Xander Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 όχι. κάνεις την ίδια διαδικασία έτσι θυμάμαι ότι έκανα κάποια στιγμή που χρειάστηκε να φλασάρω add on :) btw, μήπως σκέφτσαι να δοκιμάσεις και την ics; ΑΑΑ οκ ευχαριστώ.. να σου πώ όχι ακόμα γιατί απ'ότι διαβάζω έχει ακόμα κάποια μικροπροβληματάκια... θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 good luck και μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις το πληκτρολόγιο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bds99 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω ένα HTC G2 και αντιμετωπίζω το γνωστό πρόβλημα με την αλλαγή γλώσσας στα ελληνικά.Με τις λύσεις τύπου Morelocate δεν κατάφερα κάτι μιας μεταφράζει ελάχιστα πράγματα.Έτσι θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας,μήπως υπάρχει κάποια rom που μπορώ να χρησημοποιήσω για την υποστήριξη ελληνικών. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 δοκίμασε την viruous 2.0.0(sense) που έχει ελληνικά σίγουρα όμως έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία πρώτα (σε πολλές sense roms έχω δει να αναγράφεται αυτό: G2 users must change to the DZ hboot) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bds99 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 δοκίμασε την viruous 2.0.0(sense) που έχει ελληνικά σίγουρα όμως έχω την εντύπωση ότι πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία πρώτα (σε πολλές sense roms έχω δει να αναγράφεται αυτό: G2 users must change to the DZ hboot) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου...μπορείς να μου στείλεις κάποιο link??να υποθέσω ότι δεν ειναι official ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θα τη βρεις εδω διάβασε το παραπάνω τοπικ για ινφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bds99 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θα τη βρεις εδω διάβασε το παραπάνω τοπικ για ινφο Σε υπερ-ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλη χρονια σε ολους μας παιδια. Για τη μετατροπη απο G2 σε Desire Z θα πρεπει σιγουρα να αλλαξεις το default hBoot της συσκευης. Αυτο προυποθετει να εχεις root δικαιωματα στην συσκευη και να εχεις S-off. Οσον αφορα τη συγκεκριμενη rom του virtuous, οχι δεν ειναι official αλλα δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα στη χρηση της. Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 good luck και μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις το πληκτρολόγιο :D Καλημέρα!!! πέρασα την miui πολύ ωραία είναι παιδιά!!! το gps δουλεύει μια χαρά, δοκίμασα το πληκτρολόγιο mol δουλεύει!!!!!!!! απλά πρέπει να αλλάξεις πρώτα την γλώσσα στο εικονικό πληκτρολόγιο για να γράψει ελληνικά το φυσικό.... ένα πρόβλημα που έχω ότι στο default πρόγραμμα για sms της miui σε ελληνικά μου αφήνει να γράψω μόνο 70 χαρακτήρες.. εντάξει αυτό διορθώνεται αλλάζοντάς το με κάποιο άλλο πρόγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 μια χαρά τότε! εφόσον αλλάζει, έστω και με τον τρόπο που λες είναι ΟΚ! ετοιμάζομαι και γω για φλας νεας ρομ. ακόμη το ψάχνω... θέλω ics αλλά λόγω μη λειτουργίας κάμερας δε θέλω να την περάσω. παρόλο που στους 4-5 μήνες που έχω τη συσκευή ζήτημα να έχω βγάλει 20 φωτό(οι 2-3 να είναι "σημαντικες"), 2 βίντεο αλλά ποτέ δε ξέρεις πότε θα χρειαστεί :D (μάλλον σε miui θα πάω) Xander, ποια έκδοσή της πέρασες; ραδιο, κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 μια χαρά τότε! εφόσον αλλάζει, έστω και με τον τρόπο που λες είναι ΟΚ! ετοιμάζομαι και γω για φλας νεας ρομ. ακόμη το ψάχνω... θέλω ics αλλά λόγω μη λειτουργίας κάμερας δε θέλω να την περάσω. παρόλο που στους 4-5 μήνες που έχω τη συσκευή ζήτημα να έχω βγάλει 20 φωτό(οι 2-3 να είναι "σημαντικες"), 2 βίντεο αλλά ποτέ δε ξέρεις πότε θα χρειαστεί :D (μάλλον σε miui θα πάω) Xander, ποια έκδοσή της πέρασες; ραδιο, κερνελ; απο εδώ την κατέβασα-----> http://miuiandroid.com/ radio κ kernel δεν άλλαξα (τι προσφερουν αυτα?:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 με τα παρακάτω http://img692.imageshack.us/img692/993/20111023235120.th.jpg δεν είχα gps πάντως. δεν είχα δοκιμάσει να αλλάξω ράδιο. ίσως αυτό να έφταιγε μπορείς να με πεις περίπου πόση free ram έχεις; γενικά παρατήρησες κάποια προβλήματα με τη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Λοιπον μολ περα απο την ρομ εγκατεστησα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216997 αυτο διορθωνει και τυχον προβληματα στο gps... Απο ραμ τωρα εχω ελευθερη γυρω στα 150μβ.... σαν γενικη αισθηση η ρομ ειναι πολυ καλη και γρηγορη και προσωπικα την βρισκω και πολυ ομορφη.. βεβαια εχω σβησει 2με3 εφαρμογες της που μου ηταν αχρηστες... αλλα ακομα δεν εχω επαναφερει τις 105 εφαρμογες που εχω για να δω πως ανταποκρινεται....