Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω οτι είναι υπερβολή γιατι κάπου διάβασα οτι εχουν και αρκετά μικρότερη κατανάλωση γιατι δεν λειτουργεί ενας πυρήνας στο 100% αλλά 2 στο 50%...Θα ειναι πιο smooth σε θέματα multitasking επίσης.

αυτο για την αυτονομια θα το δουμε...

αυτο που θελω να πω για τους επεξεργαστες κτλ ειναι

η google θα βγαζει λειτουργικα το οποια θα κανουν optimization στην δικια της συσκευη, εν προκειμενω το nexus s

ενα λειτουργικο αν ειναι optimized για μονοπυρινο Cortex A8, αμα το βαλεις σε συσκευη με 4 πυρηνες δεν νομιζω οτι θα υπαρχει μεγαλη διαφορα...

και εκανα και τη συγκριση μεταξυ galaxy και nexus 1 οπου το galaxy υπερτερει σημαντικα στο θεμα του επεξεργαστη, αλλα στην πλοηγηση μεσα στο λειτουργικο δεν φαινεται αυτη η μεγαλη διαφορα

οποτε πιστευω οτι πραγματικη εκμεταλλευση πολυπυρηνων κινητων για android θα εχουμε οταν βγει και το αντοιστοιχο nexus s2 με διπυρηνο επεξεργαστη

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βοήθεια....

από χθες μου εμφανίζει το εξης μηνυμα:

" Η εφαρμογή market (σε εξέλιση com.android.vending) τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά. "

ενοείται ότι έκανα reboot. Μου είχε βγάλει από την Κυριακή το ίδιο μήνυμα σε άλλαες εφαρμογές τις οποίες τις έβγαλα και τις ξαναέστησα από την αρχή. Με το marκετ τι να κάνω? φοράω την αρχαία XWG1 (pda).

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

οχι εσυ θα εχεις προτεραιοτητα σε σχεση με ολους τους υπολοιπους... :lol: :p

υπομονη για την επισημη 2.2

το ρουτ που γραφει δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες

τωρα για το Kies ας απαντησει καποιος αλλος

νασαι καλα για την απαντηση

(για μια στιγμη χαρηκα οτι θα ειμαι οντως προνομιουχος κ μετα καταλαβα το αστειο!)

Παιδια κανενας με τα ιδια στοιχεια κινητου μπορει να μου πει αν εχω την τελευταια εκδοση 2.1 τουλαχιστον?

νασαι καλα για την απαντηση

(για μια στιγμη χαρηκα οτι θα ειμαι οντως προνομιουχος κ μετα καταλαβα το αστειο!)

Παιδια κανενας με τα ιδια στοιχεια κινητου μπορει να μου πει αν εχω την τελευταια εκδοση 2.1 τουλαχιστον?

Το "τελευταία" είναι σχετικό (αναλόγως του παρόχου από τον οποίο πήρες το τηλέφωνο αν είναι branded κλπ.). Τελευταία, μη τελευταία πάντως μην ελπίζεις σε official αναβάθμιση μέσω Kies για 2.1 ROM. Όλοι μας περιμένουμε την επίσημη αναβάθμιση σε Froyo (2.2). Πάντως και εγώ που ανήκω στη Wind την ίδια έκδοση με εσένα φοράω!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Το "τελευταία" είναι σχετικό (αναλόγως του παρόχου από τον οποίο πήρες το τηλέφωνο αν είναι branded κλπ.). Τελευταία, μη τελευταία πάντως μην ελπίζεις σε official αναβάθμιση μέσω Kies για 2.1 ROM. Όλοι μας περιμένουμε την επίσημη αναβάθμιση σε Froyo (2.2). Πάντως και εγώ που ανήκω στη Wind την ίδια έκδοση με εσένα φοράω!

για να πω την αληθεια παντως παει μια χαρα, δεν εχω κανενα παραπονο ακομα και χωρις lagfix.

Το μονο ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι το GPS. Αν επαιζε αυτο σωστα (ελπιζω με τη 2.2 να διορθωθει??) δε θα με ενοιαζε η αναβαθμιση.

Edited by gk1971

για να πω την αληθεια παντως παει μια χαρα, δεν εχω κανενα παραπονο ακομα και χωρις lagfix.

Το μονο ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι το GPS. Αν επαιζε αυτο σωστα (ελπιζω με τη 2.2 να διορθωθει??) δε θα με ενοιαζε η αναβαθμιση.

