Jump to content

Τι γνώμη έχετε για την ποπ μουσική;

Daydreamer
 Κοινοποίηση

Τι γνώμη έχετε για την ποπ μουσική;  

91 members have voted

1. 1. Τι γνώμη έχετε για την ποπ μουσική;

• Θετική (ακούω και μου αρέσει)
      28
    • Αρνητική (τα τραγούδια είναι σκουπίδια)
      36
    • Ουδέτερη (ακούω για πλάκα χωρίς να την εκτιμάω)
      16
    • Άλλη (Πιστεύω ότι όλα τα μουσικά είδη έχουν κάποια αξία)
      11

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit (14 Οκτ. 2004 , 22:02)

Η ποπ είναι η γελιοποίηση του έρωτα.

Η ροκ το εκφραζει 1000 φορές καλύτερα και πιο συνετά

Σωστο αυτο!

• Απαντήσεις 88
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit (14 Οκτ. 2004 , 22:02)

Τωρα δλδ, έχει σχέση η ποπ με την ροκ στο θέμα έκφρασης?

Η ποπ είναι η γελιοποίηση του έρωτα.

Η ροκ το εκφραζει 1000 φορές καλύτερα και πιο συνετά

προφανως το εθεσα λαθος πριν....

εννοουσα οτι ο ερωτας ετσι και αλλιως σε κανει "ηλιθιο" (με την καλη την εννοια παντα...)

τωρα τι συγκριση ειναι παλι αυτη δεν μπορω να καταλαβω....

θες να μου πεις οτι τραγουδια σαν το "all is full of love" της bjork,η Here comes the rain again των Eurythmics,η το dont speak των no doubt,η το frozen της madonna,η το life for rent της dido,η το jesus to a child του george michael,η των depeche mode enjoy the silence,η της janet το together again,η της alanis morissette το everything η της natalie imbruglia το torn,η του robbie williams το feel και τοσα αλλα ΑΜΕΤΡΗΤΑ παραδειγματα ειναι τραγουδια που μιλαν για τον ερωτα και ειναι ηλιθια,σκουπιδια για γελια,δεν ειναι κλασσικα και ολα τα σχετικα???

τι σχεση εχουν ολα αυτα τραγουδια που σου ανεφερα με τα τραινα,τα shake it,τους one και ολα τα παρομοια.... καμια νομιζω....

παιδια μην τρελαθουμε... τα ειπαμε και πιο πανω...ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ..... Οπως υπαρχουν σκουπιδια που καταστρεφουν την ποπ,υπαρχουν και στην μεταλ στην ροκ στο hip hop και γενικα παντου....

δεν πεταμε ενα απλα σου αρεσει η ποπ και μια απαντηση οχι η ναι και τελειωσαμε....

οπως ειπα και πριν το θεμα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και στην ουσια δεν βγαινει ακρη....

ξενη pop ως επι το πλειστον. Ιδιαιτερα συγκροτηματα pop με rock ανησυχιες.

Οπως No Doubt αλλα και μερικα U2

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (16 Οκτ. 2004 , 21:26)

ξενη pop ως επι το πλειστον. Ιδιαιτερα συγκροτηματα pop με rock ανησυχιες.

Οπως No Doubt αλλα και μερικα U2

και ομως πολλα απο αυτα συγκροτηματα θα λεγα οτι ειναι rock με ΠΟΠ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΟΜΩΣ.......

(χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα)

Θέλω να θέσω δυο ερωτήσεις...

1) Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω το όποιο είδος μουσικής υπάρχει?

2) Η ποπ πουλάει, έτσι δεν είναι?

Ιδρυτικό μέλος του "Φώφη και τα μυαλά στα κάγκελα", Φώφη Τσεσμελή fan club.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IoannisJr (17 Οκτ. 2004 , 21:06)

(χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα)

Θέλω να θέσω δυο ερωτήσεις...

1) Ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω το όποιο είδος μουσικής υπάρχει?

2) Η ποπ πουλάει, έτσι δεν είναι?

pia einai i gnwmi sou eipame. sou aresi i oxi. tin akous???? ayto den einai na tin krinis

• 5 years later...

πιστευω ολα τα μουσικα ειδη εχουν αξια..και ειναι αναλογα και τη διαθεση...δηλαδη προσωπικα οταν ακουω ''εντεχνα'' αν και μου αρεσει καταθλίβομαι καπως...

οταν ακους ποπ ανεβενει η διαθεση σου πως να το κανουμε(αν και εκει υπαρχουν κομματια καπως καταθλιπτικα...)!!:pκαι μην ξεχναμε οτι η ποπ εχει βγαλει θρυλους!! Michael Jackson,Abba,Beatles,Madonna,Paul McCartney κλπ...

το αρνητικο ομως της ποπ ειναι οι καλλιτεχνες που την εκπρωσοπουν ειναι πολυ ποζερια και φιλοχρηματοι και γενικα ολο αυτο το star system... δηλαδη θυμαμαι οταν χωρισε η Madonna με εκεινον τον σκηνοθετη και το ειχαν κανει ολοκληρο θεμα τα καναλια ... :wacko:

Edited by Fernando_Sucre

Αυτη η μουσικη που λεγεται ποπ σημερα δεν μου αρεσει..Εγω απο ποπ ακουω μονο Μαικλ Τζακσον..και κατα τη γνωμη μου δεν θεωρω οτι ειναι καθαρα ποπ η μουσικη του...

ποπ????

τι ειναι αυτο ρε παιδια τρωγετε???? εγω μονο το ποπ-κορν ξερω.... :p

προσωπικά το σημερινό ποπ μπορεί να μου τρελάνει άνετα το νευρικό μου σύστημα....

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

η ποπ γενικα για μενα δε μου λεει κ πολλα σαν μουσικη...την ακουω ευχαριστα αλλα οκ...ως εκει!δεν μπορω να πω οτι δε μ αρεσουν καποια ποπ τραγουδια....η Βανδη ας πουμε μ αρεσει πολυ και ειναι ποπ τραγουδιστρια αλλα δεν την εκτιμω για τα χαζοποπ που χει βγαλει που εχουν ημερομηνια ληξης αλλα για καποια κομματια πραγματικα διαμαντια(ΓΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΔΙΕΞΟΔΟ,χωρις εσενα,στα δωσα ολα,μασκα,ολα οδηγουν σε σενα,θα θελα εν ολιγοις αυτα που δεν παιζουν πολυ τα ραδιοφωνα)......αυτα!!!

Ποπ μουσική σημαίνει κατασκευασμένοι από τις εταιρείες σταρ, που κρύβονται πίσω από μάνατζερ που τους λένε τι να φορέσουν και τι να πούνε... Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλλιτέχνες της ποπ με ταλέντο ή ένα στα δέκα κατασκευάσματα δεν μπορεί να σου αρέσει και να σε κάνει να το τραγουδήσεις στο αυτοκίνητο. Π.χ ο παραγωγός/συνθέτης Τimbaland είναι κάτι σαν το δικό μας Φοίβο (με τις ανάλογες διαφορές φυσικά), παίρνει από εδώ, παίρνει κάτι απο εκεί. Μερικά τραγούδια του είναι καλά ωστόσο. ¨Οπως και μου αρέσει το Bad Romance της Lady Gaga, ένα ωραίο τραγούδι ανεξάρτητα από το αν μου αρέσει το συνολικό life style της νέας Μαντόνα. Προτιμώ ωστόσο τις πιο προσωπικές δημιουργίες που ξεφεύγουν σε ένα βαθμό κάπως από τα "καλούπια" της αγοράς.

Εμένα μου αρέσει σαν είδος πολύ

Το ξένο περισσότερο

Ακούω βέβαια και όλα τα υπόλοιπα είδη (μεγάλη τρέλα με Green Day πχ από τη μία και με Miley Cyrus από την άλλη) ΕΚΤΟΣ απο ραπ, αλλά η pop πιστεύω σε αναζωογονεί και έχει σαν θετικό ότι οι περισσότεροι τραγουδιστές είναι μικροί σε ηλικία.

• 4 weeks later...
Εμένα δεν μ'αρέσει η ποπ ούτε και με εκφράζει απολύτως, ωστόσο υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που αυτοαποκαλούντε ποπ σταρς και τους ακούω. Γενικότερα προτιμώ άλλά είδη μουσικής χωρίς όμως να κατακρίνω την ποπ γιατί ακόμη και αυτή έχει προσφέρει πολλά στη μουσική και υπάρχουν κάποιοι αξιόλογοι καλλιτέχνες που τους πάω πολύ...
:dance:

Αυτη η μουσικη που λεγεται ποπ σημερα δεν μου αρεσει..Εγω απο ποπ ακουω μονο Μαικλ Τζακσον..και κατα τη γνωμη μου δεν θεωρω οτι ειναι καθαρα ποπ η μουσικη του...

κυριος ποπ ειναι γυατο ειναι γνωστος ως βασιλιας της ποπ...

παντως οσοι ψηφησαν την 2η επιλογη(Αρνητική (τα τραγούδια είναι σκουπίδια) ) ειναι ασχετοι απο μουσικοι.καποιοι που ξερουν και αγαπαπανε πργαματικα τη μουσικη δεν θα χαρακτηριζαν ενα ειδος σκουπιδι... τα σκουπιδια δεν γεμιζουν το ΟΑΚΑ και κανουν sold out...

Edited by Fernando_Sucre