ελπιζω να μην εχει προβλημα.. Αυτα.. οτι αλλο θες ρωτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 θα περιμένω να με πεις και για τη διάρκεια μπαταρίας :D σορρυ που σε πρήζω αλλά δε την ειχα πολύ καιρό τη ρομ και δε συνάντησα προβλήματα ούτε είδα διάρκεια μπαταρίας (από όσο θυμάμαι δηλαδη πρέπει να την ειχα 1-2 μερες φορεμένη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 θα περιμένω να με πεις και για τη διάρκεια μπαταρίας :D σορρυ που σε πρήζω αλλά δε την ειχα πολύ καιρό τη ρομ και δε συνάντησα προβλήματα ούτε είδα διάρκεια μπαταρίας (από όσο θυμάμαι δηλαδη πρέπει να την ειχα 1-2 μερες φορεμένη) Κοιτα για την διαρκεια μπαταριας μην περιμενεις πολλα, εμενα ειναι σαν τις προηγουμενες.. δηλαδη ανα 12 ωρες το κινητο ειναι στην πριζα αντε αυτη να κραταει καμια ωρα παραπανω... Αα και κατι που ξεχασα να σου πω.. η ρομ αυτη ειναι ολη στα αγγλικα δεν ξερω αν σε πειραζει αυτο.. και το μαρκετ στα αγγλικα ειναι με συνεπεια να μην εμφανιζει ελληνικα σχολια στις εφαρμογες... και σε μερικα θεματα που κατεβασα καποια πραγματα τα εβγαζε με κινεζικα συμβολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 thanx για τις πληροφορίες έχω μια απορία εδώ και καιρό. όταν κολλάει τελειως η συσκευή, είναι καλό να βγάζουμε τη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 έχω μια απορία εδώ και καιρό. όταν κολλάει τελειως η συσκευή, είναι καλό να βγάζουμε τη μπαταρία; Από τη στιγμή που δεν έχεις άλλη επιλογή, δε νομίζω ότι έχει και τόση σημασία αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 κάτι είχα διαβάσει για κάποια τσιπ(?) στη συσκευη που ενδέχεται να επιφέρουν brickαρισμα αν βγει η μπαταρία ενώ έχει κολλήσει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 κάτι είχα διαβάσει για κάποια τσιπ(?) στη συσκευη που ενδέχεται να επιφέρουν brickαρισμα αν βγει η μπαταρία ενώ έχει κολλήσει το κινητό Πολύ σπάνιο, όπως φαντάζομαι και σπάνιο θα είναι να σου κολλάει η συσκευή και να ξεκολλάει μόνο με αφαίρεση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την ILWT CM7 ???? αν ναι ας πεί καμία εντύπωση γιατί στους xda λένε τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Μπορει να την τεσταρω απο δευτερα. Αν ναι, Θα επανελθω με εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Μαλλον σιγουρο ειναι οτι δεν θα παρουμε official ICS. Αλλα τι να το κανεις οταν θα υπαρξουν τοσες πολλες custom ROMs για να διαλεξεις; Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Και εγω παντως πιστευω οτι δεν θα την παρουμε επισημα... κατι διαβαζα στους χδα για μια αναβαθμιση επισημη σε 2.3.7 και sense 3.0 νομιζω αλλα και αυτο δεν ειναι σιγουρο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 από τις 18:00 είμαι με την ILWT CM7 307 ρολάρει πολύ καλά, δε παρατήρησα κανένα κόλλημα σε ότι δοκίμασα. gps με βοήθεια δικτύου βρίσκει ΑΜΕΣΩΣ σήμα, ενω με virtuous 2.0.0* ήθελε παραπάνω ώρα. ράδιο δεν πείραξα. γλώσσα μενού ελληνικά και με ελληνικό virtual keyboard. για το hw βολεύτηκα με το go keyboard! ;) το σήμα του wifi μου φαίνεται πιο αδύναμο από την virtuous 2.0.0* η μπαταρία έπεσε αρκετά (από 100% είμαι στο 68%) χωρίς ιδιαίτερη χρήση. πιστεύω να στρώσει σε 1-2 φορτίσεις *φαντάζομαι η διαφορά οφείλεται στον κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 από τις 18:00 είμαι με την ILWT CM7 307 ρολάρει πολύ καλά, δε παρατήρησα κανένα κόλλημα σε ότι δοκίμασα. gps με βοήθεια δικτύου βρίσκει ΑΜΕΣΩΣ σήμα, ενω με virtuous 2.0.0* ήθελε παραπάνω ώρα. ράδιο δεν πείραξα. γλώσσα μενού ελληνικά και με ελληνικό virtual keyboard. για το hw βολεύτηκα με το go keyboard! ;) το σήμα του wifi μου φαίνεται πιο αδύναμο από την virtuous 2.0.0* η μπαταρία έπεσε αρκετά (από 100% είμαι στο 68%) χωρίς ιδιαίτερη χρήση. πιστεύω να στρώσει σε 1-2 φορτίσεις *φαντάζομαι η διαφορά οφείλεται στον κερνελ ωραία με έψησες να την δοκιμάσω!!!! :) μια παρατήρηση για την miui με μια ώρα παιχνιδιού η μπαταρία απο 100% φτάνει στο 25% και γενικά δεν θα έλεγα ότι κρατάει πολύ η μπαταρία και σε stand by να είναι το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts