Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φυσάει η ρομ πάντως! ούτε λαγκ, ούτε τίποτα.

πριν λίγο ολοκλήρωσα τη 2η φόρτιση. θα δω πως θα τα παει. αν κρατάει μια μέρα θα είναι οκ για μενα! τελικά με το wifi όλα καλά.

φρεε ραμ μετά το boot κοντά στα 200. γενικά κάτω από 100 δεν έχει πέσει (2 φορες μόνο, δεν έχω περασει πολλές εφαρμογές ακόμη)

ξήλωσα με root explorer ότι δε μου είναι χρήσιμο

δοκίμασέ την. πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημενος

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φυσάει η ρομ πάντως! ούτε λαγκ, ούτε τίποτα.

πριν λίγο ολοκλήρωσα τη 2η φόρτιση. θα δω πως θα τα παει. αν κρατάει μια μέρα θα είναι οκ για μενα! τελικά με το wifi όλα καλά.

φρεε ραμ μετά το boot κοντά στα 200. γενικά κάτω από 100 δεν έχει πέσει (2 φορες μόνο, δεν έχω περασει πολλές εφαρμογές ακόμη)

ξήλωσα με root explorer ότι δε μου είναι χρήσιμο

δοκίμασέ την. πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημενος

mol να σε ρωτήσω φλασαρες μονο το αρχείο που δείνει κάτω κάτω το λινκ που έδωσες ποιο πάνω(ILWT_CM7-VISION-307)? ή πρώτα φλάσαρες την cm7 nightly και μετά αυτό?

Η εφαρμογη της qualcomm η GameCommand μπορουμε να την περασουμε και εμεις?στο μαρκετ δεν την βλεπω,η δεν ειναι διαθεσιμη για εμας ακομα

Φανταζομαι οτι μιλας για αυτην την εφαρμογη ετσι;;;

Οντως δεν φαινεται να υπαρχει στο market και δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμη για ολα τα smartphones.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

Proud driver of Hellenic Racing team.

τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογη;

Ειναι μια εφαρμογή, η οποία είναι ουσιαστικά σαν το tegra zone. Δηλαδή ένα "μικρό market" με εφαρμογές βελτιστοποιημένες ή και αποκλειστικές για συγκεκριμένους επεξεργαστές της qualcomm!

Τhe end of an era...

Παιδια μπορειτε να μου πειτε πρωτα πως να αλλαζω γλωσσα οταν γραφω μηνηματα γιατι οταν μπαινουν τα αγγλικα τα ελληνικα δεν ξαναμπαινουν. Κ να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη custom Rom με HTC sense για να βαλω;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μπορειτε να μου πειτε πρωτα πως να αλλαζω γλωσσα οταν γραφω μηνηματα γιατι οταν μπαινουν τα αγγλικα τα ελληνικα δεν ξαναμπαινουν. Κ να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη custom Rom με HTC sense για να βαλω;

στο φυσικό πληκτρολόγιο εννοείς? πατάς fn και space

η καλύτερη για εμένα είναι η Virtuous Sence v2.0.0 η οποία είναι ίδια ακριβώς με το stock μόνο που λείπουν όλα τα ενοχλητικά κολλήματα....

ps. mol έβαλα και εγώ την ILWT CM7 είναι πολύ ωραία.. πιο πολύ μου αρέσει αυτή παρά η miui.. gps δεν έχω κοιτάξει αν λειτουργεί αλλά λογικά δεν θα έχω πρόβλημα...

για ρίξε μια ματιά από δω και κάτω

με βάση τα λεγόμενα του gesamfunai λογικά έχουμε ελληνικά στο hw σε όλες τις ρομ

Επανέρχομαι στο θέμα του φυσικού πληκτρολογίου... mol βρήκα καλύτερή εφαρμογή για το πληκτρολόγιο.. λέγεται smart keyboard pro... έχει πολλές επιλογές.. και την γλώσσα δεν χρειάζεται να την αλλάζεις από το εικονικό έχει επιλογή να την αλλάζεις πατώντας το shift και το space, πραγματικά λύνει τα χέρια γιατί το προηγούμενο μου είχε σπάσει τα νευρά που κάθε φορά που ήθελα να αλλάξω την γλώσσα έπρεπε να κλείσω το πληκτρολόγιο να πάω στο εικονικό να αλλάξω την γλώσσα και να ξαναανοιξω το φυσικό πληκτρολόγιο... βεβαία είναι επί πληρωμή αλλά με λίγο "ψάξιμο" κάτι γίνεται... ;)

Σημερα εβαλα και εγω την ILWT 319 (πηρε update απ'οτι ειδα, το λεω για οσους εχουν την 307) Φαινεται πολυ καλη αν και δεν την εχω δουλεψει ακομα πολυ..... Στα + η δυνατοτητα να την φλασαρεις με τον stock launcher, με οποιο kernel θελεις και αλλες πολλες παραμετροποιησεις μεσα στο ILWT.txt

Ενδιαφερον..... Για να δουμε και απο διαρκεια τι κανει.

Επισης δοκιμασα και την G-lite του virtuous οπως επισης και μια G2 slim 1.6 και για καποιο λογο στην πρωτη δεν εμφανιζεται καθολου η statusbar χωρις να μπορω να την εμφανισω απο καποιο μενου, ενω στη δευτερη δεν μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα για 3G.

Edited by nikosk31

Σημερα εβαλα και εγω την ILWT 319 (πηρε update απ'οτι ειδα, το λεω για οσους εχουν την 307) Φαινεται πολυ καλη αν και δεν την εχω δουλεψει ακομα πολυ..... Στα + η δυνατοτητα να την φλασαρεις με τον stock launcher, με οποιο kernel θελεις και αλλες πολλες παραμετροποιησεις μεσα στο ILWT.txt

Ενδιαφερον..... Για να δουμε και απο διαρκεια τι κανει.

Επισης δοκιμασα και την G-lite του virtuous οπως επισης και μια G2 slim 1.6 και για καποιο λογο στην πρωτη δεν εμφανιζεται καθολου η statusbar χωρις να μπορω να την εμφανισω απο καποιο μενου, ενω στη δευτερη δεν μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα για 3G.

Νίκο όποτε έχεις χρόνο εξήγησε λίγο τι αλλάζει αν αλλάξουμε kernel και radio... ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός ας μπεί κανένα λινκ να ρίξω μια ματιά!

Πληροφοριακά η HTC πρόσθεσε και το Desire Z στο site που μπορείς να ξεκλειδώσεις officialy τον bootloader,ώστε μετά να μπορεις να κανεις root και να περάσεις οποια rom θες.

http://htcdev.com/bootloader/

Δεν το δοκίμασα καθώς το έχω κανει ήδη.

Πληροφοριακά η HTC πρόσθεσε και το Desire Z στο site που μπορείς να ξεκλειδώσεις officialy τον bootloader,ώστε μετά να μπορεις να κανεις root και να περάσεις οποια rom θες.

http://htcdev.com/bootloader/

Δεν το δοκίμασα καθώς το έχω κανει ήδη.

Τι εννοεί όταν λεει <<Indicates HBOOT update required>>κ όταν λεει να ξεκλειδωσεις officialy τον bootloader εννοεί να κανείς το κινητό σου root. Αν ναι γίνετε να το κανείς απευθείας από το κινητό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοεί όταν λεει <<Indicates HBOOT update required>>κ όταν λεει να ξεκλειδωσεις officialy τον bootloader εννοεί να κανείς το κινητό σου root. Αν ναι γίνετε να το κανείς απευθείας από το κινητό?

Εννοεί ότι θα κάνει update το hboot. Ξεκλειδώνοντας τον bootloader μπορείς να πειράξεις γενικά το κινητό και άρα να το rootάρεις.

Όχι δεν γίνεται απευθείας από το κινητό πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το pc.

Προς ενημέρωση όλων: Ξεκλειδώνοντας τον bootloader μέσω του htcdev στην ουσία ενημερώνετε την htc ότι έχετε σκοπό να πειράξετε το κινητό. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι παύει να ισχύει (μερικώς ή ολικώς) η εγγύηση της συσκευής. Αν λοιπόν πάθει κάτι η htc γνωρίζοντας ότι "βάλατε χέρι" στην συσκευή μπορεί να υποστηρίξει πως όποιο πρόβλημα και να δημιουργήθηκε στο τηλέφωνο υπαίτιος είναι ο χρήστης κι όχι λάθος δικό της. Προσοχή λοιπόν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

για προτείνετε φορτιστή αυτοκινήτου...

φθηνός από ebay θα ηταν ο κατάλληλος συνδυασμός :)

επίσης μετά την εγκατάσταση του smart keyboard παρατήρησα ότι η μπαταρία καταναλώνεται υπερβολικά γρήγορα. καμιά γνώμη και εδώ;

Μικρο, βολικο, και αρκετα καλης ποιοτητας. Μου ηρθε προχτες, ακομα δεν εχει τυχει να το δοκιμασω αλλα ειναι τοσο μικρο σε μεγεθος που το εχω μονιμα στον αναπτηρα χωρις να περισσευει και να ενοχλει σαν κατι αλλους. Ετσι και αλλιως τον αναπτηρα του αυτοκινητου δεν τον χρησιμοποιω. Το USB καλωδιο μαζευει με ελατηριο οποτε δεν κρεμεται μεσα στο αμαξι. Δικαια επιλογη για τα λεφτα του.

καλησπερα παιδια, μολις σημερα το πηρα στα χερια μου και εχω καποια θεματακια

1) απο θεμα θηκης.. οταν ειχα δοκιμασει παλαιωτερα να παρω θηκη για κινητο με slide keyboard (x10 mini pro) ηταν για πεταμα, ολο εβγαινε οταν ανοιγε το keyboard και γενικοτερα δεν βολευε καθολου. γιαυτο αυτη τη φορα ειμαι διατεθιμενος να χαλασω λιγο παραπανω απο το αναμενομενο 2ευρω που βρισκονται θηκες για τα bar κινητα στο eBay:lol:

αυτη που μου γεμισε το ματι ειναι η εξης > http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-HTC-DESIRE-Z-ALUMINIUM-CASE-SCREEN-PROTECTOR-/270875659598?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f11728d4e#ht_3135wt_1413

αλλα βρηκα και μια παρομοια αν οχι ιδια με αρκετα λιγοτερα χρηματα > http://www.ebay.co.uk/itm/ALUMINUM-METAL-HARD-PLASTIC-PLATED-CASE-COVER-HTC-DESIRE-Z-BLACK-/250923119681?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6c2ef441#ht_1529wt_1156

εχει παρει κανεις σας καμια παρομοια? αν ναι, τον εχει βολεψει?

ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις αλλα οχι να φυγει πολυ απο το 10ευρω..

2) το κινητο ειναι ακομη stock, χωρις κανενα πειραγμα. δεν παιζει ομως να αντεξω χωρις να του περασω costume rom. την Τριτη δινω το τελευταιo μαθημα της εξεταστικης και μετα θα αρχισει το πειραγμα. διαβασα παραπανω οτι πλεον εδωσε το οκ η htc στο ξεκλειδωμα του bootloader, αυτο σημαινει πως δεν χρειαζεται πλεον να ακολουθησω εκεινον το 2,5 σελιδες οδηγο με τις 45 γραμμες κωδικα κτλ κτλ? εχει βγει πιο απλη λυση?

αυτα.. σαν 1η εντυπωση μαρεσει παρα πολυ που ειναι ετσι στιβαρο και βαρυ, απο θεμα μπαταριας, ποσο σας βγαζει μετα απο μια πληρη φορτιση? (τωρα αναφερομαι σε stock users, για costume απο βδομαδα :D)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

1. έχω τέτοιου τύπου θήκη(πλαστική) αλλά δε τη χρημοποιώ πλεόν. προτιμώ pouch ;)

είναι που είναι ογκώδες η συσκευή, με αυτή τη θήκη γίνεται τέρας :lol: με είχε βολέψει στο χέρι όμως!

την είχα πάρει πολύ φθηνά 1-2 ευρώ. κουμπωνει καλά στη συσκευή, παρόλο που έσπασαν 2 κλιψάκια

όταν ήμουν σε στοκ κατασταση έβγαζε δεν έβγαζε 12ωρο... (αν θυμάμαι καλά)

θενξ Νίκο! θα τον έχω στα υπόψιν τον φορτιστή

btw δοκίμασε κανείς καποια ics κάτι πήρε το μάτι μου ότι λειτουργεί η κάμερα σε καποιες εκδόσεις αλλά λόγω εξεταστικής δεν ασχολήθηκα παραπάνω. άν εχει να προτείνει κάποιος κάτι, καλώς :)

Για το θέμα θηκης και εγω εχω προτιμησει μια pouch. Ο φορτιστης ειναι οκ ολα μια χαρά. Φοβομουν οτι θα ζεσταινοταν αλλα δεν εχει προβλημα. εχω μείνει και εγώ πίσω με το θέμα της ICS λογω εξεταστικής αλλα θα επανελθω απο βδομαδα. Για το root της συσκευης φιλε μου αν δεις την υπογραφη μου θα βρεις σύνδεσμο για ελληνικό οδηγο αν σε ενδιαφερει.

Μηπως μπορει να μου πει καποιος εν συντομια τι ειναι αυτο το s-off που βλεπω στις υπογραφες μερικων; κατι ακομα που μου χει σπασει τα νευρα να βρω.. που ειναι η εναλλαγη γλωσσων στο πληκτρολογιο του κινητου;; πρεπει να κανω long press καποιο κουμπι;;
Coolpad F1 (8297W)

S off=superuser off

Για αλλαγη γλωσσας πατας fn+space

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

thanks Μοl :cool:

εχει κανεις σας δοκιμασει αυτη τη ρομ --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434876 "COREDROID DESIRE Z v1.2"

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
Coolpad F1 (8297W)

Ο συνηθης υποπτος εγω δεν την εχω δοκιμασει....!!!!!!

S off=superuser off

Για αλλαγη γλωσσας πατας fn+space

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

s-off= Security Off :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.