fotisg24 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 το λεει το ονομα αρχεια(αποθηκευμενα στην sdcard) με 16 χαρακτηρες(16 γραμματα δηλαδη) ειναι αποδεδειγμενο πως σε μερικες περιπτωσεις αυτο φταει για τη μη συνδεση του τηλεφωνου με τον υπολογιστη να το κοιταξω αυτο που λες....αν και οπως ειπα μεχρι χτες συδνεονταν κανονικα....και το μονο που αλλαξε ηταν που εκανα μερικα update στο market και περασα το προγραμμα απο το samsung apps για τις τηλεορασεις (δεν νομιζω να περνιουνται στην sd αυτα...) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Κοίτα στο θέμα οδηγοί για νέους χρήστες του galaxy s, εκει που λεει για το κιες.. Ειναι στην ιδια ενοτητα με το θεμα που διαβαζεις τωρα.. Καθως και στα faq στην υπογραφή μου... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 να το κοιταξω αυτο που λες....αν και οπως ειπα μεχρι χτες συδνεονταν κανονικα....και το μονο που αλλαξε ηταν που εκανα μερικα update στο market και περασα το προγραμμα απο το samsung apps για τις τηλεορασεις (δεν νομιζω να περνιουνται στην sd αυτα...) μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων?ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη για κοιτα το λιγο εδω ειναι και οι drivers http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml για 64μπιτα http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x86.shtml για 32μπιτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 PDA I9000WJM2 PHONE I9000XXJM1 CSC I9000XEEJM1 Έχασα το root μόνο όλα τα άλλα καλά!!! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 PDA I9000WJM2 PHONE I9000XXJM1 CSC I9000XEEJM1 Έχασα το root μόνο όλα τα άλλα καλά!!! τελικα τι εβαλες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 μηπως εχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων?ρυθμισεις-εφαρμογες-αναπτυξη για κοιτα το λιγο εδω ειναι και οι drivers http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64.shtml για 64μπιτα http://drivers.softpedia.com/get/MOBILES/Samsung/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x86.shtml για 32μπιτα οχι φιλε μου...δεν ειναι τσεκαρισμενο.... αυτοι οι drivers ειναι διαφορετικοι απο αυτους που ξαναπερναει το kies (απο τερμαπ πανω αριστερα? να περασω και αυτο?) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 οχι φιλε μου...δεν ειναι τσεκαρισμενο.... αυτοι οι drivers ειναι διαφορετικοι απο αυτους που ξαναπερναει το kies (απο τερμαπ πανω αριστερα? να περασω και αυτο?) μια δοκιμη θα κανεις δε χανεις τπτ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 τελικα τι εβαλες? Αυτά του Πέτρου σελ.168 Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Αυτά του Πέτρου σελ.168 Υπάρχει πιθανότητα με το Σκανδιναβικό csc (αν και εξαρτάται κυρίως από το product code στο Kies) να μη σου δώσει το upgrade μαζί με τους υπόλοιπους. Θα δούμε... Fotisg, το κοίταξες αυτό με το μακρύ extension που είπα; Aν δεις και δεν έχεις, δοκίμασε να κάνεις ένα unmount/remount τις κάρτες σου, αν και πιστεύω ότι κάποιο αρχείο φταίει. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) μπα.....τζιφος....μηπως φταιει το winamp? edit~ ψεματα παιδια!!!!!!!!!!! μετα το driver της softpedia συνδεθηκε!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ mantzare!!!!!!!!!!!!!!!! μα καλα τι κολλημα ηταν αυτο??? πραγματικα ΧΤΕΣ το βραδυ που το χα βαλει ηταν μια χαρα..... (καταραμενη samsung...αντε μετα να βασιστεις στο kies για να κανεις update σε froyo....πφφφφφφ) Edited October 29, 2010 by fotisg24 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 μπα.....τζιφος....μηπως φταιει το winamp? edit~ ψεματα παιδια!!!!!!!!!!! μετα το driver της softpedia συνδεθηκε!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ mantzare!!!!!!!!!!!!!!!! μα καλα τι κολλημα ηταν αυτο??? πραγματικα ΧΤΕΣ το βραδυ που το χα βαλει ηταν μια χαρα..... (καταραμενη samsung...αντε μετα να βασιστεις στο kies για να κανεις update σε froyo....πφφφφφφ) αλλο να στηριζεσαι στους οδηγους της συσκευης και αλλο να προσπαθεις να εγκαταστησεις τους οδηγους μιας εφαρμογης οπως ειναι το κιες απο τοτε που τους περασα ποτε δεν ειχα προβλημα συνδεσης με το κιες οποτε καλο ειναι να τους περασουμε ολοι μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Υπάρχει πιθανότητα με το Σκανδιναβικό csc (αν και εξαρτάται κυρίως από το product code στο Kies) να μη σου δώσει το upgrade μαζί με τους υπόλοιπους. Θα δούμε... Fotisg, το κοίταξες αυτό με το μακρύ extension που είπα; Aν δεις και δεν έχεις, δοκίμασε να κάνεις ένα unmount/remount τις κάρτες σου, αν και πιστεύω ότι κάποιο αρχείο φταίει. Ναι μάλλον έχεις δίκιο γιατί τώρα στην αναβάθμιση μου λεει οτι δεν είναι δυνατή κλπ...θα δούμε έτσι και αλλιώς σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε και ακούμε οι οιωνοί δεν είναι καλοί για το 2.2.. Λοιπόν το root έγινε με το oclf όμορφα και απλά..μπήκε και το voodoo πέρασα και το battery mod που και αυτό χάθηκε με την αναβάθμιση και όλα κομπλέ.. Κάτι πρέπει να έχω χάσει όμως γιατί τώρα μου βγάζει περισσότερη ελεύθερη μνήμη..πριν μου έλεγε γύρω σα 1200 mb free τώρα γύρω στα 1500... Edit Μπορεί να λέω βλακείες αλλά μάλλον έχει να κάνει με το oclf και την εγκατάσταση του ΕΧΤ2 που μου είχε κάνει όταν το είχα βάλει παλιά..τώρα χωρίς αυτό και με το voodoo μέσα μου δίνει 1500 και δεν λείπει τίποτα από το κινητό σε σχέση με αυτά που είχα πριν και είναι αισθητή ακομα και τώρα η βελτίωση στην ταχύτητα του κινητού..αυτή την στιγμή βγάζει φωτιές!!!! Edited October 29, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Καλημερα σε ολους τους γαλαξιακους κατοχους :lol::lol::lol::lol: μια πολυ ενδιαφερουσα προταση απο το xda την οποια την γλυκο-κοιταζω. σημερα βγηκε πριν 2 ωρες περιπου στο xda. windows 7 style launcher για android συσκευες. νομιζω οτι αν "ξυλωσουμε" το touchwiz, αυτο θα ειναι ισως πιο λειτουργικο, για οσους ειδικα αρεσουν τα windows 7. για ριξτε μια ματια : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822743 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Παντως εγω που ειχα JM2 και μετα περασα goodbye rfs δεν θα γυρναγα με τπτ πισω σε 2.1, το βρισκω ανευ λογου, η goodbye που ειμαι μεχρι τωρα ειναι σφαιρατη, εχω σχεδον κανενα παραπονο... HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Ναι μάλλον έχεις δίκιο γιατί τώρα στην αναβάθμιση μου λεει οτι δεν είναι δυνατή κλπ...θα δούμε έτσι και αλλιώς σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε και ακούμε οι οιωνοί δεν είναι καλοί για το 2.2.. Λοιπόν το root έγινε με το oclf όμορφα και απλά..μπήκε και το voodoo πέρασα και το battery mod που και αυτό χάθηκε με την αναβάθμιση και όλα κομπλέ.. Κάτι πρέπει να έχω χάσει όμως γιατί τώρα μου βγάζει περισσότερη ελεύθερη μνήμη..πριν μου έλεγε γύρω σα 1200 mb free τώρα γύρω στα 1500... Edit Μπορεί να λέω βλακείες αλλά μάλλον έχει να κάνει με το oclf και την εγκατάσταση του ΕΧΤ2 που μου είχε κάνει όταν το είχα βάλει παλιά..τώρα χωρίς αυτό και με το voodoo μέσα μου δίνει 1500 και δεν λείπει τίποτα από το κινητό σε σχέση με αυτά που είχα πριν και είναι αισθητή ακομα και τώρα η βελτίωση στην ταχύτητα του κινητού..αυτή την στιγμή βγάζει φωτιές!!!! Δεν σου βγάζει αναβάθμιση γιατί το product code σου εξακολουθεί να μην είναι COS, οπότε δεν συμφωνεί με το firmware που έβαλες. Μπες στο regedit, άλλαξε μόνο το product code σε COS και θα δεις ότι θα σου πει ότι έχεις την τελευταία αναβάθμιση. Υποθέτω ότι μόνο αυτό θα κάνουμε όταν έρθει το ελληνικό γιαούρτι, θα αλλάξουμε μόνο το product code στην registry. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Δεν σου βγάζει αναβάθμιση γιατί το product code σου εξακολουθεί να μην είναι COS, οπότε δεν συμφωνεί με το firmware που έβαλες. Μπες στο regedit, άλλαξε μόνο το product code σε COS και θα δεις ότι θα σου πει ότι έχεις την τελευταία αναβάθμιση. Υποθέτω ότι μόνο αυτό θα κάνουμε όταν έρθει το ελληνικό γιαούρτι, θα αλλάξουμε μόνο το product code στην registry. Ναι έχεις δίκιο, το έβαλα και αμέσως μου άλλαξε το μήνυμα στο ότι έχω την τελευταία έκδοση...όποτε αναμένουμε... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_w Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδια!! Έχω μια ερώτηση...Μέχρι χθές, όλα δούλευαν ρολόι στον Γαλαξία μου και σήμερα πήγα να τον συνδέσω στο KIES...Λοιπόν μετά απο άπειρες προσπάθειες σύνδεσης, είχα κάνει την βλακεία και ξέχασα να το βάλω να φορτώνει με τον official launcher του κινητού κ έτσι ενώ είχα το launcher pro δεν με σύνδεε..-Λογικότατο...Μετά που το θυμήθηκα βάζω τον default launcher σαν επιλογή και τότε άρχισαν τα περίεργα...Μου πετάει το πλαίσιο που παραπέμπει με τι ενέργεια θέλω να προχωρήσω και επιλέγω το KIES...Ανοίγει το MTP application στο κινητό,ενώ το KIES βλέπει την συσκευή και προσπαθεί να κάνει σύνδεση..Το θέμα είναι ότι μόλις ανοίγει το MTP app στο κινητό αρχίζει να ανοιγοκλείνει άπειρς φορές, κ μετά απο κανα λεπτο που σταθεροποιήται το KIES προσπαθεί ακόμα να κάνει σύνδεση..Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει??? Είμαι rooted,lagfixed κ φοράω την JM5 την Vodafone.. Υ.Γ. το usb debugging ειναι off Edited October 29, 2010 by manos_w προσθήκη Apple iPhone 3G,Apple iPhone 3Gs, Samsung Galaxy S1, Sony Xperia Mini Pro, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Επειδη ειχε συζητηθει στο παρελθον το θεμα του backup των εφαρμογων, να πω πως αν θελετε να κανετε downgrade σε eclair, παρτε ενα backup με το mybackup pro, βρειτε σε ποιον φακελο το αποθηκευει (reware νομιζω mybackup/ονομα φακελου μπακαπ που δωσαμε) και αντιγραψτε τον ειτε στον υπολογιστη ειτε στην micro sd. Μετα το downgrading δεν θα βρισκει κανενα backup αρχειο γιατι εχει αλλαξει το path αποθηκευσης (δεν εχω καταλαβει αν διαγραφεται το αρχικο ή οχι). Οποτε τρεξτε μια φορα το mybackup για να ειστε σιγουροι πως θα δημιουργηθουν οι αναγκαιοι φακελοι, και μετα καντε paste το αρχικο backup στο path sdcard/sd/rerware/mybackup/ονομα φακελου με το backup μας. Μετα θα το αναγνωρισει και η διαδικασια επαναφορας γινεται κανονικα :) Πέτρο πολύ καλό το "τιπ" σου, είχα απορία αν γίνεται έτσι. Χρήσιμο! :) HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Καλησπέρα παιδια!! Έχω μια ερώτηση...Μέχρι χθές, όλα δούλευαν ρολόι στον Γαλαξία μου και σήμερα πήγα να τον συνδέσω στο KIES...Λοιπόν μετά απο άπειρες προσπάθειες σύνδεσης, είχα κάνει την βλακεία και ξέχασα να το βάλω να φορτώνει με τον official launcher του κινητού κ έτσι ενώ είχα το launcher pro δεν με σύνδεε..-Λογικότατο...Μετά που το θυμήθηκα βάζω τον default launcher σαν επιλογή και τότε άρχισαν τα περίεργα...Μου πετάει το πλαίσιο που παραπέμπει με τι ενέργεια θέλω να προχωρήσω και επιλέγω το KIES...Ανοίγει το MTP application στο κινητό,ενώ το KIES βλέπει την συσκευή και προσπαθεί να κάνει σύνδεση..Το θέμα είναι ότι μόλις ανοίγει το MTP app στο κινητό αρχίζει να ανοιγοκλείνει άπειρς φορές, κ μετά απο κανα λεπτο που σταθεροποιήται το KIES προσπαθεί ακόμα να κάνει σύνδεση..Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει??? Είμαι rooted,lagfixed κ φοράω την JM5 την Vodafone.. Υ.Γ. το usb debugging ειναι off Καλησπέρα Μάνο καλώς όρισες. Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 , και δοκίμασε αυτά που λέει για το Kies. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 αλλο να στηριζεσαι στους οδηγους της συσκευης και αλλο να προσπαθεις να εγκαταστησεις τους οδηγους μιας εφαρμογης οπως ειναι το κιες απο τοτε που τους περασα ποτε δεν ειχα προβλημα συνδεσης με το κιες οποτε καλο ειναι να τους περασουμε ολοι μας καλα ναι σωστο ατο για το update σε froyo που λες... απλα και εγω επαθα πλακα γιατι 2 μηνες χωρις να πειραξω το kies μια χαρα εκανα δουλεια μου και σημερα γκαβωθηκε το προγραμμα....! respect οι οδηγοι ευχαριστω και παλι! (εν το μεταξυ~νομος μερφι πραγματικα~ ολα τα προβληματα με πιανουν σε λαθος timing παντα!!! εκεινη την ωρα 12 με 1 παρα ετρεχα και δεν εφτανα και επρεπε να φηγω απο τον υπολογιστη μου...!!! γιαυτο και τωρα στελνω ετεροχρονισμενα!!! thanks to tapatalk!) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) εχει συναντησει κανεις περιεργη συμπεριφορα στον goodbye rfs σε συνδιασμο με το battery callibration? σημερα εκανα καλιμπρα τη μπαταρια και απο τοτε μου κανει κουφα το λειτουργικο πχ δεν ειχα ηχο κλησης ειχε επιλεγη αθορυβος ελεγε ετρωγε κολημα το κντ στη σελιδα εφαρμογων δεν ηταν τοσο γρηγορο οσο πριν στην μεταφορα απο τη μια στην αλλη και καποια αλλα σκαλωματα που διορθωθηκαν με κανα 2-3 reboot εχουμε καμια πληροφορια για τον κερνελ? ξεχασα επεισης ειδα θεαματικη πτωση της μπαταριας απο 99% που εφυγα απο το σπιτι ειμαι τωρα στο 77 με μερικα τηλεφωνα ιντερνετ και καποιες μικρορυθμισεις οταν καταλαβα πως μου αλλαξε τα παντα τις πταει? Edited October 29, 2010 by mantzaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 καλα ναι σωστο ατο για το update σε froyo που λες... απλα και εγω επαθα πλακα γιατι 2 μηνες χωρις να πειραξω το kies μια χαρα εκανα δουλεια μου και σημερα γκαβωθηκε το προγραμμα....! respect οι οδηγοι ευχαριστω και παλι! (εν το μεταξυ~νομος μερφι πραγματικα~ ολα τα προβληματα με πιανουν σε λαθος timing παντα!!! εκεινη την ωρα 12 με 1 παρα ετρεχα και δεν εφτανα και επρεπε να φηγω απο τον υπολογιστη μου...!!! γιαυτο και τωρα στελνω ετεροχρονισμενα!!! thanks to tapatalk!) Oι οδηγοί αυτοί είναι οι ίδιοι που βάζει το Kies. Θεωρητικά δηλαδή αν βάλεις το Κies τους έχεις ήδη... απλά το Kies δεν κάνει φαίνεται κάτι σωστά (surprise!), γι'αυτό και μπορεί καμιά φορά να χαλάσουν. Αυτό φαίνεται και από την επιλογή που έχει πάνω αριστερά για να τους ξαναβάλεις... η οποία μάλλον δε δουλεύει σωστά ούτε αυτή... :lol: - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasGR Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Γειά σας παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με RockPlayer κάποιον που το χρησιμοποιεί.Έχω βάλει τον 1.1.47 και αντιμετωπίζω ένα θέμα με ελληνικούς υπότιτλους.Το πρόβλημα έγκειται στο encoding.Δοκίμασα 2 srts σε 2 διαφορετικά αρχεία βίντεο τα οποία είναι και τα 2 σε utf8.Έπέλεξα από rockplayer το συγκεκριμένο encoding και στο ένα βίντεο τους εμφανίζει κανονικά αλλά στο άλλο εμφανίζει μόνο τη λέξη Subtitle.Δοκίμασα και με διάφορα άλλα encodings χωρίς επιτυχία.Σήμερα δοκίμασα να τρέξω ένα βίντεο με embedded αγγλικούς υπότιτλους τους οποίους δεν εμφάνιζε επίσης.Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με τα encodings και αν ναι βρήκε καμία λύση;;Ευχαριστώ. PS. Sorry αν δεν το πόσταρα σε σωστό σημείο αλλά δε βρήκα ένα thread ειδικά για android apps issues.Btw είμαι και γω χρήστης galaxy s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Χαιρετω όλους τους φίλους. Σας διαβάζω καθημερινά αλλα αποφεύγω τα off topic:). Απ ότι διαβάζω κατα πάσα πιθανότητα, η google έχει επιλέξει την samsung και το galaxy s σε κάποια βελτιωμένη έκδοση για διάδοχο του nexus1. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες. Αν συμβεί θα είναι ιδανικός συνδυασμός. Αναβαθμισεις απευθείας και πάντα το τελευταίο firmware χωρίς ηλίθια UI. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Oι οδηγοί αυτοί είναι οι ίδιοι που βάζει το Kies. Θεωρητικά δηλαδή αν βάλεις το Κies τους έχεις ήδη... απλά το Kies δεν κάνει φαίνεται κάτι σωστά (surprise!), γι'αυτό και μπορεί καμιά φορά να χαλάσουν. Αυτό φαίνεται και από την επιλογή που έχει πάνω αριστερά για να τους ξαναβάλεις... η οποία μάλλον δε δουλεύει σωστά ούτε αυτή... :lol: εμενα μου λες?! το καταλαβα περισσοτερο απο ολους!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts