Spyros86 Δημ. December 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Snatch (17 Δεκ. 2003 , 17:38) τι ωραια που περασαμε στην Γ λυκειου.Τελευταια χρονια που υπηρχε η Πεμπτη Δεσμη.Δεσμη για τους εκλεκτους.Ολη η χρονια ηταν η 8ημερη στην Κυπρο 8ήμερη!?!?!?!? Και εμάς πας πάνε ΄5ήμερη ? :( Πλέον μες στην τάξη η καθηγήτρια της ιστορίας κειμένων και έκθεσης (η ιδια καθηγήτρια μας κάνει) δεν λέει να βγάζουμε τα ακουστικά, αλλά να χαμηλώνουμε την μουσική γιατί ακούγεται και την ενοχλούμε. Κλασικά χαρτακια από εδώ και από εκεί. Πετάει ο ένας στον άλο, και άσε τους καθηγητές να λένε. Και την δευτέρα θα μας πάνε να δούμε τον άρχοντα των δαχτιλιδιών στο συνεμά :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Λοιπόν εγώ λυπάμαι όσους είναι με το καινούριο σύστημα, εγώ ήμουν με δέσμες και πήγαινα σχολείο για να κάνω διάλειμμα από το διάβασμα.... Τους καθηγητές τους γράφαμε στα α.......α μας, πχ τον φυσικό μας τον κλείσαμε στην αίθουσα αφού είχαμε αδειάσει ένα μπουκάλι αμωννίας μέσα. Τι να σας πώ οτι κάναμε κατάληψη γιατί η τυρόπιτα είχε μιζίθρα και όχι φέτα, ή οτι βραχικυκλώναμε τις μπρίζες για να πέφτει ο γενικός και να μας δίωχνουν τα βράδια;;;; Ωραία χρόνια... Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Re paidia poioi apo sas tha pane 5hmerh Rodo fetos??? Emeis twra pairnoume times apo praktoreia gia na doume pou tha kleisoume.... Apoti fainetai kata tis 25 martiou tha pame...ama einai na vrethoume...! :) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 ρε παιδια...δεν παιζω.....εμας δεν μας παιρνουν ουτε 8ημερες ουτε 5ημερες......μονο στην 3η Γυμνασιου το κανουν το καλοκαιρι...παλια καναν και στην Β' λυκειου αλλα το σταματησαν τωρα γιατι ετσι τους κ........ε.... :mad: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (18 Δεκ. 2003 , 16:35) ρε παιδια...δεν παιζω.....εμας δεν μας παιρνουν ουτε 8ημερες ουτε 5ημερες......μονο στην 3η Γυμνασιου το κανουν το καλοκαιρι...παλια καναν και στην Β' λυκειου αλλα το σταματησαν τωρα γιατι ετσι τους κ........ε.... :mad: Εγώ θυμάμαι στο γυμνάσιο,ημερήσια εκδρομή Βόλο,περάσαμε απίθανα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY (18 Δεκ. 2003 , 14:48) Re paidia poioi apo sas tha pane 5hmerh Rodo fetos??? Emeis twra pairnoume times apo praktoreia gia na doume pou tha kleisoume.... Apoti fainetai kata tis 25 martiou tha pame...ama einai na vrethoume...! :) Εμείς μάλον. Αλλά δεν ξέρουμε το πότε. Εμάς δεν μας πήγαιναν ημερίσια 1 και 2 γυμνασείου και στην 3 μας πήγαν τριήμερη. :D Καλήτερα από το να πας πήγαιναν 3 μονοήμερες. 1 και δευτερα λυκειού κλασικά 3ήμερες Α! Και κάτι άλο. Μας βγάλαν ανακήνωση στο σχολείο πότε περνάμαι περιοδεύοντες. Εγώ 28/1. Περνάει και κανένας άλος τότε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 loipon...trith lukeiou ..to 1999.kano arxaia ellhnika(ma8hma desmhs)o ka8hghths psilobaretos leei ta idia kai ta idia synexeia...ego opos panta exo to walkman kai akouo a8lhtikh ekpomph(parasidh sygekrimena).se mia fash o ka8hghths leei na allaksoume 8rania kai na pame apo thn pleyra ton para8yron (ola ta koritsia ka8omastan sth mesaia seira)kat arxhn eytyxos pou to akousa pou to elege..meta ante na mazepso ego walkman,kalodia,biblia,tetradia....akoma ta paidia pou ka8otan mprotsa mou to 8umountai...:) kati allo tora de mou erxete..to oti eixa bristei me mia ka8hghtria pianete? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 3η γυμνασιου...καναμε Γεωγραφια με ενα καθηγητη κινητο "βοθρο" (ποτε κανει μπανιο ουτε και αυτος δεν ξερει, περνας απο διπλα του και κρατας την μυτη σου...)..φεραμε αποσμιτικα, κλεισαμε πορτες παραθυρα και γεμισαμε την ταξη απο το διαλειμμα...μετα μαθαινουμε οτι σε καποιο αλλο τμημα που καναν το ιδιο τους εβαλαν αποβολη...αντε τωρα να κανουμε την ταξη οπως πριν...τελος παντον κτυπα κουδουνι και αρχιζουμε μαθημα....σε καποια φαση καποιος πεταξε ενα πορτοκαλι στον καθηγητη...εκεινος το πηρε και το βαλε στην εδρα για να το παρει μετα μεσα στον Συλλογο και να μς καταγγειλει...καπιος απο το πρωτο θρανιο πρωτο θρανιο προσπαθησε να το παρει και τον ειδε το πηρε και το κρατουσε συνεχεια ολοκληρη την υπολοιπη ωρα που εμεινε μπας και του το παρουμε...μετα που τελειωσε η ωρα ετρεξε στον συλλογο και αρχισε να φωναζει πως θα μας καταγγειλει στο Υπουργειο και δεν ειναι κατασταση αυτη και τετοια..... :blink: :whistle: :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 μια αλλη φορα που χαμε με τον ιδιο καθηγητη τελευταια ωρα...συνιθιζε αυτος και πριν γραψει στον πινακα να βγαζει το ρολοι του και να το βαζει στην εδρα....του το πηραμε εμεις και το βαλαμε κανα 10λεπτο μπροστα .....και σχολασαμε πιο γρηγορα...αυτος χαμπαρι δεν πηρε :p :cool: :lol: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (19 Δεκ. 2003 , 17:38) 3η γυμνασιου...καναμε Γεωγραφια με ενα καθηγητη κινητο "βοθρο" (ποτε κανει μπανιο ουτε και αυτος δεν ξερει, περνας απο διπλα του και κρατας την μυτη σου...)..φεραμε αποσμιτικα, κλεισαμε πορτες παραθυρα και γεμισαμε την ταξη απο το διαλειμμα...μετα μαθαινουμε οτι σε καποιο αλλο τμημα που καναν το ιδιο τους εβαλαν αποβολη...αντε τωρα να κανουμε την ταξη οπως πριν...τελος παντον κτυπα κουδουνι και αρχιζουμε μαθημα....σε καποια φαση καποιος πεταξε ενα πορτοκαλι στον καθηγητη...εκεινος το πηρε και το βαλε στην εδρα για να το παρει μετα μεσα στον Συλλογο και να μς καταγγειλει...καπιος απο το πρωτο θρανιο πρωτο θρανιο προσπαθησε να το παρει και τον ειδε το πηρε και το κρατουσε συνεχεια ολοκληρη την υπολοιπη ωρα που εμεινε μπας και του το παρουμε...μετα που τελειωσε η ωρα ετρεξε στον συλλογο και αρχισε να φωναζει πως θα μας καταγγειλει στο Υπουργειο και δεν ειναι κατασταση αυτη και τετοια..... :blink: :whistle: :D Το ιδιο συμβαινει και σε μενα φετος... :blink: Μονο που δεν πιστευω να φτανει το δικο μου καθηγητη αυτος...Εμεις ανοιγουμε την πορτα και επειδη η ταξη μου δεν ειναι ολοκληρη, αλλα μοιρασμενη σε 2 μικροτερες μπαινει μεσα και ολοι πρασινιζουμε απο την βρωμα...Αναγκαστικα βαλαμε αποσμητικο χωρου στην ταξη αφου η κατασταση εχει γινει ανυποφορη...Θεολογος ειναι αυτος, μαλλον μαζι με τις νηστειες νηστευει και το μπανιο! Θυμαμαι μια μερα που καναμε διαγωνισμα η διπλανη μου του φωναζε συνεχεια και συνεχως ερχοτανε απο πανω μου...Εγω θα λιποθυμουσα απο τον "ζολο" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY (18 Δεκ. 2003 , 14:48) Re paidia poioi apo sas tha pane 5hmerh Rodo fetos??? Emeis twra pairnoume times apo praktoreia gia na doume pou tha kleisoume.... Apoti fainetai kata tis 25 martiou tha pame...ama einai na vrethoume...! :) Και εμείς μάλλον Ρόδο θα πάμε και θα είναι 26-30 Μαρτίου αν θυμάμαι καλά. Λέτε αν είμαστε όλοι τις ίδιες ημερομηνίες και να είναι κοντά τα ξενοδοχεία μας να κάνουμε ένα μικρό meeting εκεί; Θα έχει πάρα πολύ πλάκα! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Τα καλύτερα χρόνια.....χωρίς επιστροφή δυστυχώς..... Θύμαμαι τότε με τις μεγάλες απεργίες/καταλήψεις.....είχαμε κλείσει το σχολείο και το είχαμε κάνει στέκι που μαζευόμασταν κάθε μέρα, όλη μέρα. Ο καθένας έφερνε ό,τι μπορόυσε απο το σπίτι του. Προς το τέλος είχαμε μεσα στο σχολείο, 3-4 τηλεοράσεις, Playstation, Megadrive, Filmnet, 3 στερεοφωνικά. Παραγγέλναμε πίτσες, σκάγανε γονείς με 10 κιλά πα'ι'δάκια τρώγαμε όλα τα παιδιά μαζί σαν κατασκήνωση. Το σχολείο το προσέχαμε, ζημιές δεν γίνανε. Ανήμερα χριστούγεννα (νομίζω) είχα πάει να τους ξυπνήσω (με τροφιμα θαρρώ ) ήταν όλα κάτασπρα γύρω γύρω... όλα τα παιδιά κοιμόντουσαν δίπλα δίπλα μέσα σε sleeping bags στις αίθουσες που άλλοτε κάναμε μάθημα, τρώγαμε απουσίες, γράφαμε πρόχειρα απροειδοποίητα διαγωνίσματα(=ίσως η χειρότερη ανακάλυψη του ανθρώπου) Μετα την κατάληψη το σχολείο ήταν όλο κρυψώνες. Μέχρι το τέλους εκείνου του έτους έβρισκα σχεδόν κάθε μέρα μια μπύρα (που προφανώς είχαν ξεμείνει απο την κατάληψη) και προφανώς την έπινα.... Τσικνοπέμπτη θυμάμαι είχαμε φέρει ψησταριά και κρέατα στην αυλή του σχολείου.....Σκηνικό που μόνο όταν κλείσουν τα μάτια μου μια για πάντα θα ξεχάσω : 4 άτομα να έχουν πάρει στους ώμους την ψησταριά (από τα πόδια, η ψησταρία, τα κάρβουνα και τα κρέατα να ψήνουν κανονικά) και να τρέχουν σαν διάολοι και απο πίσω ο διευθυντής του σχολείου να τους κυνηγά με έναν κουβά νερό. Θυμάμαι τις πλάκες που κάναμε με τα σουτιέν των κοριτσιών (απίστευτη ανακάλυψη το σουτιέν, μεγάλη ανακάλυψη και για μας σε εκείνη την τρυφερή ηλικία), τις εκδρομές, τις φάρσες κτλ κτλ καλά χρόνια, χρόνια χωρίς σκοτούρες....... όμορφα χρόνια......χρόνια που δεν έρχονται πίσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (19 Δεκ. 2003 , 15:40) μια αλλη φορα που χαμε με τον ιδιο καθηγητη τελευταια ωρα...συνιθιζε αυτος και πριν γραψει στον πινακα να βγαζει το ρολοι του και να το βαζει στην εδρα....του το πηραμε εμεις και το βαλαμε κανα 10λεπτο μπροστα .....και σχολασαμε πιο γρηγορα...αυτος χαμπαρι δεν πηρε :p :cool: :lol: Εμείς είχαμε κάει κάτι παρόμοιο στον φυσικό μας... Αυτός μπαίνει κάθε φορά στην τάξη με τα κλείδια στο χέρι και δεν φέρνει τίποτα άλλο μαζί του... Όπως τα είχε άφησει στην έδρα τα παίρνει ένας κ τα βάζει στην κασσετίνα του. Ο φυσικός τα έπαιξε όντα συνειδητοποίησε ότι λείπουν τα κλειδία του.. έστειλε 5 να ψάξουν στις τάξεις που είχε μάθημα πριν, άλλον έναν να ψάξει στο καπνηστήριο και έναν ακόμη στο γραφείο των καθηγητών... Αφού γύρισαν όλοι αυτοι στην τάξη που φυσικά δεν είχαν βρει τίποτα και ο φυσικός είχε αλλάξει 100 χρώματα του τα δίνουμε... τρελο γέλιο!! :lol: :D Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (20 Δεκ. 2003 , 00:45) Και εμείς μάλλον Ρόδο θα πάμε και θα είναι 26-30 Μαρτίου αν θυμάμαι καλά. Λέτε αν είμαστε όλοι τις ίδιες ημερομηνίες και να είναι κοντά τα ξενοδοχεία μας να κάνουμε ένα μικρό meeting εκεί; Θα έχει πάρα πολύ πλάκα! Για εμάς χλομώ το κόβω. Θα μας πάει σε ξενοδοχείο στο οποίο άντε να έχει κλείσει το πολύ άλο ένα για να μην δημηουργηθούν επισόδια. Άμα μάθω ημερομινία και ξενοδοχείο θα σας πω. Πάντος είπε πως τα δομάτια σε αυτή την προσφορά θα είναι τετράκλινες σουίτες. Όλα τα δομάτια. ΧΕΧΕΧΕΧ :D :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Nai tetraklines souites! Diklina me 2 ratza mesa! H sthn kalyterh periptwsh triklina me 1 ratzo! xexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (20 Δεκ. 2003 , 22:36) Nai tetraklines souites! Diklina me 2 ratza mesa! H sthn kalyterh periptwsh triklina me 1 ratzo! xexe Σοβαρά μηλάω. Δεν κάνω πλάκα. :) Τώρα ελπίζω να κλείσουμε σε αυτό το ξενοδποχέίο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (20 Δεκ. 2003 , 22:36) Nai tetraklines souites! Diklina me 2 ratza mesa! H sthn kalyterh periptwsh triklina me 1 ratzo! xexe Ναι έτσι είναι... έτσι μας είχαν βάλει και στην Θεσσάλονικη πέρσι... δεν μπορούσες να κουνηθείς εκεί μέσα... Ήταν 2/κλινο με 4 κρεβάτια τα 2 εκ των οποίων ράντζα :confused: ...άντε να πίασεις σειρά και στο μπάνιο βέβαια... :p Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Επειδή τα τραγούδια μας εκφράζουν, κατεβάστε (όσοι από σας "νοσταλγείτε" το σχολείο - μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι οικτρά και εγώ - τρίτος έτος φέτος :( ) Άννα Βίσσυ - Μαθητικά Χρόνια Και ακούστε στίχο.... (( Που είναι το σχολείο μου και τα γέλια με τους συμμαθητές :(:(:(:( )) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Pos htan ta mathhtika sas xronia(sto dhmotiko,gymnasio,lykeio);Poies stigmes tha sas meinoyn aksexastes;Hsastan kaloi mathhtes;Exete diathrhsei filoys apo to sxoleio; Tha thelate na gyrisete piso sta thrania,kai an nai se poia taksh; Mporeite na grapsete eleythera oses mathhtikes anamnhseis epithymeite na moirasteite me ta ypoloipa melh toy FORUM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ααχχ τωρα που τελειωσαν τα νοσταλγώ... Ημουν αρκετά καλη μαθητρια (του 18-19) και ειδικά σε καποια μαθήματα (μαθηματικα που είχα τότε πορωση) οι καθηγητές με λατρευαν παρ'οτι έκανα πλάκα μεσα στο μαθημα γιατι ήμουν παρα πολυ καλη... Η αλήθεια είναι οτι ειχα συνηθίσει και τώρα στο πανεπιστήμιο που είμαι μέτρια μου λειπει αυτή η αναγνώριση... Ακόμα και κατι αποβολές που είχα φάει στο γυμνάσιο και είχα τσαντιστει (μπορει να ήμουν καλη μαθήτρια αλλά μόνο "καλο παιδι" δεν με χαρακτήριζες) τώρα τις θυμάμαι και χαμογελάω! Μου λειπει το γέλιο που έριχνα τότε με τους συμμαθητές μου, οι πλάκες που κάναμε... Το μόνο που δεν νοσταλγώ και μου τη σπάει απίστευτα είναι όταν βλέπω σε καποια σχολεία τους καθηγητές να μην σέβονται τους μαθητές στο ελάχιστο. Λες και πάνε να ξεσπάσουν τα κομπλεξ τους πάνω στα παιδιά επειδη δεν είναι ακόμα ενήλικα. Μου λεει διάφορα το αγόρι μου (πάει ακόμα λύκειο) για το πως τους φέρονται, με ποση ελλειψη σεβασμού και νευριάζω απίστευτα! Απορώ πως είναι δυνατόν να περιμένουν εκεινοι σεβασμό απο τους μαθητές τη στιγμή που δεν τους δειχνουν τέτοιο ούτε στο ελάχιστο. Επίσης κάτι που μου την έσπαγε ειναι που στην τρίη λυκειου με φλερταρε πότε ποτε ο γυμναστής που είχαμε με έναν πολυ γλοιώδη τρόπο και μου έσπαγε τα νευρα! Πάντως τελικά ενα έχω καταλάβει: Μην ανυπομονείτε να γίνετε φοιτητές γιατι αυτά τα χρόνια δεν γυρνανε και μετά μπορει όποτε περνάτε εξώ απο ένα σχολείο να έχετε αυτό το βλέμμα νοσταλγιας που παίρνω κι εγώ όταν μου τυχαίνει κάτι τετοιο... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 και μετά μπορει όποτε περνάτε εξώ απο ένα σχολείο να έχετε αυτό το βλέμμα νοσταλγιας που παίρνω κι εγώ όταν μου τυχαίνει κάτι τετοιο... Ακριβως...ειδικα οταν το σχολειο ειναι απεναντι απ'το σπιτι σου :p ;) Εμενα το παραπονο μου ειναι πως με τους περισσοτερους συμμαθητες/τριες δεν εχω διατηρησει επικοινωνια,αφου ο καθενας πηρε το δρομο του... :( (ε ναι,μεχρι το '97 κανεις δεν ειχε κινητο... :cry: :O ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ακριβως...ειδικα οταν το σχολειο ειναι απεναντι απ'το σπιτι σου :p ;) Εμενα το παραπονο μου ειναι πως με τους περισσοτερους συμμαθητες/τριες δεν εχω διατηρησει επικοινωνια,αφου ο καθενας πηρε το δρομο του... :( (ε ναι,μεχρι το '97 κανεις δεν ειχε κινητο... :cry: :O ). Εμένα το σχολείο σαν κτήριο δεν μου έλλειψε και πολύ :cry: από την άλλη η ψυχολογία του να είσαι με τους συμμαθητές σου και να κάνεις μάθημα μου έλλειψε. Από την άλλη πάλι δεν μου έλειψαν τα πρωινά ξυπνήματα και οι εξετάσεις και οι πανελλήνιες. Όλα μια ιδέα είναι. Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Βασικά εγώ δεν τα νοσταλγώ τα μαθητικά χρόνια όπως πολλοί λένε...μπορεί επειδή τελείωσα πρόσφατα το σχολείο...δεν έχω να πω ότι έχω να θυμηθώ και πολλά αφού κάθε δύο χρόνια σχεδόν αλλάζαμε πόλη και συνεπώς εγώ σχολείο λόγο της δουλειάς του πατέρα μου.Έτσι κάθε φορά που πήγαινα να δεθώ με τους φίλους μου έπρεπε να φύγω και να παω να βρω νέους σε μια πολη άγνωστη! Και άντε κάθε φορά τα ίδια...στην αρχή μόνος και στη συνέχεια σιγά σιγά να πρέπει να αποδείξεις στους άλλους ότι θέλεις να κάνεις φίλους και παρέες και να προσπαθείς συνεχώς να μπεις μέσα σε μια παρέα με παιδιά που μπορεί να γνωρίζονται από το νήπειο και να μένουν και στην ίδια γειτονιά!Με λίγα λόγια είσαι πάντα ο ξένος!Μπορώ να πω ότι μόνο στο λύκειο πέρασα κάπως καλύτερα αφού έκανα και τις τρεις τάξεις με τους ίδιους συμμαθητές και φίλους από τα παλιά (δημοτικό).Ήταν καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια αλλά και πάλι χαθήκαμε γιατί σχεδόν όλοι περάσανε σε άλλες πόλεις :lol: Μόνο εγώ πέρασα στην πόλη μου!!! :mad: :mad: αυτάααα από εμένα...σόρυ αν ξέφυγα από το θέμα αλλά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις εκθέσεις! :p :p :blink: :wacko: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 τα μαθητικα τα χρονια... αχχχχ οτι καλυτερο.... κοπανες,πλακες,παρεες,αποχες μονο αυτα μου μειναν τωρα.... :D :D (ολη η "πιεση" του διαβασματος απλα...ξεχαστηκε...) και τι δεν θα δινα να ξαναγινομουν μαθητης λυκειου..... το καλο ειναι οτι με παρα πολλους συμμαθητες μου κανουμε ακομη παρεα και ειμαστε καλοι φιλοι..... παιδες μην βιαζεστε να "τελειωσει" το σχολειο...... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 σχολείο????πολύ βαρετά.συνέχεια τα ίδια πράγματα.κοπάνες,αποβολές,ζημιές,να μαλώνω συνέχεια με τους πα..ρες τους professores,και αυτό που μου την έσπαγε πολύ ήταν το πρωινό ξύπνημα(κατά τις 10 αφού έπρεπε να πιώ καφεδάκι για να έρθω στα καλά μου).εγώ απο ότι θυμάμαι απο το λύκειο,ποτέ δε πήγα τις πρώτες 2 ώρες και οτι πλακωνόμασταν στα διαλείμματα με τα κολλητάρια για το χαβαλέ.κατά τα άλλα σκέτη βαρεμάρα.πίκρα.καλύτερο είναι το πανεπιστήμιο.έχει και πιο καλές γκόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts