Theodore_S100 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλησπέρα, Στα contacts το ευρετήριο το έχει στα αγγλικά δεν είναι στα ελληνικά ώστε να βρίσκω τα contacts που θέλω κάνοντας scroll. Έχω κοιτάξει τα options δεν έχω βρει κάτι. Υπάρχει λύση? Ευχαριστώ http://www.tcbart.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλησπέρα, Στα contacts το ευρετήριο το έχει στα αγγλικά δεν είναι στα ελληνικά ώστε να βρίσκω τα contacts που θέλω κάνοντας scroll. Έχω κοιτάξει τα options δεν έχω βρει κάτι. Υπάρχει λύση? Ευχαριστώ Όχι. Δεν υπάρχει απευθείας λύση ακόμα. Εναλλακτικές: 1) Το google search από το market μπαίνει ως widget στην οθόνη (σ.σ. υπάρχει by default σε 2.1) και ψάχνει και στα ελληνικά, ανάμεσα στα άλλα και στα contacts (σ.σ. ή μόνο στα contacts, εξαρτάται πως θα το ρυθμίσεις). 2) Σε froyo 2.2 τα contacts έχουν search όπου με qwerty ψάχνεις και στα ελληνικά ...πολύ βολικό. 3) Dialer one, όπου από κλασσικό πληκτρολόγιο κινητού (σ.σ. δυστυχώς όχι qwerty) ψάχνει ελληνικά. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ (2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) καλησπέρα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τις χρησιμές συμβουλές και τις λύσεις. Εχω το galaxy s και μέσα απο το forum μου λύθηκαν πολλές απορείες. Το πρόβλημα που έχω (δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, το έψαξα αλλα δεν βρήκα τίποτα) είναι η ασθενής λήψη του wifi. Οταν είμαι σε μικρή απόσταση απο το router όλα οκ. Αν απομακρυνθώ λίγο πχ σε άλλο δωμάτιο χάνει πολύ σήμα ή κόβεται...(μπαίνει το 3G). To router μου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γιατί με το laptop έχω foul σήμα παντού στο σπίτι , όπως και με το παλίο μου κινητό( νοκια e66) πιάνω παντού ... Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; υπάρχει λύση; ps: δεν έχω κάνει root (έχω μανίσιο eclair ελληνικό) Edited November 28, 2010 by kosmas75 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 καλησπέρα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τις χρησιμές συμβουλές και τις λύσεις. Εχω το galaxy s και μέσα απο το forum μου λύθηκαν πολλές απορείες. Το πρόβλημα που έχω (δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, το έψαξα αλλα δεν βρήκα τίποτα) είναι η ασθενής λήψη του wifi. Οταν είμαι σε μικρή απόσταση απο το router όλα οκ. Αν απομακρυνθώ λίγο πχ σε άλλο δωμάτιο χάνει πολύ σήμα ή κόβεται...(μπαίνει το 3G). To router μου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα γιατί με το laptop έχω foul σήμα παντού στο σπίτι , όπως και με το παλίο μου κινητό( νοκια e66) πιάνω παντού ... Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; υπάρχει λύση; ps: δεν έχω κάνει root (έχω μανίσιο eclair ελληνικό) το ποσο μακρια ειναι το αλλο δωματιο ειναι σχετικο... γενικα ομως πιστευω οτι η κεραια του wifi για το galaxy δεν ειναι και η μεγαλυτερη... :( ας πουμε εγω οταν πηγαινω στο αλλο δωματιο σε μια αποσταση 4 μετρων σε ευθεια απο το ρουτερ, εχω 1-2 γραμμες σημα οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 σοβαρά τώρα θα έρθει το froyo η περιμένουμε άδικα? πραγματικά εχω ξενερώσει αφάνταστα!! Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Όχι. Δεν υπάρχει απευθείας λύση ακόμα. Εναλλακτικές: 1) Το google search από το market μπαίνει ως widget στην οθόνη (σ.σ. υπάρχει by default σε 2.1) και ψάχνει και στα ελληνικά, ανάμεσα στα άλλα και στα contacts (σ.σ. ή μόνο στα contacts, εξαρτάται πως θα το ρυθμίσεις). 2) Σε froyo 2.2 τα contacts έχουν search όπου με qwerty ψάχνεις και στα ελληνικά ...πολύ βολικό. 3) Dialer one, όπου από κλασσικό πληκτρολόγιο κινητού (σ.σ. δυστυχώς όχι qwerty) ψάχνει ελληνικά. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ (2) σε eclair 2.1 update1 και έχω search με qwerty-ελληνικά για αναζήτηση ονόματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 το ποσο μακρια ειναι το αλλο δωματιο ειναι σχετικο... γενικα ομως πιστευω οτι η κεραια του wifi για το galaxy δεν ειναι και η μεγαλυτερη... :( ας πουμε εγω οταν πηγαινω στο αλλο δωματιο σε μια αποσταση 4 μετρων σε ευθεια απο το ρουτερ, εχω 1-2 γραμμες σημα thanks file, εγώ σε 5 μέτρα σε ευθεία έχω 0 γραμμές..... :( δηλαδή δεν πιάνει παντού wifi στο σπίτι; (πχ σε μια ακτίνα 5-10μ από το router) σκέφτηκα μήπως να άλλαζα την κρυπτογραφηση του router απο WPA2+WPA σε σκέτο WPA ή να το αφήσω ξεκλείδωτο μήπως αλλάξει τίποτα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ...εγώ σε 5 μέτρα σε ευθεία έχω 0 γραμμές..... :(. Πρώτον, έχω την εντύπωση ότι γενικά το galaxy s με eclair ελληνικό δείχνει χαμηλότερη ένταση σήματος , wifi, κλπ από ότι είναι πραγματικά. Θυμάμαι ότι έδειχνε 1 γραμμή αλλά έπιανε καμπάνα. Είναι ίσως θέμα ενδείξεων. Δεύτερον, δεν έχει σημασία η απόσταση από τον router αλλά τι παρεμβάλλεται. Με γυψοσανίδα ή τοίχο δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και 3 δωμάτια μακριά. Αν παρεμβάλλεται τοιχίο από μπετό, π.χ. τζάκι ή φρεάτιο ασανσέρ κλπ τότε μειώνεται η λήψη. Πάντως με froyo 2.2 (rom darky 4.1 speedmod) πιάνω wifi τόσο στην άλλη άκρη του διαμερίσματος (~90τ.μ.) όσο και στον δρόμο κάτω από το σπίτι (1ος όροφος). Δεν λέω ότι έχει τόσο καλή λήψη όσο το laptop, αλλά καμία σχέση με ότι περιγράφετε... Πάντως ίσως είναι θέμα rom (σ.σ. τι modem χρησιμοποιεί). σκέφτηκα μήπως να άλλαζα την κρυπτογραφηση του router απο WPA2+WPA σε σκέτο WPA ή να το αφήσω ξεκλείδωτο μήπως αλλάξει τίποτα.... άσχετο ... ίσως να έβλεπες αν η κεραία του ρούτερ είναι σε κατακόρυφη θέση (κάθετη στο πάτωμα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δυστυχώς είμαι από αυτούς που to brickarane... Δικιά μου μαμακία ενώ δεν λειτουργούσε το 3button recovery δοκίμασα να βαλω froyo και έχω μείνει με το εικονίδιο του pc,τηλ με το τριγωνάκι στη μέση! Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Tyxerakia για τις άμεσες απαντήσεις του. Αύριο θα δοκιμάσω το κόλπο με το usb jig. Aν δεν πετύχει θα πάω για service. Το κινητό το έχω 2 βδομάδες από αναβάθμιση από cosmote. Στο τηλ πριν το ανεπιτυχές φλασάρισμα το είχα κάνει root. Να τους το πω στο σερβις? Πόσο χρεώνουνε για να μου φλασάρουνε το επίσημο 2.1? Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας. Κάποιος που το brickare και το πήγε στο service. Στο επίσημο site της samsung, έχει διάφορα μαγαζιά που να το πάω? Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Πρώτον, έχω την εντύπωση ότι γενικά το galaxy s με eclair ελληνικό δείχνει χαμηλότερη ένταση σήματος , wifi, κλπ από ότι είναι πραγματικά. Θυμάμαι ότι έδειχνε 1 γραμμή αλλά έπιανε καμπάνα. Είναι ίσως θέμα ενδείξεων. Δεύτερον, δεν έχει σημασία η απόσταση από τον router αλλά τι παρεμβάλλεται. Με γυψοσανίδα ή τοίχο δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και 3 δωμάτια μακριά. Αν παρεμβάλλεται τοιχίο από μπετό, π.χ. τζάκι ή φρεάτιο ασανσέρ κλπ τότε μειώνεται η λήψη. Πάντως με froyo 2.2 (rom darky 4.1 speedmod) πιάνω wifi τόσο στην άλλη άκρη του διαμερίσματος (~90τ.μ.) όσο και στον δρόμο κάτω από το σπίτι (1ος όροφος). Δεν λέω ότι έχει τόσο καλή λήψη όσο το laptop, αλλά καμία σχέση με ότι περιγράφετε... Πάντως ίσως είναι θέμα rom (σ.σ. τι modem χρησιμοποιεί). άσχετο ... ίσως να έβλεπες αν η κεραία του ρούτερ είναι σε κατακόρυφη θέση (κάθετη στο πάτωμα). Οντος το galaxy εχει προβλημα με τις γραμμες του σηματος την κινητης(δειχνει λιγοτερες γραμμες) για αυτο και καποιες rom εχουν διορθωσει το προβλημα απο οτι διαβαζω απο δω και απο κει... Οσο αφορα το wifi δεν εχω δει,ουτε ακουσει κατι...Εμενα παντως πιανει πιο πολλα routers απο οτι πιανει το laptop μου :O Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 εγω παλι εχω προβλημα με το wi fi μου με την doc 7.6.2. δεν μπορει να παρει ip με τιποτα! στην αρχη δουλευε και ολα καλα χθες εβαλα ενα apn on off. δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανε μετα απο αυτο γιατι εχω μερες να μπω απο το wi fi. καμια ιδεα? καποια καλη γρηγορη και σταθερη rom froyo ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Δυστυχώς είμαι από αυτούς που to brickarane... Δικιά μου μαμακία ενώ δεν λειτουργούσε το 3button recovery δοκίμασα να βαλω froyo και έχω μείνει με το εικονίδιο του pc,τηλ με το τριγωνάκι στη μέση! Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Tyxerakia για τις άμεσες απαντήσεις του. Αύριο θα δοκιμάσω το κόλπο με το usb jig. Aν δεν πετύχει θα πάω για service. Το κινητό το έχω 2 βδομάδες από αναβάθμιση από cosmote. Στο τηλ πριν το ανεπιτυχές φλασάρισμα το είχα κάνει root. Να τους το πω στο σερβις? Πόσο χρεώνουνε για να μου φλασάρουνε το επίσημο 2.1? Θα ήθελα να ακούσω τις εμπειρίες σας. Κάποιος που το brickare και το πήγε στο service. Στο επίσημο site της samsung, έχει διάφορα μαγαζιά που να το πάω? Δοκιμασε με το usb jig και κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει ετσι. Αλλιως στειλε μου πμ πριν κανεις κατι αλλο για να μην κουραζουμε τα παιδια εδω περα γραφοντας ξανα τα ιδια. Κι εγω με bricked ειμαι και το κινητο μου τωρα ειναι στο service. Παντως απο οσο διαβασα στο xda σχεδον το 99% των περιπτωσεων που ειναι ιδιες με το δικο σου και κολλανε σε αυτην την οθονη λειτουργει με το usb jig και μπαινει στο download mode. Ξαναφλασαρεις και εισαι μια χαρα μην ανησυχεις. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Όχι. Δεν υπάρχει απευθείας λύση ακόμα. Εναλλακτικές: 1) Το google search από το market μπαίνει ως widget στην οθόνη (σ.σ. υπάρχει by default σε 2.1) και ψάχνει και στα ελληνικά, ανάμεσα στα άλλα και στα contacts (σ.σ. ή μόνο στα contacts, εξαρτάται πως θα το ρυθμίσεις). 2) Σε froyo 2.2 τα contacts έχουν search όπου με qwerty ψάχνεις και στα ελληνικά ...πολύ βολικό. 3) Dialer one, όπου από κλασσικό πληκτρολόγιο κινητού (σ.σ. δυστυχώς όχι qwerty) ψάχνει ελληνικά. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ (2) στην eclair κανεις κανονικοτατα search στα contacts με qwerty στα ελληνικα(και με το swype γινεται απροβληματιστα) και μαλιστα γινεται ακαριαια η αναζητηση,δεν ειναι προνομιο του froyo αυτο. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolobaras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 παιδια ειμαι noob πανω στο θεμα σορρυ..μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το swype? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 παιδια ειμαι noob πανω στο θεμα σορρυ..μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το swype? Αγορασες το κινητο χωρις να ξερεις τι ειναι το swype? Ειναι μια ιδιαιτερη μεθοδος γραφης του κινητου. Διαβασε τον οδηγο για νεους χρηστες εξονυχιστικα. Μην μπλεχτεις ουτε με jailbreak ουτε με root ουτε με τιποτα. Διαβασε καλα. (απανταω και για το post που εκανες στο αλλο thread) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butcher13 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 στην eclair κανεις κανονικοτατα search στα contacts με qwerty στα ελληνικα(και με το swype γινεται απροβληματιστα) και μαλιστα γινεται ακαριαια η αναζητηση,δεν ειναι προνομιο του froyo αυτο. Μπορεις να μας πεις πως γιατι και εγω το ψαχνω αλλα δεν τα εχω καταφερει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolobaras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 θα μπορω να εγκαταστησω appς απo το pc στο κιν ετσι μαμισιο που ειναι χωρις jailbreak root ktlp? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) Όχι. Δεν υπάρχει απευθείας λύση ακόμα. Εναλλακτικές: 1) Το google search από το market μπαίνει ως widget στην οθόνη (σ.σ. υπάρχει by default σε 2.1) και ψάχνει και στα ελληνικά, ανάμεσα στα άλλα και στα contacts (σ.σ. ή μόνο στα contacts, εξαρτάται πως θα το ρυθμίσεις). Το google search μπαίνει κρατώντας το αριστερό πληκτρο πατημένο για 2 δευτερόλεπτα. Edited November 28, 2010 by panosntok Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) θα μπορω να εγκαταστησω appς απo το pc στο κιν ετσι μαμισιο που ειναι χωρις jailbreak root ktlp? Μπορεις απο το market να βρεις και να εγκαταστησεις οποια app θελεις χωρις να πειραξεις τιποτα. Edited November 28, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Μπορεις να μας πεις πως γιατι και εγω το ψαχνω αλλα δεν τα εχω καταφερει γινεται και σε μενα που έχω 2.1 update1, όταν είσαι στις επαφές απλά πατάς το menu key (κάτω αριστερο) και επιλέγεις αναζήτηση ... ίσως είναι προνόμιο του update1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 (edited) αν εννοεις sim ναι μπορεις με ανταπτορα σημειωτεον ομως δεν δουλευει το 3g Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Κατάλαβα πως γίνεται και εψαξα και βρήκα λύση για να βαλω δυο καρτες sim φθηνη και ευκολη. Με 10 ευρω. εδώ .... κατηγορία κινητα-αξεσουαρ http://www.ebw.gr Edited November 28, 2010 by panosntok Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Πρώτον, έχω την εντύπωση ότι γενικά το galaxy s με eclair ελληνικό δείχνει χαμηλότερη ένταση σήματος , wifi, κλπ από ότι είναι πραγματικά. Θυμάμαι ότι έδειχνε 1 γραμμή αλλά έπιανε καμπάνα. Είναι ίσως θέμα ενδείξεων. Δεύτερον, δεν έχει σημασία η απόσταση από τον router αλλά τι παρεμβάλλεται. Με γυψοσανίδα ή τοίχο δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και 3 δωμάτια μακριά. Αν παρεμβάλλεται τοιχίο από μπετό, π.χ. τζάκι ή φρεάτιο ασανσέρ κλπ τότε μειώνεται η λήψη. Πάντως με froyo 2.2 (rom darky 4.1 speedmod) πιάνω wifi τόσο στην άλλη άκρη του διαμερίσματος (~90τ.μ.) όσο και στον δρόμο κάτω από το σπίτι (1ος όροφος). Δεν λέω ότι έχει τόσο καλή λήψη όσο το laptop, αλλά καμία σχέση με ότι περιγράφετε... Πάντως ίσως είναι θέμα rom (σ.σ. τι modem χρησιμοποιεί). άσχετο ... ίσως να έβλεπες αν η κεραία του ρούτερ είναι σε κατακόρυφη θέση (κάθετη στο πάτωμα). nai ok, σύμφωνοι δεν μιλάω για τοιχία από μπετόν κλπ, για 5 μ με 2 τοίχους από τούβλα να παρεμβάλονται...... το router είναι το κλασικό tompson που δίνει η forthnet (το οποίο είναι αστα να πάνε , από ρυθμίσεις μηδέν) και την κεραία που λες την έχω ορθια ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 nai ok, σύμφωνοι δεν μιλάω για τοιχία από μπετόν κλπ, για 5 μ με 2 τοίχους από τούβλα να παρεμβάλονται...... το router είναι το κλασικό tompson που δίνει η forthnet (το οποίο είναι αστα να πάνε , από ρυθμίσεις μηδέν) και την κεραία που λες την έχω ορθια ... Το ποίο πιθανό είναι να μην έχει αρκετή ισχή το router σου Σε εμένα με cirsco router και τρείς τοίχους έχει σήμα πολύ καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Το ποίο πιθανό είναι να μην έχει αρκετή ισχή το router σου Σε εμένα με cirsco router και τρείς τοίχους έχει σήμα πολύ καλό. και σε εμενα η ληψη του wifi ειναι καλη, απο 2ο οροφο στην αυλη εχω 2 γραμμες...το ρουτερ ειναι linksys...(δεν συγκρινεται ομως με το ομνια που ειχα που επιανε σχεδον 40 μετρα μετρημενα..) Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Από περιέργια το κινητό πόσο πιάνει μεταχειρισμένο? Πόσο μπορώ να το πουλήσω? Επειδή είμαι Αμερική και εδώ η T-mobile χρησιμοποιεί άλλη συχνότητα για 3G με αποτέλεσμα να μπαίνω στο internet μόνο με EDGE. Οπότε σκέφτομαι να το πουλήσω το i9000 8GB και να αγοράσω το Samsung Vibrant. Σκεφτόμουν μια τιμη στα 350ευρώ. Λέτε να το καταφέρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts