mol Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 προς το παρών το αφήνω ως έχει. μετά την εξεταστική θα πέσει αρκετό διάβασμα εδώ και στους xda :p ερώτηση: μπορώ να αφαιρέσω το sense; επίσης μπορώ να περάσω ελεύθερα apk αρχεία στη συσκευή; για την ακρίβεια βρήκα ένα navigator σε γνωστό μαγαζάκι. δεν γραφει κάτι για root, οπότε φαντάζομαι το περνάω απλά και λειτουργεί; παρατήρηση: όταν πατάω το home button εμφανίζονται 2 επιλογές. htc sense και launher pro(Που τοέχω διαμορφώσει όπως θέλω και τοχρησιμοποιώ συνέχεια) αν επιλέξω htc εμφανίζεται ένα μύνημα πουγράφει "φόρτωση..." για αρκετή ώρα. στην αρχή δεν ήταν έτσι. λογικό είναι αυτο; άν επιλέξω το launcher pro το εμφανίζει απευθείας (με πολύυυυυυυυυυυυυυ μικρό lag) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 ερώτηση: μπορώ να αφαιρέσω το sense; Αν είσαι root μπορείς με εφαρμογές του τύπου AntTek App Manager. Ωστόσο θέλει ψάξιμο μιας και το Sense είναι και άρρηκτα συνδεδεμένο και με άλλα πράγματα στη συσκευή. επίσης μπορώ να περάσω ελεύθερα apk αρχεία στη συσκευή; Μπορείς. για την ακρίβεια βρήκα ένα navigator σε γνωστό μαγαζάκι. δεν γραφει κάτι για root, οπότε φαντάζομαι το περνάω απλά και λειτουργεί; Μιας και δεν μας επιτρέπεται να συζητάμε για μαγαζάκια και και σπασμένα λογισμικά ας είμαστε πιο διακριτικοί παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 θενξ για τις απαντησεις.... :) για το sense και τη φορτωση... τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 για το sense και τη φορτωση... τι μπορει να συμβαινει? Μάλλον αντιδρά λόγω της ύπαρξης και third-party launcher στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 αν επιλέξω htc εμφανίζεται ένα μύνημα πουγράφει "φόρτωση..." για αρκετή ώρα. στην αρχή δεν ήταν έτσι. λογικό είναι αυτο; άν επιλέξω το launcher pro το εμφανίζει απευθείας (με πολύυυυυυυυυυυυυυ μικρό lag) Eχω πάρει δεκάδες HTC, όλα είχαν Sense, σε κανένα δεν το χρησιμοποιουσα, σε όλα δούλευα άλλους launchers, αλλά κανένα δεν φαινόταν ενοχλημένο από τη υπαρξη τους! :p Το ίδιο ισχύει και για το Desire Z που έχω τώρα! Ούτε ο φίλος έχει θέμα με τους 3rd party launchers με το ιδιο το sence εχει θέμα....;) συμφωνώ με τον "athanaso77" κάποιο conflict γινεται γι αυτό θα σου πρότεινα σε πρώτη φαση να επιλέξεις το check box στο παράθυρο να μην σε ξαναρωτήσει και αν αποφασίσεις να γίνεις root ποτέ τοτε βάζεις και μία ρομ χωρίς sense και ξεμπερδεύεις οριστικά. εμένα πάλι μου αρέσει το sense και ειδικά η εκδοση 3 και δεν μπορώ να το αποχωριστώ αν και έχω περάσει τυπικά σχεδόν ότι ρομ υπάρχει στο xda για desire z. Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) Παιδιά γειά σας. Διαπιστώνω ένα σοβαρό θέμα που έχει το τηλέφωνο όσο αφορά τα μηνύματα SMS που στέλνει. Μέχρι πρότεινος που είχα ΝΟΚΙΑ, είχα δυο επιλογές στη σύνταξη. 1. Περιορισμένη υποστήριξη. Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα κι αν έγραφα με μικρά ελληνικά, το ΣΜΣ το λάμβανε ο παραλήπτης με κεφαλαία. Είχα δικαίωμα 160 χαρακτήρων και αν τους ξεπερνούσα, με πήγαινε σε 2ο μήνυμα. 2. Πλήρης υποστήριξη. Εδώ, όταν έγραφα με μικρά, ο παραλήπτης του ΣΜΣ λάμβανε το μήνυμα, όπως το έστειλα. Με μικρά δηλαδή. Εδώ όμως, είχα όριο τους 70 χαρακτήρες και μετά με πέταγε σε 2ο μήνυμα (όπου και το χρεωνόμουνα). Με το HTC Desire Z, ότι και να κάνω (unicode 7 bit ή 16bit), ο παραλήπτης παίρνει τους μικρούς χαρακτήρες και φυσικά το όριο είναι πάντα οι 70 χαρακτήρες. Που σημαίνει πως έχω χρεωθεί το κάθε μήνυμα διπλό και τριπλό. Δοκίμασα το GO Sms PRO αλλά ούτε εκεί υπάρχει ρύθμιση. 'Εχει κανείς να προτείνει κάτι; Edited August 17, 2011 by radiodj105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Παιδιά γειά σας. Διαπιστώνω ένα σοβαρό θέμα που έχει το τηλέφωνο όσο αφορά τα μηνύματα SMS που στέλνει. Μέχρι πρότεινος που είχα ΝΟΚΙΑ, είχα δυο επιλογές στη σύνταξη. 1. Περιορισμένη υποστήριξη. Τι σημαίνει αυτό; Ακόμα κι αν έγραφα με μικρά ελληνικά, το ΣΜΣ το λάμβανε ο παραλήπτης με κεφαλαία. Είχα δικαίωμα 160 χαρακτήρων και αν τους ξεπερνούσα, με πήγαινε σε 2ο μήνυμα. 2. Πλήρης υποστήριξη. Εδώ, όταν έγραφα με μικρά, ο παραλήπτης του ΣΜΣ λάμβανε το μήνυμα, όπως το έστειλα. Με μικρά δηλαδή. Εδώ όμως, είχα όριο τους 70 χαρακτήρες και μετά με πέταγε σε 2ο μήνυμα (όπου και το χρεωνόμουνα). Με το HTC Desire Z, ότι και να κάνω (unicode 7 bit ή 16bit), ο παραλήπτης παίρνει τους μικρούς χαρακτήρες και φυσικά το όριο είναι πάντα οι 70 χαρακτήρες. Που σημαίνει πως έχω χρεωθεί το κάθε μήνυμα διπλό και τριπλό. Δοκίμασα το GO Sms PRO αλλά ούτε εκεί υπάρχει ρύθμιση. 'Εχει κανείς να προτείνει κάτι; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3538870#post3538870 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3538870#post3538870 Το διάβασα αλλά παρόλα αυτά, είτε επιλέξω 7bit είτε 16 bit, όταν στέλνω ένα μήνυμα που υπερβαίνει τους 75 χαρακτήρες, μου το στέλνει σε 2 μέρη. (Το βλέπω και στην αναφορά που έρχεται 2 φορές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Το διάβασα αλλά παρόλα αυτά, είτε επιλέξω 7bit είτε 16 bit, όταν στέλνω ένα μήνυμα που υπερβαίνει τους 75 χαρακτήρες, μου το στέλνει σε 2 μέρη. (Το βλέπω και στην αναφορά που έρχεται 2 φορές). Ποιά rom έχεις και ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιήσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Παιδιά, το αγόρασα από το Πλαίσιο. Πιο επίσημο δεν νομίζω να γίνεται (=Αν το πλαίσιο αρχίζει να πουλάει μαϊμούδες, καήκαμε). ROM δεν έχω περάσει. 'Ολα είναι της μαμάς του. Πληκτρολόγιο, επίσης της μαμάς του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδιά έχω και εγώ πρόβλημα με τα μηνύματα... όταν γράφω με το qwerty δεν έχει πρόβλεψη δηλαδή δεν μου λέει πια λέξη πληκτρολογώ όπως με το εικονικό για να μην χρειαστεί να την γράψω όλη την λέξη. επίσης γράφω μερικές φορές επίτηδες κάποιες λέξεις λάθος και για τις περισσότερες δεν υπάρχει καν ορθογραφικός έλεγχος σαν το λεξικό που έχει να είναι ελλιπές .. έχει κανένας άλλος τα ίδια προβλήματα? καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Χρησιμοποιώ το GO SMS (αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το μαμίσιο πρόγραμμα των SMS) Εδώ έχω διαπιστώσει πως, αν στείλω στο καρτοκινητό μου ένα σύντομο μήνυμα (π.χ. καλημέρα) μόλις το στείλω μου βγάζει τη λέξη "αναφορά παράδοσης: παραδόθηκε". Αν γράψω ένα κείμενο μέχρι 70 χαρακτήρες, και μου το στείλω, πάλι μου το δείχνει μια φορά μόνο "Αναφορά παράδοσης: παραδόθηκε". ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Αν κάνω το λάθος να στείλω ένα μεγαλύτερο (από 70 χαρακτήρες) κείμενο... τότε μου δείχνει μια φορά το "μήνυμα παραδόθηκε" και αφού σβήσει η ειδοποίηση, μετά από 3-4 sec μου ξαναδείχνει την ίδια ειδοποίηση. Το περίεργο; Αν στείλω ένα μήνυμα σε greeklish (δηλαδή πουθενά ελληνικά, παρά μόνο λατινικούς χαρακτήρες) με μήκος κάπου 120 χαρακτήρες, τότε το μήνυμα φεύγει και δεν μου δείχνει 2η φορά "το παραδόθηκε". Που σημαίνει πως με greeklish γραφή χρεώνομαι ένα μήνυμα, ενώ με ελληνικά χρεώνομαι διπλό. Θεωρώ πως το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ότι νομίζουμε και πρέπει να τρίξω τα δόντια στην HTC. Κάνω τροποποίηση στο αρχικό μήνυμα που πόσταρα για τον εξής λόγο... 'Εστειλα e-mail και πρέπει να πω ένα "μπράβο" στην Ελληνική Αντιπροσωπεία της HTC. Οι άνθρωποι, προφανώς το έχουν ξανα-αντιμετωπίσει. Η μόνη λύση για να μην έχεις δευτερη χρέωση είναι να έχω επιλέξει 7 bit αλλά να γράφω μόνο κεφαλαία ελληνικά. Από τη στιγμή που θα γράψω έστω και έναν χαρακτήρα ελληνικό μικρό (και όχι κεφαλαίο), το μήνυμα περιορίζεται στους 70 χαρακτήρες. Αυτό που θα ήταν έξυπνο, βέβαια, θα ήταν η τακτική της ΝΟΚΙΑ. Δηλαδή, το γράφεις όπως γουστάρεις, αλλά το αποστέλει με κεφαλαία. Edited August 18, 2011 by radiodj105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Mπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή όπως το go sms (ενρεγοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή) και θα λύσεις το πρόβλημά σου μια και καλή, γράφοντας όπως θες (στον παραλήπτη θα πηγαίνουν 160 κεφαλαίοι χαρακτήρες- δεν υπάρχει τρόπος σε κανένα κινητό να στέλνεις πεζούς-μικρούς χαρακτήρες κι αυτό είναι περιορισμός του δικτύου)! ;) Edit: Mόλις τώρα το είδα βασικά ότι ήδη χρησιμοποιείς το go sms. Έχεις τσεκάρει την επιλογή για την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας; Edited August 18, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trifis3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εχω τις εξης ερωτησεις για το Ζ: 1)Το gps του ειναι αξιοπιστο? 2)Τι παιζει με τον ηχο? Ειμαι φαν της μουσικης και θα ηθελα τουλαχιστον ιδια ποιοτητα με το Nokia N95 που ειχα. Τουλαχιστον απο τα ακουστικα. 3)Ο "μεντεσες" του πληκτρολογιου εχω ακουσει οτι ειναι ελαττωματικος.. Αληθευει? 4)Η καμερα του ειναι τουλαχιστον της ιδια ποιοτητας με το N95? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Εχω τις εξης ερωτησεις για το Ζ: 1)Το gps του ειναι αξιοπιστο? 2)Τι παιζει με τον ηχο? Ειμαι φαν της μουσικης και θα ηθελα τουλαχιστον ιδια ποιοτητα με το Nokia N95 που ειχα. Τουλαχιστον απο τα ακουστικα. 3)Ο "μεντεσες" του πληκτρολογιου εχω ακουσει οτι ειναι ελαττωματικος.. Αληθευει? 4)Η καμερα του ειναι τουλαχιστον της ιδια ποιοτητας με το N95? Ευχαριστω εκ των προτερων :) 1. Το GPS είναι αξιόπιστο αν και αργεί να κλειδώσει. 2. Ο ήχος είναι χαμηλός. Στο μετρό, δεν θα ακούς τίποτα. 3. Ο μεντεσές εδώ και 3 εβδομάδες είναι μια χαρά. 4. Η κάμερα είναι σχεδόν ίδιας ποιότητας με του Ν95. Mόλις τώρα το είδα βασικά ότι ήδη χρησιμοποιείς το go sms. Έχεις τσεκάρει την επιλογή για την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας; Φυσικά και την έχω τσεκάρει. Βασικά, είτε την τσεκάρω είτε όχι, όταν στέλνω με μικρούς χαρακτήρες, το μήνυμα φεύγει με μικρούς. Δεν τους στέλνει με κεφαλαία. Και κατ'επέκταση χρεώνομαι 2ο μήνυμα. Edited August 18, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trifis3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) 1. Το GPS είναι αξιόπιστο αν και αργεί να κλειδώσει. 2. Ο ήχος είναι χαμηλός. Στο μετρό, δεν θα ακούς τίποτα. 3. Ο μεντεσές εδώ και 3 εβδομάδες είναι μια χαρά. 4. Η κάμερα είναι σχεδόν ίδιας ποιότητας με του Ν95. 1. Οταν λες αργει? Κατω απο 2λεπτο? Με ενδιαφερει κυριως ως πεζος.. 2. Χμμμ δηλαδη δεν θα ακουω τιποτα και με ακουστικα? Ή ακομη με BT ακουστικα? Αυτο ειναι ενα προβλημα... 3. Ωραια :) 4. Επισης θετικο! Λεω να το προτιμησω απο το Nexus S κυριως λογω gps.. Edited August 18, 2011 by Trifis3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Θα ακούς όταν σταματάει για να επιβιβάσει κόσμο. Δεν κάνω πλάκα. Ο ήχος είναι από τους χαμηλότερους που έχω ακούσει. Και σε βίντεο-κλιπ αλλά και σε mp3. Και δεν φταίνε τα τραγούδια μου. Και Heavy Metal να βάλεις, αυτό ίσα που θα νιαουρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trifis3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Καλα το πολυ πολυ να παρω κανα mp3.. Το gps δε μου πες, κλειδωνει σε κατω απο 2 λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Το gps δε μου πες, κλειδωνει σε κατω απο 2 λεπτα? Το GPS φιλαράκο, χωρίς υποβοήθηση εμένα δεν μου κλείδωσε ποτέ. Από Αθήνα έφτασα Κόρινθο και ακόμα έψαχνε δορυφόρους. Με υποβοήθηση από το ίντερνετ, κλειδώνει σε 1 λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) 2. Ο ήχος είναι χαμηλός. Στο μετρό, δεν θα ακούς τίποτα. δέν έχεις root access αρα δοκίμασε να περάσεις αυτό http://androidaudiohacks.com/home/wp-content/uploads/2011/05/VolumePlus1.7.3.apk στο μάρκετ είναι επι πληρωμή στην σελίδα του ο developer το δίνει όμως free:) Το GPS φιλαράκο, χωρίς υποβοήθηση εμένα δεν μου κλείδωσε ποτέ. Από Αθήνα έφτασα Κόρινθο και ακόμα έψαχνε δορυφόρους. Με υποβοήθηση από το ίντερνετ, κλειδώνει σε 1 λεπτό. και σε samsung είχα παλιότερα αντίστοιχο πρόβλημα και σε sony ericsson το ένα είχε winmobile και είχα περάσει εφαρμογή που κατέβαζε μια φορα την εβδομαδα data απο το δίκτυο και καθάριζα, το άλλο είχε symbian και έπρεπε να προσεύχομαι να κλειδώσει:(. Αν λοιπόν περάσεις κάποια εφαρμογή απο το μάρκετ σάν αυτή παρακάτω δεν θα έχεις θέμα είτε δουλεύεις το google maps είτε το ndrive ή το igo ή ότι άλλο έχεις :) https://market.android.com/details?id=com.androidlab.gpsfix Edited August 18, 2011 by a66fm Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Δημιουργία άλμπουμ => ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δημιουργήσω, είναι ένα ρημάδι άλμπουμ για να βάλω τις φώτο μου όπως θέλω. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος στο εν λόγω τηλέφωνο να δημιουργήσει άλμπουμ φωτογραφιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Δημιουργία άλμπουμ => ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δημιουργήσω, είναι ένα ρημάδι άλμπουμ για να βάλω τις φώτο μου όπως θέλω. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος στο εν λόγω τηλέφωνο να δημιουργήσει άλμπουμ φωτογραφιών; Πολύ απλά φτιάξε τα άλμπουμ που θες σαν φακέλους στην κάρτα μνήμης και θα τα δει σαν άλμπουμ στην Γκαλερί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) με οποιονδήποτε file manager φτιάξε έναν φάκελο και βάλε μέσα τις φωτογραφίες που θες, δίνοντας του το όνομα που θές να έχει το "άλμπουμ" σου. η gallery θα το αναγνωρίσει την επόμενη φορά που θα ανοίξεις την εφαρμογή. ....με πρόλαβες!!! ... απλά να προσθέσω ότι η gallery έχει ένα θεματάκι με τους υποφακέλλους που απλά δεν τους βλέπει ή για να το πω ποιο σωστά δεν τους εμφανίζει ξεχωριστά ενώ βλέπει το περιεχόμενο. Edited August 21, 2011 by a66fm Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Θα το δοκιμάσω τώρα κιόλας, αφού είχα φτιάξει έναν υποφάκελλο μέσα στον φάκελλο με τις φώτο. Προφανώς πρέπει να βάζω χύμα έναν φάκελλο στην κάρτα SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Θα το δοκιμάσω τώρα κιόλας, αφού είχα φτιάξει έναν υποφάκελλο μέσα στον φάκελλο με τις φώτο. Προφανώς πρέπει να βάζω χύμα έναν φάκελλο στην κάρτα SD. Δεν είναι απαραίτητο, απλά όσοι φάκελοι έχουν φώτο θα φαίνονται σαν άλμπουμ, όσοι δεν έχουν δεν θα φαίνονται καν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts