giothesuper Δημοσιεύτηκε September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 20, 2010 παιδια..μου ετυχε ενα θεμα με τον υπολογιστη μου..δεν μου ανοιγει καθολου..παλιοτερα μου εκανε κατι θεματα που εκανε επανεκινηση ξαφνικα...δεν ξερω τι φταιει..μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Δεν ακους κάποιο θόρυβό? Κάποιο φωτάκι που ανάβει ίσως? Αν όχι το πιο πιθανό είναι να κάηκε το τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 δεν ειδα τιποτα τετοιο..θα το ψαξω και καλυτερα πιο μετα..και εγω αυτο φανταστικα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παρατηρησα κατι σημερα..εχω ασυρματο ποντικι..το λαμπακι στο φορτιστη του ποντικιου λεει οτι ειναι συνδεμενος αρα ανοικτος ο υπολογιστης ενω ο υπολογιστης ειναι κλιστος Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παρατηρησα κατι σημερα..εχω ασυρματο ποντικι..το λαμπακι στο φορτιστη του ποντικιου λεει οτι ειναι συνδεμενος αρα ανοικτος ο υπολογιστης ενω ο υπολογιστης ειναι κλιστος αν δεν αναβει καθολου το computer παιζεις εντονα με τροφοδοτικο η motherboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 με μητρικη θα χασω κανενα αρχειο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 με μητρικη θα χασω κανενα αρχειο? Αν εχεις καψει μητρικη? Οχι τι αρχειο να χασεις!! Στο δισκο αποθηκευονται ολα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 ευχαριστω..:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Αν εχεις καψει μητρικη? Οχι τι αρχειο να χασεις!! Στο δισκο αποθηκευονται ολα. Ενδεχεται, αν η μητρικη εχει διαφορετικο τελειως chipset, τα windows να μην μπουταρουν ( γιατι δεν θα βρισκουν οδηγους για το νεο storage controller στο νεο chipset ), υπαρχουν πολλοι τροποι ομως να το φτιαξεις, χωρις format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts