artemios Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 απο την στιγμη που θα κανουμε hacking το επισημο kies μεσω kies patcher γιανα περασουμε την jph η ακομα και την jpy οταν θα βγει η επισημη αναβαθμιση μεσω kies π.χ η 2.2.2 η και 2.3 και δωθει για ελλαδα θα μπορεσει το επισημο kies να μας τις δωσει η το hacking θα κανει αδυνατη την αναβαθμιση? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 απο την στιγμη που θα κανουμε hacking το επισημο kies μεσω kies patcher γιανα περασουμε την jph η ακομα και την jpy οταν θα βγει η επισημη αναβαθμιση μεσω kies π.χ η 2.2.2 η και 2.3 και δωθει για ελλαδα θα μπορεσει το επισημο kies να μας τις δωσει η το hacking θα κανει αδυνατη την αναβαθμιση? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Κατσε πρωτα να δουμε εαν παρουμε τετοιες αναβαθμισεις...Παντως στον οδηγο αν δεις υπαρχει ενα τελευταιο βημα για να επαναφερουμε την registry του Kies στην αρχικη της μορφη. Λογικα δηλαδη πρεπει, αν ειναι το κινητο μας με την καταλληλη rom, sales code, product code κλπ, να μας δωσει τις επισημες αναβαθμισεις. Παντως θεωρω οτι αν ειναι να παρουμε αλλη αναβαθμιση θα βγει update για το Kies, οποτε θα πρεπει να απεγκαταστησουμε το παλιο και να περασουμε το καινουργιο κι ετσι θα καθαρισει και η registry. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Χμμμ, μάλλον έχεις δίκιο, το εξέφρασα λανθασμένα... Αυτό που εννοούσα είναι πως δεν είμαι fan της customias σε μεγάλο βαθμό (καλύτερα τώρα? :p) Στη δική μου συνείδηση τουλάχιστον (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, καθώς δεν έχω διαβάσει και το παραπάνω thread ακόμα) το Lagfix είναι λίγο πιο "light". Δηλαδή το κόβω χλωμό να φλασάρω κάποια version με τον κίνδυνο να αχρηστέψω τη συσκευή σε μια ενδεχόμενη απροσεξία μου (αν και συνήθως προσέχω και τα κάνω βήμα βήμα εφόσον δεν ξέρω). Άσε που βαριέμαι ΕΛΕΕΙΝΑ να ξανασεττάρω τη συσκευή (αν και με backup restore μάλλον πρέπει να ειμαι εντάξει σχετικά γρηγορα). Μου αρέσει να πειράζω τη συσκευή (γι αυτό είμαι μέλος στο συγκεκριμένο forum άλλωστε) έως ένα λογικό ratio ρίσκου/ώφελος. Μέχρι εκεί. Αν βέβαια μου τη βαρέσει καμμιά μέρα μπορεί να ασχοληθώ με τη 2.2.1, αλλά μέχρι τότε προτιμώ να κάνω αυτό που συμβουλεύετε κι άλλους χρήστες, να χαρώ όσο μπορώ περισσότερο το τηλέφωνο που χρυσοπλήρωσα ;) Καταλαβαίνω τί λες, αλλά και πάλι επιμένω ότι μια επίσημη αναβάθμιση μέσω Kies (έστω και με το ξεγέλασμα του patcher) είναι "κατώτερο" hack από την αλλαγή του filesystem που κάνει το OCLF. Και η 2.2.1 πολύ καλύτερη ROM από οποιαδήποτε Eclair. απο την στιγμη που θα κανουμε hacking το επισημο kies μεσω kies patcher γιανα περασουμε την jph η ακομα και την jpy οταν θα βγει η επισημη αναβαθμιση μεσω kies π.χ η 2.2.2 η και 2.3 και δωθει για ελλαδα θα μπορεσει το επισημο kies να μας τις δωσει η το hacking θα κανει αδυνατη την αναβαθμιση? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πάλι, ξανά, για άλλη μια φορά. Για την JPH, μόνο οι JG1 είναι νόμιμοι και μπορούν να βάλουν την 2.2 με το patch του Κies, και μόνο αυτοί θα βλέπουν μετά κανονικά τις αναβαθμίσεις. Edited January 2, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ρε παιδια γιατι οταν παω να αποθηκευσω μια επαφη μου γραφει οτι το ονομα ειναι πολυ μεγαλο και δεν μπορει να αποθηκευτει ( 8 χαρακτηρες ) αλλα οταν γραψω το ιδιο ονομα στα Αγγλικα το αποθηκευει κανονικα :blink: ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ρε παιδια γιατι οταν παω να αποθηκευσω μια επαφη μου γραφει οτι το ονομα ειναι πολυ μεγαλο και δεν μπορει να αποθηκευτει ( 8 χαρακτηρες ) αλλα οταν γραψω το ιδιο ονομα στα Αγγλικα το αποθηκευει κανονικα :blink: Υποθέτω για τον ίδιο λόγο που δε μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 χαρακτήρες...τα ελληνικά γράμματα υπολογίζονται για περισσότεροι χαρακτήρες για κάποιο λόγο. Δοκίμασε να το γράψεις με κεφαλαία, έτσι το αποθηκέυει; *Επίσης, και αυτό το μήνυμα θα μεταφερθεί στο κύριο θέμα του Galaxy S απο το θέμα Ηacks/root κτλ, μιας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με hack ή root. Σας παρακαλώ θερμά για άλλη μια φορά να ποστάρετε στα αντίστοιχα θέματα...από το πρώι έχω μεταφέρει τουλάχιστον 50 μηνύματα από δω κι από κει...αν συνεχίσει αυτό, απλά θα βγαίνουν off-topic τα μηνύματα για να ξαναγραφτούν από σας στο θέμα που πρέπει... Ευχαριστώ. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχει βρει κανείς λύσεις για τις καρτέλες στα τηλέφωνα των επαφών; Δεν υπάρχει πλέον με τη 2.2 η επιλογή "Δευτερεύον" όπου έτσι έδεινε κάποιος σε μια καρτέλα ο,τι όνομα-τιτλο ήθελε... Υπάρχουν ΜΟΝΟ οι εργαστασιακές ρυθμίσεις από τις οποίες επίσης απουσιάξει ακόμα και η λεξη "Σπίτι" ή "Σταθερό". Έχει μόνο τη λέξη κινητό! Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Όχι δεν διαγράφεται αλλά καλού κακού δεν βλάπτει να έχεις ένα backup του /efs για παν ενδεχόμενο. thx και κατι αλλο ρε παιδια... Η επιλογη για "δεδομενα φοντου" στο section του συγχρονισμου τι ακριβως κανει ρε παιδια? Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Έχει βρει κανείς λύσεις για τις καρτέλες στα τηλέφωνα των επαφών; Δεν υπάρχει πλέον με τη 2.2 η επιλογή "Δευτερεύον" όπου έτσι έδεινε κάποιος σε μια καρτέλα ο,τι όνομα-τιτλο ήθελε... Υπάρχουν ΜΟΝΟ οι εργαστασιακές ρυθμίσεις από τις οποίες επίσης απουσιάξει ακόμα και η λεξη "Σπίτι" ή "Σταθερό". Έχει μόνο τη λέξη κινητό! Τί εννοείς δευτερέυον; Εμένα έχει mobile, home, work, work fax, home fax, page, other, και custom. Που (χαχα), τώρα που το γύρισα στα Ελληνικά να δω, έχουν μεταφράσει το "Home" ως "Aρχική Σελίδα"... μάλλον είναι αυτό το "Σπίτι" που ψάχνεις... :lol: Και μπορείς ένα από αυτά να το ορίσεις ως default. Tί ακριβώς θες να κάνεις; thx και κατι αλλο ρε παιδια... Η επιλογη για "δεδομενα φοντου" στο section του συγχρονισμου τι ακριβως κανει ρε παιδια? Aυτό κάνει συγχρονισμό κάθε τόσο με τους servers της google, π.χ. για να σου πει ότι υπάρχει update στο market για κάποια εφαρμογή σου, κτλ., καθώς και άλλες εφαρμογές που έχουν περιοδική ανανέωση/συγχρονισμό. Αν το απενεργοποιήσεις θα γλυτώσεις λίγη μπαταρία, αλλά δε θα μπορείς να μπεις στο market μέχρι να το ξαναενεργοποιήσεις. Edited January 2, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχει βρει κανείς λύσεις για τις καρτέλες στα τηλέφωνα των επαφών; Δεν υπάρχει πλέον με τη 2.2 η επιλογή "Δευτερεύον" όπου έτσι έδεινε κάποιος σε μια καρτέλα ο,τι όνομα-τιτλο ήθελε... Υπάρχουν ΜΟΝΟ οι εργαστασιακές ρυθμίσεις από τις οποίες επίσης απουσιάξει ακόμα και η λεξη "Σπίτι" ή "Σταθερό". Έχει μόνο τη λέξη κινητό! Επειδή εγώ το έχω στα αγγλικά και δεν είχα πρόβλημα από τα + - μπορείς να διαλέξεις τα στάνταρ που έχει συν να φτιάξεις δικά σου labels επιλέγοντας το "custom"... το γύρισα στα ελληνικά για να δω πως το βγάζει και η επιλογή custom είναι ως "Αγαπημένα" (άντε βγάλε άκρη τώρα από την μετάφραση!!!) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Υποθέτω για τον ίδιο λόγο που δε μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 χαρακτήρες...τα ελληνικά γράμματα υπολογίζονται γιπερισσότεροι χαρακτήρες για κάποιο λόγο. Δοκίμασε να το γράψεις με κεφαλαία, έτσι το αποθηκέυει; Οχι ουτε με κεφαλαια το αποθηκευει . Edited January 2, 2011 by Tyxerakias ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Οχι ουτε με κεφαλαια το αποθηκευει . Χμμ.. sorry δε μπορώ να βοηθήσω, το τηλέφωνό μου είναι στα Αγγλικά... ίσως και να μη γίνεται. Κανείς καμιά ιδέα παιδιά; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Οχι ουτε με κεφαλαια το αποθηκευει . Όταν λες δεν το αποθηκεύει τι εννοείς? Πετάει κάποιο μήνυμα ή σου λέει αποθηκεύτηκε και δεν την βρίσκεις? Επίσης σαν τι επαφή την σώζεις? Google? Phone? Αν και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και σαν Επαφή τηλεφώνου ή Google την σώζει κανονικά Edit. Είδα ότι γράφεις το μήνυμα που σου πετάει. Edited January 2, 2011 by Tyxerakias Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Όταν λες δεν το αποθηκεύει τι εννοείς? Πετάει κάποιο μήνυμα ή σου λέει αποθηκεύτηκε και δεν την βρίσκεις? Επίσης σαν τι επαφή την σώζεις? Google? Phone? Αν και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και σαν Επαφή τηλεφώνου ή Google την σώζει κανονικά Edit. Είδα ότι γράφεις το μήνυμα που σου πετάει. Στα Ελληνικα μονο μεχρι 6 χαρακτηρες δεχεται για να αποθηκευση την επαφη ενω στα Αγγλικα ολο το ονομα . Edited January 2, 2011 by Tyxerakias ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Στα Ελληνικα μονο μεχρι 6 χαρακτηρες δεχεται για να αποθηκευση την επαφη ενω στα Αγγλικα ολο το ονομα . Ναι αλλά άλλο σε ρώτησα, οι επαφές σου είναι Google ή τηλεφώνου? Edited January 2, 2011 by Tyxerakias Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλημέρα και καλη χρονιά! Εχω ένα προβλημα με την μπαταρία... Τις τελευταίες 2-3 φορες όταν παω να φορτισω το τηλεφωνο (ενω εχει ηδη κλεισει απο μπαταρια) μετα απο 2-3 λεπτα που φορτιζει μου δειχνει οτι το ποσοστο της μπαταριας ειναι 35-40%. Εχει τυχει σε κανεναν αλλον; anyone??? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 anyone??? :( Ψάξε στο φορουμ για battery calibration έχει αναφερθεί αρκετές φορές Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Στα Ελληνικα μονο μεχρι 6 χαρακτηρες δεχεται για να αποθηκευση την επαφη ενω στα Αγγλικα ολο το ονομα . Ναι αλλά άλλο σε ρώτησα, οι επαφές σου είναι Google ή τηλεφώνου? μαλον εχει δικιο ο @Stinger,πρεπει να κανεις την αποθηκευση σε μερος που δεν επιτρεπει μεγαλα ονοματα,στο google που το βαζω σαν επιλογη αποθηκευω πολυ μεγαλα ονοματα Edited January 2, 2011 by Tyxerakias Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Ναι αλλά άλλο σε ρώτησα, οι επαφές σου είναι Google ή τηλεφώνου? Τηλεφωνου αλλα εχθες τις περασα και στον λογαριασμο μου google συμφωνα με τις οδηγιες του Τony OK εκανα συγχρονισμο με google και τωρα αποθηκευονται κανονικα . Ευχαριστω παιδια , μονο πειτε μου πως μπορω να σβησω τις αλλες να μην εχω διπλες εγγραφες ? Edited January 2, 2011 by Tyxerakias ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλησπέρα παλικάρια. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε. Για το θέμα με τους 6 χαρακτήρες στις επαφές, κατά 99% ο φίλος πάει να αποθηκεύσει μια επαφή στην sim. Εκεί υπάρχουν τέτοια θεματάκια, ειδικά αν η sim είναι και παλιά. Στις επαφές google δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός σίγουρα !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Τηλεφωνου αλλα εχθες τις περασα και στον λογαριασμο μου google συμφωνα με τις οδηγιες του Τony Όταν κάνεις νέα επαφή σε ρωτάει που θέλεις να αποθηκευτεί. Διάλεξε google και πες μας εαν σε αφήνει να αποθηκεύσεις μεγάλο όνομα στα Ελληνικά. Edited January 2, 2011 by Tyxerakias Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Όταν κάνεις νέα επαφή σε ρωτάει που θέλεις να αποθηκευτεί. Διάλεξε google και πες μας εαν σε αφήνει να αποθηκεύσεις μεγάλο όνομα στα Ελληνικά. OK εκανα συγχρονισμο με google και τωρα αποθηκευονται κανονικα . Ευχαριστω παιδια , μονο πειτε μου πως μπορω να σβησω τις αλλες να μην εχω διπλες εγγραφες ? ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Τί εννοείς δευτερέυον; Εμένα έχει mobile, home, work, work fax, home fax, page, other, και custom. Που (χαχα), τώρα που το γύρισα στα Ελληνικά να δω, έχουν μεταφράσει το "Home" ως "Aρχική Σελίδα"... μάλλον είναι αυτό το "Σπίτι" που ψάχνεις... :lol: Και μπορείς ένα από αυτά να το ορίσεις ως default. Tί ακριβώς θες να κάνεις; . Αυτο που ήθελα ήταν ουσιαστικά η ελληνική μετάφραση για το Custom... Το οποιο τελικά είναι "αγαπημένα" στη εκδοση 2.2 που φοραει τωρα. Στην προηγούμενη εκδοση, 2.1, ήταν με την ονομασία "δευτερευον"... Τελος καλο, ολα καλα... Με το αγαπημε ονομαζω οπως θέλω τα Labels και είμαστε κομπλε... Ευχαριστώ, καλό βράδυ και καλή εβδομάδα! Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Παιδια εγω περασα την 2.2 και μπηκα στο απορρητο/επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων/ επαναφορα ρυθμισεων τηλεφωνου και θεωρω οτι εκανα hardreset.εκανα τελικα?μηπως το hardreset γινεται μονο μεσω recovery mode η ειναι το ιδιο οπως κ να το κανεις? Και κατι ακομα,που θα βρω το πληκτρολογιο htc ime η ενα αλλο καλο ελληνικο πληκτρολογιο γιατι σκοπευω να περασω την 2.2.1? Ευχαριστω εκ των προτερων. s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Παιδια εγω περασα την 2.2 και μπηκα στο απορρητο/επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων/ επαναφορα ρυθμισεων τηλεφωνου και θεωρω οτι εκανα hardreset.εκανα τελικα?μηπως το hardreset γινεται μονο μεσω recovery mode η ειναι το ιδιο οπως κ να το κανεις? Και κατι ακομα,που θα βρω το πληκτρολογιο htc ime η ενα αλλο καλο ελληνικο πληκτρολογιο γιατι σκοπευω να περασω την 2.2.1? Ευχαριστω εκ των προτερων. ναι του εκανες reset...αμα θες κανε και αυτο αλλα χανονται τα παντα οποτε πρεπει να εχεις backup *2767*3855# το htc ime το κατεβαζεις απο το xda και διαβαζεις τις οδηγιες για να το κανεις εγκατασταση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Οταν ανοιγω το gallery γινεται να μην μου εμφανιζει τα video? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts