Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αυτο το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=821698 βλεπω οτι υπαρχει και μια αλλη μεθοδος για αυτους που εχουν x0 μετα το OFNI,ειναι εκει που λεει Heimdall Method στο παραπανω link.Πριν το δοκιμασεις ωστοσο,παρε και καμια αλλη γνωμη,γιατι ειμαι νεος χρηστης και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου.

Χμμ σε αυτο το link εχει και εναν πολυ απλο τροπο για επαναφορα τoυ 3 button combo με ενα απλο fixακι. Δεν το ειχα ξαναδει καλο. Thanks:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια τελικα κατι official μεσω kies εχει βγει; μπορω να κανω update ετσι απλα χωρις να ροοταρω;

Sent from my GT-I9000

Παιδια τελικα κατι official μεσω kies εχει βγει; μπορω να κανω update ετσι απλα χωρις να ροοταρω;

Sent from my GT-I9000

Όχι δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα. Όταν κυκλοφορήσει θα το καταλάβεις γιατί τη μέρα εκείνη θα πέσουν οι servers του φόρουμ:p

Όταν είναι φλασαρεις τότε θα κανεις update χωρίς να χρειάζεσαι τιποτα

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

red_herring & kyrillos13,

ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ευχαριστώ πολύ πολύ που βοηθάτε εναν νέο της παρέας! Το κίνητο δεν έχει κλείσει 24ώρες στα χέρια μου και το έχω ξεψαχνίσει! έπονται και άλλες ερωτήσεις σύντομα!!!

Ευχαριστώ και πάλι!

Βασίλης!

Μαλιστα. Οντως τα ποστς θα πεφτουν βροχη.Το galaxy tab πως ειναι δυνατον να εχει επισημη 2. 2 και ο γαλαξιας ακοοοομη;

Sent from my GT-I9000

Μαλιστα. Οντως τα ποστς θα πεφτουν βροχη.Το galaxy tab πως ειναι δυνατον να εχει επισημη 2. 2 και ο γαλαξιας ακοοοομη;

Sent from my GT-I9000

το tab νομίζω βγήκε με 2.2

η βονταφoνε έχει βγάλει 2.2

έξω η 2.2 έχει βγεί εδώ και καιρό (πλέον υπάρχει η 2.2.1 σε αγγλία)

το θέμα είναι ότι ελλάδα για συσκευές εκτός vodafone δεν υπάρχει κάτι

Καλημερα σας...

Πρεπει να αποφασισω λιαν συντομως για το αν θα παω σε 8 'η 16gb καρτουλα μιας και με τον ρυθμο που κατεβαζω εφαρμογουλες και τις κραταω δεν θα μου μεινει mb...:p

Στο θεμα μας...

εχω χασει λιγο την μπαλα αναμεσα στις sd καρτες και δεν ξερω προς τα που να κοιταξω...εχω μπερδευτει με τα class 4-6-8 transfer rate write rate κοκ...

θα εχω θεμα με 4class msdhc καρτουλα σε ταινιες-βιντεο κ παιχνιδια που θελω να βλεπω ???

δινουνε min 4mb/sec αλλα αρκουνε?? 'η πρεπει να δω απο class 6+???

συγκεκριμενα αυτη η sundisk ultra class 6 πρεπει να ειναι πιο μπροστα απολες αποτι διαβαζω αλλα και τα 70+ ευρω μου φαινονται πολλα οταν με τα μισα παιρνω kingston, class 4 βεβαια... απο την αλλη βρηκα μια pretec στα 40 ευρω class 6 αλλα δεν γνωριζω τι ρολο βαραει η συγκεκριμενη εταιρεια....

τα φωτα σας και sorry αν σας κουρασα πρωϊνιατικα...:D:D:D

κανεις βρε παιδες???:O:O:O:(

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

κανεις βρε παιδες???:O:O:O:(

έλα φιλε μου. λοιπόν δεν έχω το galaxy s αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με class 4 sd.. οι άλλες είναι πολύ ακριβές ακόμα. εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα την kingstone και θαμουν κομπλέ. αλλά σε περίπτωση που δεν κάνει πηγαίνεις στο κατάστημα για αλλαγή και τους το λες. χαλαρά στην αλλάζουν. :)

παιδια ακολούθησα τη διαδιακασία απο το xda (KIES registry patcher & upgrade) και εβαλα την αγγλική 2.2.1.

Ολα καλα και ολα ωραια, πολυ γρήγορη, ΑΛΛΑ:

- δε φαινεται να παιζει το root (δοκίμασα superoneclick αλλα ενω η διαδικασία έγινε επιτυχως, στην πράξη δεν φαινεται να έχει γίνει, γιατι πχ δε παιζει το titanium)

- δε μπορω να βαλω ελληνικό swype, προσπαθησα με διαφορους τρόπους, μου βγάζει παντα οτι δε μπορω να το εγκαταστήσω.

Υπάρχει καποιος να του έχουν λειτουργήσει τα πιο πανω;

Εαν οχι, Υπάρχει τρόπος πχ μεσω odin να παω πισω σε JM5 σύμφωνα με τα hacks/roots του τυχεράκια;

βοήθεια :wacko: :!:

παιδια ακολούθησα τη διαδιακασία απο το xda (KIES registry patcher & upgrade) και εβαλα την αγγλική 2.2.1.

Ολα καλα και ολα ωραια, πολυ γρήγορη, ΑΛΛΑ:

- δε φαινεται να παιζει το root (δοκίμασα superoneclick αλλα ενω η διαδικασία έγινε επιτυχως, στην πράξη δεν φαινεται να έχει γίνει, γιατι πχ δε παιζει το titanium)

- δε μπορω να βαλω ελληνικό swype, προσπαθησα με διαφορους τρόπους, μου βγάζει παντα οτι δε μπορω να το εγκαταστήσω.

Υπάρχει καποιος να του έχουν λειτουργήσει τα πιο πανω;

Εαν οχι, Υπάρχει τρόπος πχ μεσω odin να παω πισω σε JM5 σύμφωνα με τα hacks/roots του τυχεράκια;

βοήθεια :wacko: :!:

καλημέρα. λοιπόν σχετικά με το titanium έλενξε αν έχεις το busybox. άνοιξε το titanium και λέει κάτω δεξιά "problems", πάτα το και θα κατεβάσει το busybox ώστε να λειτουργεί το titanium.

για το swype δεν ξέρω.

Sent from my GT-I9000

Εμ ο γαλαξιας εκανε ντεμπουτο το Μαη και πουλησε οτι ηταν να πουλησει. Το tab εχει απεναντι το ipad και πρεπει να εχει καποια ατου κι αυτο...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

καλημέρα. λοιπόν σχετικά με το titanium έλενξε αν έχεις το busybox. άνοιξε το titanium και λέει κάτω δεξιά "problems", πάτα το και θα κατεβάσει το busybox ώστε να λειτουργεί το titanium.

για το swype δεν ξέρω.

για το titanium επεσες μεσα! :)

Αν μου βρεις λύση για το swype θα μεινω με το 2.2.1

για το titanium επεσες μεσα! :)

Αν μου βρεις λύση για το swype θα μεινω με το 2.2.1

τελικα το χεις κανει ρουτ?αν ναι εδω θα βρεις οτι θες για το πληκτρολογιο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

τελικα το χεις κανει ρουτ?αν ναι εδω θα βρεις οτι θες για το πληκτρολογιο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103

ναι τελικα εχει γινει root αφου παιζει το titanium!

Καλημέρα σε ολη την παρεα,

μπορώ να κάνω adb σε recovery mode αν εχει πάθει κάτι το τηλέφωνο και δεν ανοίγει?

Οχι για να αναγνωριστει το τηλ απο τον adb πρεπει να λειτουργει κανονικα. Τι προβλημα εχει ακριβως?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

το εικωνιδιο superuser στο εμφανιζει???

ναι φιλε, κανονικοτατα, τελικα το titanium ηθελε αυτο το update στο busybox και επαιξε κανονικα. Αυτη τη στιγμή κανω επαναφορα εφαρμογων κ δεδομενων!

για ροοτ χρησιμοποιησα superoneclick xda, αφου αυτο ειδα οτι επαιξε στους περισσοτερους με 2.2.1

Θα δοκιμασω να δω αν μπορω να βαλω κ ελληνικο swype.

ναι φιλε, κανονικοτατα, τελικα το titanium ηθελε αυτο το update στο busybox και επαιξε κανονικα. Αυτη τη στιγμή κανω επαναφορα εφαρμογων κ δεδομενων!

για ροοτ χρησιμοποιησα superoneclick xda, αφου αυτο ειδα οτι επαιξε στους περισσοτερους με 2.2.1

Θα δοκιμασω να δω αν μπορω να βαλω κ ελληνικο swype.

πηγαινε στη σελιδα που ποσταρα στους οδηγους για νεους χρηστες και θα βρεις οτι θες για πληκτρολογιο

Οχι για να αναγνωριστει το τηλ απο τον adb πρεπει να λειτουργει κανονικα. Τι προβλημα εχει ακριβως?

Οχι δεν εχει κάποιο πρόβλημα, ηταν ερώτηση περισσότερο για να ξέρω αμα πάθει γιατι με τρώει τελευταία το χέρι μου :p

Οχι δεν εχει κάποιο πρόβλημα, ηταν ερώτηση περισσότερο για να ξέρω αμα πάθει γιατι με τρώει τελευταία το χέρι μου :p

Α οκ νομισα επαθε κατι:)

Αν δεν εχεις τα 3 κουμπια ενεργοποιημενα ειναι ζορικα τα πραγματα. Μπορεις να τα επαναφερεις οπως περιγραφεται στους οδηγους αλλα εθελει πολλη προσοχη. Αν τα εχεις και σου κολλησει, απλα με τα κουμπια ξαναμπαινεις σε donwload και φλασαρεις απο την αρχη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδες μπορεί να μου πεί κάποιος που μπορώ να βρώ τα αρχεία για να τα βάλω στο odin για την 2.2.1 κ που τα βαζουμε το καθένα (π.χ. στο pda ποιο βάζω).Κ μετά τί πρέπει να κάνω ώστε να λειτουργούν όλα τέλεια??Δεν με ενδιαφέρει για ελλινικό swype

Μια μικρη επισημανση Παναγιωτη, και κανονικα να μην λειτουργει (πχ να εχει κολλησει στο S λογω λαθους μας), αν ειναι ενεργοποιημενο το debug λειτουργει το adb. Με εχει σωσει κανα δυο φορες απο νεο φλασαρισμα, αφου ειχα περασει ενα προβληματικο framework οποτε απλως pushαρα το original :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μια μικρη επισημανση Παναγιωτη, και κανονικα να μην λειτουργει (πχ να εχει κολλησει στο S λογω λαθους μας), αν ειναι ενεργοποιημενο το debug λειτουργει το adb. Με εχει σωσει κανα δυο φορες απο νεο φλασαρισμα, αφου ειχα περασει ενα προβληματικο framework οποτε απλως pushαρα το original :)

Α ναι Πετρο δεν το ηξερα. Ειχα την εντυπωση οτι απο τη στιγμη που δεν bootαρει το κινητο δεν αναγνωριζεται απο το adb. Δηλαδη αν καποιος δεν εχει τα 3 κουμπια και μπει στο download mode μεσω adb, αν παει κατι στραβα στο flashing και κολλαει στην αρχικη οθονη με τα γραμματα η στο S, λες οτι θα αναγνωριστει κανονικα απο το adb ωστε να ξαναμπεις σε download (αφου ειναι ηδη ενεργοποιημενο το debugging απο πριν)?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...