Παιδιά που έχουν περάσει τη 2.2 νομίζω πως έχουν μείνει ευχαριστημένοι με το Gps. Εξάλλου και στο changelog της 2.2 αναφέρεται κάποιο fix για το Gps.

Είδωμεν...:)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Στο θέμα των κινητών που λέτε με τους διπύρηνους επεξεργαστές ξεχάσατε να αναφέρετε το εξής.

Τι να το κάνω το κινητό με διπύρηνο επεξεργαστή, όταν οι εφαρμογές που θα εγκαταστήσω, δεν θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τους δύο πυρήνες, εφόσον δεν είναι γραμμένες ώστε να το κάνουν αυτό ????

Όταν βγήκαν οι πρώτοι διπύρηνοι επεξεργαστές στους υπολογιστές αν θυμάστε πολλοί έτρεξαν και τους αγόρασαν γιατί νόμιζαν ότι όλες οι εφαρμογές θα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα.

Στην πραγματικότητα όμως τα προγράμματα δεν ήταν φτιαγμένα ώστε να εκμεταλλεύονται και τον δεύτερο πυρήνα, οπότε στην ουσία δεν άλλαζε κάτι.

Άρα για να αλλάξουμε σελίδα και να πούμε ότι πάμε σε διπύρηνους επεξεργαστές στα κινητά, έχουμε πολύ ψωμί ακόμα.

Γιατί πρώτα απ' όλα θα πρέπει το ίδιο το λειτουργικό να εκμεταλλεύεται τους διαφορετικούς πυρήνες, και μετά να το κάνουν επίσης και οι εφαρμογές.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αν σου χαλασε κατα τη διαρκεια του φλασαρισματος,μπορει να να ανηκεις σε αυτη την περιπτωση (quote απο xda):

"How do Galaxy S phones get bricked when flashing?

Besides the inherent risks like power outs, accidental removal of the USB cable etc. The Galaxy S appears to be running extremely unreliable USB control software.

A failure to flash does not automatically equate to a bricked phone. However if you're extremely unlucky and the flash fails whilst transferring the primary boot-loader, secondary boot-loader or params.lfs (all quite small) than you've got yourself a paper weight that you're hoping Samsung will replace."

Δηλαδη,ισως να εισουν τοσο γκαντεμης που το φλασαρισμα να απετυχε οταν μεταφερονταν οι bootloaders ή το params.lfs(που δεν ξερω τι κανει).

Οχι το κινητο μου δεν χαλασε στη διαρκεια του φλασαρισματος, απλα χαλασε μετα απο πολλα συνεχομενα φλασαρισματα. Η rom εκατσε μια χαρα και δουλεψε και οταν το εκλεισα δεν ξανανοιξε. Παντως αυτο που λεει για το usb του δεν ειναι ψεμα καθως μου εχει τυχει να κολλησει το φλασαρισμα και οταν αλλαξα θυρα usb να γινει κανονικα.

Βγήκε ελληνική επίσημη froyo?

Μην τα λες ετσι αποτομα αυτα:p

Παντως τηλεφωνησε ατομο σημερα στη samsung hellas και του ειπαν πως η αναβαθμιση μεσω kies θα ειναι διαθεσιμη μεχρι το τελος του μηνα. Για να δουμε αν το δουλεμα συνεχιζεται...

θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω format το κινητο δλδ να τα σβησω ολα με το factory reset και τα υπολοιπα σβηνονται τα αρχεια αλλα οι φακελοι στην sd υπαρχουν και αλλα διαφορα αρχεια φανταζομαι που δεν ξερω να σβησω το ιδιο και με φλασαρισμα αλλης rom..ξερει κανεις πως μπορω να το κανω??:)

Μπορεις να κανεις απο το recovery mode (vol up+home button+power button), πατωντας *2767*3855# στον dialer (εκει που παιρνεις τηλεφωνα) και τελος απο τις ρυθμισεις->Απορρητο->επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Στο θέμα των κινητών που λέτε με τους διπύρηνους επεξεργαστές ... θα πρέπει το ίδιο το λειτουργικό να εκμεταλλεύεται τους διαφορετικούς πυρήνες, και μετά να το κάνουν επίσης και οι εφαρμογές.

+1

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

συμφωνα με το θεμα της επισημης αναβαθμησης απο την samsung hellas στο θεμα του techblog το τελευταιο comment που γραφτηκε σημερα απο καποιον ειναι οτι πηρε σημερα την samsung hellas και του απαντησαν οτι η αναβαθμιση μεσω kies θα ειναι διαθεσιμη μεχρι το τελος του μηνα...αντε να δουμε...

συμφωνα με το θεμα της επισημης αναβαθμησης απο την samsung hellas στο θεμα του techblog το τελευταιο comment που γραφτηκε σημερα απο καποιον ειναι οτι πηρε σημερα την samsung hellas και του απαντησαν οτι η αναβαθμιση μεσω kies θα ειναι διαθεσιμη μεχρι το τελος του μηνα...αντε να δουμε...

Τωρα μολις το ειδα κι εγω. Αυτο που εγραψα επανω στο ποστ μου, μου το ειπε φιλος που τηλεφωνησε ο ιδιος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αυτά είπαν και για το Νοέμβριο...:lol::lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παντως τηλεφωνησε ατομο σημερα στη samsung hellas και του ειπαν πως η αναβαθμιση μεσω kies θα ειναι διαθεσιμη μεχρι το τελος του μηνα. Για να δουμε αν το δουλεμα συνεχιζεται...

Συνεχίζεται... :p:p

να παρω τηλ και εγω να δω τι θα μου πουν??:p

να παρω τηλ και εγω να δω τι θα μου πουν??:p

Παρε και ρωτα τους αν θα μας δωσουν gingerbread να τους στειλεις:lol::lol::ninja:

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

χαχα οκ περνω περιμεντε :p αμα τους πω gingerbread θα μου πουν τι ειναι αυτο :p

λοιπον ακουστε να γελασετε τωρα....πηρα τηλεφωνο και αρχισε να με ρωταει μια ονομα,περιοχη,απο τι καταστημα πηρα το κινητο,αριθμο σταθερου και στο τελος μου εδωσε εναν κωδικο πελατη και συμφωνα με αυτον θα τον δινω οταν περνω τηλεφωνο και θα μου λενε...μου ειπε οτι η αναβαθμιση σε 2.2 υπαρχει μογο για την vodafone....δεν τους εχει γινει καποια ενημερωση για το ποτε θα το παρουν και οι υπολοιποι παροχοι και μου λεει λογικα σε κανα 2μηνο...λεω εγω 2μηνο??τοσο πολυ??λεει δεν ξερω να σας πω σιγουρα επειδη δεν μας εχει γινει ενημερωση..και λεω εγω μετα...μηπως ξερετε αν θα παρουμε την αναβαθμιση για 2.3...λεει δεν το ξερουμε αυτο προς το παρον μονο για 2.2 ξερουμε αυτα που σας ειπα...αυτα...τα συμπερασματα δικα σας...:p:lol: Edited by domigr

λοιπον ακουστε να γελασετε τωρα....πηρα τηλεφωνο και αρχισε να με ρωταει μια ονομα,περιοχη,απο τι καταστημα πηρα το κινητο,αριθμο σταθερου και στο τελος μου εδωσε εναν κωδικο πελατη και συμφωνα με αυτον θα τον δινω οταν περνω τηλεφωνο και θα μου λενε...μου ειπε οτι η αναβαθμιση σε 2.2 υπαρχει μογο για την vodafone....δεν τους εχει γινει καποια ενημερωση για το ποτε θα το παρουν και οι υπολοιποι παροχοι και μου λεει λογικα σε κανα 2μηνο...λεω εγω 2μηνο??τοσο πολυ??λεει δεν ξερω να σας πω σιγουρα επειδη δεν μας εχει γινει ενημερωση..και λεω εγω μετα...μηπως ξερετε αν θα παρουμε την αναβαθμιση για 2.3...λεει δεν το ξερουμε αυτο προς το παρον μονο για 2.2 ξερουμε αυτα που σας ειπα...αυτα...τα συμπερασματα δικα σας...:p:lol:

Τσαμπα χρεωθηκες δηλαδη...Αλλα αντι αλλων πραγματικα ενα τεραστιο FAIL στο after sales support αυτης της εταιριας.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ετσι οπως τα λετε αν μου το καθιστερισουν ακομα καμμια εβδομαδα στο servis μπορει και να μου το στειλουν πισω με περασμενη την 2.2 :lol:

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ετσι οπως τα λετε αν μου το καθιστερισουν ακομα καμμια εβδομαδα στο servis μπορει και να μου το στειλουν πισω με περασμενη την 2.2 :lol:

Γιαννη κι εσυ με JM2 θα εισαι τις γιορτες πιστεψε με. Τι εγινε τελικα τους πηρες κανενα τηλεφωνο να μαθεις τι γινεται?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Γιαννη κι εσυ με JM2 θα εισαι τις γιορτες πιστεψε με. Τι εγινε τελικα τους πηρες κανενα τηλεφωνο να μαθεις τι γινεται?

Τους πηρα ρε φιλε αλλα ακομα δεν εχουν κανενα νεο , θα τους ξαναπαρω αυριο να δουμε .

ΓΙΑΝΝΗΣ

red herring ο κυριος που εστειλε επιστολη πηρε απαντηση την δευτερα οπως περιμεναμε???η θα το δωσει το 2.2 η σαμσουνγκ μονο στην βονταφον και στο βλογκ του???:lol::p:D
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

red herring ο κυριος που εστειλε επιστολη πηρε απαντηση την δευτερα οπως περιμεναμε???η θα το δωσει το 2.2 η σαμσουνγκ μονο στην βονταφον και στο βλογκ του???:lol::p:D

Δες στο παρακατω link.

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-android-2-2-9599/

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δες στο παρακατω link.

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-android-2-2-9599/

τωρα περα απο την πλακα καλυψε κανεναν η απαντηση αυτη??:( εγω πιστευω οτι ουτε μαιλ δεν εστειλε φιλε..συντομα...το συντομα μπορει να ναι και μια αιωνιοτητα...:D χθες ημουν στην βονταφον σαλλονικα...ενα μονο θα πω αν νομιζουν οτι θα πουλησει ο γαλαξιας σε βονταφον γιατι θα χει 2.2 και τρεναρει η σαμυ να το βγαλει λογω γιορτων να πουλησουν γελιουνται.ο κοσμος βλεπει τα 530 που κανει και αλλαζουν οπτικη γωνια χαχαχαχαχα οσοι τον αποκτησαμε ειμαστε τυχεροι οι αλλοι με τετοια κριση θα το σκεφτουν να κανουν αγορα....

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

τωρα περα απο την πλακα καλυψε κανεναν η απαντηση αυτη??:( εγω πιστευω οτι ουτε μαιλ δεν εστειλε φιλε..συντομα...το συντομα μπορει να ναι και μια αιωνιοτητα...:D χθες ημουν στην βονταφον σαλλονικα...ενα μονο θα πω αν νομιζουν οτι θα πουλησει ο γαλαξιας σε βονταφον γιατι θα χει 2.2 και τρεναρει η σαμυ να το βγαλει λογω γιορτων να πουλησουν γελιουνται.ο κοσμος βλεπει τα 530 που κανει και αλλαζουν οπτικη γωνια χαχαχαχαχα οσοι τον αποκτησαμε ειμαστε τυχεροι οι αλλοι με τετοια κριση θα το σκεφτουν να κανουν αγορα....

Ε καλα εννοειται κανεναν δεν καλυψε η απαντηση, οπως και στα σχολια που καποιος πηρε τηλ και του ειπαν μεχρι το τελος του μηνα.

Κοιτα για καποιον που δεν εχει διαθεση/χρονο/ γνωσεις να ασχοληθει με πειραγματα και φλασαρισματα ειναι ενα ατου το 2.2 για να παρει το galaxy απο τη vodafone. ΟΚ εγω δεν θα επαιρνα και δεν πηρα ποτε branded κινητο για πολλους λογους, αλλα δεν σημαινει οτι ολοι σκεφτονται το ιδιο. Η τιμη ειναι σιγουρα τσιμπημενη αλλα αυτα τα εχουμε πει...Ειναι και γιορτες στη μεση...Για μενα το κινητο αυτο, οπως και τα υπολοιπα δυνατα smartphone, ειναι ειδικης κατηγοριας κινητα και για καποιον που θελει να παιρνει τηλεφωνα, να στελνει sms και να εχει καμια καλη εφαρμογουλα, δεν αξιζει να δωσει τοσα λεφτα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα. διαβάζοντας εδώ http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-firmware-discussion/7010-petition-samsung-improve-firmware-please-sign.html κι εδώ http://www.petitiononline.com/fixi8910/petition.html και γνωρίζοντας, απο πρώτο χέρι, ότι αναβάθμιση ΔΕΝ έχουμε δει :( πιστευω πως αυτή η εταιρεία δεν ενδιαφέρετε καθόλου για τους πελάτες της που δίνουν πολλά χρήματα για να αγοράσουν τις συσκευές της :( σκεφτόμουνα κι εγώ να αγοράσω τον γαλαξία αλλά SAMSUNG δεν θα ξαναπάρω .

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...