matmikros Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 όταν λες έχοντας επαναφέρει??? με ποιό τρόπο???? αλλαγή sales code??? Δες την υπογραφή του Tyxerakias Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheate Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Εννοεί το πρόγραμμα οδήγησης, αλλιώς driver, που τα windows χρειάζονται για να αναγνωρίσουν οποιαδήποτε συσκευή. Εγκατάστησε πρώτα το Kies, που περιέχει τους drivers για το Galaxy S. Όταν μετά συνδέσεις το κινητό, τα Windows θα το αναγνωρίσουν. Επίσης διάβασε τον οδηγό για νέους χρήστες, θα απαντηθούν ίσως κι άλλες απορίες σου. ευχαριστώ πολύ...το kies πως το εγκαθιστάς?φαντάζομαι πως θα το λέει στον οδηγό.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) ευχαριστώ πολύ...το kies πως το εγκαθιστάς?φαντάζομαι πως θα το λέει στον οδηγό.... Είναι στο site της Samsung... και στον οδηγό. Edited October 18, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ευχαριστώ πολύ...το kies πως το εγκαθιστάς?φαντάζομαι πως θα το λέει στον οδηγό.... Πηγαίνεις στο site της Samsung Κατεβάζεις το αρχείο http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=GR&CttFileID=3032461&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=GT-I9000&VPath=SW/201010/20101015082300359/Kies_1.5.3.10093_82.exe και το σώζεις στον υπολογιστή σου Έπειτα το τρέχεις ώστε να σου εγκαταστήσει το Kies αλλά και τους drivers για την συσκευή σου Και.....είσαι έτοιμος Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) ενα απιστευτο που μου συμβαινει οταν ανοιγω το ΚΙΕS ειναι να μου κοβεται η συνδεση του ιντερνετ!!!! τι το διεγραψα και το ξαναπερασα τπτ...καθε φορα κοβεται η συνδεση! και πως θα κανω την αναβαθμιση οεο??? Edited October 18, 2010 by Tyxerakias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ενα απιστευτο που μου συμβαινει οταν ανοιγω το ΚΙΕS ειναι να μου κοβεται η συνδεση του ιντερνετ!!!! τι το διεγραψα και το ξαναπερασα τπτ...καθε φορα κοβεται η συνδεση! και πως θα κανω την αναβαθμιση οεο??? Δεν κόβεται, είναι άθλιοι οι servers της Samsung... δοκίμασε άλλη ώρα, κατά προτίμηση αργά το βράδυ. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Σημερα παρελαβα αυτην τη θηκη. Ταιριαζει απολυτα,δεν φουσκωνει την συσκευη και εχει καλη υφη! Την συνιστω ανεπιφυλακτα για τα λεφτα της! Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δεν κόβεται, είναι άθλιοι οι servers της Samsung... δοκίμασε άλλη ώρα, κατά προτίμηση αργά το βράδυ. οχι μου κοβεται τελειως η συδεση και δεν μπαινει πουθενα. θα δοκιμασω και διαφορετικες ωρες να δω τι παιζει. σ ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavoukoglouE Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 παιδια μια ερωτηση. το I9000XXJE6 ειναι eclair η froyo? http://forum.samdroid.net/f49/samsung-i9000-galaxy-s-firmwares-960/ να το flashαρω η οχι? α!και κατι ακομα! ειχα JM8 και ξανα εβαλα JM5 μαλλον official καλα εκανα η κανω χαζομαρες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!! Αναγκαστηκα και έκανα wipe data (θα σας πω μετά τον λόγο) και προσπαθώ να ξανασετάρω το κινητό...πάω στον συγχρονισμό και βάζω τα στοιχεία μου και μου λέει αδυνατη σύνδεση και μύνημα μετά..η εφαρμογή gmail τερματίστηκε απροσδόκητα!πάω μπας και μπω απο μάρκετ τα ίδια..τι να κάνω;να φτιάξω καινούριο; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 παιδια μια ερωτηση. το I9000XXJE6 ειναι eclair η froyo? http://forum.samdroid.net/f49/samsung-i9000-galaxy-s-firmwares-960/ να το flashαρω η οχι? α!και κατι ακομα! ειχα JM8 και ξανα εβαλα JM5 μαλλον official καλα εκανα η κανω χαζομαρες! Το JE6 είναι παμπάλαια έκδοση Eclair, από τις πρώτες test εκδόσεις που βγήκαν για το κινητό. Γιατί αλλάζεις firmwares (και όχι μόνο εσύ, όσοι το κάνουν) σαν τα πουκάμισα; Τί πρόβλημα, συγκεκριμένα, είχες με την 8 ή με οποιαδήποτε είχες αρχικά; Σε μια βδομάδα βγαίνει επίσημα το Froyo. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavoukoglouE Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) http://www.androidworld.it/forum/firmware-e-modding-samsung-galaxy-s-79/tutti-i-firmware-ufficiali-per-galaxy-s-i9000-3612/ ολοι οι επισημοι firmware.δειτε και πειτε! Το JE6 είναι παμπάλαια έκδοση Eclair, από τις πρώτες test εκδόσεις που βγήκαν για το κινητό. Γιατί αλλάζεις firmwares (και όχι μόνο εσύ, όσοι το κάνουν) σαν τα πουκάμισα; Τί πρόβλημα, συγκεκριμένα, είχες με την 8 ή με οποιαδήποτε είχες αρχικά; Σε μια βδομάδα βγαίνει επίσημα το Froyo. να ξαναβαλω το JM8? Edited October 18, 2010 by Tyxerakias Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο προηγούμενό σου μήνυμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 να ξαναβαλω το JM8? http://www.samfirmware.com Eδώ είναι όλες οι εκδόσεις. Βάλε όποια θες. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!! Αναγκαστηκα και έκανα wipe data (θα σας πω μετά τον λόγο) και προσπαθώ να ξανασετάρω το κινητό...πάω στον συγχρονισμό και βάζω τα στοιχεία μου και μου λέει αδυνατη σύνδεση και μύνημα μετά..η εφαρμογή gmail τερματίστηκε απροσδόκητα!πάω μπας και μπω απο μάρκετ τα ίδια..τι να κάνω;να φτιάξω καινούριο; Διάβασα στο xda ότι σε μερικούς που συνέβη αυτό ξεμπλόκαραν το gmail με το να βάλουν πρώτα το λογαριασμό στην εφαρμογή του youtube. Κουφό, αλλά σ'αυτούς έπιασε. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!! Αναγκαστηκα και έκανα wipe data (θα σας πω μετά τον λόγο) και προσπαθώ να ξανασετάρω το κινητό...πάω στον συγχρονισμό και βάζω τα στοιχεία μου και μου λέει αδυνατη σύνδεση και μύνημα μετά..η εφαρμογή gmail τερματίστηκε απροσδόκητα!πάω μπας και μπω απο μάρκετ τα ίδια..τι να κάνω;να φτιάξω καινούριο; κανε ενα factory reset και κατα 99% θα λυθουν τα προβληματα σου ;) δεν χρειαζεται να ξαναφλασαρεις. γενικα λενε οτι μετα απο καθε flash ειναι καλο να κανεις factory reset γιατι λυνονται πολλα τετοια προβληματα.. κιεγω ειχα προβλημα με το μαρκετ και το ιντερνετ αλλα μετα το factory reset λυθηκε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Στον task manager της Samsung Γιώργος Να σε ρωτησω εγω εχω βαλει task killer (εχω 2.1 και δεν ειμαι root) αν κατεβασω το συγκεκριμενο να απεγκαταστησω τον τασκ κιλλερ? ή να εχω παραλληλα και τα δυο? Εσυ εισαι ευχαριστημενος? Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Διάβασα στο xda ότι σε μερικούς που συνέβη αυτό ξεμπλόκαραν το gmail με το να βάλουν πρώτα το λογαριασμό στην εφαρμογή του youtube. Κουφό, αλλά σ'αυτούς έπιασε. ΙΣΧΥΕΙ!!!! Να σαι καλά φίλε μου!! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavoukoglouE Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 να περιμενω αλλη μια βδομαδα η να κατεβασω και να περασω τωρα το JP6? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 1. Δε σας είπα ότι έχοντας κανένα μήνα τώρα την θήκη tough της case-mate νόμιζα ότι η συσκευή δε θα πάθει ούτε γρατζουνιά. Ανοίγοντας την θήκη προχθές για να βγάλω sim, microsd και να εγκαταστήσω to 3br fix είδα το πίσω κάλυμα ΓΕΜΑΤΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ μικρές ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ. Το είχα βάλει πεντακάθαρο σα γυαλί! Κανονικά ακουμπάει πάνω στη σιλικόνη, αλλά από ό,τι φαίνεται μικροί κόκκοι σκόνης μπαίνουν μέσα και κάνουν τη φθορά :mad: Τετοια λεγε μου και ημουν ετοιμος να την παραγγειλω...μηπως δεν καθαρισες καλα κινητο και θηκη πριν τα χρησιμοποιησεις μαζι?Βαζεις-βγαζεις συχνα το κινητο?Ειναι εμφανεις οι γρατζουνιες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 η jp6 δεν εχει ελληνικο swype και ισος να μην εχει και ελληνικο πληκτρολογιο, για το swype διαβασα καπου πιο πισω για ενα fix και ελληνικο πληκτρολογιο μπορεις να εγκαταστησεις απο εφαρμογη. εαν δεν σε ενοχλουν αυτα μπορεις να την βαλεις. παντως ακουγετε πως μπορει να εχεις και προβληματα στο να γυρισεις πισω εαν δεν σε ικανοποιησει και θελεις να ξανα βαλεις eclair. εναλλακτηκα θα σου προτεινα την jm9 που φοραω εγω αυτην την στιγμη, ειναι η ποιο καινουρια eclair και απο τις ποιο σταθερες απο οτι βλεπω. η την jm8 που την εχεις και δοκιμασμενη. η froyo αναμενεται official στο kies με υποστηριξη σε ελληνικα αν και να σου πω την αληθεια εγω προσωπικα δεν το βλεπω να γινεται συντομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Λοιπόν η πατάτα έχει ως εξής...μου την έδωσε να δοκιμάσω το voodoo lag fix..όλα καλά λοιπόν το περνάω και όλα πάνε καλά..έιχα από πριν περασμένο το Backlight notification μία εφαρμογή από xda που σου ανάβει τα κάτω πλήκτρα σε περίπτωση missing call και sms..σε κάποια κλήση που δέχτηκα είδα ότι δεν ανάψανε..το δοκιμάζω στέλνω και μήνυμα...τίποτα..και το ΛΑΘΟΣ....λέω δεν το ξαναπερνάω;υπόψιν ότι μπαίνει με recovery update zip...το κάνω και...πάπαλα..το κινητό εφτανε μέχρι και το ηχητικό σήμα έναρξης και έσβηνε...wipe data λοιπόν και το παλεύω τώρα με το titanium...το έψαξα λίγο και είδα ότι το backlight δεν παίζει με voodoo ..όταν τελειώσει το φόρτωμα υποψιάζομαι ότι πρέπει να ξαναπεράσω το voodoo..επειδή το backlight είχε μία εφαρμογή unstall πάλι με recovery update να δοκιμάσω να το βγάλω: Νομίζω πως μετά το wipe έχει φύγει και αυτό...τουλάχιστον παρέμεινε το root ...ωχ Θεέ μου...:cry: edit Επιπλέον μιας και έχω και τον rom manager μήπως είναι καλύτερα να δοκιμάσω αυτόν για ολική επαναφορά; Αν και την δουλεια την κάνω τώρα με titanium ..αν δοκίμαζα και τον rom manager μετά μάλλον θα γινόνταν μπερδεγουει η δουλειά; Edited October 18, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavoukoglouE Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 η jp6 δεν εχει ελληνικο swype και ισος να μην εχει και ελληνικο πληκτρολογιο, για το swype διαβασα καπου πιο πισω για ενα fix και ελληνικο πληκτρολογιο μπορεις να εγκαταστησεις απο εφαρμογη. εαν δεν σε ενοχλουν αυτα μπορεις να την βαλεις. παντως ακουγετε πως μπορει να εχεις και προβληματα στο να γυρισεις πισω εαν δεν σε ικανοποιησει και θελεις να ξανα βαλεις eclair. εναλλακτηκα θα σου προτεινα την jm9 που φοραω εγω αυτην την στιγμη, ειναι η ποιο καινουρια eclair και απο τις ποιο σταθερες απο οτι βλεπω. η την jm8 που την εχεις και δοκιμασμενη. η froyo αναμενεται official στο kies με υποστηριξη σε ελληνικα αν και να σου πω την αληθεια εγω προσωπικα δεν το βλεπω να γινεται συντομα. ok.με επισες.θα κρατησω αυτη που εχω τωρα και θα περημενω την αλλη εβδομαδα να βαλω το froyo official απο το kies! να ρωτησω εφοσων ερθει κανονικα και μπορουμε να κανουμε upgrade απο το kies θα πρεπει να βγαλουμε το oclf αποτι καταλαβα....θα πρεπει να κανουμε και τπτ αλλο η μονο αυτο και μετα θα γινει κανονικα η διαδικασια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 πως μπορω να κανω το κινητο μου στην αρχικη του μορφη αν δεν ξερω τι pda phone και csc ειχε ? αυτο θελω να το κανω για οταν ερθει η 2.2 εκτος αν αλλαξω στο registry του kies το pda phone csc θα παρει την σωστη ελληνικη εκδοση? Καποιος ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 το lagfix θα το βγαλεις θες δεν θες γιατι αν δεν το βγαλεις δεν θα δουλευει το kies. απο εκει και περα, αναλογως με το product code που εχει η συσκευη σου, μπορει να μην σου εμφανιζει την αναβαθμιση το kies και να χρειαστει να κανεις ενα edit στην registry σου για να μπορεσει να σου δωσει το update. μην αγχωνεσε για αυτο, ειναι πολυ απλη η διαδικασια. ας ερθει πρωτα το froyo και κανεις δεν θα σε αφησει να μεινεις με το eclair :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καποιος ??? αν κανεις registry edit και του δωσεις ενα παλιο επισημο ελληνικο firmware θα σου δωσει και αυτο την επισημη ελληνικη froyo... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts