπον,για να επιβεβαιωσω κι εγω τα λεγομενα του amdnikos και του kalagas σχετικα με το πως θα πρεπει να φλασαρουμε μια ρομ:

Περασα τη froyo των got,δε με εντυπωσιασε τοσο πολυ σε σχεση με cronos ,και μου αρεσαν υπερβολικα οι ρυθμισεις του cyanogenmod,οποτε ξαναπερναω το nandroid back up που ειχα.

Τα εκανα wipe ολα.Πανω στον κερνελ της φρογιο ομως.

Η μπαταρια πεφτει με ιλιγγιωδεις ρυθμους,και γενικα κανει κατι κουλα το τηλεφωνο,ενω αμεσως πριν δουλευε αψογα.

Συμπερασμα:

Τελικα το φλασαρισμα αρχικα του sbf,ειναι οντως απαραιτητο,του sbf της 2.36 στην περιπτωση μου.

Βαριεμαι να το ξαναπερασω τωρα.

Θα ξαναφλασαρω ολα απο την αρχη κτλ μολις βγαλει τη νεα ρομ ο τρισμεγιστος nadlabak...

Τελικα ολα αυτος και ο cyanogenmod τα κανoυν,η froyo απο μονη της,σε αυτο το σταδιο τουλαχιστον,δε με εντυπωσιασε καθολου...

Παιζει η bastardized να παει πιο γρηγορα...

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Τώρα είμαι σε XP αλλά στο σπίτι το είχα κάνει να δουλέψει και με τα 7! Πάντως τώρα δεν δουλεύει με τίποτα ούτε εδώ (XP) αλλά ούτε και στο σπίτι (7) που πετάχτηκα!

Παίζει να θέλει wipe/factory reset?

Κάτι είχα ακούσει κάποτε κ για αλλαγή έκδοσης bootloader se 90.78? Έχω την 90.73 τώρα.

Update: Έκανα factory reset και το είδε! δεν ξέρω αν μπορούν να έχουν σχέση αυτά τα δύο αλλά δε νομίζω ότι ήταν τυχαίο! Ας το διαβάσει (μελλόντικα) όποιος άλλος αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα....

Άντε πάμε για Froyo τώρα! :w00t:

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

Υπάρχει εδω και κάνα μηνα η RSD Lite 4.9.. Τη βρίσκεις πολυ εύκολα.

Πέραν αυτού, δεν νομιζω οτι τα Windows 7 προκαλουν κάποιο πρόβλημα.. Έχω φλασάρει άπειρες φορές και στα 2 PC που έχω με 7 χωρίς κανένα hiccup.. Για κλείστε πριν το φλασάρισμα antivirus κλπ.. Γενικά οτι τρέχει στο background..

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Για να πάρετε εσείς μια γεύση και εγώ γνώμες παραθέτω παρακάτω δείγματων εικονιδίων για το Grayscale Theme που ετοιμάζω...

Οι 2 πρώτες εικόνες αφορούν εικονίδια που θα βλέπετε στην μπάρα ειδοποιήσεων και η 3η εικόνα αφορά εικονίδια που θα βλέπετε στα μενού του κινητού...

Ορίστε λοιπόν......

http://img100.imageshack.us/img100/8831/statusbarbackground92.png

http://img264.imageshack.us/img264/6441/statusbarbackground91.png

http://img156.imageshack.us/img156/7601/menu9copy.png

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Για να πάρετε εσείς μια γεύση και εγώ γνώμες παραθέτω παρακάτω δείγματων εικονιδίων για το Grayscale Theme που ετοιμάζω...

Οι 2 πρώτες εικόνες αφορούν εικονίδια που θα βλέπετε στην μπάρα ειδοποιήσεων και η 3η εικόνα αφορά εικονίδια που θα βλέπετε στα μενού του κινητού...

Ορίστε λοιπόν......

Αρχηγε μου... Εχω μια ανωμαλια με τα Dark themes γενικοτερα την περιμενω πως και πως.

Αρχηγε μου... Εχω μια ανωμαλια με τα Dark themes γενικοτερα την περιμενω πως και πως.

Και που να δεις άμα αρχίσω τις εφαρμογές. Όλα τα παραπάνω εικονίδια είναι μόνο του framework.

Δε σου είπα ότι θα σε κάνω να εξαφανίσεις το theme των GOT από το κινητό σου???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Οι 2 πρώτες εικόνες αφορούν εικονίδια που θα βλέπετε στην μπάρα ειδοποιήσεων και η 3η εικόνα αφορά εικονίδια που θα βλέπετε στα μενού του κινητού...πολυ ωραια φαινονται,και καθαρα...

Να σε ρωτησω κατι,μη με κραξεις :p

H μπαταρια σαν του dexter ειναι πακετο?

Ειναι κατι που θα μπορουσα κι εγω να το κανω,κατι σαν τα fonts ας πουμε,η θελει κι αυτο δουλεια?

Με τα χρωματα της grey παντως εχεις πετυχει ωραια ισορροπια,ειναι σκουρα αλλα οχι μουντη...

Ορίστε λοιπόν......

Sent from my Milestone

Γκρρρρ,σορυ,κατι παιχτηκε με το κινητο.

Ειχα γραψει οτι φαινονται πολυ ωραια τα χρωματα που διαλεξες και καθαρα εικονιδια, και ρωτησα -μη με κραξεις :p - ποσο δυσκολο ειναι να μπει η μπαταρια του dexter,αν ειναι σαν τα fonts ας πουμε και μπορω να το βαλω μονος,η αν ειναι δυσκολο σαν τα αλλα.

Sent from my Milestone

παιδια θελω να εχω καλη αυτονομια γιατι μιλαω πολλες ωρες.. ποια ρομ προτεινετε?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα