mol Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 κάποια ρομ, εκτός της οφισιαλ αλλά με ελληνικά υπάρχει; ας είναι και sense.... προετοιμάζομαι να ξηλωσω την miui :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katso Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα ενα HTC Desire Z απο το pixmania μιας και δεν το έβρισκα πουθενά στην Ελλάδα αλλα συνειδητοποίησα πως το πληκτρολόγιο ειναι AZERTY αντί για QWERTY και τα σύμβολα είναι τα περισσότερα γαλλικά τονισμένα γράμματα, και δεν μπορώ να γράψω ελληνικά, στις ρυθμίσεις έχει μονο αγγλικά και γαλλικά. Υπάρχει καμία λύση ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 θα δοκιμαζα να περνουσα την οφισιαλ ρομ, που σίγουρα έχει ελληνικα :) αυτο απαιτει κάποια διαδικασία βέβαια :) αναφέρεσαι για το φυσικό qwerty; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katso Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ναι το hardware. Θελει root για να το κανω αυτο ετσι; Μηπως μπορεις να μου δωσεις μερικες οδηγιες ; Γιατι ειμαι καινουριος στο θεμα και δεν ξερω πολλα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 ποιά έκδοση φοράει η συσκευή; (βασικά μπορεί να γίνεται και μέσω το exe αρχειου. σίγουρα έψαξες στις γλώσσες του ππληκτρολογίου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310788 το είδατε αυτό????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 δειτε και αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1309854 :ninja: είμαι ακόμη σε αναζήτηση ρομ με ελληνικά στο hardware qwerty:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 mol γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στους xda σίγουρα κάποιος θα σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 δε νομίζω να απαντήσουν :p σιγά μην ασχοληθουν με μένα και την ελληνική γλώσσα που θέλω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Μπα μην το λες έχουν ασχοληθεί και με τελείως άσχετους.. άσε που έχω δει και έναν Έλληνα να ρωτάει κάτι πάλι για ελληνικά και του απάντησαν (νομίζω στο swype) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλημέρα στην παρέα, Νεος χρήστης και γω. Πολύ όμορφο πράγματι. Ειμαι παντελώς άσχετος από android και λογικά θα είμαι τακτικός εδώ για λίγο διάστημα. Το πρώτο που ρώτησα και σε ένα άλλο topic είναι αν πρέπει να κάνω κάτι για να αναβαθμίσω. Γενικώς που βλέπω τι έκδοση android φοράει? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλημέρα στην παρέα, Νεος χρήστης και γω. Πολύ όμορφο πράγματι. Ειμαι παντελώς άσχετος από android και λογικά θα είμαι τακτικός εδώ για λίγο διάστημα. Το πρώτο που ρώτησα και σε ένα άλλο topic είναι αν πρέπει να κάνω κάτι για να αναβαθμίσω. Γενικώς που βλέπω τι έκδοση android φοράει? :O Για να δεις την έκδοση πας μενού -> ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Πληροφορίες λογισμικού Για την αναβάθμιση πας μενού -> ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Ενημερώσεις λογισμικού και πατάς Έλεγχος τώρα! λογικά θα σου κάνει μια μεγάλη αναβάθμιση γι'αυτό καλό είναι να έχεις ώρα μπροστά σου να είσαι συνδεδεμένος σε wifi δίκτυο και το κινητό στον φορτιστή όλα τα άλλα θα τα κάνει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά έχει πάνω 2.3.3 από τη μαμά του. Λογικό αφού το αγόρασα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παρατηρησα από τον task manager οτι τρέχουν εφαρμογές για τις οποίες δεν υπάρχει λόγος (px. facebook) Υπάρχει κάτι που δεν πιάνω? Μήπως φταίει οτι κάποια scenes (όχι αυτό που χρησιμοποιώ) το χρησιμοποιούν για να είναι πιο γρήγορα στο άνοιγμα? Πάντως και να το τερματίσω πάλι βλέπω να ξανατρέχει Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 μην αγχώνεσαι, έτσι τρέχουν οι εφαρμογές :) δεν επηρεάζει κάτι στη λειτουργία της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Ζητω συγνωμη απο τα παιδια που ρωτουσαν για ελληνικα αλλα δεν καταφερα να τους απαντησω γιατι την προηγουμενη εβδομαδα ελειπα για δουλεια. Ειχα την ευκαιρια ομως να δοκιμασω μια sense rom (αγαπες ειναι αυτες, δεν μπορω να αντεξω χωρις sense) και συγκεκριμενα την Virtuous Sense v2.0.0. Εχει ελληνικα μεσα και ειναι ακριβως ιδια με την stock rom που φοραει η συσκευη μας. Αρκετα γρηγορη, εβγαλε 1860 στο Quadrant (μεσος ορος απο τρεις διαδοχικες μετρησεις, με 100% μπαταρια και αμεσως μετα απο restart της συσκευης) και με εχει αφησει αρκετα ικανοποιημενο. Οσο για τις εφαρμογες που μενουν ανοιχτες, δεν επηρεαζουν σε κατι τη λειτουργια της συσκευης, ισα ισα που την επομενη φορα που θα ανοιξεις την εφαρμογη θα ειναι πιο γρηγορο το ανοιγμα της. Οσον αφορα το χωρο μνημης που καταλαμβανει θα διαπιστωσεις με τη χρηση οτι οταν η συσκευη σου θα χρειαστει το κομματι αυτο της μνημης θα δεις οτι θα κλεισει την εφαρμογη αυτοματα για να αποδεσμευτει. Αυτα χοντρικα. Εκτος και αν αντιμετωπιζεις προβληματα διαχειρισης μνημης δεν χρειαζεται να σε απασχολει αυτο. Edited October 26, 2011 by nikosk31 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Nίκο(?) και γω σε sense γύρισα ελπίζοντας 'οτι θα έχει ελληνικά το hardware qwerty... αλλά δεν :( (στο virtual είναι ΟΚ) σα γλώσσα μενού υπάρχουν τα ελληνικά πάντως. αλλά πληκτρολόγιο ΟΧΙ. μόνο αγγλικά έχει :p με αυτή που έχεις εσύ μπορείς να γραψεις σε ελληνική γλώσσα από το hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Οι Virtuous roms βασίζονται σε κάποια αμερικανική ROM που δεν περιλαμβάνει τα ευρωπαϊκά hardware qwerty layouts. Μου είχαν δώσει ένα patch για αυτό το πρόβλημα παλαιότερα που τις χρησιμοποιούσα, και δούλεψε για λίγο, στις αναβαθμίσεις της ίδιας ROM όμως έπαψε να δουλεύει. Αν ενδιαφέρεται κάποιος θα βρω και το αρχείο και τον χρήστη που μου το είχε δώσει σαν πιθανή λύση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 υπάρχει περίπτωση να γίνει Import της ελληνικής γλωσσας από την οφισιαλ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Παραθετω καποια screenshots χρησιμοποιωντας την Vitruous ROM που αναφερω παραπανω..... Μπορω και γραφω κανονικα σε ελληνικη γλωσσα και με το popup sense keyboard και με το hardware keyboard της συσκευης. Πατωντας τον συνδυασμο πληκτρων FN+Space ανοιγει η επιλογη γλωσσας που εχει Αγγλικα & Ελληνικα. http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160110.jpeg http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160136.jpeg http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160154.jpeg http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160331.jpeg http://dl.dropbox.com/u/32250405/Photos/20111026160357.jpeg edit: Ναι φιλε mol, Νικος. edit ξανα: Στο μενου "Διεθνες πληκτρολογιο" μαζι με τα αγγλικα εχω προσθεσει και τα ελληνικα και εχω αποεπιλεξει τις αλλες γλωσσες. Σε οποιον δεν εμφανιζεται μενου αλλαγης γλωσσας στο hw keyboard να προσθεσει εκει τα ελληνικα και να ξαναδοκιμασει. Νομιζω οτι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα μεχρι να επιλεξω και τα ελληνικα. Edited October 26, 2011 by nikosk31 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 η ρομ που φοράω παρόλο που έχω σαν επιλογή και τα ελληνικά, μου εμφανίζει μόνο αγγλικα στο hw :( θα δοκιμάσω τη ρομ που έχεις και συ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Περιμενω εντυπωσεις.....!!! Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 προς το παρών ψάχνω να κάνω Import τη γλώσσα από άλλη ρομ. δε ξέρω αν είναι εφικτό βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 προς το παρών ψάχνω να κάνω Import τη γλώσσα από άλλη ρομ. δε ξέρω αν είναι εφικτό βέβαια Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 φτούυυυυυ :p έχω φάει όλο το νετ και δε βρήκα άκρη. γιατί άραγε;:lol: άρα πάω ξανα για φλας στη ρομ που πρότεινε ο Νίκος ;) αντε να δούμε! ποια η γνώμη σας για κάτι τετοιο; ή σε λευκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts