cherryhead122 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά, ναι και εγώ είμαι νέος κάτοχος ενός γαλαξία. Με Android συσκευή δεν είμαι νέα είχα και το Motorola milestone όποτε γνωρίζω το περιβάλλον Android. Βεβαία δεν είχα ασχοληθεί και παρά πολλή με το Milestone τότε γιατί δεν μου άρεσε παρά πολλή ήταν αρκετά βάρη για κινητό ήθελα και πιο ελαφρύ. Η ερώτηση μου είναι (και φαντάζομαι ότι το έχουν ρωτήσει αρκετοί στο Forum) από πού βρίσκω Navigation εφαρμογές για να το λειτουργήσω σαν GPS, όπως ας πούμε το MLS Destinator η το Navigon? I have some food in my bag for you. Not that edible food -- the food you eat? No. I have some food for thought. Since knowledge is infinite it has infinitely fell on me. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaki12 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 off topic:αιντα μωρη ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ KISS - Keep It Simple Stupid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Αν μπει κανείς στα τριπάκια στυλ xda developers κλπ, καλά ξεμπερδέματα...γίνεσαι εθισμένος χωρίς καν να το καταλάβεις και το ναρκωτικό σου λέγεται darky, ryanZ κλπ κλπ... Eνταξει, δεν θα μπορουσες να το θεσεις καλυτερα! +1:lol::lol: Οντως αν μπλεξεις με flash δυσκολα σου φευγει το μικροβιο. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) αποψη μου ειναι παντως να μεινουμε με το επισημο firmware και να μην καθομαστε να σκαλιζουμε ουτως η αλλως περισσοτερα προβληματα θα βρουμε παρα θα καλυτερευσουν τα πραγματα :p ουτε lagfix ουτε τιποτα :p ενα ροοτ και ειμαστε κομπλε :p Edited December 15, 2010 by domigr Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Eνταξει, δεν θα μπορουσες να το θεσεις καλυτερα! +1:lol::lol: Οντως αν μπλεξεις με flash δυσκολα σου φευγει το μικροβιο. Για παραδειγμα το πρωι περασα την darky 5. 4 το βραδακι τη 5. 5. Χαχαχα αυτο εννοουμε πιστευω Αλλα οσο να ναι το μαμισιο λειτουργικο δε συγκρινεται με το custom(προτιμω custom) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Eνταξει, δεν θα μπορουσες να το θεσεις καλυτερα! +1:lol::lol: Οντως αν μπλεξεις με flash δυσκολα σου φευγει το μικροβιο. Τη βραδυα που την πατησα με το κινητο καταριομουν την ωρα και τη στιγμη που το πειραξα, μεχρι που σκεφτηκα να σταματησω να μπαινω εδω για να μην την ξαναπαθω. Εννοειται υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναπειραξω κι ελεγα απο μεσα μου τι ωραια πηγαινε και ρολλαρε εστω και με αυτο το μικρο αξιαγαπητο lagακι ( :lol::lol::lol: ). Οπως ολα τα πραγματα ετσι και το lag μονο οταν το χασεις καταλαβαινεις την αξια του ( :ninja::X ) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 αποψη μου ειναι παντως να μεινουμε με το επισημο firmware και να μην καθομαστε να σκαλιζουμε ουτως η αλλως περισσοτερα προβληματα θα βρουμε παρα θα καλυτερευσουν τα πραγματα :p ουτε lagfix ουτε τιποτα :p ενα ροοτ και ειμαστε κομπλε :p εγω παλι πιστευω οτι οποιος εχει δοκιμασει εστω και σκετη τελειως τη 2.2.1 καταλαβαινει οτι καμια σχεση δεν εχει σε ταχυτητα με οτι εχει κυκλοφορησει επισημα μεχρι τωρα...εγω πιστευω οτι με αυτο το firmware καταλαβαινεις τις δυνατοτητες του κινητου και πραγματικα το απολαμβανεις...:D φιλικα ολα αυτα....μην παραξηγηθω..!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Τη βραδυα που την πατησα με το κινητο καταριομουν την ωρα και τη στιγμη που το πειραξα, μεχρι που σκεφτηκα να σταματησω να μπαινω εδω για να μην την ξαναπαθω. Εννοειται υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναπειραξω κι ελεγα απο μεσα μου τι ωραια πηγαινε και ρολλαρε εστω και με αυτο το μικρο αξιαγαπητο lagακι ( :lol::lol::lol: ). Οπως ολα τα πραγματα ετσι και το lag μονο οταν το χασεις καταλαβαινεις την αξια του ( :ninja::X ) φιλε σε νιωθω απολυτα οταν καθετε η στραβη ευχεσαι να μην το ειχεσ αγγιξει καν λες ποιοσ διαολος με εβαλε να το πειραξω εκει που καθοταν φρονημο??αλλα μυαλο δεν βαζεισ μετα παλι κατι ξαναπειραζεισ :lol: galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 φιλε σε νιωθω απολυτα οταν καθετε η στραβη ευχεσαι να μην το ειχεσ αγγιξει καν λες ποιοσ διαολος με εβαλε να το πειραξω εκει που καθοταν φρονημο??αλλα μυαλο δεν βαζεισ μετα παλι κατι ξαναπειραζεισ :lol: Ετσι ακριβως φιλε μου. Μυαλο βαζεις, αλλα μετα απο λιγο καιρο το ξαναβγαζεις:p:p Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ετσι ακριβως φιλε μου. Μυαλο βαζεις, αλλα μετα απο λιγο καιρο το ξαναβγαζεις:p:p να σαι καλο παιδι γιατι δεν βλεπω να σου φερνει αλλο ο αι βασιλης αν το ξαναχαλασεισ...μια φορα στην χαρισε λεει αστο μην κλαιει που θα εχουν τα αλλα παιδακια γαλαξια και θα ζηλευει αυτο χαχαχαχαχ galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 να σαι καλο παιδι γιατι δεν βλεπω να σου φερνει αλλο ο αι βασιλης αν το ξαναχαλασεισ...μια φορα στην χαρισε λεει αστο μην κλαιει που θα εχουν τα αλλα παιδακια γαλαξια και θα ζηλευει αυτο χαχαχαχαχ Χαχαχαχα ε ναι ρε συ Πασχαλια και Χριστουγεννα μια φορα ειναι. :p Παντως δεν ξερουμε σιγουρα αν χαλασε απο το φλασαρισμα, γιατι διαβαζουν πολλοι εδω μην δωσουμε λαθος εντυπωσεις. Ισως ηταν ελαττωματικο το hardware και απλα ηταν να χαλασει και ετυχε να χαλασει τοτε δυστυχως. Υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να ηταν απο φλασαρισμα. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Έδειχνε ΜΟΝΟ το Bootlog, οχι αυτό με το "S" αλλα αυτο που γραφει Ι9000 κλπ. Και σταματουσε εκει. Δοκιμασα ξανα και ξανα να το κανω αλλα ΔΕΝ. Δεν ανοιγε! Τιποτα. Εβγαλα-εβαλα μπαταρια, τιποτα... Ησυχια. Πριν απο λίγο το πηγα στο service εδω στη Θεσσαλονικη και μου ειπε η κοπελα οτι ειμαι "τυχερος" γιατι σε 10 λεπτα φευγει το πακετο Αθηνα! Καλο ταξιδι! Πιο ψύχραιμα ΔΕΝ θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω... Δηλαδη πηγες να μπεις στο recovery mode με vol up+h0me+power και το κινητο χαλασε ετσι? Περιεργο πρωτη φορα το ακουω. Βεβαια αν δοκιμαζες με το usb jig θα το εσωζες αφου κολλουσε στην αρχικη οθονη. Παιδια το κινητο δεν χρειαζοταν ουτε καν το usb jig για να φτιαχτει. βαζω στοιχημα οτι το download mode με το 3 button combo θα δουλευε κανονικα αλλα μαλλον δεν το πατησε ο φιλος αφου δεν το ανεφερε κιολας στα ποστ του. Μην βιαζεστε τοσο πολυ ρε παιδια να στειλετε τα τηλεφωνα στο service το μονο που καταφερνετε ειναι να μεινετε κανα μηνα χωρις τηλεφωνο! εντελως πληροφοριακα για τον φιλο που επαθε την ζημια αλλα και για ολους οσους διαβαζουν, το κινητο αυτο κατα 95% θα ειχε φτιαχτει μεσα σε 5 λεπτα χρησιμοποιοντας το odin και δεν θα υπηρχε ουτε γατα ουτε ζημια... στην πολυ πολυ χειροτερη περιπτωση, οπως ειπε ο παναγιωτης κουμπωνες πανω ενα usb jig και φτιαχνοταν παλι σε 5 λεπτα. οπως και να εχει, δεν θα εμενες με χαλασμενο κινητο για πανω απο 1 βδομαδα (παλι στην χειροτερη περιπτωση) στην καλυτερη εαν δεν μπορουσες να το φτιαξεις μονος σου το κινητο θα μου εστελνες ενα pm και θα φτιαχναμε μαζι το κινητο σου οπως εχει γινει και με αλλα παιδια απο θεσσαλονικη. μην αγχωνεστε τοσο πολυ οταν δεν ανοιγει το κινητο και τρεχετε να προλαβετε το service.... τετοια ωρα τετοια λογια βεβαια.. αντε με το καλο να το παρεις πισω Edited December 16, 2010 by jimacid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Πάντως διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του θέματος παρατηρώ βρε παιδιά 2-3 περιπτώσεις παιδιών που μπρίκαραν τα τηλέφωνά τους προσπαθώντας ντε και καλά να φλασάρουν, να κάνουν lagfix, να γίνουν root κλπ κλπ!! Ρε χαλαρώστε λιγάκι!! :happy: Απολαύστε το κινητό σας όπως το αγοράζετε, περάστε και τις αναβαθμίσεις όταν και όποτε έρθουν (θυμάμαι το τριπάκι που είχα μπει πριν έχοντας το omnia II, άλλαζα κάθε 3 μέρες rom και τελικά έμενα με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες που είχα και πριν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαφορά σε ταχύτητα / χρηστικότητα). Αν μπει κανείς στα τριπάκια στυλ xda developers κλπ, καλά ξεμπερδέματα...γίνεσαι εθισμένος χωρίς καν να το καταλάβεις και το ναρκωτικό σου λέγεται darky, ryanZ κλπ κλπ... Βέβαια ο καθένας αναλώνει όπου θέλει τον χρόνο του αλλά λέμε τώρα... Off topic : Πόσοι από εμάς αλήθεια, αντί να ασχολούμαστε με φλασαρίσματα και hacks, κατεβήκαμε σήμερα κάτω στην πορεία να δώσουμε βροντερό παρόν στη μεγαλύτερη βεβήλωση της εργατικής ιστορίας της Ελλάδας??? +100 ειδικα για το τελευταιο καποια στιγμη πρεπει να ξηπνησουμε Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Πάντως διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του θέματος παρατηρώ βρε παιδιά 2-3 περιπτώσεις παιδιών που μπρίκαραν τα τηλέφωνά τους προσπαθώντας ντε και καλά να φλασάρουν, να κάνουν lagfix, να γίνουν root κλπ κλπ!! Ρε χαλαρώστε λιγάκι!! :happy: Απολαύστε το κινητό σας όπως το αγοράζετε, περάστε και τις αναβαθμίσεις όταν και όποτε έρθουν (θυμάμαι το τριπάκι που είχα μπει πριν έχοντας το omnia II, άλλαζα κάθε 3 μέρες rom και τελικά έμενα με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες που είχα και πριν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαφορά σε ταχύτητα / χρηστικότητα). Αν μπει κανείς στα τριπάκια στυλ xda developers κλπ, καλά ξεμπερδέματα...γίνεσαι εθισμένος χωρίς καν να το καταλάβεις και το ναρκωτικό σου λέγεται darky, ryanZ κλπ κλπ... Βέβαια ο καθένας αναλώνει όπου θέλει τον χρόνο του αλλά λέμε τώρα... Off topic : Πόσοι από εμάς αλήθεια, αντί να ασχολούμαστε με φλασαρίσματα και hacks, κατεβήκαμε σήμερα κάτω στην πορεία να δώσουμε βροντερό παρόν στη μεγαλύτερη βεβήλωση της εργατικής ιστορίας της Ελλάδας??? Φίλε μου δεν έχω (πλέον) το κώλυμα να κάνω την συσκευή start trek απλά κάτω από το lag fix είδα 850 θετικά σχόλια και είπα να το περάσω....σχεδόν για ένα μήνα λειτουργούσε άψογα και χτες στα καλά καθούμενα έφαγε χάζεμα. Δεν είναι πάντα ο σκοπός μας καταχθόνιος και χακερίστικος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Χαχαχαχα ε ναι ρε συ Πασχαλια και Χριστουγεννα μια φορα ειναι. :p Παντως δεν ξερουμε σιγουρα αν χαλασε απο το φλασαρισμα, γιατι διαβαζουν πολλοι εδω μην δωσουμε λαθος εντυπωσεις. Ισως ηταν ελαττωματικο το hardware και απλα ηταν να χαλασει και ετυχε να χαλασει τοτε δυστυχως. Υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να ηταν απο φλασαρισμα. Αν σου χαλασε κατα τη διαρκεια του φλασαρισματος,μπορει να να ανηκεις σε αυτη την περιπτωση (quote απο xda): "How do Galaxy S phones get bricked when flashing? Besides the inherent risks like power outs, accidental removal of the USB cable etc. The Galaxy S appears to be running extremely unreliable USB control software. A failure to flash does not automatically equate to a bricked phone. However if you're extremely unlucky and the flash fails whilst transferring the primary boot-loader, secondary boot-loader or params.lfs (all quite small) than you've got yourself a paper weight that you're hoping Samsung will replace." Δηλαδη,ισως να εισουν τοσο γκαντεμης που το φλασαρισμα να απετυχε οταν μεταφερονταν οι bootloaders ή το params.lfs(που δεν ξερω τι κανει). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Καλημερα σε ολους. Σημερα μου κολλησε στο μυαλο να flashαρω το κινητο και απλα ηθελα να ρωτησω αν η Darky's v5.5 Gingerbread Edition ★ JPU ★ ειναι η καλυτερη rom που μπορω να περασω. Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Και πριν καν προλάβω να πιάσω στα χέρια μου το γαλαξία (που παρήγγειλα) ανακοινώθηκε το πρώτο dual core κινητό για κυκλοφορία πολύ σύντομα: http://www.techgear.gr/lg-optimus-2x-officially-announced-13949 (η έκπληξη μου: είναι απο την LG !!!) :mad: Επίσης είπα να μοιραστώ μαζί σας (με όσους δεν το ξέρουν ήδη δηλαδή) οτι υπάρχει λύση για μεγαλύτερη διάρκεια στο τηλέφωνο με μια μπαταρία, πχ: http://cgi.ebay.com/3000mAh-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-GT-i9000-/270680499507?pt=PDA_Accessories&hash=item3f05d0a533 Αρκεί να κάνουν "παραχωρήσεις" στο οπτικό κομμάτι (προσωπικά προτιμώ τη λύση να έχω κανονικού μεγέθους αναπληρωματικές μπαταρίες). Έχει γεμίσει ο τόπος απο τέτοιες μπαταρίες που απο ομολογίες κατόχων τους στο ιντερνετ αντέχουν όντως διπλάσιο χρόνο!!! ΥΓ: είχα ενα παλιό ερώτημα και ακόμα το έχω: Αξίζει να περάσω ελληνικό firmare μόλις έρθει (με το odin- απευθείας πριν περάσω προγράμματα- γιατι θα το γεμίσω σίγουρα!) η να αφήσω το μαμίσιο Ευρωπαικό (αλλά χωρίς Ελληνικό swype); Μόνο αυτό αν θέλει κάποιος να προτείνει τι να κάνω!!! ΥΓ2: Ακόμα δεν το έπιασα στα χέρια μου και μιλάω για φλασάρισμα αμέσως μόλις έρθει, μάλλον κόλλησα κάποιον ιό εδώ μέσα :X ! Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Βγήκε ελληνική επίσημη froyo? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Βγήκε ελληνική επίσημη froyo? οχι...:p γιατι γκρεμιστηκε κανας φουρνος??χαχαχαχα:p:lol: Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω format το κινητο δλδ να τα σβησω ολα με το factory reset και τα υπολοιπα σβηνονται τα αρχεια αλλα οι φακελοι στην sd υπαρχουν και αλλα διαφορα αρχεια φανταζομαι που δεν ξερω να σβησω το ιδιο και με φλασαρισμα αλλης rom..ξερει κανεις πως μπορω να το κανω??:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) οχι...:p γιατι γκρεμιστηκε κανας φουρνος??χαχαχαχα:p:lol: παιδια εχω product code HKDEUR, εχω ελληνικο μενου βεβαια. Ισχυει για μενα ο,τι ισχυει για ολους που περιμενουν froyo? παντως δε μπορω να συνδεδω στο ΚΙΕΣ με τιποτα. Edited December 16, 2010 by gk1971 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Και πριν καν προλάβω να πιάσω στα χέρια μου το γαλαξία (που παρήγγειλα) ανακοινώθηκε το πρώτο dual core κινητό για κυκλοφορία πολύ σύντομα: http://www.techgear.gr/lg-optimus-2x-officially-announced-13949 (η έκπληξη μου: είναι απο την LG !!!) :mad: Επίσης είπα να μοιραστώ μαζί σας (με όσους δεν το ξέρουν ήδη δηλαδή) οτι υπάρχει λύση για μεγαλύτερη διάρκεια στο τηλέφωνο με μια μπαταρία, πχ: http://cgi.ebay.com/3000mAh-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-GT-i9000-/270680499507?pt=PDA_Accessories&hash=item3f05d0a533 Αρκεί να κάνουν "παραχωρήσεις" στο οπτικό κομμάτι (προσωπικά προτιμώ τη λύση να έχω κανονικού μεγέθους αναπληρωματικές μπαταρίες). Έχει γεμίσει ο τόπος απο τέτοιες μπαταρίες που απο ομολογίες κατόχων τους στο ιντερνετ αντέχουν όντως διπλάσιο χρόνο!!! ΥΓ: είχα ενα παλιό ερώτημα και ακόμα το έχω: Αξίζει να περάσω ελληνικό firmare μόλις έρθει (με το odin- απευθείας πριν περάσω προγράμματα- γιατι θα το γεμίσω σίγουρα!) η να αφήσω το μαμίσιο Ευρωπαικό (αλλά χωρίς Ελληνικό swype); Μόνο αυτό αν θέλει κάποιος να προτείνει τι να κάνω!!! ΥΓ2: Ακόμα δεν το έπιασα στα χέρια μου και μιλάω για φλασάρισμα αμέσως μόλις έρθει, μάλλον κόλλησα κάποιον ιό εδώ μέσα :X ! να σου πω κατι? το nexus 1 υστερει πουθενα σε smoothnes εναντι του galaxy s? ετσι και το nexus s σε σχεση με το lg δεν υπαρχει περιπτωση να μην τρεχει ομαλοτατα το λειτουργικο της google στο κινητο το οποιο βγαζει η google ;) οποτε οι 2πυρηνοι-3πυρηνοι κτλ ειναι ισως λιγο υπερβολη, στο θεμα του λειτουργικου τουλαχιστον, ωστοσο τετοια δυναμη χρειαζεται για αναπαραγωγη 1080p κτλ οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 παιδια εχω product code HKDEUR, εχω ελληνικο μενου βεβαια. Ισχυει για μενα ο,τι ισχυει για ολους που περιμενουν froyo? παντως δε μπορω να συνδεδω στο ΚΙΕΣ με τιποτα. παιδιω βλεπω τα κατωθι απο το κινητο μου (πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο) έκδοση firmware 2.1-update1 έκδοση βασικου φασματος I9000XXJM1 έκδοση kernel 2.6.29 root@SE-S603 #2 αριθμος κατασκευης ECLAIR.XWJM5 και το product code οπως ειπα ειναι HKDEUR μπορει καποιος εμπειρος να μου πει που βρισκομαι? Η πλακα ειναι οτι έκανα unroot αλλα βλεπω αυτο το root@SE-S603 #2 και δε ξερω πως εμεινε εκει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 παιδιω βλεπω τα κατωθι απο το κινητο μου (πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο) έκδοση firmware 2.1-update1 έκδοση βασικου φασματος I9000XXJM1 έκδοση kernel 2.6.29 root@SE-S603 #2 αριθμος κατασκευης ECLAIR.XWJM5 και το product code οπως ειπα ειναι HKDEUR μπορει καποιος εμπειρος να μου πει που βρισκομαι? Η πλακα ειναι οτι έκανα unroot αλλα βλεπω αυτο το root@SE-S603 #2 και δε ξερω πως εμεινε εκει. Ευχαριστω οχι εσυ θα εχεις προτεραιοτητα σε σχεση με ολους τους υπολοιπους... :lol: :p υπομονη για την επισημη 2.2 το ρουτ που γραφει δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες τωρα για το Kies ας απαντησει καποιος αλλος οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 οποτε οι 2πυρηνοι-3πυρηνοι κτλ ειναι ισως λιγο υπερβολη, στο θεμα του λειτουργικου τουλαχιστον, ωστοσο τετοια δυναμη χρειαζεται για αναπαραγωγη 1080p κτλ Δεν νομίζω οτι είναι υπερβολή γιατι κάπου διάβασα οτι εχουν και αρκετά μικρότερη κατανάλωση γιατι δεν λειτουργεί ενας πυρήνας στο 100% αλλά 2 στο 50%...Θα ειναι πιο smooth σε θέματα multitasking επίσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts