Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 4.1 jb σε εμένα δούλεψε πάρα πολύ καλά. Κάπου είχα αναφέρει πως έχω πρόβλημα με τις κλήσεις αλλά τελικά είναι θέμα συσκευής ή σήματος και όχι της rom. Αν δεν είχα πρόβλημα με τις κλήσεις , τώρα ακούνε αυτοί που με παίρνουν διπλά τη φωνή τους , θα κρατούσα τη συσκευή για πολύ ακόμη. Πάντως και 3g δούλευε πάρα πολύ καλά και κάμερα άψογη και μάλιστα έβγαζε πολλές φώτο με ένα πάτημα και κρατούσα τη καλύτερη αλλά και ράδιο οκ.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nitrodr125 said:
:O ΑΨΟΓΟ !!!!

Αυτήν την έχεις δοκιμάσει ?

Περασα μια cm10 αλλα πρεπει να ειναι build του φλινυ.

Επιμενω να δοκιμασεις μονος καποιες ρομ ;) μονο ετσι θα καταλαβεις τι σε ταιριαζει απολυτα

Μετά από πολλές δοκιμές με εκδόσεις 4.1 και 4.2 σε λογικό πάντα overclock (1ghz) επέστρεψα πάλι στην mimicry 1.5. Είχα πάρα πολύ καιρό να το δω να πηγαίνει τόσο γρήγορα.

Μάλλον θα το αφήσω έτσι. Δεν είναι για περισσότερα το Ζ αν θες να πηγαίνει σφαίρα..

nitrodr125 said:
Αυτό το site το έχει δοκιμάσεις κανείς ?

http://www.htcdev.com/

αν κάνετε λογαριασμό έχει unlock bootloader για να βάζεις custom rom

Ναι ισχυει. Ειναι το επισημο την htc για να ξεκλειδωνεις το bootloader. Παλιοτερα το αποφευγαμε γιατι ουσιαστικα ενημερωνεις την htc οτι εχεις βαλει χερι στο firmware με οτι αυτο συνεπαγεται για την εγγυηση της συσκευης. Πλεον δεν νομιζω να εχει κανεις ισχυουσα εγγυση οποτε ειναι η πιο ασφαλης λυση.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

Ακόμα μια ερώτηση για αυτούς που έχουν βάλει την mimicry 1.5.

Εφαρμογές οι οποίες δεν παίζουν τώρα στο κινητό μου όπως η

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar

και η

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep

με την mimicry παιζούν ?

Ακολούθησα τα βήματα και μετά από το

Μόλις η συσκευή σας επανεκκινήσει σε bootloader πατήστε το power button. Θα ψάξει την κάρτα για το αρχείο PC10IMG.zip (αν εμφανιστεί μήνυμα μη εύρεσης του αρχείου τότε κάτι δεν είναι σωστό στο όνομα του).

Όταν σας ζητηθεί πατήστε το κουμπί για να ξεκινήσει η εγκατάσταση της Stock ROM.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!

Η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση 2-3 φορές - Σιγουρευτείτε οτι έχετε τη συσκευή σας στο USB ή στον εξωτερικό φορτιστή.

Μόλις ολοκληρωθέι η διαδικασία πατήστε το πλήκτρο για επανεκκίνηση.

με κέρασε ένα

CID incorrect!
Update Fail!
Press <POWER> to reboot

Έλειπε λάτι από τον οδηγό rooting για HTC Desire Z του nikosk31

Πρέπει να γίνει επίσης ένα

adb push flashgc /data/local/tmp
chmod 777 /data/local/tmp/flashgc

και μετά ένα

cd /data/local/tmp
./misc_version -s 1.00.000.0
./flashgc
exit

Από τον οδηγό εδώ http://wiki.cyanogenmod.org/w/HTC_Desire_Z:_Firmware_Downgrade_%28Gingerbread%29

nitrodr125 said:
Ακόμα μια ερώτηση για αυτούς που έχουν βάλει την mimicry 1.5.

Εφαρμογές οι οποίες δεν παίζουν τώρα στο κινητό μου όπως η

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar

και η

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep

με την mimicry παιζούν ?

Παίζουν μια χαρά και οι 2 μην ανησυχείς.

Ο χαμός συνεχίζετε .....

έκανα downgrade

έγινε root

έβαλα rom manager

πάω να κάνω την διαδικασία από rom manager

Διαλέγω το zip με το mimicry

και μου βγάζει

Starting AROMA INSTALLER version 2.5
(c) 2012 by amaryllz xda-developers

Exit Installer...
AROMA Installer Terminated...
AROMA INSTALLER Finished...
Install from sdcard complete.

Εμφανίστηκε το splash screen του Aroma άλλα έκλεισε αμέσως και έδωσε τα παραπάνω

Χρειάζετε να βάλω και τίποτα άλλο (κάτι διάβασα για ένα gapps) ?

Edited by nitrodr125

Όταν λες rom manager, εννοείς μέσα από το ίδιο το Android που ήδη τρέχει; Αν ναι δοκίμασε να κάνεις install κάποιο CWM recovery, να μπεις εκεί και αφού κάνεις wipe everything/factory reset θα κάνεις install την mimicry και τα google apps.

duk3r said:
Όταν λες rom manager, εννοείς μέσα από το ίδιο το Android που ήδη τρέχει; Αν ναι δοκίμασε να κάνεις install κάποιο CWM recovery,

Εννοώ αυτόν τον rom manager

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager.license&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlci5saWNlbnNlIl0.

duk3r said:
να μπεις εκεί και αφού κάνεις wipe everything/factory reset θα κάνεις install την mimicry

Αυτά τα wipe τι ακριβώς σβήνουν ? Σε περίπτωση που ξαναπεθάνει ο Aroma θα μπορώ να ανοίξω αυτήν που έχω ? ή θα πρέπει να την ξαναπεράσω ?

duk3r said:
και τα google apps.

Απο πού τα κατεβάζω ? Και τα κάνω install πως ?

Έβαλα την 1.4 και έτρεξε ο Aroma και είναι στο boot 10 λεπτά τώρα...

Το ξαναέκανα τώρα με wipe και την dalvic cache ,έβαλα ξανά την 1.4 και gapps μετά την εγκατάσταση της rom .

Δείχνει να δουλεύει

Όλα καλά μάλλον.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Η rom πετάει.... (όχι πως έχω και δει και άλλες στο κινητό μου για να συγκρίνω) σε σχέση με την μαμά rom.

Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ παίζει σε αυτή την rom και θα έπρεπε να το ξέρω ? Η' να θέλει κάποιο app για να παίξει ?

Κάτι να προσέξω ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα με κάτι. Ότι χρειάστηκα δουλεύει χωρίς προβλήματα, και το κινητό είναι σε νορμάλ χρονισμούς. Have fun με το νέο σου κινητό!

Η μπαταρία όμως σαν να αδειάζει λίγο γρήγορα ... είμαι εκτός μπρίζας ~2 ώρες και έχει πάει στο 89% ...

Άλλαξα την CPU σε PowerSave mode να δω αν αλλάξει τίποτα αλλά μάλλον το ίδιο ....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Εσείς ποιο option έχετε στο κινητό σας από αυτά εδώ επιλεγμένο ?

http://wiki.rootzwiki.com/CPU_Governors

και τι διάρκεια μπαταρίας περίπου έχετε ?

nitrodr125 said:
Εσείς ποιο option έχετε στο κινητό σας από αυτά εδώ επιλεγμένο ?

http://wiki.rootzwiki.com/CPU_Governors

και τι διάρκεια μπαταρίας περίπου έχετε ?

Εγω εχω το ondemand παντα σε οτι rom και να βαλω. Απλα οταν θελω να κανω overclock βαζω το υψηλοτερο στο 1500 πχ και απλα βαζω μια σταθμη παραπανω το χαμηλοτερο. Συνηθως απο 368 το βαζω στο 478.

Edit: με την ευκαιρια να σας πω οτι για 2-3 μερες θα κατεβασω τον οδηγο για root απο το google docs για να τον ξαναγραψω και να τον φρεσκαρω με links και tips και για να συμπληρωσω τις συμβουλες σας και τις λυσεις σας απο εδω μεσα. Αν και δεν νομιζω, σε περιπτωση που αλλαξει το link θα σας ενημερωσω παλι.

Edited by nikosk31

• 1 month later...

μετά από 1 μήνα και κάτι με την virtuous sense 2.0.0 και αρκετά λαγκς, λέω να πάω σε AOSP 4.2.2 - Jelly Baby - v1.5.0

θα επανέλθω με feedback

Ωραιος, και εγω 2 μερες τωρα αυτην εχω και φαινεται αρκετα καλη και γρηγορη. Για να δουμε, οσες JB ειχα δοκιμασει παλιοτερα δεν ηταν πολυ καλες. Αυτη φαινεται καλη.

με τη μπαταρια πως τα πάει; μέχρι στιγμής δε μπορω να πω οτι ενθουσιάστηκα. περιμένω 2-3 μέρες μπας και στρώσει λιγάκι

mol said:
με τη μπαταρια πως τα πάει; μέχρι στιγμής δε μπορω να πω οτι ενθουσιάστηκα. περιμένω 2-3 μέρες μπας και στρώσει λιγάκι

Μετα απο καθε αλλαγη rom σβηνω τα battery stats απο το recovery. Εχω το 4ext. Γενικα δεν εχω προλαβει να το πολυχρησιμοποιησω μιας και ειναι οι μερες τετοιες που το κινητο ειναι συνεχεια ακουμπησμενο σε ενα τραπεζι με σβηστη οθονη και το μονο που ειναι ενεργο ειναι τα data. Οποτε θα το δοκιμασω απο δευτερα. Γενικα δεν νομιζω να σε αφηνει μεσα στη μερα και πρεπει να βγαζει λογικα 18-20 ωρες με κανονικη χρηση. Θα το δουμε ομως. Θελω να δοκιμασω και τη MIUI σε Jellybean να δω τι παιζει αλλα απο την αλλη δευτερα. Θα μεινω με αυτην 5-6 μερες για ν α δω πως συμπεριφερεται.

Για 3 βδομάδες είχα μείνει με το Ζ και έψαχνα Roms που θα με βολεύουν. Δυστυχώς δοκίμασα τις περισσότερες και η μόνη που κατέληξα ήταν η επίσημη cm 7.2 με gingerbread. Όλες από ics και πάνω σε stock συχνότητες που το τρέχω δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Είναι πλήρως λειτουργικές αλλά βασικά πράγματα που θα έπρεπε να γίνονται αμέσως (άνοιγμα dialer, επαφών κα) δεν γίνονται.

duk3r said:
Για 3 βδομάδες είχα μείνει με το Ζ και έψαχνα Roms που θα με βολεύουν. Δυστυχώς δοκίμασα τις περισσότερες και η μόνη που κατέληξα ήταν η επίσημη cm 7.2 με gingerbread. Όλες από ics και πάνω σε stock συχνότητες που το τρέχω δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Είναι πλήρως λειτουργικές αλλά βασικά πράγματα που θα έπρεπε να γίνονται αμέσως (άνοιγμα dialer, επαφών κα) δεν γίνονται.

Μαλλον κατι δεν εκανες σωστα. Εγω με andromadus JB δεν εχω κανενα προβλημα με επαφες dialer και ανοιγμα app drawer. Ειναι λιγο πιο γρηγορο μπορω να πω απο gingerbread.

Σε τι clock speed το έχεις το κινητό; στα 800 mhz max και με εγκατεστημένα όλα τα apps που χρησιμοποιώ το κινητό σέρνεται. Ένα απλό Facebook και ψοφάει μέχρι να ανοίξει.