mylogic_x Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ωραιος, έβαλα το autokiller αλλαξα ρυθμισεις και τελος ....ευχαριστώ πολυ τώρα ψάχνω το Tο lagfix του RyanZA, ή το oclf αλλα δεν τα βρίσκω πουθενα, στο market δεν είναι παντως! καμια ιδεα? Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 το κατεβαζεις απο το site το περνας στο κινητο και το τρεχεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784691 οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) ρε παιδια τωρα θα με κραξετε, αλλα δεν ειχα δει τα links στα faqs... ειστε θεοι (και σορυ αν σας μαμησα την συζητηση) το μαρκετ access πως μπαινει? επίσης δεν έχω καταλάβει πως γίνεται μεταφορά εφαρμογών στην sd καρτα Edited December 8, 2010 by mylogic_x Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ρε παιδια τωρα θα με κραξετε, αλλα δεν ειχα δει τα links στα faqs... ειστε θεοι (και σορυ αν σας μαμησα την συζητηση) το μαρκετ access πως μπαινει? επίσης δεν έχω καταλάβει πως γίνεται μεταφορά εφαρμογών στην sd καρτα με την 2.1 δεν γινεται μεταφορα εφαρμογων στην sd,μονο στην froyo υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,αλλα δεν υπαρχει λογος να το κανεις γιατι η μνημη του galaxy ειναι πολυ μεγαλη και δεν θα συναντησεις προβλημα πουθενα Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μπορει καποιος να μου πει πως βλεπω τις Paid εφαρμογες στο market ειμαι root ! Το ξερω οτι εχει δωθει η απαντηση σε καποιες απο τις υπολοιπες σελιδες του thread αλλα το χρειαζομαι αμεσα οποιος μπορει παρακαλω ας μου πει . Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδια γιατι συννηθως καθε φορα μου δεσμευεται 220mb ram??εχω το minfree σε strict μονο σε οτι αφορα την μνημη... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Παιδια γιατι συννηθως καθε φορα μου δεσμευεται 220mb ram??εχω το minfree σε strict μονο σε οτι αφορα την μνημη... το minfree δεν κρατα τις ρυθμισεις,εχει καποιο θεμα γι αυτο και χρησιμοποιουμε οι περισσοτεροι τον autokiller,κανει την ιδια δουλεια,βαλε το καλυτερα σε agressive mode η δες τις ρυθμισεις που προτεινει ο Αντωνης (tonyk) στην υπογραφη του,εχει ασχοληθει περισσοτερο με την εφαρμογη αυτη. Edited December 8, 2010 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 μπορει καποιος να μου πει πως βλεπω τις Paid εφαρμογες στο market ειμαι root ! Το ξερω οτι εχει δωθει η απαντηση σε καποιες απο τις υπολοιπες σελιδες του thread αλλα το χρειαζομαι αμεσα οποιος μπορει παρακαλω ας μου πει . Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Market access σε rooted κινητο εννοειται, αν και εχει απαντηθει γυρω στις 6767567567867 φορες...Ας το προσεξουμε λιγο αυτο παιδια... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αντε σιγα σιγα θα λαλησουν τα οργανα και για μας. το πληκτρολογιο απο το gingerbread ηδη εγινε ported για το galaxy s. http://www.xda-developers.com/android/gingerbread-keyboard-port-to-samsung-i9000/ LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) να κανω μια απλη ερωτηση...; εδω μεσα ποσοι εχουν branded κινητο; εμενα μαλλον μου φθανει ενα branded μεχρι την Παρασκευη και δεν ξερω καν απο ποια χωρα.. :D Edited December 8, 2010 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 κάποιο λάθος κάνεις, ίσως να το κάνω και γω:rolleyes: η ram του κινητου ειναι 326 mb όταν πάω να βάλω οτιδήποte απλά κολλάει καμιά ιδέα? ram = προσωριμη μνημη οπως στους υπολογιστες απαραιτητη για να τρεχει το συστημα rom = χωρητικοτητα μνημης πχ 5 γιγα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παντως στο minfree δοκιμασα και τις 4 επιλογες aggresive,strict,optimum,moderate και το quandrant μου εβγαλε μεγαλυτερη τιμη στο optimum...δεν παιζει ρολο αυτο?? οι αρχικες ρυθμισεις ειναι moderate? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παντως στο minfree δοκιμασα και τις 4 επιλογες aggresive,strict,optimum,moderate και το quandrant μου εβγαλε μεγαλυτερη τιμη στο optimum...δεν παιζει ρολο αυτο?? οι αρχικες ρυθμισεις ειναι moderate? Μην το κοιτας το quadrant. Δεν μπορεις να καταλαβεις ποιο ειναι το πιο βολικο για σενα αν δεν κρατησεις την καθε επιλογη 2-3 μερες για να την δοκιμασεις. Η καλυτερη επιλογη κατ' εμε ειναι το strict και μπορεις να βρεις ολοκληρη αναλυση εδω μεσα (του TonyK νομιζω σορρυ αν κανω λαθος) που εξηγει γιατι η επιλογη αυτη ειναι η ιδανικη. Κανε μια αναζητηση. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 οκ γιατι και εγω strict ειχα...οποτε να βγαλω το autokiller? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ενταξει... Σε φοιτητες αν δινανε σαν εργασια την ετοιμασια του ελληνικου update, θα το ειχανε ετοιμο σε 15 μερες. Ελεος, θελουν να λεγονται και επαγγελματιες... Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καλα θα τρελαθώ! Kαι εγώ με official 2.1 είμαι (JM2) αλλά αυτά δε τα έχω..Η αυτόματη ανανέωση των apps είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλω απο froyo. Στάνταρ έχεις 2.1? Γνωρίζει κανένας τι παίζει εδώ? Επιβεβαιώνω και εγώ με 2.1 και συγκεκριμένα την αρχαία jg1, εκεί που σου δείχνει τις αναβαθμίσεις υπάρχει μια επιλογή "Update all" και αν επιλέξεις μια εφαρμογή από τις διαθέσιμες εμφανίζει τρείς καρτέλες πάνω πάνω τις "About" "Comments" και "Related" συν την επιλογή "Allow automatic updating" αν θέλεις να την τικάρεις :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παντως στο minfree δοκιμασα και τις 4 επιλογες aggresive,strict,optimum,moderate και το quandrant μου εβγαλε μεγαλυτερη τιμη στο optimum...δεν παιζει ρολο αυτο?? οι αρχικες ρυθμισεις ειναι moderate? βαλε στο autokiller τις τιμες 40,50,60 και δουλεψε το 2-3 μερες και πες μου. θα δεις οτι θα σου δουλευει σουπερ το κινητο σου. ειναι οι τιμες που εχω καταληξει εγω στην δικη μου jg1. ειναι τιμες αναμεσα σε optimum και strict. εχω κανει πολλα τεσταρισματα και πολλους πειραματισμους, και αυτες οι τιμες ειναι οι καλυτερες που εχω καταληξει. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Καλησπερα,θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να αναβαθμισω σε φρογιο.Εχω αγορασει το τηλεφωνο απο αγγλια και εχw περασει την JFB... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) οκ γιατι και εγω strict ειχα...οποτε να βγαλω το autokiller? Ασε το strict και πειραματισου λιγο. edit - ειδα οτι απαντησε και ο Αντωνης. Δοκιμασε αυτο που σου ειπε, εχει ασχοληθει επισταμενως με το θεμα. Edited December 8, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 βαλε στο autokiller τις τιμες 40,50,60 και δουλεψε το 2-3 μερες και πες μου. θα δεις οτι θα σου δουλευει σουπερ το κινητο σου. ειναι οι τιμες που εχω καταληξει εγω στην δικη μου jg1. ειναι τιμες αναμεσα σε optimum και strict. εχω κανει πολλα τεσταρισματα και πολλους πειραματισμους, και αυτες οι τιμες ειναι οι καλυτερες που εχω καταληξει. και με ενεργοποιημενο το minefree σε strict η οχι?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αν ειναι δυνατον να αγοραζουμε δευτερο κινητο γιατι 600 ευρω τηλ δεν δουλευει σωστα το ξυπνητηρι,ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος γιατι ειναι η 2η φορα που καθυστερω στην δουλεια!απο αυριο αυτο θα κανω φιλε μου,την πρωτη το συγχωρεσα(λεω κολλημα ηταν) τωρα δεν του εχω εμπιστοσυνη! τα ειπαμε και τα ξαναλεμε!!!ανοιχτο κινητο ανοιχτο το ξυπνητηρι κλειστο κινητο δεν εχει ξυπνητηρι.γιατι???ειναι εξυπνο κινητο με ηλιθια λογικη στο θεμα αφυπνισης!!!:lol: galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 τα ειπαμε και τα ξαναλεμε!!!ανοιχτο κινητο ανοιχτο το ξυπνητηρι κλειστο κινητο δεν εχει ξυπνητηρι.γιατι???ειναι εξυπνο κινητο με ηλιθια λογικη στο θεμα αφυπνισης!!!:lol: Ο φιλος εχει προβλημα με ανοιχτο κινητο και ανοιχτο ξυπνητηρι, κατι που εχει παρατηρηθει πολλες φορες. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 εχει παρατηρησει κανεις οτι στο η λιστα στο αρχειο κλησεων δεν scrollaρει τοσο smooth οσο στη λιστα με της επαφες? Εχω lagfix και 2.1... Αυτο το παρατηρω μονο στο αρχειο κλησεων Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSis Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) εχει παρατηρησει κανεις οτι στο η λιστα στο αρχειο κλησεων δεν scrollaρει τοσο smooth οσο στη λιστα με της επαφες? Εχω lagfix και 2.1... Αυτο το παρατηρω μονο στο αρχειο κλησεων φυσιολογικο... στις επαφες διαβαζει και δειχνει μονο ονοματα και φωτογραφιες ενω στις κλησεις επιπλεον τον αριθμο, την ημερα και ωρα και το ειδος της κλησης (απλη κληση ή βιντεοκληση, αναπαντητη-εισερχομενη-εξερχομενη) αν θυμαμαι καλα. Edited December 8, 2010 by MSis Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μόλις διαπίστωσα ότι το market αναβαθμίστηκε. Όταν πας να αναβαθμίσεις πλέον μια εφαρμογή σου έχει επιπλέον 2 tabs με επιλογές Σχόλια και άλλη μία Σχετικά. Αυτά μέχρι πρότινος υπήρχαν στο κάτω μέρος της ανάλυσης της εκάστοτε εφαρμογής. Ένα ακόμα πολύ βοηθητικό feature, είναι αυτό της αυτόματης ενημέρωσης της εφαρμογής, που έχεις ήδη εγκατεστημένη. Σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά υπάρχει η ελεύθερη επιλογή αν θες να αναβαθμίζεται αυτόματα ή χειροκίνητα. {είμαι με επίσημη eclair 2.1 jm} Και σε εμενα εγινε αναβαθμιση του MArket σημερα....Εχω και εγω 2.1 Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts