dchris79 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδια εγω περασα την 2.2 και μπηκα στο απορρητο/επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων/ επαναφορα ρυθμισεων τηλεφωνου και θεωρω οτι εκανα hardreset.εκανα τελικα?μηπως το hardreset γινεται μονο μεσω recovery mode η ειναι το ιδιο οπως κ να το κανεις? Και κατι ακομα,που θα βρω το πληκτρολογιο htc ime η ενα αλλο καλο ελληνικο πληκτρολογιο γιατι σκοπευω να περασω την 2.2.1? Ευχαριστω εκ των προτερων. Κατεβαζω το htc ime απο τον οδηγο του τυχερακια,κανω εγκατασταση τα δυο αρχεια αλλα δε βλεπω πουθενα το πληκτρολογιο...που κρυβεται??δεν ειναι στις επιλογες πληκτρολογιου και εχω το ιδιο πληκτρολογιο που ειχε το κινητο πριν την εγκατασταση των αρχειων:( s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδιά και για τα πληκτρολόγια και για τα video διαβάστε το θέμα Οδηγοί για νέους χρήστες, είναι όλα εκεί αναλυτικά... Γενικά διαβάστε το αν δεν το έχετε διαβάσει, πριν την οποιαδήποτε ερώτηση, για να αποφεύγονται οι συνεχείς επαναλήψεις. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomader Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καταρχήν να σας πώ οτι είμαι ιστορικά NOKIAας, μια ζωή..Τώρα ε΄μαι μεταξύ του Nokia N8 και του Galaxy S, μιας και βλέπω οτι το Android ωρίμασε αρκετά.. Να κάνω μερικές ερωτήσεις λοιπόν.. Μπορεί να μου πεί κάποιος κάποια λειτουργία που θα χάσω πιένοντας από Symbian (nokia 5800) σε Android (2.2)? Γνωρίζω για τον περιορισμό των 70 χαρακτήρων στο μαμα πρόγραμμα για SMS, Ξέρω ότι το Handcent Sms δε διαθέτει π.χ την ημερομηνία αποστολής του sms, παρά μόνο την ημερομηνία παραλαβής. Στέλνει όμως και MMS απροβλημάτιστα? κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Κατεβαζω το htc ime απο τον οδηγο του τυχερακια,κανω εγκατασταση τα δυο αρχεια αλλα δε βλεπω πουθενα το πληκτρολογιο...που κρυβεται??δεν ειναι στις επιλογες πληκτρολογιου και εχω το ιδιο πληκτρολογιο που ειχε το κινητο πριν την εγκατασταση των αρχειων:( Ακυρο το βρηκα μετα απο reboot.. s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καταρχήν να σας πώ οτι είμαι ιστορικά NOKIAας, μια ζωή..Τώρα ε΄μαι μεταξύ του Nokia N8 και του Galaxy S, μιας και βλέπω οτι το Android ωρίμασε αρκετά.. Να κάνω μερικές ερωτήσεις λοιπόν.. Μπορεί να μου πεί κάποιος κάποια λειτουργία που θα χάσω πιένοντας από Symbian (nokia 5800) σε Android (2.2)? Γνωρίζω για τον περιορισμό των 70 χαρακτήρων στο μαμα πρόγραμμα για SMS, Ξέρω ότι το Handcent Sms δε διαθέτει π.χ την ημερομηνία αποστολής του sms, παρά μόνο την ημερομηνία παραλαβής. Στέλνει όμως και MMS απροβλημάτιστα? κάτι άλλο? Το handcent τα κάνει όλα αυτά, ναι (και αν δεν κάνω λάθος έχει και την ημερομηνία αποστολής...διορθώστε με..) Όσο για τη σύγκριση, κοίτα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291517 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291629 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=289276 Σ'αυτό το θέμα νομίζω η σύγκριση ξέρουμε όλοι ποιό θα βγάλει νικητή... :p (κι εγώ μια ζωή ΝOKIAας μέχρι τώρα, btw) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomader Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (κι εγώ μια ζωή ΝOKIAας μέχρι τώρα, btw) thanx μέχρι τώρα τώρα?? ή μέχρι που πήρτες το Galaxy :) ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Το handcent τα κάνει όλα αυτά, ναι (και αν δεν κάνω λάθος έχει και την ημερομηνία αποστολής...διορθώστε με..) Ημερομηνια και ωρα αποστολης, ολα κανονικοτατα. *Αλεξ παρατηρησα οτι εγινες Μοντερατορας απο Co-Μοντερατορας. Και εις ανωτερα (που δεν υπαρχουν):) Edited January 3, 2011 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα και καλη χρονιά! Εχω ένα προβλημα με την μπαταρία... Τις τελευταίες 2-3 φορες όταν παω να φορτισω το τηλεφωνο (ενω εχει ηδη κλεισει απο μπαταρια) μετα απο 2-3 λεπτα που φορτιζει μου δειχνει οτι το ποσοστο της μπαταριας ειναι 35-40%. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον; νομιζω δεν ειναι μονο θεμα calibration... αμα το φορτισεις για λιγη ωρα σε ολες τις συσκευες μου μου εδειχνε οτι να ναι ποσοστα, πολυ παραπανω απο οτι επρεπε αλλα η μπαταρια επεφτε πολυ πιο γρηγορα... *Αλεξ παρατηρησα οτι εγινες Μοντερατορας απο Co-Μοντερατορας. Και εις ανωτερα (που δεν υπαρχουν):) ελα ντε και εγω ειδα μια μικρη αλλαγη στην αποχρωση αλλα δεν εδωσα σημασια... :lol::lol: αντε και super moderator :p οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cencyp Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα και καλη χρονιά! Εχω ένα προβλημα με την μπαταρία... Τις τελευταίες 2-3 φορες όταν παω να φορτισω το τηλεφωνο (ενω εχει ηδη κλεισει απο μπαταρια) μετα απο 2-3 λεπτα που φορτιζει μου δειχνει οτι το ποσοστο της μπαταριας ειναι 35-40%. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον; Μου το έκανε και εμένα όταν άφησα το κινητό να αδειάσει από μπαταρία. Αυτό μάλλον γίνεται όταν αδειάζει τελείως το κινητό το βάζουμε στον φορτιστή για λίγο και το ανάβουμε. Για κάποιο λόγο έχει πολύ μεγάλη διαφορά το ποσοστό της μπαταρίας που «διαβάζει» το τηλέφωνο από το πραγματικό. Μια απλή λύση σ’ αυτό είναι όταν σου κλείσει το κινητό να το φορτίσεις για πέντε λεπτά και να βγάλεις το φορτιστή. Να ανοίξεις το τηλέφωνο να το αφήσεις να ξεκινήσει κανονικά (θα δεις ότι θα σου γράφει το κανονικό ποσοστό, 3-4% περίπου) και τότε να βάλεις το φορτιστή. Tiς πρώτες μέρες που βάλαμε froyo είχα δει κάποια παράπονα για μικρότερη διάρκεια μπαταρίας ενώ εμένα μου φαινότανε να κρατάει περισσότερο συγκριτικά με Éclair. Αναρωτιέμαι αν τα παιδιά που είχανε το πρόβλημα έκαναν τους 4-5 κύκλους αποφόρτισης της μπαταρίας και αν το πρόβλημα της μικρότερης διάρκειας έχει λυθεί τώρα που δεν αποφορτίζουν πλήρως την μπαταρία. Συγχαρητήρια Αλεξ και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο που σου «τρώμε» μήνες τώρα αυτή εδώ η παρέα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FBI1976 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά σήμερα δεν μου εμφανιζει τον τηλ. κατάλογο (επαφές) και μου γραφει "η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανά" Δοκίμασα 20 φορές τα ίδια. Βοήθεια κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά σήμερα δεν μου εμφανιζει τον τηλ. κατάλογο (επαφές) και μου γραφει "η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανά" Δοκίμασα 20 φορές τα ίδια. Βοήθεια κανείς? Kανε ενα reboot και πες μας αν εφτιαξε.:) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FBI1976 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 επειδη ειμαι νεος χρησητης πως γινεται αυτό? αν εννοεις να βγαλω μπαταρια το εχω κανει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FBI1976 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά σήμερα δεν μου εμφανιζει τον τηλ. κατάλογο (επαφές) και μου γραφει "η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανά" Δοκίμασα 20 φορές τα ίδια. Βοήθεια κανείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά σήμερα δεν μου εμφανιζει τον τηλ. κατάλογο (επαφές) και μου γραφει "η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανά" Δοκίμασα 20 φορές τα ίδια. Βοήθεια κανείς? σιγουρα εχεις δοκιμασει να βαλεις κατι στη συσκευη και απλα δεν εκατσε καλα η χαλασε ολο το συστημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά σήμερα δεν μου εμφανιζει τον τηλ. κατάλογο (επαφές) και μου γραφει "η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανά" Δοκίμασα 20 φορές τα ίδια. Βοήθεια κανείς? Kάτι παίζει μια μια επαφή σου, έχει τεράστιο note field, έχει πολλές εισαγωγές που μια έχει λάθος όνομα ή είναι άδεια, κάτι τέτοιο... Δοκίμασε να μπεις στο λογαριασμό google από το web και κάνε extract όλες τις επαφές σε ένα vcf αρχείο. Μετά με το notepad, κοίτα αυτές που έβαλες τελευταία, βρες αυτές που έχουν μεγάλα notes πανω από μια γραμμη, σβήσε τις επαφές και ξανακάνε εισαγωγή το vcf αρχείο... Μάλλον κάποιος στο facebook την έκανε τη δουλειά... Δοκίμασε επίσης να παίξεις με το sync contacts... απενεργοποίησέ το, και ξαναενεργοποιήσέ το και κάνε ένα sync. Tέλος αν δε δουλέψει, κάνε backup όλα σου τα contacts, πήγαινε στη Διαχείριση εφαρμογών- επαφές, και καθάρισε το data... μετά ξανακάνε import τα contacts. Κάνε ένα logout - relogin στο facebook account, συνήθως εκεί βγαίνει αυτό το πρόβλημα όταν βγαίνει - εμένα δε μου χει βγει ποτέ... Καλή τύχη - Αν δε δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω, κάνε ένα :google: ... φαίνεται ότι είναι κοινό πρόβλημα. * Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια παιδιά, καλή χρονιά ! :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά σήμερα δεν μου εμφανιζει τον τηλ. κατάλογο (επαφές) και μου γραφει "η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανά" Δοκίμασα 20 φορές τα ίδια. Βοήθεια κανείς? Καλημέρα φίλε, Καταρχήν μην γράφεις ξανά την ερώτηση σου. Εδώ δεν είναι το service της samsung. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάμε οπότε μπορούμε και αν γνωρίζουμε φυσικά. Όταν διαβάσει κάποιος την ερώτηση σου, θα σου απαντήσει ούτως η άλλως. Όσο αφορά το πρόβλημα σου, πες μας λίγο αν έβαλες καμία εφαρμογή που να πείραξε κάτι γιατί ξαφνικά να μην σου ανοίγει τις επαφές είναι κάπως παράξενο. Από εκεί και πέρα, πήγαινε λίγο στις ρυθμίσεις-> λογαριασμοί και συγχρονισμός, και πάτησε πάνω στον gmail λογαριασμό σου. Μετά πάτησε το αριστερό πλήκτρο και επέλεξε συγχρονισμό. Μόλις τελειώσει ο συγχρονισμός κάνε μία επανεκκίνηση το τηλέφωνο και δοκίμασε αν μπαίνει στις επαφές και πες μας. Edit: Αλέξανδρε συγχαρητήρια και από μένα. Θέλω να πω είναι επίσης ότι μετά από τόσο καιρό που είμαι μέλος σε αυτό εδώ το φόρουμ, πρέπει να αναφέρω ότι ο Αλέξανδρος είναι από τους πιο διακριτικούς mod (υπάρχουν και άλλοι φυσικά). Επεμβαίνει πάντα διακριτικά και με όμορφο τρόπο, κάτι το οποίο θα ήθελα εγώ προσωπικά να γίνεται από όλους τους mod. Καλή συνέχεια και ευχαριστούμε πολύ γιατί πραγματικά έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά το επίπεδο του thread του galaxy s, και φυσικά το επίπεδο της παρέας εδώ. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomader Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ημερομηνια και ωρα αποστολης, ολα κανονικοτατα. *Αλεξ παρατηρησα οτι εγινες Μοντερατορας απο Co-Μοντερατορας. Και εις ανωτερα (που δεν υπαρχουν):) εννοώ οτι δίχνει την ημερομηνία ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, αλλά από οτι διάβασα δε δείχνει την ημερομηνία ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. έτσι δηλαδή αν το έχω κλειστό και παρλάβω το μηνυμα 2 μέρες μετά όταν το ανοίξω, δεν πάρχει τρόπος να δώ πότε εστάλθηκε αρχικά ..ισχύει αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FBI1976 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Τyxerakia δεν βρισκω τις επαφες στο Διαχείριση εφαρμογών- επαφές, και καθάρισε το data. facebook δεν εχω εννοεις ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-.... ή τα αρχεια μου-... δεν βρισκω σε κανενα contacts υπ'οψιν ότι οι ταχειες κλησεις λειτουργουν και μπορω να δω τις επαφες απο προσθηκη-φακελοι-επαφες με αριθμους τηλεφωνου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά σήμερα δεν μου εμφανιζει τον τηλ. κατάλογο (επαφές) και μου γραφει "η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα. Δοκιμαστε ξανά" Δοκίμασα 20 φορές τα ίδια. Βοήθεια κανείς? Για επεξεργασία επεφών ρίξε μια ματιά στο ποστ μου εδώ. Προφανώς δεν είναι το ίδιο προβλημα, ούτε και σου χρειάζεται όλος ο οδηγός, αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τί μπορείς να κάνεις στις επαφές σου με το MyPhoneExplorer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasr1 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδια εγω που εκανα την αναβαθμιση δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα κιολας.δεν ειδα καμια τοσο μεγαλη διαφορα(ταχυτητα κτλ) που να δικαιολογει τον ντορο που εχει γινει γυρω απο το θεμα. μια ερωτηση μονο.μου γραφει τωρα εκδοση 2.2 και πιο κατω εκδοση froyo.οποτε νομιζω πως ειμαι καλα ε?απλως τρωει καποια κολληματακια στιγμες στιγμες,αλλα το περιμενα πιο γρηγορο με την 2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπέρα! Καινούριο Μαρκετ παιδιά! Τουλάχιστον σε εμένα... Διαφορετικό interface με το πλαίσιο στο πανω μερος να μην ειναι πια ενα πρασινο παραλληλόγραμμο αλλά ενα καμπυλοειδές. Με κυκλικό scroll στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο πανω μερος και άλλα εικονίδια. Πλέον υπάρχει ενα τετράγωνο για τις εφαρμογές, ενα χειριστηριο για τα παιχνίδια και ενα αλλο σήμα για τις ΞΑΝΑ "εφαρμογές" που έχουν εγκατασταθεί στο κινητό μας στη θέση της λέξης "ληψη"... Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FBI1976 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Για επεξεργασία επεφών ρίξε μια ματιά στο ποστ μου εδώ. Προφανώς δεν είναι το ίδιο προβλημα, ούτε και σου χρειάζεται όλος ο οδηγός, αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τί μπορείς να κάνεις στις επαφές σου με το MyPhoneExplorer. εκανα διαγραφή και επανεκκινηση το ιδιο προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 εκανα διαγραφή και επανεκκινηση το ιδιο προβλημα Όταν κάνεις διαγραφή σου τις διαγράφει από το τηλέφωνο; Αν ναι, πως ξαναεμφανίζονται; Μήπως μόλις κάνεις επανεκκίνηση κάνει αυτόματα συγχρονισμό με τις επαφές σου στο google, οπότε σου τις ξαναφέρνει λάθος; Αν ισχύει αυτό, κάνε export τις επαφές σου από το τηλέφωνο (για να έχεις backup), μετά σβήσε τις από την διαχείριση εφαρμογών και απενεργοποίησε τον συγχρονισμό με το google και για να μην ξανακατέβουν, αλλά και επειδή υπάρχει κίνδυνος με το synch να σου τις σβήσει και από το google. Άνοιξέ το αρχείο που έκανες export στον υπολογιστή με κάποιον τρόπο (προτείνω το MyPhoneExplorer, αλλά και με το notepad που προτάθηκε μπορείς να το κάνεις, απλά είναι πιό κουραστικό) και κάνε επεξεργασία. Ακούγεται μπελαλίδικο, αλλά εγώ είμαι των δραστικών λύσεων οπότε αυτό θα έκανα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Παιδια η 2. 2. 1 χαρακτηριζεται και αυτη ως froyo? Η διαδικασια του root ειναι η ιδια με αυτη που κανουμε στη 2. 2? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 εννοώ οτι δίχνει την ημερομηνία ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, αλλά από οτι διάβασα δε δείχνει την ημερομηνία ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. έτσι δηλαδή αν το έχω κλειστό και παρλάβω το μηνυμα 2 μέρες μετά όταν το ανοίξω, δεν πάρχει τρόπος να δώ πότε εστάλθηκε αρχικά ..ισχύει αυτό? Ναι δειχνει ακριβως την ημερομηνια και την ωρα που εφτασε το sms στο κινητο σου. Τωρα αυτο που ρωτας δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα υποθετω πως θα σου δειξει την ωρα και την ημερομηνια που σου εστειλαν το μηνυμα. Γιατι δεν το περνας ομως να δοκιμασεις δεν χανεις και τιποτα. @dchris79 Ναι η 2.2.1 ειναι και αυτη froyo απλα μια πιο βελτιωμενη εκδοση. Το root γινεται με τις ιδιες μεθοδους οι οποιες αναφερονται στην πρωτη σε λιδα των οδηγων. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts