mol Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 από 9/11/11 φοράω carbon αυτοκόλλητο και δεν έχει πάθει τιποτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Οντως ειχα ξεχασει οτι το εχεις κανει και εσυ!!!! Ωραιο φαινεται το αποτελεσμα. Το εχεις διπλωσει καθολου απο τη μεσα μερια η εχεις ερθει ακρη στο πισω μερος;; Τελικα τα γραμματα τα εκανες να φαινονται η το αφησες ετσι;;; Δεν φευγει με την τριβη γιατι ειναι μαλακη η επιφανεια του αυτοκολλητου και ειναι σχετικα δυσκολο να γλυστραει και να γρατζουνιεται. Επισης προσφερει πολυ καλο grip στα χερια σε σχεση με το αλουμινιο. @Xander Αν αποφασισεις να το περασεις ενα χερακι γυαλοχαρτο θα φτιαξει και θα φαινεται πιο ομορφο, τουλαχιστον στα δικα μου ματια που το ειχα ετσι καμποσο καιρο. Δεν μπορω να βρω το post μου με τη φωτογραφια αλλα δεν φαινοταν πολυ καλα. Να προτιμισεις το πιο μαλακο γυαλοχαρτο που θα βρεις γιατι ουσιαστικα το μονο που θελεις να κανεις ειναι να βγαλεις την επιστροση και οχι να χαλασεις το αλουμινιο απο κατω. Εγω μαζι με το τριψιμο ξεκολησα και τα γραμματα της HTC και εμεινε μονο η χαραξη αι φαινοταν αρκετα ομορφο. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Nίκο, το άφησα όπως το βλέπεις τελικά. δεν ασχολήθηκα παραπάνω. θέλει πολύ λεπτομέρεια και βαριέμαι να το κάνω. ΔΕ δίπλωσα το αυτοκόλλητο στη μέσα μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sim Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 καλησπερα παιδια.χρειαζομαι την βοηθεια σας.το κιν μου εσβησε κανονικα απο μπαταρια και τωρα δεν ανοιγει ουτε δειχνει να φορτιζει. . μονο αναβοσβηνει το πορτοκαλι λαμπακι. . ποτε γρηγορα ποτε αργα.εχει πανω την τελευταια αναβαθμισει τισ htc.ευχαριστω. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 βγάλε την μπαταρία για κάνα 5λεπτο. τοποθέτησε την ξανά και δες αν ανάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sim Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 μπα. . . τιποτα. . . τα ιδια κανει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 σε recovery Μπαίνει; power on+volume down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sim Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) οχι. . .το βαζω να φορτιση και ανναβοσβηνει το λαμπακι.το βγαζω απο την μπριζα και σβηνει το λαμπακι. . και ουτε σε recovery μπαινει. . οχι. . τα ιδια.ειναι στην μπριζα και αναβοσβηνει,το βγαζω και σβηνει εντελος το λαμπακι. . και δεν μπαινει σε recovery --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 25, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 μαλλον δε το γλυτωνεις το σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 οχι. . .το βαζω να φορτιση και ανναβοσβηνει το λαμπακι.το βγαζω απο την μπριζα και σβηνει το λαμπακι. . και ουτε σε recovery μπαινει. . Κατά 99% έχει ξεφορτιστεί πλήρως η μπαταρία σου. Άσ' το στον φορτιστή για καμιά ώρα τουλάχιστον και λογικά θα σταματήσει ν' αναβοσβήνει το λαμπάκι και θα μείνει σταθερά αναμμένο. Όταν γίνει αυτό άσ' το κανένα μισάωρο ακόμα και μετά δοκίμασε να το ανάψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) έχει δοκιμάσει κάποιος αυτήν; [ROM][25-06-2012] ~×~ EliteMod & Kernel ICS ~×~ [sd-ext/swap] *CM9 FIXED* κατεβάζω τη ρομ, τη φλασαρω, ολα οκ...* αυτό τι είναι; DataSwap mod: - complements sd-ext - dramatically improves multitasking να περασω το (recommended size, flashable)? επισης αυτο τι ειναι/κάνει; (see THIS for sd-ext and ext4 migration) *δε την περασα ακομη, το σκεφτομαι για σημερα το βραδυ εντιτ: απογοητευση η ics παλι :( κολλάει, λαγκάρει, δεν έχει ραδιοφωνο, μπαταρια στα ίδια επίπεδα με 2.3, qwerty ανύπαρκτο (πάλι είναι ενεργοποιημένες οι συντομεύσεις) Edited June 29, 2012 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Εχει χρειαστεί να κάνει κανείς αντικατάσταση οθόνης? Δυστυχως ήμουν στην παραλία και το είχα σε μια τσάντα στην οποία υπήρχε και κάποιο αντιηλιακό, το οποίο έπεσε πανω του και "πότισε" την οθόνη από την πισω της μεριά. Η συσκευή δουλεύει κανονικά αλλά η οθόνη δείχνει σκιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 HTC DESIRE Z G2 Screen Replacement/Digitizer Repair How-To (Nothing Left Out) καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 HTC DESIRE Z G2 Screen Replacement/Digitizer Repair How-To (Nothing Left Out) καλή επιτυχία! :lol: που τα βρίσκεις??????? φαίνεται αρκετά μπελαλίδικο αλλά θα σου γλυτώσει αρκετά λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 youtube! πριν ή όταν πάρω συσκευή βλέπω πάντα unboxing, reviews, dis/assembly ;) για να είμαι σε θέση μάχης :P φαίνεται ότι έχει μεγάλο αριθμό δυσκολίας. btw googlαρε για να βρεις περισσότερες ινφο παιδιά, πιο σταθερή rom από την ILWT CM7 έχετε δοκιμάσει; όλα ('οσα πρόλαβα να δ'ω) δουλεύουν εκνευριστικά τέλεια!!! είμαι με αυτ'ην πλέον και δε νομίζω να αλλάξω σύντομα :D α, κάτι που παρατήρησα. όταν ανοίγω το ραδι'οφωνο fm ανοίγει και το bt. γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 εγώ λειτουργώ τώρα με miui με go launcher ex με βολεύουν απίστευτα πολύ κάποια εξτραδάκια που έχει αυτή την ρομ.. αλλά ναι η ilwt ήταν πολύ καλή θυμάμαι την είχα αλλάξει επειδή σε μια έκδοση της δεν δούλευε το gps.. ps: έχετε σκεφτεί να αλλάξετε κινητό? εγώ να πω την αλήθεια το βαρέθηκα λίγο και γλυκοκοιτάζω το galaxy nexus.. βασικά πιο πολύ το θέλω λόγω μεγαλύτερης οθόνης υποστήριξης usb otg, hdmi και για τις αναβαθμίσεις από την google που θα τις παίρνει πρώτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 σα να θυμάμαι ότι κάτι ανέφερες για το gps έχω σκεφτεί και γω να το αλλάξω, να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη θέλω και περισσότερη ραμ(δεν είδα κάποιο πρόβλημα με 512 ομως) αλλά δε βρίσκω κάτι αξιόλογο με QWERTY + του ότι δεν έχω € :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 σα να θυμάμαι ότι κάτι ανέφερες για το gps έχω σκεφτεί και γω να το αλλάξω, να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη θέλω και περισσότερη ραμ(δεν είδα κάποιο πρόβλημα με 512 ομως) αλλά δε βρίσκω κάτι αξιόλογο με QWERTY + του ότι δεν έχω € :p καλά εγώ το qwerty το έχω ξεχάσει ήδη δυστυχώς καλό κινητό με qwerty δεν υπάρχει.. όσο για τα λεφτά και μένα αυτά με κρατάνε πίσω..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) HTC DESIRE Z G2 Screen Replacement/Digitizer Repair How-To (Nothing Left Out) καλή επιτυχία! ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πολυ φοβάμαι οτι δεν είναι απλώς το τζάμι αλλά έχει "ποτίσει" η LCD. Υποψιζομαι οτι αν είναι έτσι δε θα συμφέρει με τίποτα επισκευή Edited July 4, 2012 by Romantrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ειναι λιγο δυσκολο να εχει ποτισει η LCD μιας και νομιζω οτι τα panel της ειναι αεροστεγως κλεισμενα. Κοιτα μηπως απλα εχει κανει θαμπαδες το πλαστικο του digitizer αλλιως οντως δεν σε συμφερει η επισκευη. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Χαίρεται και από εμένα. Πρώτο κινήτο htc , όχι βέβαια νέος στο android. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν το htc desire z. Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Γνωρίζω σχετικά με rooting κλπ αλλά θέλω να ξέρω : 1)αν υπάρχει τρόπος και ποια το πρόγραμμα για να εγκαθιστώ εφαρμογές στη κάρτα μνήμης ( απαιτείται να το έχω κάνει root ) 2)Διάβασα τον "Οδηγο rooting για HTC Desire Z- του nikosk31" , δεν υπάρχει πλέον κάποιος άλλος ευκολότερος τρόπος ; Διότι δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια άλλη rom. ( στον οδηγό στο τέλος λέει για εγκατάσταση rom ) 3)Για rooting , πρώτα αναβάθμιση στη τελευταία έκδοση και μετά rooting ; Ευχαριστώ θα σας ενοχλήσω ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 καλορίζικη η συσκευή. ποια έκδοση λειτουργικού φοράει το Ζ; 1. νομίζω ότι από την 2.3 και μετά δε χρειάζεται root για μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα μνήμης 2. αν έχεις την 2.3 τότε θα πρέπει να ακολουθησεις τον οδηγό του Νίκου για ρουτάρισμα. αν δε θέλεις, δεν είναι απαραίτητο να του αλλάξεις ρομ. αν και θα σε πρότεινα την virtuous 2.0.0 εφόσον θες να μείνεις σε "στοκ" καταστάσεις ;) 3. αν έχεις 2.2 δε χρειάζεται να κάνεις update και μετά root, το κάνεις απευθείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ευχαριστώ , το λοιπόν 1.Έκδοση Android 2.3.3 2.με την έκδοση αυτή πρέπει να κάνω πρώτα καταβάθμιση και μετά rooting ; 3.Μετά τον οδηγό ποια έκδοση android θα έχω ; θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση ξανά στην 2.3.3 4.Τέλος ποια είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει για το κινητό αυτό; Η αναβάθμιση γίνεται μέσα από το τηλ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 2. ακριβώς 3. 2.2 θα έχεις. μη κάνεις αναβάθμιση σε 2.3 (επίσημη) γιατί λογικά θα χάσεις το root και θα φτάσεις στην κατάσταση που είσαι τώρα (2.3). πέρασε τη ρομ που σε πρότεινα στο προηγούμενο ποστ 4. 2.3.3 είναι η τελευταία επίσημη. ανεπίσημα έχει πάρει και 4.0.4 (αλλά με κάποια προβληματάκια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδια ποια ειναι oficially η εκδοση sense kai android μέχρι την οποία θα γίνει updated το μηχανάκι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts